asaga

Uken som gikk

 • Publisert: 26.02.2017, 18:05
 • Kategori: Blogg

 • Ukens innlegg

  "Jeg er ingen sextelefon!"

  Ukens trening

  Denne uken har jeg kjørt på for å måle meg med forrige ukes trening. Forrige uke fikk jeg inn hele fem økter og med mål om å gjøre det samme denne uken har jeg pushet på til målet ble nådd. Jeg vurderte å gå for seks økter, men det ble fem. Jeg er godt fornøgd med det og at jeg fikk til det jeg bestemte meg for. Jeg føler kroppen kommer seg mer og mer, men dette tar tid altså, haha. Rumpe, mage, armer og bein. Man vil jo at resultatene skal komme med en gang, men her må man visst ha tålmodighet. Jeg hadde jo fått raskere resultater om jeg virkelig gikk inn for det, men jeg har ingen plan om å bli noen fitnessdronning, så jeg trenger ikke det. Jeg trener for å føle meg bedre, holde meg fit og opprettholde et overskudd i hverdagen. Jeg har skrevet et relativt stort innlegg om akkurat det tidligere, som dere kan finne HER. Jeg er utrolig glad for at trening har blitt en så stor del av hverdagen min, nå håper jeg bare det fortsetter sånn. Boken jeg holder i hånden på bilde er treningsdagboken min. Den kan dere få tak i HER (ikke sponset).

  Ukens sang

  Jeg klarte ikke velge en sang denne uken, så dere skal få to av meg. Disse har jeg så klart også fått skikkelig dilla på og håper bare ikke jeg hører de i stykker, haha.   Ukens opptur

  Ukens opptur er rett og slett at jeg har kommet i gang med litt blogging igjen. Jeg har vært veldig fraværende og er det innimellom fortsatt. Dette beklager jeg veldig, men jeg prøver å jobbe meg oppover og denne uken har jeg i all fall fått publisert noen innlegg til dere. Ting er fortsatt ikke helt som det skal og innimellom lurer jeg på om ting noen gang blir som det skal. Fremtiden er usikker, men jeg får bare ta tiden til hjelp og se hva som skjer. Jeg ser dere er innom selv om jeg ikke har publisert noe og da får jeg så klart dårlig samvittighet. Jeg synes det er synd det skal gå utover dere, så derfor blir oppturen denne uken at jeg har klart å oppdatere dere nesten hver dag. 

  Ønsker dere alle en super søndag videre. Helga er ikke over før den er over!
   

 • Publisert: 26.02.2017, 18:05
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Friday og fridag!

 • Publisert: 24.02.2017, 14:11
 • Kategori: Blogg
 • God fredag fine dere! 

  Til tross for at jeg har jobbhelg har jeg av en eller annen grunn ikke fått vakt denne fredagen. så da får jeg til til å gjøre andre ting som for eksempel blogge, trene, dra ut en tur å spise og lese. Jeg har ikke fått gjort noe annet trening og blogging enda, men det blir etterhvert, hehe.

  Igår hadde jeg en fin dag. Min eldste søster og to av mine tantebarn har tatt turen nordover helt i fra Svarstad. Ungene har vinterferie og de gikk for bilferie til Namsskogan i år. Jeg har en del familie der oppe, blant annet min pappa og yngste søster bor der. Etter mange timer i bil på onsdag, stoppet de å sov på Heimdal natt til torsdag og før de kjørte videre nordover på torsdag tok de turen innom byen så jeg fikk hilst på. Fyfader så godt det var å se dem igjen! Jeg ser dem altfor sjeldent når jeg bor her oppe og det er synd, men håper å få sett mer til dem alle sammen i fremtiden. 

  De skulle ikke bli så lenge før de skulle nordover så vi satt oss på espresso house på torget. Relativt ny kafè inne på senteret. Det var kanskje det beste og verste valget vi tok. Beste fordi det var skikkelig koselig og fint der. Verste fordi det vi kjøpte der var så godt og jeg kommer til å bli gjenganger. Ser ut som det blir mange flere cheatdays i fremtiden gitt, haha! Det var ikke noe morsomt å si hade til dem igår, men de skulle videre og jeg skulle på jobb, så det måtte nesten bare bli sånn. Det blir mest sannsynlig ikke like lenge til neste gang! 

  Enn så lenge har det ikke skjedd så mye i dag. Vi har vært på trening og har en plan om å stikke ut å spise i ettermiddag. Resten av kvelden står helt åpen, så vi får se hva som skjer. Må prøve å få inn litt lesing mellom slagene også. Snaart ferdig med bachelor!! Spennende! 

  Håper dere har fått en fin start på helga alle sammen. Kos dere videre! 

 • Publisert: 24.02.2017, 14:11
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Jeg er ingen sextelefon!

 • Publisert: 23.02.2017, 13:51
 • Kategori: Blogg

 • Som dere vet fra tidligere, jobber jeg som frivillig i kirkens bymisjon innenfor noe de kaller for kirkens sos. Dette er i utgangpunktet en veldig fin tjeneste for de som lever i krise og som trenger en samtalepartner. Det er også en selvmordsforebyggende telefontjeneste og mange av de som jobber i kirkens sos har vivatkurset. 

  Kirkens sos er en gratis tjeneste (kommer an på abonnementet ditt og om du har begrenset eller fri ringetid) og personlig synes jeg dette er bra. Jeg syns ikke det skal være så utrolig vanskelig å få hjelp som det for mange er, så det at tjenesten er gratis hjelper litt på. Likevel får vi inn de som misbruker tjenesten aktivt og som kanskje er utingen med at tjenesten er gratis. Jeg håper virkelig ikke vi må gjøre en så viktig gratistjeneste dyr for å hindre misbrukerne i å ringe.

  Når jeg snakker om misbrukerne, mener jeg i dette innlegget de som ringer inn for seksuell stimulering. Jeg sitter ikke time etter time på et kontor, foran telefonen, som frivillig for at enkeltmennesker skal ringe inn å misbruke både meg og en utrolig viktig tjeneste! Jeg blir så oppgitt når jeg får inn slike samtaler. Jeg ser på det som en stor forskjell om man ringer inn å har reelle seksuelle problemer enn om man ringer inn med falske historier. 

  Bare for å få sagt det, så blir de tatt. Tatt på den måten at vi ofte kjenner igjen de som ringer eller historiene deres. Er det nye innringere som prøver seg har vi mange kjennetegn på hvordan en sexsamtale utarter seg. Greia er den at kirkens sos er helt anonymt. Legger en innringer på har vi ikke mulighet til å ringe opp igjen. Vi har ikke navn, ikke sted og ikke nummer. Dette vet innringerne som ringer på helt feil grunnlag. 

  Kirkens sos er en krisetelefon! Når noen velger å ringe inn på grunnlag av seksuell stimuli setter de innringerne som er i reell krise og kanskje i reell fare for seg selv til side og de må vente til samtalen er ferdig. Er dette rettferdig? Nei! Jeg håper for fremtiden at det går an å tenke seg litt mer om før man velger å ringe en krisetelefon på dette grunnlaget. Jeg sitter der for å hjelpe mennesker i reell krise, de som har det vanskelig og de som trenger å bli "sett" og lyttet til. 

   

 • Publisert: 23.02.2017, 13:51
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Dagens kjøleskap

 • Publisert: 22.02.2017, 14:47
 • Kategori: Blogg

 •  

  God dag fine dere! Jeg har hittil i dag fått gjort en hel del og det føles godt å ha resten av dagen til fri disposisjon. Jeg skal jobbe med litt skole etterhvert nå og når jeg har gjort det har jeg virkelig stått på i dag, hehe. Sto opp litt senere enn planlagt i dag, men det gjorde ikke annet enn at planene for dagen ble litt forskjøvet. Etter frokost dro jeg på trening. Gikk for et slags fullkroppsprogram i dag. Etter trening handlet jeg og resultatet ser dere ovenfor. 

  Jeg tenkte jeg skulle lage kyllingsalat i pitabrød til middag i dag, så mange av de ingrediensene finner dere i dagens handlekurv. Ellers går det mye melk og leverpostei her i hus, så jeg kjøpte dobbelt opp med det, hehe. Druene, nøttene og vaniljekesamen blir frokost i noen dager fremover. Jeg har fått skikkelig cravings på dette. Det er sykt godt, friskt og gir en super start på dagen!

  Etter handleturen gikk jeg hjem, ryddet på plass varene, tok meg en proteinshake før jeg tok meg en god dusj. Etter dusjen har jeg vært litt husmor og ryddet litt her. Satt på en oppvaskmaskin og brettet klær å sånn. Alt for ikke å lese liksom, haha. Nå er klokken snart tre og jeg har vel egentlig ikke noe annet valg nå enn å jobbe med litt skole, jeg har jo gjort alt annet! 

  Håper dere har en super onsdag alle sammen. I morgen får jeg besøk av min eldste søster og to av mine gulle gode tantebarn. Gleder meg! 

 • Publisert: 22.02.2017, 14:47
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • God natt

 • Publisert: 21.02.2017, 21:39
 • Kategori: Blogg

 • God kveld kjære dere! Nå er jeg egentlig klar for natta, men ville innom dere en liten tur før jeg tok kvelden. Jeg vet klokken ikke er så veldig mye enda, men jeg fikk litt lite søvn natt til i dag så jeg har litt å ta igjen, haha. Jeg hadde en plan om å ta en powernap når jeg kom hjem fra skolen i dag fordi jeg var så trøtt, men når jeg kom hjem var jeg plutselig skikkelig våken igjen og da var det ingen vits i å presse seg til en powernap. Jeg tok heller litt mat og dro på trening. 

  Treningsøkten i dag var bra. Jeg har hatt en messed up rygg i et par dager, men etterhvert som jeg kom lenger ut i økten ble den faktisk bedre og bedre. Jeg tror det er en salig blanding av litt merkelig søvn og noen tunge ryggøvelser som har gjort at jeg har vært veldig støl i ryggen de siste dagene. Det går heldigvis ofte over og jeg er back on track relativt fort. Jeg kjenner meg motivert og klar for å fortsette med treningen. I all fall siden jeg fikk inn fem økter forrige uke, noe som gjør at jeg er motivert til å få det til denne uken også. Jeg kjørte i gang en "rumpe, lår og mage-økt" i dag. Igjen, et program laget av samboeren min. 
   


   

  Skolen er tilbake med vanlige forelesninger etter en månen med annet obligatorisk arbeid. Det er egentlig veldig godt og jeg har savnet det. Det er noe med å kunne sitte å bare ta imot informasjon. Deilig! Vi er bare strakser borte fra å begynne på bacheloroppgaven vår. I dag hadde vi litteratursøkerkurs og bare det er jo et tegn på at vi nærmer oss med stormskritt. I starten av mars er vi i gang og vi får åtte uker på oss til å skrive maks 10 000 ord. Jeg har valgt å skrive om seksuelle overgrep noe som er et tøft tema, men så viktig å få satt ord på. 

  Nå sier jeg natta, så blogges vi forhåpentligvis om ikke så lenge. Sov godt!

 • Publisert: 21.02.2017, 21:39
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Med cottage cheese burger til middag

 • Publisert: 20.02.2017, 19:20
 • Kategori: Trening og kosthold

 • Jeg lovet dere oppskrift på cottage cheese burgeren jeg lagde til middag igår og den tenkte jeg at jeg kunne gi dere i dag. Det er utrolig enkelt å lage denne burgeren og selv om jeg har listet opp en del ingredienser her, må dere bare teste ut andre ingredienser også. Burger blir det uansett!

