asaga

Fem dager igjen

 • Publisert: 11.09.2017, 19:21
 • Kategori: Blogg
 •  

  God mandags kveld alle sammen. Har dere det bra? Jeg for min del sitter med en del smerte etter turen min igår, haha. De av dere som følger meg på instagram (arniisaga) har sett en story basert på fine naturbilder med et avsluttende bilde av høyrehånden min bandasjert med støttebandasje. Jeg vet rett og slett ikke hva som har skjedd, men etter turen igår fikk jeg skikkelig vondt. Folk jeg har snakket med tror kanskje det er en slags vridning eller noe. Jeg håper det går over snart, da denne arbeidsdagen har vært alt annet enn bare bare på grunn av denne dumme armen. I tillegg er ikke venstre kne noe bra heller, haha. Sist, men ikke minst er jeg jo så klart støl i kroppen, men det er egentlig bare greit. Jeg veit jo at det er naturlig etter en tur som igår, men når det kommer til armen og kneet blir jeg mer bekymret. Jeg får gi det noen dager for å se om det går over av seg selv også får jeg heller dra en plass å sjekke det opp om det ikke gir seg. Har forresten ikke byttet lege kom jeg på nå..

  Idag har dagen på jobb forsåvidt vært veldig fin. Fint vær hadde vi før regnet kom og jeg var ferdig kvart over tre. Vi spiste fiskegrateng til middag sammen med grønnsaker og potet og har nå avsluttet dagens måltider med en god jordbær- og banansmoothie til kvelds. Vi har også handlet litt idag, satt på en vaskemaskin, brettet tørre klær, satt på oppvaskmaskin, ryddet ut av oppvaskmaskin og støvsugd. Dette er ting jeg egentlig liker å gjøre på søndager, men jeg var så sliten igår kveld at det ble gjort idag istedenfor, hehe. 

  Idag er det 11.september. For veldig mange er dette en kjent dato på grunn av 9/11, men det er ikke det jeg mener med datoen akkurat nå. Med tanke på tittelen er det kun fem dager igjen til treningssenteret på Tomasjord åpner og jeg bare gleder meg så enormt til det. Jeg gleder meg til å trene skikkelig igjen, til å kjenne blodet pumpe og så klart også til å komme igang med en rutine igjen. En slik rutine jeg hadde før operasjonen min. Det er ca to og en halv måned siden brystreduksjonen min og jeg er knallfornøyd. Jeg håper jeg får dratt tilbake til kirurgen min i Trondheim en gang for å vise han hvor fint resultatet er og så klart også for å takke han for en sykt bra jobb. Jeg er så glad for den avgjørelsen. Han sa på operasjonsdagen at han gjerne ville ha meg inn igjen for å se hvordan resultatet ble. Selv om jeg skulle flytte til Tromsø så ville han ha meg inn når jeg kom en tur innom Trondheim igjen. Jeg håper jeg får det til. 

  Jeg har ikke lagt noen bestemt plan for treningen fremover sånn egentlig. Jeg skal skrive et annet innlegg om akkurat dette, så skal ikke få sånn veldig inn på det nå. Jeg skal uansett starte med å bli kjent med senteret, se hva de har av utstyr der også får jeg lage et program ut ifra det. Jeg gleder meg!

  Ønsker dere en fin mandagskveld alle sammen. Jeg skal på tidligvakt i morgen, så her blir det snart natta.

   

 • Publisert: 11.09.2017, 19:21
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 3 kommentarer

  kreativemeeg

  11.09.2017 kl.19:37

  Får håpe kroppen din føler seg litt bedre om ikke alt for lenge :)

  asaga

  11.09.2017 kl.19:41

  kreativemeeg: Håper jeg også, hehe :)

  livetmitt93

  11.09.2017 kl.20:51

  god bedring :)

  asaga

  12.09.2017 kl.11:35

  livetmitt93: tusen takk! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits