asaga

40% på smågodt, så det går bra

 • Publisert: 09.09.2017, 10:22
 • Kategori: Blogg
 •  

  God lørdags morgen flotte dere. Jeg vet jeg har vært en dårlig blogger de siste to dagene, så la meg fortelle dere litt hva som har skjedd. Barnehagen jeg jobber i er med i en slags kjede med barnehager. Haha, det var jo ikke bare litt dårlig forklart da, men dere skjønner sikkert. De har rundt seks barnehager i Tromsø tror jeg, også er det flere av disse barnehagene rundt om i Norden. Denne "kjeden" hadde årsfest for alle barnehagene i Tromsø igår, så derfor fikk jeg rett og slett ikke tid til å blogge. Jeg var ferdig på jobb klokka fire igår ettermiddag og jeg måtte være på lokalet før klokken sju. Jeg måtte rekke å dusje av meg sand og alt annet en dag i barnehagen følger med seg også måtte jeg så klart rekke å ordne meg bittelitt ekstra. Jeg hadde fått beskjed om å gå i vinrød kjole da en kollega av meg ikke ville gå i vinrødt alene, så kjolevalget var heldigvis allerede bestemt. Vi hadde nemlig fått beskjed om å komme fint kledd. Altså kjole på damene og dress på gutta. Ellers var festen veldig hemmeligstemt.

  Opplegget på årsfesten var egentlig ganske morsomt. Alle gjestene hadde fått en konvolutt hver og vi fikk ikke lov til å åpne den før vi fikk beskjed om at det var greit. Når vi først fikk åpne konvolutten hadde alle gjestene fått en rolle hver og i løpet av kvelden skulle vi utspille en bryllupsfest. Noen skulle spille brud og brudgom, andre skulle spille foreldre, spøkefugler, altfor fulle bestemødre, ekstreme romantikere, litt for engasjerte talere og liknende. Jeg fikk en relativ enkel rolle der jeg rett og slett skulle være engasjert i det som skjedde. Samtidig skulle jeg være med i en dansesquad og danse sammen med noen andre som underholdning for de andre gjestene i "bryllupet", haha. Det var veldig gøy da alle som, iallfall hadde fått litt særegne roller, virkelig tok det seriøst og gikk inn i rollene sine. Dette var en stor "oppgave" som jeg egentlig synes passet veldig godt til en stor gjeng barnehageansatte. Her måtte kreativiteten setter på prøve. 

  Ellers hadde vi tapas til middag igår kveld og masse kaker til dessert. Jeg spiste så mye middag at jeg ikke orket så mye kaker, men det jeg fikk smakt på var veldig godt. Alt i alt var arrangementet bra, men jeg tok det generelt veldig rolig. Jeg kjenner jo ikke engang alle i min egen barnehage, så det å skulle mingle med over 100 andre mennesker i tillegg synes jeg ble vanskelig. Jeg drakk til sammen fire cider pluss velkomstdrinken og satt på hjem med en kollega av meg rundt klokka 12 på kvelden. Det var egentlig greit at jeg tok det så rolig. Jeg har jo lenge hatt en tanke om at jeg ikke har hatt lyst til å dra den så langt på fest med personalet. Jeg tror jeg tenker litt sånn, rett og slett fordi det er snakk om jobben min og kolleger jeg bruker 100% av min tid på jobb sammen med. Likevel veldig gøy å treffe alle utenfor barnehagen også. 

  Idag våknet jeg i god form og med godt humør. Det er sol i Tromsø noe vi har vært frelst med hele uken. Veldig kaldt på morgenen helt til solen faktisk treffer, så er det opp mot 20 varmegrader resten av dagen. Jeg tenkte jeg skulle gå en tur til pyramiden for å hente en pakke jeg har fått på posten der borte og ellers ta kvelden med ro. Samboeren forlater meg for å være med på en guttekveld med gutta sine, men det går bra, for det er 40% på smågodt på spar og "Skal Vi Danse" på skjermen i kveld og jeg gleder meg til å bare slappe av og kose meg alene i leiligheten, hehe. 

  Av en eller annen grunn tok jeg hele tre bilder igår. Jeg skammer meg egentlig litt, da jeg som blogger egentlig burde leve på å ta biler, men jeg tok altså bare tre. To av bildene er forsåvidt helt like også, så jeg har egentlig bare to, haha. 

  Ønsker dere en super lørdag alle sammen!

   

 • Publisert: 09.09.2017, 10:22
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  livetmitt93

  09.09.2017 kl.11:08

  god lørdag:)

  asaga

  09.09.2017 kl.11:22

  livetmitt93: Takk i like måte! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits