asaga

Det luktet vinter

 • Publisert: 04.09.2017, 17:43
 • Kategori: Blogg
 •  

  God ettermiddag! 

  Nå sitter jeg og slapper av etter en god middag og etter ukens første vakt i barnehagen. Det er strålenge sol og mange varmegrader nå, men det var ikke sånn når jeg gikk til jobb idag tidlig. Når jeg kom ut idag var det kaldt, fuktig og frostrøyken kom fra munnen. Solen skinte på Tromsøya, men hadde ikke kommer til Tomasjord enda. Det var vann og dugg på alle bilene som sto ute. Det var veldig friskt og det kjentes i nesa når man pustet inn morgenen. Det luktet faktisk vinter. Skjønner dere hva jeg mener med at det luktet vinter eller er det bare en sær ting jeg om mine nærmeste forstår seg på? Det kan fort vekk hende altså, for familien Saga har ganske mye rart for seg, haha. Det var iallfall friskt og godt, men jeg kjenner litt på den at jeg gjerne vil ha sommer litt lenger.

  Vi har vært heldige utover dagen da. Når solen først kom til Tomasjord og videre oppover var det veldig varmt og godt i barnehagen. Vi kunne til og med henge parkdressen på hylla og bare gå ute i bukse og genser. Jeg trodde nesten ikke vi kom til å få flere sånne dager. Jeg blir påmint at jeg har flyttet til nord-Norge hver dag og jeg hører stadig at sommeren er over og at høsten er kommet. Bladene begynner å bli gule, det blir mørkt om kvelden igjen og når morgenene allerede lukter vinter er det nok ikke lenge til den faktisk er her. 

  Jeg er vant til relativt lange somre. I Hvittingfoss skal du ikke se bort ifra at det er full sommer allerede i mai. Det skal jeg nok se langt etter her oppe, haha. Ser jeg på norgeskartet og på hvor langt nord jeg faktisk er, er det ikke akkurat rart det er sånn heller. Jeg får bare håpe da, at jeg som sommerbarn ikke lengter altfor mye etter sommeren når vinteren først kommer til Tromsø. 

   

 • Publisert: 04.09.2017, 17:43
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  livetmitt93

  04.09.2017 kl.18:44

  fint bilde :) vil ikke ha vinter enda

  asaga

  04.09.2017 kl.18:52

  livetmitt93: Ikke jeg heller, hehe :D men den kommer når den kommer!

  Skriv en ny kommentar

  hits