asaga

Den første bæsjebleia

 • Publisert: 02.08.2017, 16:42
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god ettermiddag fra ei mett og sliten jente. Jeg ligger som et slakt etter andre dag på jobb og dagens middag. Nå er jeg både mett og sliten, hehe. Dag nummer to i ny jobb har gått bra. Det er fortsatt lite med barn på avdelingen da mange fortsatt er på ferie, så det er rolige tider om dagen. Det er litt godt også da jeg enklere kan bli kjent med barna som er der, de voksne som er der og rutinene på avdelingen. 

  Det har regnet i dag så vi har vært en del inne for å slippe våte og kalde barn. Det skremmer meg litt å skrive at vi har vært inne i dag da jeg vet mange har forskjellige meninger når det kommer til dette. Det er jo ikke sånn at man aldri skal være ute fordi det regner, men det ble sånn akkurat i dag. Man må tenke litt på hva slags barnegruppe man har med å gjøre i sånne situasjoner. 

  Ellers har jeg ikke fått skrevet under på noe enda, men jeg har fått med meg alt av papirer hjem og skal snart sette meg ned å lese gjennom og signere. Kontrakter, taushetsplikter og liknende er viktig å ha på stell når man jobber med mennesker. Politiattest har jeg allerede levert, så den er jo grei. 

  Jeg føler avdelingen jeg jobber på er veldig grei. Jeg trives jo godt på småbarnsavdeling. Jeg har jo jobbet på småbarns tidligere og alltid trivdes, så jeg ble veldig glad for at det var småbarn jeg skulle jobbe med når jeg fikk jobben. Nå har jeg som sagt ikke møtt alle barna enda, men det blir godt å bli kjent med dem når de kommer hjem fra ferie. Jeg har fått et inntrykk av barna som er på plass i barnehagen iallfall og får brukt litt ekstra tid på å bli kjent med dem. Det er jo koselig det også. 

  Avsluttet vakten på jobb i dag med denne jobbens første bæsjebleie og tok meg selv i å kose meg med det da barnet som lå på stellebordet akkurat har møtt meg og fortsatt tillot meg å ta den. Jeg trives rundt stellebordet så det var jo kjempebra at barnet følte seg såppas trygg på meg at jeg fikk lov til å ta nettopp den bleia. En liten tillitserklæring liker jeg å tro. Er det noe som er naturlig å snakke om i barnehagen så er det nettopp dette med tiss og bæsj, haha. Jeg tror vel aldri jeg har vært særlig redd for å bruke disse begrepene tidligere heller, men jeg tror mange synes det er litt kleint å snakke om. Det går nok ikke når man jobber med barn eller har noe med barn å gjøre, hehe. 

  I morgen har jeg en senere vakt igjen og begynner ikke før halv ni. Blir litt annenhver vakt om dagen, men det gjør ikke noe. 

   

 • Publisert: 02.08.2017, 16:42
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits