asaga

Uken som gikk

 • Publisert: 10.09.2017, 19:30
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå

  Nå sitter jeg å slapper av etter en god middag. Jeg har bandasjert håndleddet mitt med støttebandasje etter turen min opp fjellheisen fordi jeg av en eller annen merkelig grunn har fått utrolig vondt. Håper det går over til en ny arbeidsdag i morgen!

  Ukens innlegg

  "Oppskrift på kyllingkjøttboller"

  "Min neste tatovering"

  Ukens sang

  Har egentlig en god stund hatt dilla på denne sangen her. Det har boblet helt bort at jeg så klart må vise dere den. Smurfe-filmen har jeg ikke sett enda, men kanskje det må bli neste prioritering? Anbefaler dere den?

   

  Ukens middag

  Middagen vi spiste på Egon lørdagen som var tror jeg må bli ukens middag. Jeg bestilte meg en biffsnadder mens samboeren bestilte seg dobbel burger. Jeg har en tendens til å bestille biffsnadder de gangene jeg er på Egon for jeg har falt helt for den retten. Uten soppen ved og merke. Ikke blitt voksen nok til å spise sopp enda. 

  Ukens bilde

  I og med at turen opp fjellheisen ble relativt spontan, tok jeg ikke med meg noe drikke. Å gå opp fjellheisen uten vann ble vanskelig, men jeg skulle så klart fortsatt få det til, haha. Jeg spurte faktisk meg selv på vei opp hva i all verden det var jeg holdt på med. Jeg holdt jo på å dø og er sikker på jeg hadde rundt tre hjerteinfarkt på vei opp. Men så så jeg flasken som lå i lyngen nesten på toppen. Om det var Gud som la den der eller om det var en tilfeldig person som hadde mistet den vet jeg ikke, men den kom uten tvil veldig godt med. Jeg drakk ikke av tuten da, bare for å presisere det, haha. Er det noen som savner den, så ligger den hjemme hos meg. 

  Ukens prestasjon

  Fjellheisen opp er uten tvil ukens prestasjon. Det føltes utrolig godt å komme opp på toppen selv om det må ha sett ut som om jeg hadde vært i krigen på tur opp. Jeg blir nemlig helt rødlilla i ansiktet når jeg virkelig må ta i for å få til noe, haha.

  Ukens opptur

  Tromsø har bydd på fint vær hele denne uken og det må jo bare være ukens opptur. Jeg kjenner jeg gruer meg litt til det sure og kalde høst- og vinterværet kommer nå, men væren kan man aldri gjøre noe med, så bring it on. 

  Ukens outfit

  Ukens trening

  Annet enn all bevegelse jeg har på jobb, som teoretisk sett sikkert ikke kan karakteriseres som trening, så er det turen idag som har vært ukens trening. Selv om jeg kanskje synes at det å løpe rundt i barnehagen bør teller også.. 

  Ukens film

  Jeg, samboeren og et vennepar av oss dro på kino 6.september for å se førpremieren av den nye IT-filmen. Det var overraskende morsom noe som gjorde filmen ganske bra. Den var liksom ikke bare skummel. Skuespillet til barna som er med i filmen er også det som gjør filmen bra, for jeg synes de presterte veldig godt. Anbefaler dere å se den om dere er i stemning for en liten grøsser. 

  Ukens innkjøp

  Belte, kjole, skjørt og topp kjøpt på Bikbok.

 • Publisert: 10.09.2017, 19:30
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Stine Sophie Lundsrud

  10.09.2017 kl.19:42

  Høres ut som at du har hatt en fin uke :) Ønsker deg en fin søndag :)

  asaga

  10.09.2017 kl.20:56

  Stine Sophie Lundsrud: det har jeg absolutt :) takk i like måte!

  livetmitt93

  11.09.2017 kl.09:25

  så fin uke:)

  asaga

  11.09.2017 kl.11:28

  livetmitt93: takk for det :)

  Skriv en ny kommentar

  hits