asaga

Noe viktig?

 • Publisert: 03.08.2017, 18:00
 • Kategori: Blogg
 •  

  Jeg synes det er litt viktig å se på alle de forskjellige menneskene vi har her til lands før vi begynner å uttale oss noe spesielt om verken det ene eller andre. Jeg vet ikke helt hvor dette kommer fra, men jeg fikk bare en tanke. Det er så enkelt å dømme, så enkelt å si "herregud", så enkelt å leve i sin egen boble uten å se alle andre. Jeg regner med de aller fleste har lyst til å ha banken full av penger, dra på ferie hver sommer og leve et liv uten problemer, men dette er da ikke realistisk. I all fall ikke sånn jeg ser det. 

  Det er enkelt å tenke at "sånn jeg har det, har alle andre det også", eller "deal with it, gjør noe med livet ditt", eller så tror jeg også mange tenker at slik de aller største i mediabilde har det, sånn har mange det og det må vi oppnå. Nå tenker jeg på alles synsvinkel her. Både de som måtte sitte i den litt lille og leide leiligheten sin og ser bloggerne på tv, på de som nesten sover utendørs fordi regningene hoper seg opp og ting er vanskelig, på de som faktisk bor utendørs og som sliter med alt de måtte slite med, på de uten bekymringer og som lett kan bruke 50k i måneden, på de som føler et press for å være "perfekt", meg selv som nettopp er ferdig utdannet og som prøver å finne en vei i livet og på alle andre. 

  Dette innlegget ble litt rart, for jeg har liksom ingen rette svar, noen fasit eller en god avslutning på det jeg prøver å få frem. Jeg bare fikk en tanke og følte for å skrive om den. Som blogger leser jeg andre blogger og alt ser ut som en dans på roser noe et liv aldri er. Jeg liker å bruke litt av tiden min på å tenke på de som ikke har like mye og som sikkert gjerne skulle hatt det. Også liker jeg å bruke litt tid på å tenke på hvorfor jeg er her hvor jeg er i dag. Hva gjorde jeg egentlig for å komme hit? Jeg har ikke 50k å bruke i måneden, men jeg bor ikke ute heller. Mine valg i livet har gjort at jeg står akkurat her. 

  Vi har så mange forskjellige mennesker her til lands og jeg synes det er viktig at vi alle tenker på nettopp det. Som bloggere, som politikere og som "mannen i gata". 

  Bare en tanke.

   


   

 • Publisert: 03.08.2017, 18:00
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits