asaga

Dette er flaut

 • Publisert: 14.08.2017, 15:17
 • Kategori: Blogg
 •  

  Et sent "god morgen"-innlegg, men det er jo mandag og siden jeg egentlig skulle vært på jobb nå skulle det egentlig ikke blitt noe innlegg på et par timer enda, hehe. Jeg må bli flinkere på å skrive innlegg på forhånd, men de siste dagene har jeg faktisk tatt meg opp på den biten til tross for at jeg ligger dø-sjuk her hjemme. 

  Som sagt, jeg skulle egentlig vært på jobb og jeg sitter her med verdens dårligste samvittighet over at jeg ikke er nettopp der. Når jeg kom hjem fra jobb på fredag følte jeg meg som jeg hadde gjort en hel uke. Uggen, men ok nok til å kunne dra inn til byen for å spise middag sammen med samboeren og kusinen min. På kvelden på fredagen tok denne forkjølelsen seg virkelig opp og jeg ble dødssliten. Når lørdag og søndag kom var jeg enda verre. Nettene ble brukt til å snyte meg og tygge paracet da feberen kom og dagene har blitt brukt på sofan med is for å lindre halsbrannen jeg våkner med. 

  Jeg synes det er flaut å måtte være hjemme fra jobben kun to uker etter at jeg har begynt. Samtidig så vet jeg det er sånn å jobbe i så nær kontakt med barn og unge. Ei venninne av meg er syk hele tiden fordi ho jobber med barn, så det spørs om jeg har noe sånt å se frem til, hehe. Mamma har tipset meg om influensavaksinen når den måtte komme, så jeg skal vurdere å teste ut den. Selv om jeg er flau her jeg sitter forkjølet, kan jeg ikke bare tenke på meg selv oppi dette. Hadde jeg vært på jobb kunne jeg risikere å smitte både kolleger og barn og det vil jeg jo unngå i så stor grad som mulig. 

  Jeg tror det var til det beste at jeg ble hjemme i dag. Jeg hadde ikke hatt noe særlig og gi av meg selv på jobb og store deler av hverdagen i barnehagen er jo å følge tempoet til barna, noe jeg ikke hadde fått til i dag. Jeg har likevel bestemt meg for å prøve meg på jobb i morgen for å se hvordan det går. I morgen har jeg min første tidligvakt alene, noe som blir veldig spennende. 

  Jeg skal bruke resten av denne mandagen på samme måte som jeg har brukt hele helgen. I ro på sofan eller i sengen med en god serie eller en bok. Jeg har på en måte vært heldig også, siden det verste slo til i en helg. På den måten slipper jeg forhåpentligvis mange fraværsdager på jobb. 

  Jeg ønsker dere en fin mandag videre alle sammen, måtte dere få en litt friskere og raskere start på uken enn meg! 

   

 • Publisert: 14.08.2017, 15:17
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits