asaga

En måned i ny jobb

 • Publisert: 01.09.2017, 12:00
 • Kategori: Blogg
 •  

  Da var det 1.september og jeg har allerede jobber i barnehagen i en måned. Dette var vært en månen med store forandringer for min del. Tidligere i sommer gikk jeg fra å jobbe deltid på butikken til å være delvis sengeliggende etter operasjonen. Noen uker etterpå er jeg i fast 100% stilling noe som tilsvarer mye mer jobb. Jeg har derfor vært litt sliten fordi mengden jobb har tredoblet seg etter en veldig rolig periode. Likevel har jeg kun denne ene jobben å forhold meg til og har ikke like mye på planen nå som når jeg var student og hadde dagene fulle med flere ærender. Jeg husker jo hvor sliten jeg var når jeg holdt på med kjøretimer, kurs i bymisjonen, jobbet og studerte samtidig. Dette er jeg glad jeg slipper nå. 

  Det er rart å kjenne på at jeg har mer fritid nå enn jeg hadde, men så føler jeg samtidig at jeg ikke har det på grunn av mengden jobb. Jeg jobber hver dag fem dager i uken og det kan jo trygt sies at det er noe annet enn å jobbe en fast dag i uken og annenhver helg. Likevel er det så deilig å ha èn jobb ovenfor flere. Jeg har èn fast plass jeg kan gi masse av meg selv på, noe som hadde vært veldig mye vanskeligere om jeg hadde hatt to eller tre jobber for å få alt til å gå rundt. Veldig takknemlig for at jeg fikk den jobben.

  Etter en måned har jeg hilst på veldig mange mennesker. Barn, kolleger og foreldre. Jeg har brukt masse tid på å knytte bånd til personer jeg ser hver dag og som jeg skal ha et forhold til. Jeg har også brukt en del tid på å sette meg inn i nye rutiner, men heldigvis for meg er rutiner noe jeg fort kommer inn i. Eller har jeg brukt masse tid på å leke, trøste, tørke snørrete neser, skifte bleier, sette grenser, kle på, kle av, legge, vekke, lage mat og liknende. 

  Jeg har supre kolleger på avdelingen min. Jeg føler vi har klikket godt sammen og står for de samme verdiene på jobb noe som gjør samarbeidet lettere. Barna er også kjempetrivelige og jeg er glad for at jeg hver dag kan bruke tid på å lære de bedre å kjenne. 

  Det blir spennende å se fremover hvor denne jobben bringer meg. Jeg er 23 år gammel og jeg er ferdig utdannet barnevernspedagog. Jeg har ikke fått jobb som barnevernspedagog så jeg spør meg selv innimellom om jeg kommer til å jobbe i barnehagen for alltid. Kanskje gjør jeg det, kanskje ikke eller kanskje jeg bestemmer meg for å ta mer utdanning. Er det noe jeg ikke skal gjøre, så er det å stresse. Jeg trives i jobben min og alt ligger til rette for meg her akkurat nå. Jeg skal bare ta tiden fremover som den kommer og prøve å finne min plass her i Tromsø.

   

 • Publisert: 01.09.2017, 12:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Én kommentar

  livetmitt93

  01.09.2017 kl.15:17

  spennende :D

  asaga

  01.09.2017 kl.17:09

  livetmitt93: ja, veldig :D

  Skriv en ny kommentar

  hits