asaga

Dagen idag

 • Publisert: 05.09.2017, 17:30
 • Kategori: Blogg
 • Idag våknet jeg til at jeg trodde vekkerklokka ringte. Jeg har tydeligvis prestert å drømme at vekkerklokka ringte tre kvarter før den i realiteten skulle og jeg brukte lang tid på å prøve å forstå at jeg ikke hadde forsovet meg og at jeg hadde våknet altfor tidlig. Jeg fikk ikke sove ordentlig igjen etterpå da, så det var litt kjedelig. De tre kvarterene brukte jeg på å si til meg selv at jeg begynte på jobb kvart på åtte, at jeg måtte gå halv åtte for å ha god tid og at jeg ikke trengte å stå opp før halv sju. Jeg var sikkert trøtt og frustrert der jeg lå, men jeg så ikke ut til å få disse enkle klokkeslettene inn i hode, haha. 

  Frokost

  Dagens frokost ble det samme som det for tiden har en tendens til å bli. Vanilje yoghurt med musli og druer. Det er skikkelig godt og veldig mye bedre enn tørre brødskiver om morgenen. Jeg har egentlig aldri vært et frokostmenneske, men med sånne enkle, gode og friste småretter, spiser jeg gladelig. Et glass med sjokomelk fulgte med idag, hehe.

  Heter forresten Arniisaga på instagram om dere vil følge meg der. Jeg tror jeg er litt flinkere til å legge ut stories der enn på snapchat (samme navn).

   

  Vakt på jobben

  Dagen på jobb har vært veldig fin. Når jeg dro fra jobben etter vakten min skjønte jeg faktisk ikke helt at jeg var ferdig. Dagen har gått så sykt fort. Vi har blitt frelst med fint vær og har vært både ute og inne. Vi har også fått malt litt idag da vi jobber med et "lille larven aldrimett"-prosjekt. Jeg hadde den nest tidligste vakten på jobb idag, noe som betyr at jeg var ferdig kvart over tre. Det er jo en fin tid å avslutte arbeidsdagen på da jeg føler jeg fortsatt har mye igjen av dagen. 

  Lunsj

  Til lunsj idag gjorde jeg det enkelt. Jeg pakken lunsjboksen med druer, tre gulrøtter og en nøttebar. Det var en akkurat passe lunsj til at jeg ble mett, men ikke så mett at jeg ble trøtt og sliten. Jeg var sulten når jeg var ferdig på jobb idag da, det skal sies.

  Middag

  Samboeren tok opp kyllingfilet igår som vi egentlig skulle ha til middag når jeg var ferdig på jobb igår ettermiddag. Men så hadde ikke kyllingen tint nok til middagstid, så vi bestemte oss enkelt og greit for å legge kyllingfileten i kjøleskapet å spise den idag istedenfor. Vi lagde en supergod Bali kyllinggryte med hvitløksbaguetter ved siden av og nå sitter vi her gode og mette begge to. Samboeren spiller litt på sin PS4, mens jeg får bruke litt tid på å skrive til dere.

   

  Hva nå?

  Nå har jeg allerede tatt ut og inn av oppvaskmaskinen og ryddet og vasket kjøkkenet. Jeg har derfor ingenting jeg absolutt må gjøre nå, men jeg kommer til å jobbe litt med bloggen og innleggene mine for å prøve å gi dere gode innlegg fremover. Det står på å skulle drifte en blogg og jobbe 100% samtidig, men jeg prøver, hehe. Jeg har forresten endelig fått pakken min fra tights og jeg skal snart ta noen bilder for å vise dere hva jeg har fått. Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe spesifikt dere vil jeg skal skrive om/mer om eller om det er noen endringer dere gjerne vil se her inne. 

  Håper dere får en fin ettermiddag alle sammen!

 • Publisert: 05.09.2017, 17:30
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  livetmitt93

  05.09.2017 kl.17:38

  så fin dag:)

  asaga

  05.09.2017 kl.17:45

  livetmitt93: Tusen takk :) Dagen har vært kjempefin!

  Skriv en ny kommentar

  hits