  Ingredienser:

  1 pk karbonadedeig (eller vanlig kjøttdeig) 
  2 fedd hvitløk
  1 liten løk
  1 chili (eventuelt chilikrydder)
  1 liten boks cottage cheese
  En klype salt og pepper 
  Vann
  Olje til steking

  Finhakk løk, hvitløk og chili. Når dette er hakket fint skal det bare knas sammen med karbonadedeigen. Tilsett cottage cheese, vann, salt og pepper og fortsett å kna til du får en slags farse som er lett å forme. Forme burgere i ønsker størrelse og stek de på høy varme i pannen med olje. Jeg fikk seks burgere ut av èn pakke kjøttdeig igår, men her gjør dere som dere vil. 

  Når det kommer til tilbehør på burgeren og ved siden av står dere så klart fritt til å velge hva dere vil. Vi gikk for det helt enkle som ost, litt dressing og hjertesalat. Mye smak i burgeren, så man trenger ikke all verden ved siden av egentlig.

  Velbekomme!
   


   

 • Publisert: 20.02.2017, 19:20
 • Kategori: Trening og kosthold
 • 2 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 19.02.2017, 22:02
 • Kategori: Blogg
 • Ukens innlegg

  "Skifte retning?" 

  Ukens middag

  Ukens middag må bli den jeg lagde i dag. Dere skal få en skikkelig oppskrift på den litt senere, men det er en hjemmelaget cottage cheese burger som jeg lærte å lage mens jeg var i praksis før jul. Den er både knallgod og sunn. Tilbehøret både ved siden av og på burgeren er så klart valgfritt, men oppskrift så selve burgeren skal jeg skrive opp og legge ut til dere!

  Ukens trening

  Denne uken har jeg virkelig kommet i gang igjen. Hele fem ganger har jeg vært på trening denne uken med fri på torsdag og lørdag. Torsdag jobbet jeg og lørdag var jeg bare slapp og lat. Jeg jobbet i tillegg natt til i dag, så var greit med en day off. Fem økter er jeg kjempeglad for at jeg har fått til og jeg håper det fortsetter sånn. Neste uke blir det litt mer jobb, så jeg må eventuelt planlegge litt for å få det til å gå rundt. Samboeren min har ordnet treningsprogram til meg og jeg har holdt meg til disse denne uken. Kjører kardio først og styrke etterpå. 
   

  Ukens opptur 

  Ukens opptur har vært at vi har gjennomført en måned med obligatorisk arbeid på skolen. Tre uker med SIT (sosialfagstudenter i team) og en uke med aktivitetsfag. Nå er det to uker med normal forelesning før vi begynner å skrive på bacheloroppgaven. Jeg er nervøs, spent og litt redd, haha. Håper det går bra og jeg gleder meg til å komme inn i skrivesonen.

  Ukens sang 

  Jeg har fått skikkelig dilla på en sang som heter "queen of hearts" av Lauren Alaina. Jeg fant ingen gode videoer på youtube, men søk den gjerne opp på spotify om dere vil høre den. Jeg tror jeg har hørt den litt i hjel den siste uka, haha. 

  Ellers beklager jeg at det går litt tregt på bloggen for tiden. Jeg prøver å jobbe meg oppover igjen. Håper dere har hatt en super uke!
   

 • Publisert: 19.02.2017, 22:02
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Skifte retning?

 • Publisert: 13.02.2017, 22:42
 • Kategori: Blogg

 • På barnevernpedagogutdanningen er vi så heldige å ha noe som heter aktivitetsfag. Dette faget handler om forskjellige typer aktiviteter innenfor forskjellige typer temaer. Vi har temaer som forming, sirkus, musikk, friluftsliv, animasjon, mindfulness, kreativ skriving og flere. Jeg har nå startet på nok en uke med aktivitetsfag og er på gruppen som heter mindfulness og kunstterapi. Vi har flere uker med dette faget gjennom de tre årene på bachelorutdanningen. Jeg elsker å lage ting og late som jeg er kreativ, så denne grupper er den beste jeg for min del kunne kommet på og som jeg tror jeg får mest ut av. Tidligere har jeg vært på formingsgruppe, musikkgruppe, sirkusgruppe og mediagruppe.

