asaga

Frokostsmoothie

 • Publisert: 02.09.2017, 10:04
 • Kategori: Trening og kosthold
 • God lørdags morgen! 

  I skrivende stund sitter jeg i sofan med ullsokker, tolags ullundertøy og stormberg genser. Jeg er nemlig snart klar for tur og turen går inn til Tromsdalen og lavvoen til "gutta på skauen". Vi hadde egentlig planlagt å gå en gjeng sammen, men det ser ikke ut som det blir så mange flere enn meg og samboeren likevel. vi kommer uansett til å pakke med oss mat, drikke, litt underholdning og godt humør og bare nyte denne dagen. Jeg gleder meg! 

  Før man går på tur og før man har tenkt å være borte noen timer er det jo alltids greit å få i seg litt mat. Jeg var ikke særlig sulten denne morgenen noe som faktisk er blitt rart til meg å være, hehe. Jeg spiser jo frokost hver dag for tiden. Jeg bestemte meg heller for å lage en frokostsmoothie og siden den ble så god vil jeg gjerne dele den med dere. 

  Ingredienser:

  2 stk kiwi
  2 frosne bananer
  Appelsinjuice
  (På bildet er det også vaniljeyoghurt, men det brukte jeg ikke i denne omgang da fryste bananer gjorde smoothien kremet og fin. Kan være greit å bruke yoghurt, biola eller liknende om bananene ikke er fryst).

  Tips!
  Frys ned bananene når de begynner å bli brune eller når dere vet dere ikke får spist de opp før de blir dårlige. Dere slipper å kaste mat og det er genialt å bruke om man vil lage smoothie, hjemmelaget is og liknende. 

  Jeg brukte en smoothieblender og mikset rett og slett alle ingrediensene sammen. Fargen ble kanskje ikke så fin, men smootien i seg selv ble knallgod. Dette var en perfekt start på morgenen min i og med at jeg ikke orket noe særlig annet. Nå er jeg klar til å være noen timer ute i skogen. Skal ta med meg en liten bøtte å se om jeg finner noe blåbær også tenkte jeg. Håper dere får en super lørdag alle sammen!

   

 • Publisert: 02.09.2017, 10:04
 • Kategori: Trening og kosthold
 • 2 kommentarer
 • Én kommentar

  livetmitt93

  02.09.2017 kl.10:39

  denne skal prøves :)

  asaga

  02.09.2017 kl.16:45

  livetmitt93: anbefales :D

  Skriv en ny kommentar

  hits