asaga

"Lønningspils"

 • Publisert: 26.08.2017, 18:39
 • Kategori: Blogg
 •  

  God lørdags kveld!

  Jeg hadde store planer om å blogge tidligere idag, men jeg rakk det faktisk ikke for plutselig var vi på tur til Jekta. Vi har virkelig fått handlet litt og det folk kaller for lønningspils gikk ut over kjøpesenteret idag. Vi har shoppet litt til jobben, shoppet litt nødvendig, shoppet litt unødvendig, spist litt mat og ellers tatt livet med ro. Det var godt å komme hjem igjen nå da. Jeg kjenner jeg er sliten etter en litt sen kveld igår og en litt tidlig morgen idag. Jeg våknet rundt seks eller noe og det er sikkert fordi jeg er vant til det etter en uke på jobb. Jeg skal sove godt i natt da, haha. 

  Det blir en rolig lørdagskveld på meg og samboeren. Vi hadde egentlig tenkt å ta en rolig fredagskveld igår, men det ble ikke noe av, så da tar vi en rolig lørdagskveld istedenfor, haha. Vi har handlet inn til taco og skal ha en liten datenight hjemme i stua med en god serie på skjermen. Det er så godt å bare kunne slappe helt av. Spørs om jeg må en liten tur til på butikken i kveld da. Det rykter om nok en uke med 10kroners marked på spar og det spørs om jeg må utnytte det bittelitt. 

  Jeg var optimistisk å tok på meg topp og skjørt idag sammen med et belte. Jeg merket fort at jeg måtte skifte da det faktisk er skikkelig kalt her i Tromsø. Jeg tok derfor på meg bukse og en lett trench coat og tror jeg var smart i det valget. Jeg holdt meg varm nok ute og hadde fortsatt ikke for mye klær på med tanke på at vi skulle være inne på et kjøpesenter. Dere vil derfor se bilder fra både første og andre outfit idag. 

  Jeg håper dere får en fin lørdagskveld alle sammen. Enten dere skal ha en rolig kveld sånn som meg, være på rakettnatten her i Tromsø eller finne på andre morsomheter. Kose dere må dere gjøre uansett!

   

 • Publisert: 26.08.2017, 18:39
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Én kommentar

  Oda

  27.08.2017 kl.00:50

  Heii!

  Hvor er buksa og genseren fra?! Nydelige antrekk, begge to! :-)

  asaga

  27.08.2017 kl.09:13

  Oda: tusen takk! :D toppen og jakken er fra Nelly og buksen er gammel fra HM <3

  Skriv en ny kommentar

  hits