  I dag har vi lært litt grunnleggende om mindfulness og har prøvd oss på meditering. I tillegg har vi måttet kjenne på våre egne følelser og tanker og gjennom dette male vår egen kropp og prøve å fylle denne med det som skjer inni oss selv. Jeg ser på dette som viktig, fordi om vi selv lærer å kjenne på våre tanker og følelser er forhåpentligvis dette noe vi kan ta med videre ut i arbeidet vårt og lære andre. Det å kjenne på hvordan man har det er helt avgjørende for tiden fremover. Man må være tålmodig og man må lære seg å akseptere at "sånn jeg har det nå, sånn er det, og det er greit". Mindful er jo mildt sagt det jeg er for tiden, så dette passer meg bra, haha! 


  Kanskje jeg skal skifte retning å bli kunstner istedenfor?

  Ellers har jeg hatt en super treningsøkt i dag. Samboeren min er jo utdannet personlig trener og han har laget treningsprogram til meg. I dag fikk jeg endelig prøvd ut det ene og i og med at energinivået mitt til en forandring var på topp hadde jeg en skikkelig bra økt. Jeg kjøpte på med 16 minutter på mølla først og fortsatt med styrkeøvelser som gikk på ben, rumpe og mage. Jeg følte meg så godt etterpå. Håper dette fortsetter fremover! 

  Helt på tampen i dag var jeg på kino med samboeren og en kompis av oss. Vi så den nye star wars filmen, og selv om jeg ikke er noen stor star wars fan må jeg vel se dem jeg også. Samboeren hadde kjøpt billetter, så jeg hadde ikke noe valg uansett, haha. Etter kinoen var vi etterhvert vel hjemme og har nå fått ryddet og ordnet litt i leiligheten. Nå tar vi i grunnen bare livet med ro og moter oss opp til en ny dag i morgen. Dagen min har vært skikkelig fin og jeg håper ting fortsetter sånn.  Håper dere har fått en fin start på uka! 

 • Publisert: 13.02.2017, 22:42
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • weekEND

 • Publisert: 12.02.2017, 10:49
 • Kategori: Blogg
 •  

  God søndag formiddag fine dere! 

  Helgen er snart over, men for min del er det en del arbeid som skal gjøres først. Vanligvis pleier søndagene mine og være relativt rolige, men jeg skal jobbe fra halv tolv til elleve i kveld med to timer pause midt på dagen. Så denne søndagen går hovedsaklig til det, men det er helt greit. Denne helgen har gått til jobb, og kun jobb fra torsdag til og med i dag. Neste uke blir det litt roligere, men annenhver helg blir det litt sånn her. 

  Siste uken med SIT er over og selv om det har vært både morsomt og lærerikt å jobbe sammen med sosionomstudentene er jeg glad vi er ferdig med prosjektet. Jeg er nemlig gira på å komme i gang med skriving av bacheloroppgaven min. Jeg stresses litt fordi jeg vet det er en skikkelig stor oppgave og jeg frykter at jeg blir sittende en stund før jeg virkelig kommer i gang. Hvordan starter man "riktig" på en bachelor liksom? Vår bachelor skal være rent teoretisk, altså i utgangspunktet ingen datainnsamlig. Likevel håper jeg å få inn litt data. Det passer seg liksom til temaet mitt, pluss at jeg får en del å skrive om hvis jeg velger å samle litt data. Vi får se hva tiden bringer.

  Enn så lenge har jeg ikke fått gjort så mye i dag. Samboeren min driver å lærer meg et nytt spill, så jeg har faktisk ligget som et slakt på sofan å vært skikkelig gamer. Ikke likt meg egentlig, men det var litt morsomt. Jeg kunne ha dratt på trening på morgenen, men spilte spill på pcen i steden, haha, det er et steg i feil retning! Når vi er inne på trening har det blitt få økter denne uka. Jeg har ikke fått inn mer enn to eller tre økter tror jeg og jeg pleier jo å få inn flere. Det har blitt litt sånn på grunn av tett og obligatorisk opplegg på skolen og mye jobb denne uka. Neste uke må jeg prøve å bli flinkere igjen. 

  Jeg skal strakt ut døren, men ville innom for å ønske dere en god søndag! Håper dere har hatt en fin helg! 

   

 • Publisert: 12.02.2017, 10:49
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Travle tider

 • Publisert: 09.02.2017, 15:27
 • Kategori: Blogg
 • God tordag ettermiddag! 

  Dagen i dag er så som så i hode mitt, men sånne dager har man innimellom. Jeg har de litt ofte for tiden, men sånn blir det når det er så mye som skjer. Vi har fått gjort en del i gruppen i dag. I dag var den siste dagen hvor vi fikk jobbet med rapportene og presentasjonen sammen. Rapportene er levert og presentasjonen er påbegynt. Leksen til i morgen vil være å skrive manuset sitt. Jeg skal gjør det nå, før jeg dra på jobb og blir der til 23 i kveld. Denne ettermiddagen blir starten på helgen som er alt annet enn frihelg. Jeg skal jobbe i ett fra og med i kveld til og med søndag. Neste uke blir travel på den måten at vi har fulle og obligatoriske dager på skolen, men jeg har kun en kveld på jobben, så får lørdag og søndag fri neste helg. 

  Med alt som har stått på de siste ukene er det ikke så mye som skal til for at jeg kjenner jeg blir skikkelig sliten. Sånn som dagen i dag har jeg vært en sånn tilbaketrukken person som helst bare vil jobbe effektivt for meg selv. Men det fungerer veldig dårlig i gruppesammenheng, haha. Jeg har heldigvis fått gjort en del og brukt hode mitt på det, ovenfor å space helt ut i noe annet. Det fungerer for meg å gjøre noe effektivt og prøve å fokusere på noe helt annet om jeg har mye å tenke på. 

  Nå skal jeg sitte med musikken min å jobbe med presentasjonen som skal ferdigstilles om kort tid. I morgen blir siste dagen i denne prosjektperioden sammen med sosionomstudentene. Det har vært en lærerik periode og vi ser kanskje viktigheten av tverrfaglighet på en annen måte nå som vi har fått jobbet sammen i praksis.

  Ønsker dere alle en super torsdag!

 • Publisert: 09.02.2017, 15:27
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Siste uken med SIT

 • Publisert: 06.02.2017, 09:25
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god mandag fine dere! 

  Tenk at dere har holdt ut med meg til tross for mitt store fravær. Jeg er så utrolig glad for det, men har så klart veldig dårlig samvittighet. Det har skjedd så mye her hjemme den siste tiden og jeg har ikke hatt helt kontroll på mine egne tanker og følelser. Bloggen ble second pri i og med at jeg måtte få ting litt på stell. Ting er vel fortsatt ikke helt bra, men det er vel under kontroll så langt det går. Det har seg nemlig sånn at ikke alt går som man planlegger. Kommer til å fortelle dere mer etterhvert som ting klarner opp. 


   

  Ellers er jeg klar for siste uke med SIT (sosialfagstudenter i team) og jeg satser på at jeg og gruppen kommer ordentlig i gang med skriving og ferdigstilling de kommende dagene. Det blir full uke der vi skal gjøre ferdig to rapporter og samtidig lage i stand en presentasjon av hva vi kom frem til i oppgaven vår. Det kommer til å ta tid og det krever en god dose effektivt arbeid, men jeg satser på at vi får det til. 

  Helgen min har vært veldig fin. Hadde en tur ut i Trondheim by med gode venner på fredag og brukte egentlig resten av helga på å kose meg, slappe av og samle krefter til denne krevende uken. Jeg har nemlig full jobbhelg også, fra torsdag til og med søndag. Blir godt når denne uken er overstått tror jeg. Da blir det fullt fokus på bacheloroppgaven min etterhvert. Problemstillingsskisse er levert og jeg må bare vente på godkjenning før jeg kan komme igang. Spennende tider!

  Ønsker dere en fin mandag alle sammen! 

 • Publisert: 06.02.2017, 09:25
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Svar på spørsmålsrunde

 • Publisert: 05.02.2017, 14:56
 • Kategori: Blogg
 • 1. Hvilke nettsider/butikker kjøper du klærne dine?

  Hvis jeg handler klær på nett, handler jeg stort sett på Nelly. Ellers handler jeg på litt forskjellige plasser som HM, Vero Moda, cubus og de vanlige plassene.

  2. Hvordan trives du i Trondheim?

  Jeg trives godt her i byen. Jeg trives faktisk mer enn jeg trodde jeg kom til å gjøre. Jeg er jo i utgangspunktet ingen byjente og trodde jeg kom til å ville dra fra byen like fort som jeg kom hit. Etter å ha bodd her en stund nå har denne oppfatningen endret seg en del. Jeg kunne godt tenke meg å være i byen også etter endt utdanning. I all fall i starten. 

  3. Kommer dere fortsatt til å bu i Trondheim til høsten, etter utdanning?

  Det kommer helt an på hvordan det blir med jobb. Jeg for min del har søkt litt rundt, men ikke fått noe enda. Samboeren min har begynt å ta opp fag og har i tillegg to jobber. Jeg har min deltidsjobb på butikken og jobben som frivillig. I tillegg har jeg begynt å tenke på mastergrad. Også en ting jeg ikke trodde jeg skulle gjøre, men ting skjer. 

  4. Kjøper dere mat hverdag eller har dere ukenshandling 1 dag i uken?

  Vi kjøper nok mat flere enn en gang i uken. Vi prøvde det ut en gang for en stund siden, men det ble så vi var på butikken flere ganger i uken likevel, hehe.

  5. Har du noe tips for å ikke handle matvarer hverdag?

  For å ikke handle matvarer hver dag, må man rett og slett planlegge litt. Vit hva du har i kjøleskapet, hva du har av tørrvarer og hva du har i fryseren. Deretter tenk på hva du vil ha på middagsbordet fremover og finn ut hva du trenger av varer. 

  6. Har du kjørt noe bil etter selve oppkjøringen?

  Jeg kjørte en del i juleferien, men etter det har jeg dessverre ikke fått kjøre noe. Jeg synes det er veldig synd, for jeg trenger mengdetrening, men har ikke muligheten til det her i byen.

  7. Tips til resturanger i Trondheim?

  Friday`s, Graffi og Egon er vel de plassene vi har vært mest på. Vi er dårlige på å teste ut nye plasser, hehe. 

  8. Tips til hva man må besøke når man først er i Trondheim?

  Når man er i Trondheim bør man ta en tur innom domkirken. Og selv om jeg ikke har vært der enda selv vil jeg anbefale tyholttårnet. I tillegg bør man ta seg en dag der man bare vandrer litt rundt og koser seg i sola med en kaffe eller liknende på en av mange koselige kafèer i byen. Ellers er teateret og olavshallen fine plasser om man er ute etter litt sceneshow. 

  9. Har du kjøpt deg bil, eller har du planer om å gjøre det?

  Har dessverre ikke kjøpt meg bil. Jeg har liksom ikke helt behov for det i byen, i tillegg må jeg betale for å ha den parkert utenfor her. Men jeg håper det ikke blir så veldig lenge til jeg kan kjøpe meg. Må bare spare litt penger først, hehe.

   

  Still meg mer enn gjerne spørsmål til neste spørsmålsrunde! 

 • Publisert: 05.02.2017, 14:56
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • hits