asaga

En skikkelig trimtur

 • Publisert: 19.08.2017, 12:00
 • Kategori: Trening og kosthold
 •  

  Som jeg har sagt til dere tidlige har jeg slitt med å komme igang med treningen igjen etter brystreduksjonen. Mye fordi det ikke er treningssenter i umiddelbar nærhet noe dere kanskje synes er latskap, hehe. Men så jobber jeg sju og en halv time om dagen og hvis jeg i tillegg skal bruke masse tid og penger på å komme meg inn til byen for å trene på senter så blir den dørstokkmila veldig mye lenger enn normalt. Avstanden til senteret har faktisk veldig mye å si. Si må jeg jo si at de sju og en halv timene jeg er på jobb er alt annet enn sittestillende, noe som igjen vil si at jeg ofte er sliten når jeg er ferdig på jobb. Det tar på å skulle dra seg inn til byen da faktisk, haha. 

  Men på torsdag så tok jeg tak i mitt eget nakkeskinn, tok på meg treningsklærne igjen og tok en lang trimtur sammen med samboeren min. Han var personlig trener da han var så utrolig støl fra trening dagen i forveien. Vi skulle likevel ut en tur fordi vi måtte levere en pakke og sende et brev så da gjorde vi det om til en real økt. 

  Været var supert og Tromsø viste seg fra en utrolig bra side på torsdag. Det var derfor veldig deilig å trene ute, til tross for at jeg normalt sett ikke er så fan av det. Turen inneholder blant annet en veldig lang strekning som vi brukte effektivt. Jeg fikk blant annet beskjed om å jogge fra en lyktestolpe til en annen å ta squats til samboeren tok meg igjen. Ved en annen lyktestolpe måtte jeg kanskje ta utfall eller knebøy med hopp. Vi kjørte også spurt og bakkeløp. Jeg var veldig sliten etterpå da det har vært heller færre treningsøkter etter operasjonen. Og jeg kan skrive under på at det kjentes dagen etterpå!

   

   

 • Publisert: 19.08.2017, 12:00
 • Kategori: Trening og kosthold
 • 2 kommentarer
 • Én kommentar

  Victoria Larsen

  19.08.2017 kl.14:32

  Såå flink du er! Flotte bilder :--))

  asaga

  20.08.2017 kl.00:10

  Victoria Larsen: tusen takk! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits