asaga

Dagen idag

 • Publisert: 12.09.2017, 18:50
 • Kategori: Blogg
 •  

  Frokost

  Idag skrudde jeg på ovnen og slengte inn et par rundstykker før jeg gikk å ordnet meg på badet. Innen jeg var ferdig med å kline på de to produktene jeg bruker i hverdagen var rundtstykkene ferdig. Jeg spiste ett til frokost og tok med meg ett på jobb. Sammen med rundtstykket drakk jeg litt jordbær- og banansmotthie. 

  Vakt på jobben

  Idag hadde jeg den tidligste vakten på jobb. Det vil si at jeg starter på jobb kvart over sju og er ferdig kvart på tre. Det er forsåvidt deilig å være ferdig tidlig på dagen, men jeg har en tendens til å være trøtt om morgenen når jeg starter så tidlig. Sånn er det. Avdelingen skal være åpen og klar for å ta imot barn kvart over sju, så jeg må være på plass litt før så jeg kan gjøre det klart. Koselig å ønske barna velkommen og gjøre starten på dagen deres så bra som mulig. 

   


   

  Lunsj

  Jeg spiste ett rundstykke og litt druer til lunsj idag. I tillegg hadde en kollega av meg bursdag idag, så det ble et lite kakestykke også. Søtsuget har bare blomstret de siste dagene. Det er ufattelig kjedelig da jeg normalt er ganske flink til å holde meg unna søtsaker i ukedagene. Når kaken sto på personalrommet å så på meg så klarte jeg jo ikke si nei. På snakk om søtsug har jeg også spist opp all isen vi hadde i fryseren og en pakke pastiller, haha. Det er den rette uka i måneden så jeg skylder på det. 

  Middag

  Idag spiste vi snitzel og grønnsaker til middag. God, men kanskje litt tam mat? Det er heller sjeldent vi spiser snitzel da, så det får bare gå, hehe. Vi hadde det i fryseren etter å ha kjøpt det på tilbud og maten må jo spises, så da ble det snitzel idag. Ble god og mett, men det stoppet ikke meg i å bli super fysen bare sekunder etter at jeg ikke klarte å spise mer middag. Da refererer jeg til pastillene og isen jeg nevnte ovenfor. Vi hadde en fysisk kamp her hjemme der samboeren prøvde å rive isen bort fra meg, mens jeg kjempet med nebb og klør for å få den tilbake, haha. Dere skulle sett oss! Han ville jeg skulle spare den til helga nemlig.. Ops. 

  Ellers

  Den høyre hånden min er fortsatt forferdelig vond. Jeg har tatt av bandasjen nå, bare for å få litt luft i og med at jeg likevel sitter stille. Jeg er utrolig frustrert over at jeg ikke skjønner hvorfor den er så vond. Hadde jeg bare visst hvorfor kunne jeg lettere ha godtatt det og kanskje visst at det snart går over. Nå går jeg rundt å er uviten, noe jeg hater. Det er vanskelig å fungere 100% i barnehagen og det er vel kanskje det som plager meg mest. Ellers har jeg og samboeren vært å hentet en pakke på postkontoret idag. Ja, det postkontoret som ligger så langt unna at det omtrent krever en hel dag med planlegging om vi skal hente pakker, haha. Neida, det er ikke så ille, men jeg fatter ikke hvorfor det ikke er postkontor på Eurospar eller Rema1000. Jeg har tidligere bestilt et par enkle og billige julekjoler som jeg og mine kolleger på avdelingen skal bruke i julen. Dette for å lage litt stemning og morsomheter på jobb sammen med barna og de andre ansatte i barnehagen. De er skikkelig "julete" altså, haha. Jeg tror det kan bli veldig gøy.


  Dette er den ene av to kjoler jeg kjøpte. Er den ikke kul? Haha! Tror dette kan bli morsomt i barnehagen. Dere finner den HER og de har flere andre morsomme kjoler også.

  Hva nå?

  I morgen har jeg seinvakt, så jeg trenger ikke stresse med å legge meg like tidlig som igår kveld. Jeg ser for meg at jeg skal ordne bittelitt her hjemme etter middagen, ta meg en dusj, se "Mitt kjøkken ruler" på skjermen, lese litt Harry Potter og ellers ta kvelden med ro før jeg tar natta litt senere i kveld. Jeg skal også begynne på et innlegg jeg skal prøve å få publisert etterpå idag. Kanskje det overrasker dere, kanskje ikke. Stay tuned! 

 • Publisert: 12.09.2017, 18:50
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  livetmitt93

  12.09.2017 kl.19:08

  flott dag:)

  asaga

  12.09.2017 kl.19:55

  livetmitt93: Kan absolutt ikke klage, hehe :)

  Skriv en ny kommentar

  hits