asaga

Aller første..

 • Publisert: 28.08.2017, 18:00
 • Kategori: Blogg
 • Kamera

  Jeg har hatt flere kameraer i min tid. Jeg husker jeg kjøpte mitt første digitalkamera og var så utrolig stolt. Etterhvert kjøpte jeg et skikkelig dårlig filmkamera som jeg så klart trodde skulle være helt supert fordi det også skulle kunne filme så bra. Jeg husker ikke helt hvor gammel jeg var, men. Jeg skjønte aldri helt hva jeg gikk glipp av før jeg kjøpte speilrefleksen min. Jeg har ikke gått tilbake til noen av mine gamle (og nå sikkert helt ødelagte) kameraer. Jeg har likevel hatt speilrefleksen i en del år nå og vurderer å gå til innkjøp av nok et kamera. Det vil ikke bety at jeg skal slutte å bruke speilrefleksen, for jeg er veldig fornøyd med det, men jeg har tro på at de to kameraene vil jobbe bra sammen for å ta gode bilder jeg kan legge ut her på bloggen.

  Operasjon

  Jeg gikk på barne- og ungdomsskolen da jeg en dag var hos legen og fikk vite jeg hadde håndleddsganglion i venstre håndledd. En ganglion er en cyste som ofte oppstår rundt ledd. Den var ikke ondartet så jeg måtte ikke operere på grunnlag av det, men med tanke på plasseringen var cysten så klart veldig i veien og den var ikke akkurat noe god. Håndleddet er noe som hele tiden blir brukt på en eller annen måte og den store klumpen irriterte veldig midt på håndleddet mitt. Valget falt derfor på å operere den bort. Etter første operasjon tok det en liten stund før cysten presterte å komme tilbake igjen, på samme plass. Jeg opererte den derfor bort en gang til og den har heldigvis ikke kommer tilbake i like stor grad etter det. 

  Kjæreste

  Når det kommer til min første kjæreste velger jeg å si at det var min eks-kjæreste. Sånne småflørter på barne- og ungdomsskolen og de kjærestene man da liksom hadde vil jeg ikke si teller. Sånn tenårings- og pubertetsgreier. Jeg og min eks var sammen i underkant av to år. Det var bra helt til det ikke lenger var det og det endte med brudd. Jeg var relativt knekt etterpå, men slike ting går heldigvis over etter litt tid. Jeg er jo i et nytt forhold nå og vi har hittil holdt sammen i over tre år. Jeg kunne ikke hatt det noe bedre. 

  Skoledag

  Jeg har gått en del skole i løpet av mine litt over 23 år. Jeg startet i 1.klasse når jeg var 6-7år vil jeg tro og jeg husker enda hvor redd jeg var. Jeg var en av de få som satt igjen med mamma etter at de andre foreldrene hadde gått fordi jeg ikke turte å sitte i klasserommet uten henne, hehe. Etter barne- og ungdomsskolen gikk videregående relativt greit, mens jeg etter videregående plutselig sto i Bergen fordi jeg skulle gå folkehøgskole. Jeg, mamma og mormor kjørte til Bergen og når de først skulle reise hjem til Hvittingfoss igjen forsto jeg at de faktisk skulle sette meg igjen der, haha. Jeg begynte faktisk å gråte litt, da jeg ikke kjente noen, men jeg er veldig glad jeg ble igjen. Året på Åsane har gitt meg masse. Etter året i Bergen var det tid for å sette seg ordentlig på skolebenken igjen og jeg begynte på barnevernspedagogikklinjen i Trondheim. Jeg husker første skoledag. vi skulle møtes i borggården ved siden av domkirken midt i byen og der skulle jeg stå med 3000 andre elver som skulle begynne den dagen. Jeg var ikke redd eller lei meg på samme måte som da jeg var yngre, men jeg var litt nervøs. Jeg kjente ingen i klassen min og kullet mitt var på langt over 100 studenter. Det var bare å begynne å bli kjent, men det er virkelig ikke bare bare.

   


  Jeg begynte på HiST, men avslutter på NTNU

  Leilighet

  Min første leilighet var en helt nybygd leilighet i Grong. Jeg gikk VG2 og VG3 i Grong og tredje året bodde jeg i den leiligheten sammen med min ekskjæreste. Det var en fin liten leilighet med veldig fin utsikt midt i Grong sentrum. Umiddelbar nærhet til alt lille Grong hadde å by på. Jeg trivdes godt der og jeg husker det var så godt å ha en plass helt for seg selv.

  Mobiltelefon

  Jeg tror jeg gikk i fjerde klasse når jeg fikk min første mobiltelefon. Jeg fikk den av pappa og jeg og lillesøster fikk en hver. Jeg husker enda den julaften hos mamma. Det første jeg gjorde med den var å lade den opp for så å sende en takkemelding til pappa. En liten, grå og "knottete" mobil. Var ikke snakk om noe smarttelefoner på den tiden. Oi, nå følte jeg meg gammel. Det har virkelig skjedd noe på mobilfronten på ti-femten år.

  Tatovering

  Jeg tok faktisk min første tatovering på Sunny beach i Bulgaria. En enkel, liten og betydningsfull tatovering på venstre underarm som jeg egentlig er skikkelig glad i. Jeg er glad jeg har den og jeg gleder meg til en gang å fylle på og bygge ut. Det er en fjær som det står "Now I`m a warrior" mellom. På toppen er det tatovert fugler som flyr. Jeg har en tatovering til. Den har jeg på høyre legg. Det er en stor phoenix som jeg også er skikkelig glad i. Det er noe med det å ha tatovering og når man først har begynt blir man nesten litt avhengig. Jeg er iallfall gira på å fortsette og da vil jeg fortsette på venstre arm og høyre ben for at det ikke skal bli rotete om dere skjønner. Ser jeg en sleeve eller half sleeve i fremtiden tro?

   


  Det ser kanskje ut som jeg sover, men jeg prøver bare å overkomme smerten, haha. Verdt det tho!

  Hårfarge

  Jeg har opprinnelig en litt mørk blond hårfarge. Populært også kalt kommunegrå. Altså en "farge" som man fort kan gå lei av. Første gangen jeg farga håret var det den ene storesøstere min som hjalp meg og fargen ble ingen annen enn lilla. Knall lilla faktisk. Lilla var yndlingsfargen min når jeg var yngre. Denne fargen var sånn som skulle gå ut av seg selv etter så og så mange vask, men lilla og farger som i det hele tatt inneholder rødtoner er vanskelig å få ut av håret så det var alltid noen rester som ble værende. Det var starten på min reise som brunette og etter det var jeg brunette i mange år. Mange trodde etterhvert at jeg var brunette fordi jeg tilsammen har vært mer brun en blond, haha. Etter en stund ble jeg blond igjen, for så å bli rød, brun på nytt, blond på nytt, pastellblå og tilbake til blond. Nå begynner jeg å bli lei igjen og sikler egentlig etter en mørk og dyp vinrød/burgunder-farge. Vi får se hva det blir til, hehe. 

   

  Nå er dette innlegget på godt over 1000 ord, så jeg tenker jeg avslutter her, men gi meg gjerne tips til hva dere vil vite i neste "aller første"-innlegg.

 • Publisert: 28.08.2017, 18:00
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  livetmitt93

  28.08.2017 kl.18:07

  morro og bli bedre kjent :) koselig

  asaga

  28.08.2017 kl.20:49

  livetmitt93: Så bra! :D

  Victoria

  28.08.2017 kl.18:11

  Utrolig spennende lesing! :-)

  asaga

  28.08.2017 kl.20:49

  Victoria: Godt å høre! :D Gi meg gjerne tips til neste innlegg!

  Skriv en ny kommentar

  hits