asaga

Trives jeg i Tromsø?

 • Publisert: 10.08.2017, 11:00
 • Kategori: Blogg
 •  

  Jeg får stadig spørsmål om jeg trives i Tromsø etter at jeg flyttet hit. Det er stort sett familie som spør hvordan vi har det og om vi trives i leiligheten og i ny jobb. Leiligheten er super og et step up fra leiligheten i Trondheim. Når det kommer til jobben har jeg fast 100% stilling og jobber med gode kolleger og fine barn så jeg kan ikke klage. Når det kommer til byen er jeg enda litt skeptisk. Det ser veldig fint ut her, utsikten fra leiligheten er super og det virker som om man har tilgang til det aller meste her som i Trondheim. Kollektivtrafikken går om vi trenger å dra inn til byen, kjøpesentrene har alt vi trenger og alt i alt skal Tromsø kunne gi oss "det samme" som Trondheim.

  Grunnen til at jeg er skeptisk tror jeg er fordi jeg fortsatt ikke er helt kjent enda. Jeg liker nesten ikke å innrømme det, men jeg var jo skeptisk til Trondheim når jeg flyttet dit også. Når jeg ser tilbake på tiden i Trondheim og på hvor mye jeg etterhvert likte den byen, klarer jeg ikke la være å tenke på at det samme kommer til å skje her i Tromsø. Jeg må jo tro at jeg kommer til å like denne byen også, når jeg blir litt bedre kjent. 

  Er stor forskjell fra Trondheim er jo at Tromsø føles som en stor bakketopp og jeg synes byen virker en del mer kronglete enn det Trondheim gjør. Trondheim virker mer flat og oversiktlig om dere skjønner meg, haha. Det spørs om Trondheim bare har skjemt meg skikkelig bort. 

  Jeg skal være ærlig og si jeg er skeptisk når det kommer til nye plasser. Samtidig er jeg veldig gira på å bli kjent og lære meg plassen å kjenne. Jeg kommer nok til å like Tromsø på samme måte som jeg likte Trondheim etter at jeg ble kjent der. På forskjellige premisser kanskje, men hver sin plass har vel hver sin sjarm? Utsikten vi har her i Tromsø var for eksempel ikke noe vi hadde i Trondheim.

  Til tross for at jeg kanskje er litt rar når det kommer til nye plasser, betyr ikke det at jeg ikke trives i Tromsø. Det er en plass jeg må bli kjent med og sånn er det jo bare. Jeg trives i leiligheten og jeg trives på jobb. Jeg trives i Tromsø. 

   

 • Publisert: 10.08.2017, 11:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Én kommentar

  Stine Sophie Lundsrud

  10.08.2017 kl.11:11

  Hyggelig å høre at du trives i Tromsø, ha en strålende dag :)

  asaga

  10.08.2017 kl.11:13

  Stine Sophie Lundsrud: takk i like måte! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits