asaga

Uken som gikk

 • Publisert: 03.09.2017, 14:49
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå

  Nå sitter jeg å slapper av i sofan med teppet på fanget og musikken i bakgrunnen. Vi har brukt morgenen her hjemme på å slappe av, se film og spise en god frokost. Samboeren lagde blåbærsyltetøy av alle bærene vi plukket på turen igår mens jeg lagde lapper vi kunne spise det med. Vi har kost oss masse hittil denne søndagen.

  Ukens innlegg

  "Aller første.."

  "En måned i ny jobb"

  "Frokostsmoothie"

  Ukens middag

  Denne ukens middag må være biffmiddagen vi spiste på fredag. Som mange av dere vet er det sjeldent jeg får servert noe bedre enn biff. Så hadde vi handlet inn dessert også, nemlig napoleonskake, og det gjorde bare starten på helgen min bedre enn jeg kunne bedt om, haha. 

   

  Ukens tanke

  Jeg har begynt å lure litt på avgjørelser barnevernet tar. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg fikk bare en tanke en dag. Hvorfor skjer det at barnevernet innimellom tar helt feil avgjørelser? Jeg leste en barnevernssak for litt siden. Først leser jeg den ene siden av saken og er helt enig med tankegangen. Så leser jeg saken fra et nytt perspektiv og får helt andre tanker. Kan det være at man noen ganger ikke har mulighet til å sette seg godt nok inn i en sak til å se den fra flere perspektiver? At man derfor tar avgjørelser basert på enkelte perspektiv som kanskje er feil? Vet ikke, bare en tanke.

  Ukens film

  Kusinen min var på besøk dagen før hun flyttet hjem denne uken. Vi spiste middag, dessert og så en film jeg ikke trodde kom til å være så bra som den var. En boksefilm med navnet "Southpaw". Jeg legger ved traileren, men jeg vil anbefale dere å se filmen uten å ha sett den. Det har rett og slett med å gjøre at traileren spoiler og muligens ødelegger en del av følelsen man får når man ser filmen. Uansett hva dere velger å gjøre vil jeg bare anbefale en bra film. Vi så den på Netflix. 

   

  Ukens øyeblikk

  Ukens øyeblikk må være gleden jeg fikk av å være ute på tur igår. Jeg smilte fra øre til øre, kun av å være ute i det fine været, av å nyte solen, av å grille pølser og av å spise kjeks. Rett og slett bare nyte og det var så utrolig deilig. Turen vi hadde igår gjorde denne helgen så utrolig god og avslappende. 

  Ukens oppvekker

  Slutte å bry seg om hva alle tenker om seg. Jeg har tenkt dette lenge, men synes det er viktig å få dette poenget ut, opp og frem nettopp fordi det er så viktig å bare gi litt blaffen. Det var dette jeg mente med innlegget mitt igår også. Så lenge du har det fint og bra med deg selv er det det som er viktig. Presset om å være perfekt er for stort. Og hva er egentlig perfeksjon? Jeg tror alle er sin egen versjon av dette begrepet. Enten det eller så finnes det ikke noe som er perfekt. Perfeksjon kan være et ødeleggende begrep, noe jeg synes er ufattelig trist. 

  Be you!

 • Publisert: 03.09.2017, 14:49
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  livetmitt93

  03.09.2017 kl.14:51

  flott uke :)

  Skriv en ny kommentar

  hits