hits

Med grove horn til kveldsmat

I kveld fikk jeg lyst til bake igjen, men jeg ville holde meg unna stsakene og kjre p med en grov deig denne gangen. Jeg gikk for grove horn med ost og skinke og jeg hper mannen blir glad nr han kommer hjem til kvelds etter jobb idag. 

Ingredienser:
Hvetemel
1 ss Olje
Havregryn
Sammalt rug
1 ts Salt
1 pk. Gjr
4 dl Vann

Jeg blandet ut en pakke trrgjr i lunkent vann. Deretter kjrte jeg sammen det trre og oljen litt etter litt til jeg fikk en deig jeg var forngd med. Dere kjenner meg nr det kommer til dele oppskrifter med dere, jeg slumper. Det er noe man kan gjre nr man skal lage noe man har laget mange ganger fr og man s og si kan oppskriften utenat. Jeg satt deigen til heving i ca en halv time. Etter heving kjevlet jeg ut og fylte p med nsket fyll, rullet sammen og la p stekeplaten. Det som er greit med disse hornene er at man kan fylle de med det man nsker, det m ikke vre ost og skinke! Jeg lot hornene etterheve en liten stund fr jeg satte dem i ovnen. Der sto de i ca 15 minutter. 

N ligger hornene og kjler seg ned p rist og venter p at samboeren skal komme hjem. Om en liten halvtime blir det skikkelig god kveldsmat p oss! 

Velbekomme!

 





2 kommentarer

Det s virkelig godt ut :D

Lilli: Det var det Lilli! :) anbefales!

Skriv en ny kommentar