asaga

Aldri så sexy som når man skal på tur

 • Publisert: 02.09.2017, 21:44
 • Kategori: Blogg
 •  

  Når det kommer til turer synes jeg det er viktig å kle seg godt. Her nord er det ingen hemmelighet at det fort kan bli kalt så det å kle seg skikkelig og samtidig være forberedt på alt slags vær er viktig. Jeg synes det er mye viktigere å holde seg varm og tørr ovenfor å se bra ut om dere forstår meg rett. Nå finnes det mye fine og fancy klær ute på markedet altså, så det står ikke på det. Jeg har skaffet/fått meg litt klær opp gjennom årene. Her snakker vi forskjellige typer ullsokker, flere sett med ullundertøy, fleece og alt annet som måtte følge med. Det har gjort at jeg under uteklærne bruker hva jeg har og det kan bli en relativt spesiell miks innimellom. Jeg bryr meg ikke om den perfekte match, jeg tenker heller på at jeg skal klare meg ute i noen timer. Det er ingen som ser hva jeg har på meg under uteklærne uansett. 

  Vi var på tur idag og jeg skal fortelle dere litt mer om turen senere og vise dere flere bilder, men jeg tenkte jeg skulle vise dere hvordan man under alt det fine og fancy kan se ut for å holde ut ute en hel dag. Som tittelen ironisk nok sier er man "aldri så sexy som når man skal ut på tur", haha. Her snakker vi ullsokker til langt opp på leggene (det er hull i dem), vi snakker tolags ullundertøy på beina (det er hull i den også, haha) og vi snakker stormberg genser. Dette er klær som så absolutt ikke matcher og noe av det begynner egentlig å bli ganske slitt (jf. hullene), men det er gode og varme klær. Hvem bryr seg om hvordan man ser ut når man skal være ute i skogen? 

  Det er altfor stort press på å se så fantastisk bra ut for tiden og det er ikke nødvendigvis noe feil i dette, men pass iallfall på at dere har på dere klær dere føler dere vel i. Og skal dere være ute i vær og vind, ta på dere noe som tåler nettopp dette. Varmt, bevegelig, vanntett, vindtett, fleksibelt, osv. Ikke tenk på hva alle andre måtte si og tenke. Tenk heller på at du skal ha en fin dag ute og på at du skal kunne nyte dagen din til det fulle.

  God helg!

   

 • Publisert: 02.09.2017, 21:44
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Én kommentar

  livetmitt93

  02.09.2017 kl.21:58

  flott antrekk :)

  asaga

  02.09.2017 kl.22:32

  livetmitt93: takk for det, hehe :)

  Skriv en ny kommentar

  hits