asaga

Oppskrift på kyllingkjøttboller

  • Publisert: 06.09.2017, 17:38
  • Kategori: Trening og kosthold
  •  

    God ettermiddag flotte dere. For litt siden var det knalltilbud på kyllingkjøttdeig på spar. Vi hamstret en tre-fire pakker og jeg tenkte at det kanskje var på tide å bruke en av disse. Jeg har lage hjemmelaget kjøttboller og burgere før, men jeg hadde lyst til å prøve noe nytt og valgte derfor å prøve å lage kyllingkjøttboller. Det er egentlig like enkelt og greit som å lage vanlig kjøttboller der man kan ha i alt man måtte ønske for å få den smaken man vil ha.

    Ingredienser:

    Kyllingkjøttdeig
    Løk
    Hvitløk
    Salt
    Pepper
    Chilipulver
    Vann

    Jeg moste kjøttdeigen og tilsatte finhakket løk og hvitløk. Når det kommer til mengder har jeg ingen eksakte mål. Ta så mye dere føler blir riktig i forhold til hva slags smak dere vil ha på bollene. Til slutt tilsatte jeg alle krydderne og litt vann. Vannet gjør av kjøttdeigen blir mer som en farse noe som igjen gjør den enkel å forme i hendene med en skje. Ha gjerne vann på hånden din når du gjør dette, så setter ikke kjøttdeigen/farsen seg så godt fast i fingrene. Jeg passet på å steke kyllingkjøttbollene godt for å få de gjennomstekt. Vi serverte med tagliatellepasta og grønnsaksblanding og ble mer enn mette nok. På 400g kyllingkjøttdeig fikk vi åtte kjøttboller. 

    Disse vil jeg anbefale til alle. Voksne som barn. Jeg tror de vil falle i smak. Det gjorde de iallfall her og det spørs om jeg blir å bruke noen flere av de kyllingkjøttdeigpakkene til nettopp denne retten.

    Vel bekomme!

     

  • Publisert: 06.09.2017, 17:38
  • Kategori: Trening og kosthold
  • 4 kommentarer
  • 4 kommentarer

    Marie Oma

    06.09.2017 kl.17:47

    nam, det så godt ut <3

    asaga

    06.09.2017 kl.18:06

    Marie Oma: Kan anbefales! <3

    livetmitt93

    06.09.2017 kl.18:53

    nam:)

    asaga

    06.09.2017 kl.19:01

    livetmitt93: Veldig godt! :)

    Skriv en ny kommentar

    hits