asaga

Det går ikke en dag uten at jeg..

 • Publisert: 13.09.2017, 19:37
 • Kategori: Blogg
 •  

  Pusser tennene
  Jeg prioriteter heller å pusse tennene enn andre ting bare for å få gjort det. Jeg skjønner meg ikke på meg selv som for mange år siden prøvde å lure meg unna tannpussen, haha. Jeg kunne gjøre tannbørsten våt bare for å lure mamma, men jeg tror ikke jeg fikk det til akkurat. Det teiteste er vel kanskje de gangene jeg heller tok tannkrem på fingeren for så å gni det kjapt over tennene for liksom å ha gjort det, haha. Da kunne jeg jo like gjerne bare ha pusset. Nå klarer jeg ikke å gå rundt uten å ha pusset tennene. Jeg føler det ekle belegget og alt en natt med søvn fører med seg. Uff, nei, tannpussen hopper jeg ikke over!

  Sjekker værmeldingen 
  Siden vi i barnehagen stort sett er ute hver eneste dag synes jeg det er greit å sjekke værmeldingen så jeg vet hva som er lurt å ha med seg av klær. Varme klær, vanntette klær, joggesko, støvler, ja you name it. 

  Hører på musikk 
  Jeg hører på musikk på vei til jobben, jeg hører på musikk på vei fra jobben, jeg hører på musikk når jeg dusjer, jeg hører på musikk på fest.. Ja, dere skjønner greia. Musikk er en del av hverdagen min og jeg elsker det. Musikk gjør alt jeg gjør bedre, kraftigere og mye mer energifullt om dere skjønner meg(?). Jeg har sunget litt selv og jeg skulle så gjerne ønske jeg kunne fortsette med det. Musikk altså, mmm!

  Sjekker postkassen
  Jeg trenger ikke nødvendigvis vente på post eller pakker, men jeg sjekker likevel postkasse hver dag (hver dag det er post vel og merke). Det er jo alltid spennende å se om det ligger noe der, hehe. 

  Spiser frokost
  Jeg har egentlig aldri vært noen frokostmenneske. Ikke når jeg gikk på barne- og ungdomsskolen, ikke når jeg gikk på videregående og heller ikke når jeg var student. Jeg var kanskje litt frokostmenneske når jeg fikk på Åsane folkehøgskole, men da var det jo linet opp med skikkelig frokost hver morgen. Skikkelig utvalg, ferskt brød og liknende. Da blir man liksom litt mer fristet. Men dette gikk gjerne over når jeg ble student i Trondheim. Men etter at jeg begynte i full jobb uten muligheten til å spise når jeg vil og føler for det ser jeg virkelig nytten av å spise frokost, enten den er stor eller liten. 

  Sminker meg
  Til hverdags pleier jeg egentlig bare maskara og brynsblyant. Hele to produkter der altså. Så jeg sminker meg kanskje litt hver dag, men måten jeg sminker meg på er forskjellig ut ifra hva jeg skal. Skal jeg på kino, ut på middag eller shopping og liknende, sminker jeg meg litt mer. Kanskje jeg tar noe på leppene, pudrer litt og slenger på litt eyeliner eller noe. Når jeg skal på fest eller i selskap sminker jeg meg enda litt mer. Da snakker vi øyenskygge, kanskje litt foundation, litt røffere minke. Tør å utfordre meg mer når jeg sminker meg litt ekstra enn til vanlig. Jeg synes det er så greit at jeg slipper å sminke meg så heavy hver eneste dag. To produkter passer bra, så slipper jeg å stå to timer på badet hver morgen, haha. 

  Ringer kjæresten
  Jeg har en tendens til alltid å ringe kjæresten når jeg er ferdig på jobb. Da ringer jeg hovedsaklig for å høre om jeg skal kjøpe meg noe på vei hjem fra jobb siden jeg likevel går forbi butikken, men også for å høre hva han driver med og for å høre om han har hatt en fin dag. 

  Sjekker når jeg skal på jobb neste dag og stiller vekkeklokka deretter 
  Selv om vi på jobben går etter et system som gjør at vi egentlig alltid vet hvordan man jobber neste dag, så bruker jeg alltid litt tid på kvelden på å sjekke ut hva slags vakt jeg har dagen etter. Når jeg med sikkerhet vet hvilken vakt jeg har stiller jeg vekkeklokken en time og et kvarter før jeg begynner sånn at jeg har en time hjemme og et kvarter på å gå. Jeg liker å ha god tid om morgenen!

  Lukker opp vinduet på soverommet og lukker igjen dørene
  Jeg prøver i så stor grad som mulig å holde dørene på soverommet igjen og vinduet oppe for å få inn ny, god og frist luft til kvelden igjen. Nå er det jo ikke så altfor kaldt ute enda, så da kan jeg ha vinduet åpent hele dagen. Det blir kanskje ikke helt det samme på kaldeste vinteren, men jeg skal iallfall lufte ut søvnen fra natten som var og gjøre soverommet presentabelt til en ny natt.

   

 • Publisert: 13.09.2017, 19:37
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • 3 kommentarer

  livetmitt93

  13.09.2017 kl.19:46

  fint innlegg :)

  asaga

  13.09.2017 kl.19:52

  livetmitt93: Takk for det! :)

  Marie-Madelen Bekken

  13.09.2017 kl.21:23

  Haha, jeg er litt motsatt, for selv om jeg alltid pusser tennene, hører jeg nesten aldri på musikk. Ved mindre jeg kjører bil og jeg er alt for dårlig til å spise frokost. Men jeg elsket innlegget!!

  asaga

  13.09.2017 kl.21:24

  Marie-Madelen Bekken: så godt å høre at du likte det :D godt er det, at vi ikke er like alle sammen! :)

  Skriv en ny kommentar

  hits