asaga

Nå tar jeg kvelden

 • Publisert: 01.08.2017, 18:56
 • Kategori: Blogg
 •  

  God ettermiddag dere. Nå er det snart kvelden her i Tromsø etter en lang og spennende dag. Jeg var på min nye jobb fra halv ni til fire i dag. Det har vært mange nye ansikter, inntrykk og mye informasjon. Men sånn er det jo når man begynner i ny jobb så jeg forventet vel egentlig ikke noe annet. Heldigvis har jeg erfaring fra barnehage, så dette skal nok gå fint. Jeg må bare komme meg inn i hvordan de gjør det i akkurat den barnehagen. 

  Det er få barn i barnehagen enda, da mange fortsatt er på ferie. Dette gjør at det er roligere tider noe som igjen gjør at jeg lettere og kjappere kan komme inn i de rutinene som er der. Det var strålende vær i Tromsø i dag så vi brukte store deler av dagen ute. Ellers var det som vanlig i barnehagen frokost, bleieskift, sovetid, flere måltider og mer utetid. Jeg vet hvordan været her oppe kan være når det virkelig står på, så vi må utnytte tiden og det fine været når vi har det, hehe.

  Barna var hyggelige, kollegene mine var hyggelige og jeg har fått bruke dagen på å bli kjent med nettopp dem og min avdeling sine rutiner. Det er det jeg kommer til å bruke de neste dagene på også. I morgen blir det i tillegg litt mer papirarbeid da jeg skal få kontrakt og litt sånn om jeg forsto det rett.

  I morgen har jeg en tidligere vakt, så jeg må opp enda litt tidligere i morgen enn i dag. Starter man tidligere, slutter man tidligere, så jeg klager ikke. 

  I kveld blir det sen middag når kjæresten kommer hjem fra trening, også tror jeg kanskje jeg får besøk av søskenbarnet mitt litt senere også. Jeg er glad vi får til å tilbringe litt tid sammen mens vi enn så lenge bor i samme by. Ha en fin kveld alle sammen!

   

 • Publisert: 01.08.2017, 18:56
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits