asaga

Lørdagstur

 • Publisert: 03.09.2017, 20:00
 • Kategori: Blogg
 •  

  Ofte brukes lørdagen på å slappe av, være med venner, stikke til byen, dra ut, shoppe eller bare chille på sofan. Men min lørdag igår var ikke helt sånn og det er jeg så utrolig glad for. Vi tok oss en tur ut i skogen igår og jeg tror ikke jeg har vært så lykkelig på lenge. Av skogen? Ja, av en eller annen grunn var jeg så utrolig glad for at jeg og samboeren skulle på tur. 

  Vi spiste en lett og god frokost. Vi pakket sekken med ekstra klær, grillpølser, pølsebrød, kamera, bærbøtte og fyrstikker. Vi kledde på oss uteklær og tursko. Ganske nøyaktig klokka elleve på formiddagen var vi på tur og det var så deilig. Været var bedre enn det var meldt (til en forandring) og vi kunne bare gå å nyte. Jeg vet ikke helt hvorfor jeg var i så ekstase over den turen. Det er jo ikke sånn at jeg aldri har vært ute å gått tur. Tvert imot er jeg jo vant til å være ute, være på fjellet, fiske i småvannene, grille og nyte naturen. Men det var noe eget med denne turen likevel. Kanskje det er fordi det bare var oss to? Kanskje det er fordi turen var i vår regi? Jeg vet ikke helt, men jeg var så lykkelig når vi gikk ut av leiligheten og inn i skogen. Jeg føler meg veldig vel i gode og behagelige turklær. Jeg tror jeg er i mitt rette element når jeg bare kan slenge meg ned i lyngen og legge glitter og glam litt til side. Nå elsker jeg å pynte meg altså, men å bare nyte livet er så utrolig godt. Kanskje det var derfor jeg var så lykkelig igår, fordi jeg faktisk presterte å nyte. Slippe stresset og bare ha det bra. Jeg tror egentlig det kan være ganske vanskelig. 

  Vi gikk langs Tromsdalen og inn til lavvoen til "gutta på skauen". Den plassen kan jeg virkelig anbefale. Det er så gode løsninger der inne med flere grillplasser, mange sitteplasser, lavvo, toalett, tørr ved til fritt bruk, godt opparbeidede stier, god gang- og sykkelvei helt inn, osv. Turen innover er tilrettelagt for alle, også barnevogner. Vi plukket bittelitt blåbær på veien inn, men plukket heller mer på vei tilbake. Når vi kom frem brukte vi litt tid på å nyte været. Vi spiste litt kjeks, tok litt bilder og så oss litt rundt. Etterhvert satt vi oss oppe ved "isbjørnhiet" som er en av gapahukene de har der inne. Der tente jeg bål med flint for første gang også grillet vi litt pølser før vi etterhvert pakket sammen og begynte på turen tilbake. Til sammen plukket vi rundt åtte dl blåbær som samboeren lagde syltetøy av idag tidlig. Det var masse bær langs veien der. Den lille bøtten vi hadde med ble full på et blunk og vi trengte ikke en gang gå å lete etter bærene. 

  Når jeg var hjemme igjen etter turen var jeg litt sliten og klar for en dusj, men jeg var også utrolig glad. Jeg hadde hatt den fineste dagen på lenge. På kvelden igår spiste vi vårruller til middag og koste oss med "Skal Vi Danse" på skjermen. Vi snakket litt om det igår, at vi koste oss mer med litt avslapping foran skjermen og med maten enn vi vanligvis kanskje gjør. Vi tror det er fordi vi hadde brukt mye av gårsdagen ute og at vi derfor koste oss med litt bedre samvittighet. Jeg tror det gir mening, haha. Vi kommer definitivt til å ta turen tilbake dit igjen og forhåpentligvis blir det ikke så lenge til. 

   

 • Publisert: 03.09.2017, 20:00
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Fredrikke Gustavsen

  03.09.2017 kl.20:09

  Åååå så herlig <33

  asaga

  03.09.2017 kl.20:27

  Fredrikke Gustavsen: Ja, det var en veldig fin tur! <3

  livetmitt93

  03.09.2017 kl.20:09

  koselig med tur :)

  asaga

  03.09.2017 kl.20:27

  livetmitt93: Absolutt! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits