asaga

Jeg har ikke stemt

 • Publisert: 11.09.2017, 16:37
 • Kategori: Blogg
 • Og jeg vet det er dumt av meg å ikke benytte med av demokratiet vi har her i Norge. I dag fant jeg i tillegg ut at jeg ikke kunne stemt om jeg hadde hatt lyst heller. I følge folkeregisteret bor jeg fortsatt i Trondheim og må derfor stemme der. Det betyr forhåndsstemming og fristen for det har jo gått ut. Jeg skulle gjerne ha stemt. Jeg liker jo å engasjere meg og jeg håper så klart at så mange av dere som mulig velger å stemme idag. Når det kommer til politikken har jeg aldri vært så veldig engasjert, dessverre. Jeg sier dessverre, for det er tross alt politikken som styrer landet vårt og med en peiling på politikken kan man gjøre en forskjell. Jeg har valgt å ikke stemme fordi jeg ikke har satt meg godt nok inn i politikken og hva de forskjellige partiene står for. Jeg synes derfor det blir for dumt av meg å stemme bare for å stemme. Jeg vil gjerne vite hva jeg stemmer på. Alt dette ligger selvfølgelig på mine skuldre. Det er noe med det å sette seg inn i det og det har ikke jeg gjort. Det er dumt av meg og jeg prøver å skjerpe meg til hvert valg. 

  Jeg synes politikk kan være spennende, absolutt, men så er det alt annet som tar opp tiden min og alt annet jeg interesserer meg for som setter en stopper for det å lese meg opp. Jeg får det ikke ut av hode hvor dumt det så klart er, for jeg vet det er viktig å engasjere seg. Jeg liker jo å fremstille meg selv som en engasjert person, men når det kommer til valg, politikk og parti henger jeg veldig etter. Jeg kan ikke klage på utfallet og hvordan ting blir de neste fire årene når jeg ikke har stemt og det vet jeg, men igjen føler jeg det blir dumt å stemme bare for å si jeg har stemt når jeg ikke har peiling på hva jeg har stemt for og imot. 

  Det blir spennende å se utfallet uansett og så klart også spennende å se om det vil skje noen endringer i fremtiden. Det blir spennende å se om regjeringen kommer til å stå som den gjør eller om den endrer seg. Får vi ny statsminister eller ikke?

   

 • Publisert: 11.09.2017, 16:37
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • 2 kommentarer

  livetmitt93

  11.09.2017 kl.17:39

  ditt valg det:)

  Victoria Larsen

  11.09.2017 kl.21:12

  Det er helt opp til deg! Jeg håper på ny statsminister iallefall :-)

  asaga

  12.09.2017 kl.11:35

  Victoria Larsen: :)

  Skriv en ny kommentar

  hits