asaga

Kan han ha gått fra Hvittingfoss til Tromsø?

 • Publisert: 10.08.2017, 18:41
 • Kategori: Blogg
 •  

  God kveld alle sammen! 

  Nå sitter jeg her endelig for å skrive til dere igjen. Jeg har sittet på pcen en liten stund, men for å få inn bildene av dagens middag måtte den restartes, haha. Veldig ofte må jeg gjøre det for å bildene på kameraet over på pcen, noe som egentlig er skikkelig irriterende, men jeg har begynt å venne meg til det. 

  Dagen på jobb i dag var fin. Den lave tåken forsvant i løpet av morgenen og jeg så klart utover Tromsøya igjen. Solen tittet til og med frem, så jeg kan absolutt ikke klage. På vei hjem fra jobb møtte jeg samboeren på butikken. Der handlet vi inn til dagens middag som ble kyllingsalat. Jeg ble så utrolig mett og vet ikke om jeg klarer å få i meg så mye mer mat i dag. 

  På vei til jobb i dag skjedde det noe rart. Eller, egentlig så er det ikke noe rart heller, for jeg nekter å tro på det selv. Så dette er så og si overtenking fra min side. Det kom plutselig en katt mot meg når jeg nesten var fremme ved barnehagen. Det var da koselig tenkte jeg og forberedte meg på å hilse på den før jeg tok turen videre (jeg vet man egentlig ikke skal hilse på fremmede dyr, men I`m an animallover og kan ikke noe for det). Når katten kom nærmere liknet den bare mer og mer på min egen. Min egne Lassepus som egentlig bor nede i Hvittingfoss. Når han kom helt bort til meg var han så lik at jeg begynte å tenke på om han virkelig kunne ha gått fra Hvittingfoss og hit, haha. Lasse er nemlig en katt som lett kan finne på å være borte i mange uker før han kommer hjem igjen. Jeg skulle på jobb, så jeg måtte nesten gå videre, men jeg hatet å gå fra han for jeg syns han var så lik Lasse. Jeg har lest og hørt om helt merkverdige historier når det kommer til katter som kommer hjem igjen etter flere år og liknende, og hvem har vel ikke sett "Den utrolige reisen"? Jeg tenkte for meg selv at hvis den katten fortsatt sto der når jeg var på vei hjem fra jobb så skulle jeg ta den med meg, haha, men jeg kunne så klart ikke gjort det. Lasse vet jo ikke hvor jeg bor, så sannsynligheten for at han har kommet opp hit er mer lik null. 

  Resten av kvelden blir rolig her hjemme. Vi snakket om å se den siste Harry Potter filmen til kvelds siden vi hadde en skikkelig god flow på HP-filmene for en stund siden. Det var liksom bare den siste filmen som manglet. Vi begynner å få det skikkelig koselig her hjemme nå med våre egne ting på plass. Jeg kjenner jeg gleder meg til mørketiden, for da kan jeg tenne lys i lysestakene mine igjen og bare nyte tilværelsen. Det blir vel mørkt fort nok tenker jeg, hehe. Lyset er fint det også da og det bringer jo absolutt med seg noen fordeler. 

  Ønsker dere en fin kveld alle sammen! 

   

  Jeg vet min salat seg forferdelig kjedelig ut i forhold til samboeren sin, men jeg liker ikke tomat, haha

 • Publisert: 10.08.2017, 18:41
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits