asaga

Jeg kommer ikke i gang

 • Publisert: 07.08.2017, 11:00
 • Kategori: Trening og kosthold
 •  

  Nå som det har gått over seks uker siden operasjonen min er jeg så og si klarert til å gå tilbake til gamle vaner. De vanene jeg hadde når det kommer til treningen min. Jeg var daglig på senteret før operasjonen. Etter operasjonen har det naturlig nok ikke vært like mye trafikk fra min side da jeg har måttet være veldig forsiktig. På seks uker har jeg kanskje vært på trening tre ganger eller noe. I tillegg til operasjon har jeg vært midt oppe i flyttekaos og i oppstart på ny jobb. Dette har gjort at treningen har utgått litt og det synes jeg er helt greie ting å skylde på.

  Jeg har likevel hele tiden merket at jeg er gira på å komme igang med treningen igjen. Det er jo noe jeg trives med og noe som gjør at jeg kobler av og fokuserer på noe helt annet. Dessuten gjør det dagen og forsåvidt natten min også, mye bedre. Nå som jeg kan begynne å trene mer "normalt" igjen har jeg egentlig ingen unnskyldninger til ikke å være på trening, men jeg sliter likevel litt med å komme igang igjen. Ikke fordi motivasjonen ikke er der for jeg girer fortsatt etter å være på treningssenteret, men jeg tror det at treningssenteret var så nærme meg i Trondheim har gjort meg veldig bortskjemt.

  Når jeg kommer hjem fra jobb på ettermiddagen er jeg jo sliten. Dette gjør at dørstokkmila blir så utrolig mye lenger når jeg enten må gå en time inn til byen eller stresse med buss for å komme med på trening etter en lang og fartsfull dag på jobb. I Trondheim hadde jeg treningssenteret fem minutters gange fra leiligheten min noe som for det første gjorde det mulig for meg å trene før jobb og skole, men i tillegg var jeg fortsatt motivert til å trene etter en skoledag fordi senteret var så nærme. Her i Tromsø er treningen blitt et stressmoment fordi det er et stykke til treningssenteret. Er det teit å tenke sånn eller forstår dere meg? Haha! 

  Det som for min del var en gledens nyhet, er at kjeden SKY fitness skal åpne treningssenter rett ved leiligheten jeg og samboeren nettopp flyttet inn i. Dette vil gjøre hverdagen min utrolig mye enklere når det kommer til trening. Hadde ikke treningssenteret åpnet der det åpner vet jeg sannelig ikke når jeg hadde kommet skikkelig igang med treningen igjen. Jeg vet fortsatt ikke helt hvordan jeg skal gjøre det i forbindelse med jobb, men jeg kommer nok inn i en slags rutine etterhvert. Når senteret åpnet i september har jeg jobben, butikken, treningssenteret og leiligheten innenfor 15 minutter gange (max), noe som kommer til å være helt supert i en travel hverdag.

  Jeg gleder meg til å komme igang og jeg håper jeg får treningen til å bli en like god rutine som det var før operasjonen selv om jeg nå er i fast 100% jobb.

   

 • Publisert: 07.08.2017, 11:00
 • Kategori: Trening og kosthold
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Jannicke

  07.08.2017 kl.11:19

  Du kan hvis du vil! :D heier på deg!

  asaga

  07.08.2017 kl.11:21

  Jannicke: takk skal du ha :D det blir nok når senteret åpner!

  Victoria Larsen

  07.08.2017 kl.15:03

  Jeg syntes du har en utrolig bra og tøff tankegang! Masse lykke til :-)

  asaga

  07.08.2017 kl.20:58

  Victoria Larsen: Tusen takk! :D

  Skriv en ny kommentar

  hits