asaga

Min neste tatovering

 • Publisert: 04.09.2017, 19:34
 • Kategori: Blogg
 •  

  Jeg sitter å tenker på at jeg har lyst på en ny tatovering. Eller, jeg har jo egentlig hatt skikkelig lyst på ny skikkelig lenge, men tatovering er kostbart og man skal være sikker når man først tar èn, så det går litt tid mellom hver gang. Første tatoveringen jeg tok ble tatt på Sunny Beach i Bulgaria i mai 2014. Tatovering nummer to tok jeg på tattoo convention i Trondheim i september 2015. Nå er det jo faktisk bare et par dager til det er to år siden jeg tok tatovering. På tide med en ny en snart da vel? I think so!

  Det er noe med det å ta tatovering. For min del er det avhengighetsskapende, haha. Kanskje tar man noe man synes er fint eller kult. Kanskje tar man noe med stor betydning. Uansett tenker jeg at det er viktig man er sikker på hva man gjør når man tar en tatovering. Den skal faktisk være der resten av livet, med mindre man fjerner den, noe som er både dyrere og mer smertefull enn å ta tatoveringen i utgangspunktet. Det er ikke verdt det, så da er det bedre å være sikker før man tatoverer seg. Ellers kan man jo alltids ta en cover up.

  Jeg har sagt dette tidligere, men jeg har en phoenix på høyre legg og en fjær med skrift på venstre underarm. Jeg har også sagt at jeg på grunn av plasseringene på mine allerede tatoveringer så vil jeg fortsette på høyre fot og venstre arm. Dette for å hindre at hele mitt masterpiece skal se rotete ut. Men jeg har faktisk litt andre planer også. Jeg har lenge hatt lyst på en underboobtattoo. Jeg har også lenge tenkt på å tatovere en løve og jeg står litt mellom å tatovere en større løve på høyre lår og å tatovere en mindre løve med div. annet som en underboodtattoo. Jeg heller mer over på underboob altså. Nå som jeg er frisk og rask etter operasjonen også. 

  Jeg har sjekket opp litt forskjellige tatovører og det jeg er ute etter er tatovører som er gode på detaljer, skyggelegging og på det å tatovere dyr. Om jeg skal ha en løve vil jeg ha en detaljert og fin løve med skygge. Jeg har funnet to favoritter her i Tromsø, så det spørs om jeg kontakter dem etterhvert eller stikker innom studioene deres for å høre om de kan gi meg det jeg vil ha. 

   

 • Publisert: 04.09.2017, 19:34
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 3 kommentarer

  livetmitt93

  04.09.2017 kl.19:46

  så fin :) jeg skal ta en ny neste torsdag :)

  asaga

  04.09.2017 kl.19:47

  livetmitt93: Så spennende! :D

  Oda

  04.09.2017 kl.21:17

  æææ, spennende! :-)

  Jeg også vil...!!

  asaga

  05.09.2017 kl.07:22

  Oda: Jaa, håper ikke det blir lenge til! :D

  Skriv en ny kommentar

  hits