asaga

God Morgen Norge

 • Publisert: 24.08.2017, 07:16
 • Kategori: Blogg
 •  

  God morgen kjære dere! 

  Idag er det torsdag allerede og jeg synes faktisk at denne uken har gått veldig fort. Etter jobb i morgen er det jammen helg igjen alt. Jeg klager ikke jeg altså, for det er alltid godt med helg. Denne helgen har vi ikke så store planer heller, annet enn å gå en fjelltur eller to og det er godt å bare kunne ta helgen som den kommer.

  Denne morgen koser jeg meg med God Morgen Norge på skjermen igjen og de av dere som har fulgt meg en stund vet at jeg koser meg veldig med det programmet om morgenen. Nå har det endelig begynt igjen etter sommerferien og mine morgener ble plutselig enda koseligere, hehe. 

  Igår var det både den ene og andre grunnen til at jeg ikke blogget. Jeg vet jeg må skjerpe meg å bli flinkere til å forhåndsskrive innlegg, men nå har det seg faktisk sånn at det er litt vanskelig å få til alt jeg vil få til ved siden av en 100% jobb. Hadde jeg nå bare kunnet leve av bloggen dere! Etter jobb igår rakk jeg såvidt å dra hjemom for å spise en lett middag før jeg var på tur igjen. Jeg skulle møte kusinen min og hennes venninne i byen for en "kaffe". Nå drikker ikke jeg kaffe, men det finnes heldigvis mye annet godt der ute også, hehe. Når jeg da kom hjem igår kveld var jeg egentlig klar for å ta kvelden etter litt kveldsmat. 

  Samboeren synes nok jeg er litt kjedelig som legger meg så tidlig, men jeg personlig synes ikke det er så tidlig. Jeg liker å kose meg i sengen med en bok eller være noen minutter på telefonen før jeg bestemmer meg for å legge meg og da er det bare greit å legge seg til riktig tid. Dessuten trenger en voksen person nok søvn og når jeg da skal opp i den tiden jeg skal om morgenen så må jeg legge meg litt tidlig. Er man trøtt, sliten og uopplagt når man skal på jobb i barnehagen tror jeg det blir mindre god start på dagen, hehe. 

  Nå skal jeg ordne meg med lunsj, pakke sekken og løpe ut dørene her. Jeg håper dere får en fin dag alle sammen!

   

 • Publisert: 24.08.2017, 07:16
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  hverdagslivetivollen

  24.08.2017 kl.09:33

  nydelig bilde :) ha en riktig fin dag :D

  asaga

  24.08.2017 kl.18:25

  hverdagslivetivollen: Tusen takk for det! :D

  Skriv en ny kommentar

  hits