asaga

What to do - London

 • Publisert: 31.03.2017, 17:41
 • Kategori: Blogg

 • Vi skal jo snart til London og vi må nesten planlegge litt før vi reiser. Vi har tre og en halv dag i storbyen og vil jo så klart gjøre det beste ut av oppholdet. Da er det greit å planlegge litt på forhånd så man ikke bruker halve tiden der nede på å finne ut hva man skal gjøre. Sånn som det ser ut nå blir dagene relativt fulle om vi skal komme over alt vi har sett for oss, haha. Det blir tidlige dager og sene kvelder om man skal oppleve mest mulig på kort tid. Dette blir nok ikke en rolig og avslappende tur, men det er sånn det blir om man skal på "ferie" til en storby. Så er det jo kanskje det som gjør turen spennende også. 

  Vi hadde først og fremst planer om å dra på Warner Bros (Harry Potter) Studio Tour, men tro det eller ei, det er fullbooket! Hele april var fullbooket sist jeg sjekket, men jeg er innom siden deres flere ganger om dagen for å sjekke om noen avbestiller de dagene vi er i London. Jeg elsker Harry Potter og kunne gjort mye for å få tatt meg en tur dit, men er det fult så er det fult. Får bare håpe noen finner ut at de ikke kan og avbestiller.

  Vi har tenkt tanken på teater/musikal mens vi er i London. Vi har ikke bestilt billetter enda, litt fordi vi ikke vet om vi skal på teater og hvilket stykke vi eventuelt skal se og litt fordi man faktisk kan få billigere billetter i selve London om man er heldig. Jeg var på broadway - New York og så "Rocky" med folkehøgskolen når vi var på studietur og det er noe av det beste jeg har sett! London er jo en annen by der teater og musikaler er en stor greie å få med seg, så jeg håper vi får det til. Samboeren har jo ikke sett et stykke på den måten før og jeg vil gjerne at han skal få oppleve det. Sykt bra! Jeg har sett litt hva som går og "Lion King" er et av flere stykker jeg har veldig lyst til å se. 

  Shopping kommer så klart til å bli et must mens vi er i byen. Jeg har googlet masse og lest om forskjellige streets, kjøpesentre, markeder og outlets. Oxford street må jo besøkes, men er det fullstappet med folk kan det hende det holder med turen så får vi ta selve shoppingen andre plasser. Harrods er tydeligvis et veldig stort og populært senter som vi sikkert må innom. Westfield skal sikkert også besøkes. Så finnes det jo utrolig mange andre gater og sentre vi helt sikkert stikker innom. Når det kommer til outlets må vi nesten finne ut om turen ut av byen blir verdt det. Jeg vet jo av erfaring at outlets selger så og si alt til en billigere penge enn midt i byen, men vi får se litt hva slags butikker som finnes der ute og hvordan man kommer seg dit. 

  Mat kommer det så klart til å bli en del av. Vi har ikke bestilt noe mat på hotellet så vi må finne frokost, lunsj, middag og kvelds ute i byen. Jeg har lyst til å utfordre meg selv litt når det kommer til å prøve ut nye ting i matveien, men jeg er ikke noe flink når det kommer til det, haha. Så har jeg en liten drøm om å finne noen bortgjemte perler som lager spennende og god mat. Håper jeg gjør det i London. 

  Når det kommer til attraksjoner er det flere ting vi har sett for oss at vi må innom. London Eye er en av dem. Fra London Eye har man utsikt over hele byen. Big Ben blir jo en attraksjon man må se. Så har vi blant annet Tower of London, London dungeons, Hyde par, Tower bridge, Palace of Westminster og mange andre punkter på listen. Når det kommer til attraksjoner er det nok mye vi kommer over på en dag om vi ønsker det. Og hvis vi ikke får til å ta turen til Warner Bros får vi jo noen timer til å gjøre andre ting. Vi kommer nok ikke gjennom alt vi har på listen, men litt optimistiske må vi være også får vi heller kutte ut de punktene som ikke er like viktige for oss om vi finner ut i ikke får tid. 

  Vi gleder oss til tur uansett hva vi måtte finne på å gjøre. Turen i seg selv blir jo både spennende og minnerik. Vi er jo tross alt i London! 
   

 • Publisert: 31.03.2017, 17:41
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Multitasking

 • Publisert: 31.03.2017, 09:23
 • Kategori: Blogg
 • God morgen kjære dere. Eller formiddag, eller hva dere kaller det, hehe. I dag kom jeg meg faktisk opp når klokka ringte 07:00 i dag tidlig. Første morgenen her oppe i Namsskogan hvor jeg faktisk har klart det. Så jeg har fått litt ut av dagen allerede. Skal ikke skryte på meg for mye nå altså for store deler av de to timene jeg har vært oppe har gått til sofasliting og facebook, haha. Men jeg har vært ute en liten tur og kjent på det fine, men kalde været også har jeg så klart også fått skrevet litt videre på bacheloroppgaven. 

  Det er nok fortsatt det dagen kommer til å gå til. Oppgaveskriving altså. I skrivende stund ligger jeg på 7643 ord av maks 10000 og jeg kjenner litt på den at jeg må korte veldig ned på enkelte punkter. Er på langt nær ferdig med drøftingsdelen enda og har jo flere andre punkter som fortjener litt ord også, hehe. Dilemma! 

  Kan skjønne dere går litt lei av å høre om bacheloroppgaven altså, men nå er det jo altså sånn at det er det jeg holder på med akkurat nå. Jeg er jo på Namsskogan delvis for å skrive, hehe. Jeg tror det var et godt valg, for her oppe har jeg blitt tvunget til å bare kjøre på med oppgaven og jeg har kommet ganske langt på disse dagene. Er jo tross alt seks uker igjen til jeg skal levere og jeg har jo ikke så mange ord igjen. Kjenner det er godt å ligge foran skjema med i all fall en ting. 

  Det skal bli godt med et avbrekk i London da, og har så klart også brukt litt tid i løpet av disse dagene på å sjekke ut ting vi kan gjøre mens vi er der. Tenkte å lage et eget innlegg på ting vi (jeg) har funnet ut vi vil sjekke ut. Det er en lang liste da, så vi rekker nok ikke over alt, haha. Jeg gleder meg masse til tur, det skal bli så bra. Ti dager til vi reiser! 

   


   

  Nå er det fredag igjen allerede og helgen sniker seg innpå. Det er min siste hele dag i Namsskogan da jeg stikker nedover til Trondheim igjen med toget i morgen ettermiddag. Vært noen greie dager her oppe, men blir jo godt å komme hjem også. Er glad for at jeg har fått gjort det jeg skulle her oppe, nemlig å skrive oppgave og hilse på litt familie jeg ikke får sett så ofte. Multitasking! 

  Ønsker dere en fin fredag og en fin start på helga. Kos dere! 

 • Publisert: 31.03.2017, 09:23
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Takk for gaven

 • Publisert: 30.03.2017, 17:44
 • Kategori: Blogg

 • Som dere vet bor jeg i Trondheim til vanlig. Jeg har litt familie der, men veldig lite sett i forhold til andre plasser. Vi er nemlig ganske spredt. Det har så klart en del å gjøre med denne "dine, mine og våre"-situasjonen. Jeg har store deler av farsiden min i Porsgrunn. Farmor, farfar, en bror med kone og barn, tanter og onkler og søskenbarn. Morsiden min har jeg hovedsaklig i Hvittingfoss/Svarstad. Mamma, mormor, onkel, søskenbarn og to eldre søstre med familie. Så har jeg familie her hvor jeg er nå. Pappa, lillesøster og stefamilien som kom med nytt giftemål for mange år siden. Selv om de er stefamilie ser jeg like mye på dem som min familie også. Så har jeg jo svigerfamilien min i nord-Norge og selv om de ikke er "mine" er jeg veldig glad i dem også. 

  Når det kommer til store tider/dager som jul, bursdager og andre arrangementer som måtte ha med gaver å gjøre kan det på grunn av avstander og problemer med å møtes, være vanskelig å holde orden i rotet. Jeg feirer jo bare jul en plass i året og på bursdagen min er jeg jo gjerne i Trondheim. Derfor kan det hende som det gjorde i denne omgang at jeg får julegaver og liknende litt på etterskudd. Denne gangen var det julegaven fra broren i Porsgrunn som jeg fikk nå som jeg var i Namsskogan på besøk, haha. Sånn kan det bli både titt og ofte, men jeg klager ikke. Julegaver er like koselig året rundt. Likevel må jeg ta meg litt tid til å takke for gaven. Fordelen med å gi gaver litt på etterskudd kan jo være at man får en skikkelig og ordentlig takk for den. Er ikke ofte enkeltgaver kommer ut på bloggen liksom, men denne var så fin, så jeg må bare vise dere hva jeg fikk. 

  Min kjære broder jobber som kokk på båt med tilgang til taxfree som vil si at han får handlet ting til en billigere penge enn om han skulle handlet på butikk i Norge. Julen 2015 fikk jeg blant annet et sett med "Daisy fra Marc Jacobs", et sett jeg bruker omtrent hver dag. I år (julen 2016) fikk jeg et nytt sett fra merket Rituals som heter "Ritual of ayurveda". Det lukter såå godt, men jeg har ikke rukket å prøve så mye av det enda. Jeg må bare vise dere:
   

  Bildene legger seg på siden noe som irriterer meg både grønn og blå, men jeg håper dere ser. Jeg gleder meg virkelig til å prøve det ut, for bare jeg åpner esken så lukter det himmelsk her. Tusen takk til min kjære bror, svigersøster og tantegutt med en superfin julegave! 

  Ønsker alle en fin torsdag videre!

 • Publisert: 30.03.2017, 17:44
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Throwback thursday

 • Publisert: 30.03.2017, 15:37
 • Kategori: Blogg
 •  

  Jeg sitter egentlig veldig sjeldent på youtube, men plutselig en dag her så gjorde jeg det. Jeg falt rett tilbake til den tida jeg bodde hjemme i Hvittingfoss og var på fest med de litt "eldre" folka eller satt hjemme på jenterommet med høy musikk på anlegget. Jeg var blant annet totally Rihanna fan og kunne vel så og si alle sangene hennes. Noen som kjenner seg igjen eller? Haha! 

  Det er rart hvor utrolig flashbacks man får når man ser eller hører noe man på en eller annen måte hadde å gjøre med for mange år siden. Jeg må bare slenge med noen sanger jeg var helt borte vekk i når jeg var litt yngre. Plutselig både ser og skjønner man hva alt handler om, haha!

 • Publisert: 30.03.2017, 15:37
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Skrivesperre?

 • Publisert: 29.03.2017, 14:39
 • Kategori: Utdanning

 • Da sitter jeg sånn delvis i skrivesperre. Jeg føler jeg grovt sett er ferdig med teoridelen i oppgaven min. Altså det grove, ikke finpussen. Jeg skal helt sikkert ta med en del mer og ikke minst kutte ned på noe og se over setningsoppbyggingen min åsånn. Sånne ting som har med finpuss på en oppgave å gjøre egentlig.

  Det jeg sitter å lurer på nå da, er hvordan jeg skal komme i gang på drøftingsdelen. Jeg har jo en liten disposisjon på det punktet også og kan vel egentlig bare begynne, men drøftingen føler jeg er det vanskeligste med oppgaven. I drøftingsdelen skal man, sagt på en enkel måte, diskutere med seg selv sett i lys av teorien man har skrevet. Når jeg skreiv det nå så hørtes det liksom så enkelt ut, haha, men det er litt vanskelig. Man må tenke en god del, lese over teoridelen mange ganger, finne relevante kilder, se for og imot, osv. Det er mer jobb med drøftingsdelen enn med det andre som skal være i oppgaven. 

  Så derfor sliter jeg litt med å komme igang igjen nå. Jeg vil jo så gjerne gjøre det riktig og bra. Jeg visste jo det ville komme perioder der det å jobbe med oppgaven ikke ville være liksom morsomt og spennende. Dette er sikkert en sånn periode. Jeg må bare komme igang, så vet jeg jo det går lettere etterhvert. Jeg har jo Londonturen som motivasjon da. Selv om jeg har tid til å skrive etter turen også, hadde det vært godt å et godt utgangspunkt å jobbe videre med når jeg kommer hjem igjen. 


   

  I skrivende stund ligger jeg på 6569 ord av maks 10000. Jeg har litt igjen å skrive på metode, ellers har jeg drøftingsdelen som jeg vet tar en del ord. Som sagt kommer jeg nok til å skrive både til og fra på teoridelen også. Til slutt må jeg jo ha en konklusjon og kommer til å smette inn litt kritisk refleksjon der også. Jeg er godt over halvveis da og når jeg kommer igang med drøftingen går det nok fort oppover.

  Det har gått tre og en halv uke siden vi startet og om seks og en halv uke skal bacheloroppgaven leveres og presenteres. Jeg ligger med andre ord godt an til å bli ferdig og stresser foreløpig ikke med det. Det jeg tenker mer på er at vi skal ha en muntlig høring i juni som går på pensum jeg skulle lest mer på. Blir vel litt tid til det etterhvert. Får fokusere på bacheloroppgaven først tror jeg og ta muntlig etterpå. 

  Nå kommer lillesøster om ikke altfor lang tid. Spørs om jeg rekker å skrive noe særlig mer i dag. Blir en liten skrivepause nå i all fall, så får jeg henta meg inn igjen. Føler jeg har holdt fokus litt bedre her oppe i all fall og har jo noen dager igjen, så satser på at jeg kommer enda et stykke lenger de neste dagene. 

 • Publisert: 29.03.2017, 14:39
 • Kategori: Utdanning
 • 2 kommentarer
 • Bildedryss

 • Publisert: 29.03.2017, 10:11
 • Kategori: Blogg
 •  

  Dette er gårsdagens besøk i fjøset vist i bilder. Det er koselig å gå rundt inne i fjøset med alle dyrene. Godt å se de har så god plass rundt seg alle sammen. Det nye fjøset tillater alle kuene å gå fritt også, noe som så klart er bra. Jeg fikk kosa masse med kalvene, som for min del er det koseligste med hele besøket. De er mer frampå de enn de store dyrene, selv om jeg fikk meg et par nysgjerrige følgere når jeg gikk rundt i fjøset å møkka, hehe. 

  Kalvene fikk ny halm igår noe som var veldig populært. Da ble det "hopping i høyet" helt på ekte for å si det sånn. De koste seg masse og sov godt i armkroken til hverandre etterpå. På det siste bildet ser dere en slags børstekost og det er plassert flere sånne rundt i fjøset som alle kuene kan børste og klø seg på. Ser ut som de er populære. På bilde nummer fire ser dere det jeg hele livet har kalt for "edderkoppen". Er det noe som gir meg flashback, så er det en sånn en. Når jeg var liten og bodde på gård, hadde vi nemlig en sånn en og når pappa hadde fylt den opp med silo fikk vi sitte på når han heiste den opp, haha. Det er noe med det å bo på bondegård, man får liksom utfolde seg på en helt annen måte enn om man skulle vokse opp i byen. 

  Været her oppe er veldig forskjellig og kan gå fra supert vær og opphold til snøstorm på veldig kort tid. Det har kommet en del snø igjen nå, så vinteren er ikke helt over her oppe. Fikk bilde fra Trondheim litt tidligere av at det spirer noe grønt, så det er ganske stor forskjell til tross for at plassene ikke er så veldig langt unna hverandre.

  Dagen i dag blir nok ikke så forskjellig fra de andre. Jeg skal jobbe med oppgaven min også kan det jo hende jeg tar meg en tur ut i fjøset i dag også. Ellers skulle lillesøster og kjæresten hennes komme en tur hit å spise middag i dag. Det blir koselig! 

  Ønsker dere en fin onsdag alle sammen!

 • Publisert: 29.03.2017, 10:11
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Farmville

 • Publisert: 28.03.2017, 11:49
 • Kategori: Blogg
 • God tirsdag fra bondejenta! For det var det jeg følte jeg ble igjen igår, haha. Det var godt å komme seg på gården igjen, for jeg koser meg ute på landet med hund, katt og kuer. Stressnivået senker seg litt når man er her. Jeg føler ikke jeg trenger å tenke på å være så "fin" og "fjong" hele tiden (som om jeg gjorde det i så stor grad i byen, haha). Også er det godt å få litt skitt under neglene og bare "gi litt blanke". Fjøset de har bygd på plassen her er stort og fint med plass til mange dyr. Fjøset er sånn at dyrene går fritt og de har stor plass rundt seg. Fjøset er ikke 100% enda, men det kommer seg virkelig og det ser ut til at dyrene har det bra. Fikk også sett hvordan melkeroboten fungerer og det er jo bare helt merkelig at det går an, haha. Vi lever relativt enkelt og greit i 2017 i all fall!

  Jeg hadde vekkerklokka på 06:00 i dag tidlig og tenkte at det skulle gå greit å stå opp da, for jeg la meg ikke sent igår. Men når klokka ringte i dag tidlig klarte jeg bare ikke å stå opp. Etter mye frem og tilbake endte det med at jeg våknet og sto opp klokka ni, haha. Jeg får gå ut ifra at jeg har sovet godt siden det ble sånn. Litt stiv i kroppen så det kan hende jeg har sovet litt på skakke, men det får bare være. 

  Vi spiste frokost sammen her i hus og jeg har i ettertid prøvd å skrive litt på oppgaven min. Ikke kommet så særlig mye lenger, for det blir en del lesing og leting etter de rette artiklene, men jeg har startet på et nytt punkt i teoridelen og det er godt å se at disposisjonen etterhvert fylles opp. 

  Resten av dagen skal jeg nok jobbe enda mer med oppgaven min også må jeg i all fall èn tur ut i fjøset og hilse på dyrene igjen. Elsker å sitte inne hos kalvene. De er så utrolig søte og gode. Så kan dem ikke gjøre deg så utrolig mye heller om de velger å bli pøblete i motsetning til de store dyrene. Jeg har til og med fått min egen ku. Eller det er en ku her som er oppkalt etter meg da, men den er kanskje ikke min, haha. Jeg hadde en ku som var min når jeg var liten og bodde på gård. Dere skulle bare visst hvor stolt jeg var av den, haha.

  Ønsker dere en fin tirsdag videre alle sammen! 

 • Publisert: 28.03.2017, 11:49
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • God morgen fra NSB

 • Publisert: 27.03.2017, 09:11
 • Kategori: Blogg
 • God mandags morgen alle sammen. Dagen startet tidlig i dag. Jeg skal til Namsskogan og toget gikk fra Trondheim S 07:38 i dag tidlig. Jeg sitter derfor i skrivende stund på toget og ser ut på det som blir mer og mer vinter. Våren har vel så og si kommet til Trondheim, men i Namsskogan er det nok vinter enda. Så sitter jeg å hører på de samme tre sangene om igjen og om igjen. Skikkelig kjedelig tenker dere sikkert, men jeg har fått sånn dilla på akkurat de tre. Kjempedumt at jeg gjør det egentlig, for jeg hører de i stykker også blir jeg skikkelig lei av dem, haha. 

  I følge billetten min skal jeg være fremme på Lassemoen 11:20, så jeg har en stund igjen på tog. Vi ankom akkurat Levanger. Jeg kommer nok til å høre en del på musikk på turen oppover, men har med meg pc og en del bøker jeg kan kose meg med om jeg skulle finne på å bli lei. Tok med Harry Potter også, en bok jeg startet på for evigheter siden, men som jeg ikke har samvittighet til å fortsette å lese når jeg har så mye pensum. Så da ender det gjerne med at jeg ikke leser noenting, haha. 

  Når jeg kommer på Lassemoen regner jeg med daddy DJ henter meg der også blir det å ta turen bort på gården. Kjenner det skal bli godt å kjøre full budeie i noen dager. Skikkelig fri fra bylivet trenger man innimellom. Rart å reise oppover alene å la samboeren være igjen i byen da, men det måtte bare bli sånn. Han har skole og jobb, mens jeg har muligheten til å dra bort siden jeg har denne oppgaven jeg skal skrive. Satser på at jeg får skrevet noe i all fall. Jeg må nesten det siden vi skal til London i påsken. 

  Av en eller annen grunn får jeg ikke lagt til bilde i dette innlegget, så dere får late som det er et her også håper jeg dere får en fin start på den nye uka!

 • Publisert: 27.03.2017, 09:11
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Chill

 • Publisert: 26.03.2017, 16:20
 • Kategori: Blogg

 • Hei fra tidenes lateste jente denne søndagen. Jeg har brukt dagen hittil på å drømme meg bort i gamle musikkvideoer, lata som jeg kan danse bra og sunget i dusjen. Egentlig en ganske bra søndag om jeg skal si det selv. Bra han jeg bor med kjenner meg godt, ellers hadde jeg nok bodd alene, haha. 

  Jeg skal straks sette meg ned å spise pizza. Skikkelig søndagsmat. Jeg har pådratt meg hodepine etter altfor høy musikk, for mye synging og for lite mat, så nå må jeg slappe litt av. Jeg har ikke kommet meg ut av altfor chille klær og morgenkåpe og jeg tror jammen jeg blir sittende i akkurat det i dag om jeg ikke skal ut av døra. Det er sånn søndagene er best. Chille klær, chill mat og chill stemning. 

  Jeg hadde nattvakt på jobb i natt. I og med at klokka ble stilt en time frem ble det en time mindre jobb. Nå er det snart vår og sommer folkens og jeg gleder meg sånn. Jeg kan like vinteren godt altså, men ingenting slår en god sommer, sånn er det bare. Gleder meg til å gi slipp på den store boblejakka og dra frem noe lettere.  
   


   

  I morgen blir det tidlig opp nok en gang. Jeg må rekke toget som går litt over halv åtte. Da turer jeg opp til Namsskogan. Det er vel kanskje på tide i og med at jeg ikke husker sist jeg var der oppe engang, haha. Sånn er det når den travle hverdagen ikke tillater deg å ta en tur ut av byen uten for mye stress. Papsen har bygget fjøs som jeg gleder meg til å se også blir det en annen plass å skrive bacheloroppgave på og det kan jo gi litt ny motivasjon. 

  Ellers har jeg sendt epost til han som skulle leie ut den leiligheten vi var å så på litt tidligere. Vi var litt uenige om vi skulle flytte dit eller ikke, men det ble sånn at vi blir boende her vi er. Vi trives jo her også, men hadde ikke klaget om vi fikk litt større plass, hehe. Kanskje noe annet kommer forbi i en annen anledning. 

  Ønsker dere en fin og slapp søndag videre alle sammen. Have a good one!

 • Publisert: 26.03.2017, 16:20
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 26.03.2017, 13:02
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå

  Akkurat nå sitter jeg med et gigaheadset på hode å hører en råbra sang utført av en råbra artist. Så sterkt og så følelsesladet. Helt sykt faktisk. Jeg elsker det! Anbefaler å høre denne med et bra headset.

   

  Ukens innlegg

  "Vi booket tur"

  "En telefonsamtale kan forandre mye"

  Ukens trening

  Denne uken har jeg igjen trent etter det nye treningsprogrammet mitt. Det er et program som er lagt opp sånn at jeg får trent hele kroppen med skikkelig fokus. Det blir trening hver dag i fem dager der jeg har fokus på forskjellige muskelgrupper hver dag. Mandag er satt av til triceps og bryst. Tirsdagene går på biceps og rygg. Onsdag er den store kardio og magedagen. På torsdager er det tid for den elskede og hatede dagen, legday. På fredag har jeg en rask økt på skulder og traps. 

  Ukens sang

  Ukens høydepunkt

  Denne uken blir det faktisk flere høydepunkt. Jentekvelden min med min gode venninne er en av dem. En kveld med en god middag, en super film og litt godis gjør virkelig susen. Vi så den nye filmen "Beauty and the beast". En film jeg virkelig anbefaler til andre disneyentusiaster der ute. 

  Det andre høydepunktet må bli at vi booket oss tur til London. Dette gleder jeg meg veldig til, men jeg lurer på hvordan det blir nå som det er så mye oppstyr rundt dette terrorangrepet. Håper så klart det har roet seg en del til vi reiser.

  Det tredje høydepunktet er jo den spennende telefonen jeg fikk angående et jobbintervju. Det blir veldig spennende å høre hva de har å si der. 

   

  Ha en super søndag videre alle sammen! 

 • Publisert: 26.03.2017, 13:02
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Filmanmeldelse

 • Publisert: 24.03.2017, 21:40
 • Kategori: Blogg

 • Nok en film ble sett på kino denne uken. To kinokvelder på en uke er jo ganske luxus, men det ble bare sånn, hehe. Det kommer jo stadig ut utrolig bra filmer og noen av de må jo bare sees på storskjermen.

  Filmen i kveld ble "Logan-the wolverine" og det er en av mange Marvel-filmer. Det sies å være den siste filmen Hugh Jackman spiller Wolverine. Dette er en utrolig actionfylt film med mye slossing, vold og blod. Muligens den mest blodige Marvel-filmen hittil. Det er nok ikke en film for alle, men jeg må si jeg synes den var bra. Hørt rykter om at det er 18års grense på denne filmen, men forskjellige plasser gir forskjellig informasjon. 

  Filmen hadde det meste og rørte ved de aller fleste følelsene. Ikke klarte jeg å holde tårene tilbake og jammen skvatt jeg innimellom også. 

  Til tross for en mulig høy aldersgrense på denne filmen satt det en relativt ung gutt ved siden av meg. Jeg tok meg selv i å tenke masse på denne gutten gjennom hele filmen. Han var kanskje rundt 10-12år, men jeg er jo ikke sikker. Jeg er redd denne filmen kan ha vært litt drøy for han og selv om det egentlig ikke er noe jeg skal legge meg opp i what so ever, tenkte jeg masse på det. Han er jo ikke min sønn og forsåvidt ikke mitt ansvar, men still. Håper han fikk en god kinoopplevelse og at han ikke sitter igjen med skumle bilder og mareritt. 

  Filmen er verdt å se om du liker action og tåler litt blod. Det er ikke en "splætter" altså, men det er som sagt mer blod i denne filmen enn i de andre Marvel-filmene.

  Enjoy!

 • Publisert: 24.03.2017, 21:40
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Fredag!

 • Publisert: 24.03.2017, 16:11
 • Kategori: Blogg
 • God ettermiddag kjære dere! 

  Håper dere har hatt en fin fredag hittil. Snart er det plutselig helg igjen og jeg synes ikke det er så lenge siden jeg skreiv at det var ny uke. Dagene går unna som bare det. Både bra og skummelt egentlig, hehe. Bra siden vi snart skal på tur, men skummelt med tanke på at dagene frem til levering av bachelor går veldig fort. Heldigvis er det noen uker igjen til levering. 

  På morgen i dag ringte vekkerklokka klokka seks. Da kom vi oss bare ikke opp her i huset, haha. Vi var så trøtte. Planen var å legge treningsøkta tidlig så vi slapp å tenke på det senere i dag, men sånn ble det ikke. Vi sto opp rundt åtte istedenfor. Klokka ti hadde jeg avtale om individuell veiledning med veilederen min på NTNU. Jeg er så heldig å har fått en super dame som veileder. Ho kan virkelig det ho holder på med når det kommer til tematikken jeg har valgt å skrive om. 

  Når jeg kom hjem slappet jeg litt av, fikk i meg litt og spise også ble det etterhvert planlegging av treningsøkt og en tur ned på impulse. Økten i dag gikk på skulder og traps. En god overkroppsøkt ble det i all fall. Da var enda en uke av programmet mitt gjennomført. Det føles godt og jeg er enda et skritt nærmere neste treningsfase. 


   

  I dag blir det straks taco til middag før jeg skal på Prinsen å se en film med samboeren litt senere i kveld. Til tross for at jeg skreiv for en stund siden at jeg egentlig ikke holder fredagstacoen hellig har det tydelig blitt litt sånn likevel, haha. Taco er godt da, spesielt med hjemmelaget guacamole ved siden av. 

  Håper dere får en god fredag videre og en fin start på helga! 

   

 • Publisert: 24.03.2017, 16:11
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • En telefonsamtale kan forandre mye

 • Publisert: 23.03.2017, 15:37
 • Kategori: Blogg

 • Torsdagen er her, nok en gang. For min del vil det si jobb. Jeg jobber jo fast hver torsdag sammen med samboeren. Likevel har jeg fått gjort litt annet også. Jeg har blant annet fått skrevet litt på bacheloroppgaven min og jeg er faktisk snart halvveis.

  Jeg har også fått trent litt og dagens økt gikk på bein. Beina mine fikk virkelig kjørt seg, men ikke så mye at jeg ikke skal få noen gode timer på jobb i kveld. 

  I tillegg fikk jeg en spennende telefon i stad. Jeg søkte på ganske mange jobber for litt siden og telefonen jeg fikk gikk ut på nettopp dette. Jeg har fått jobbintervju i en barnehage i byen. Om jeg får den eller ikke er jo vanskelig å si, hehe, men dere får høre når jeg vet mer. Dette kan ha vært telefonsamtalen som forandrer tiden fremover en god del. Det kan også ende med det ene jobbintervjuet. Vi får se hva som skjer.

  Ellers har det blitt bestilt et par ekstra reiser de siste dagene. Ikke til noen storby denne gangen, men småturer innenlands. Neste uke, nærmere bestemt på mandag, skal jeg en tur til Namsskogan. Siden jeg skal til London i påskeferien får jeg ikke feiret påske der. Derfor tenkte jeg at jeg måtte kommer på besøk før ferien. Jeg har ikke vært i Namsskogan på evigheter og jeg må nesten se hvordan det går der oppe. I tillegg har jeg bestilt billetter hjem til Hvittingfoss. Jeg er bedt i konfirmasjon i slutten av april og skal hjem en tur for å være med i den. 

  Dette ble et kort og kanskje litt oppstykket innlegg, men dere fikk i all fall en liten update, hehe. Ønsker dere en fin torsdag alle sammen! 
   

 • Publisert: 23.03.2017, 15:37
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Terrorangrepet i London

 • Publisert: 23.03.2017, 11:39
 • Kategori: Blogg

 • Jeg vil ikke la det skremme meg, selv om det gjør det.

  Jeg vil ikke la terrorister stoppe meg fra å oppleve, leve og reise.

  Jeg kommer til å dra og jeg kommer til å stå på broen og tenke på det tragiske de utsatte opplevde to og en halv uke før jeg kom.

  Det er jo skremmende, det som skjer i Europa og andre plasser i verden nå om dagen. Terrorangrep kan skje hvor som helst og når som helst. Det er tragiske hendelser og så klart skulle jeg vært foruten terrorangrep i verden. Likevel kan jeg ikke la det stoppe meg ifra å leve livet mitt. Jeg kan ikke la det stoppe meg fra å reise, oppleve og gjøre det jeg drømmer om. Jeg kan ikke la de vinne. For det er det de prøver å gjøre, vinne ved å spre frykt. 

  Det er rart at vi nesten har blitt vant til det. Terrorangrepene har nesten blitt normalisert og dette er skremmende. Jeg sitter her som et eneste individ og skulle så gjerne ha gjort verden til et bedre sted, men det er dessverre lite jeg kan gjøre alene. 

  Det siste jeg har lest er fire dødsfall og rundt 40 stk skadet. Tankene mine går til London og alle pårørende!

   

 • Publisert: 23.03.2017, 11:39
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Filmanmeldelse

 • Publisert: 23.03.2017, 09:25
 • Kategori: Blogg

 • Igår kveld hadde jeg en skikkelig lady`s night med ei av mine bedre venninner. Vi er disney-entusiaster til tusen begge to og planla å se "Beauty and the beast" på kino en stund før den kom ut. Vi startet kvelden med å spise en bedre middag ute og fikk snakket sammen om alt som har skjedd siden sist. Alltid like koselig! Deretter gikk vi på en av byens candyshops og kjøpte oss litt av det sjeldnere godteriet for å ha med dette til filmen.

  Filmen var rå bra. Emma Watson er perfekt som Belle. Gaston er bare super, haha. Udyret synes jeg er bra laget. Historien er som vi kjenner den og det er noe av det som er så bra med filmen. De har ikke laget en helt egen og ny fortelling, men beholdt den gode, kjente og klassiske fortellingen vi alle kjenner til. Vi reagerte på det samme når vi så Askepott for en stund tilbake. Vi er glade for at de har beholdt det kjente og kjære. 

  Filmen fremstilles som musikal, så det er mange musikknummer i den. Men igjen, det er vi kjent med fra den klassiske tegnefilmen, så det ville vært rart om de ikke hadde med disse. God Morgen Norge kritiserte at filmen var litt lang og at den hadde blitt bedre om de kuttet ut et par musikknummer, men det synes jeg absolutt ikke. Jeg kunne godt sittet der to timer til for å se enda mer. 

  Filmen hadde alt en disneyfilm skal ha. Jeg var både forelsket, trist og glad. De hadde også gjort de skumlere scenene veldig bra på en barnevennlig måte. Filmen har fått niårsgrense om jeg husker rett. 

  Denne er det verdt å se. Gleder meg til den kommer på film, for da skal jeg sette meg til rette i sofan, poppe en stor dose popcorn, legge meg under pleddet og bare nyte filmen om igjen og om igjen! 

   


   

 • Publisert: 23.03.2017, 09:25
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Flytte ut?

 • Publisert: 22.03.2017, 10:27
 • Kategori: Blogg
 • Goood onsdag! 

  Det er en stk. happy jente som blogger i dag. Så klart med tanke på at vi skal reise til London om kort tid. Snakket akkurat med noen som jobber på hotellet vi skal bo på og alt står til som det skal. Som kontrollfreak måtte jeg sjekke at alt var i orden med reservasjonen og at det var i orden at vi kom så sent på kvelden. Jeg brukte kvelden min igår på å sjekke alt jeg ville gjøre mens jeg var der og det ser ut som det kommer til å bli fire fulle dager, haha. Gleder meg! Har dere noen tips til hva jeg må oppleve mens jeg er der er det bare å fyre løs i kommentarfeltet. 

  Dagen i dag startet halv sju. Planen var å stå opp da for å spise litt, planlegge litt og etterhvert gå løs på dagens treningsøkt. Vi var litt trege med å komme oss opp i og med at motivasjonen ikke var helt på plass (spesielt hos samboeren), men jeg dro han opp og plutselig befant vi oss på mølla nede på impulse. Det er onsdag noe som betyr kjernemuskulatur, mage og kardio i følge treningsprogrammen mitt. Jeg sleit med å fullføre tiden på mølla, haha, men jeg kom meg gjennom det på den ene eller den andre måten. 
   


  Tightsen er super og den sitter som et skudd, også under kardio!

  Nå skal jeg straks begynne å skrive litt på bacheloroppgaven min igjen. Må kjøre på nå som jeg plutselig skal ut å reise snart. Vil gjerne ha mest mulig unnagjort før turen. Veldig optimistisk av meg, jeg vet, men jeg må bare prøve. Klokka 13 i dag skal vi på visning. Det blir visning på en leilighet ikke så langt unne herifra. Den er større enn den vi bor i nå og bittelitt billigere faktisk. Så vi tenkte at det ikke kom til å skade om vi tok en titt. Kanskje blir det så vi flytter ut? Etter visning håper jeg å få skrevet litt på oppgaven igjen før jeg skal ut å møte ei venninne i kveld. Vi skal se "Beauty and the Beast" på kino og som disney-entusiast kan jeg ikke gjøre noe annet enn å glede meg masse til det. 

  Det har hittil vært en fin dag og det ser jammen ut som den skal forbli fin også. Håper dere får en super onsdag alle sammen! 

 • Publisert: 22.03.2017, 10:27
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Vi booket tur!

 • Publisert: 21.03.2017, 17:18
 • Kategori: Blogg

 • Er det mulig, haha. Vi har faktisk booket oss tur. Det blir første turen vår til utlandet (sett bort ifra svippturer til Sverige og Finnland) siden turen vår til Sunny Beach for tre år siden. Dette skjedde egentlig litt spontant og jeg er litt usikker på om vi har tatt alle forhåndsreglene, men flyet er booket og hotellet er booket så nå må vi bare reise. Jeg har snakket om reise i lang lang tid og nå ble det bare, sånn helt plutselig. 

  Hva fikk oss til å gjøre dette? Akkurat nå er jeg usikker på åssen vi kom inn på det tema. Hva med jobb og skole? Vi har fått fri fra jobben i påsken. Skolen har påskeferie. Jeg skal jobbe godt både før og etter turen med bacheloroppgaven. Jeg kom et godt stykke i dag heldigvis. I tillegg presterte jeg å finne passet mitt, så det er i orden. Akkurat nå ser det ut som alt går som planlagt, hehe. Gud som jeg gleder meg!


   

  Turen går til London! En plass jeg har hatt lyst til å besøke i evigheter og vi kjører storbyferie i fire dager. April er jo ikke akkurat høysesong, men det er sikkert derfor vi fikk turen til en så grei penge også. 

  Jeg håper dette blir den fine, gode, spennende og morsomme turen jeg hele tiden har tenkt at det skal bli. Nå er jeg bare megagira og jeg er spent på hele reisen. Det er lenge siden vi har tatt en sånn type tur og det er jo litt som skal planlegges. Jeg håper og tror det blir aller mest kos.

  Godt for passet mitt å få noen nye stempel.
   

 • Publisert: 21.03.2017, 17:18
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • A-menneske

 • Publisert: 21.03.2017, 08:04
 • Kategori: Blogg

 • God tirsdag morgen! 

  Denne dagen tror jeg blir veldig fin. I skrivende stund skinner sola og jeg skal møte noen klassekamerater litt senere for å skrive bachelor sammen med dem. Vi sto opp litt etter at vekkerklokka ringte klokka 4 i dag tidlig. Jess, klokka 4! Jeg vet ikke hva som har skjedd jeg altså, men jammen var vi oppe for å trene før skole og bachelorskriving i dag. Det er veldig godt å være ferdig med treningen tidlig, for da har man liksom hele dagen til å gjøre andre ting uten å tenke på at man må ta den treningsøkta senere. Jeg for min del kunne trent når som helst senere i dag, men for samboerens del hadde det blitt litt travelt siden han både skal på skolen og på jobb i dag. Vi var på senteret klokka fem og trente til litt over seks. Vi kjørte rygg og biceps i dag og hadde en god økt. 


   

  Nå skal jeg straks ut døra. Jeg må være på biblioteket klokka ni for å kapre meg et grupperom. Det er dessverre få av både grupperom og sitteplasser på biblioteket, men er man der tidlig så skal man få seg plass å jobbe på. Greit med grupperom om man skal sitte flere å jobbe sammen og på biblioteket får man ro, man holder enklere fokus og man har tilgang til hundrevis av bøker. Det er noe eget med å sitte der, så jeg håper jeg kommet et stykke på oppgaven min i dag. 

  Jeg vet noen av dere lurer på legebesøket mitt igår. Besøket gikk bra og jeg fikk det som jeg ville. Jeg håper å få til dette filmgreiene så jeg får vist dere litt. 

  Jeg håper dere får en fin tirsdag alle sammen!
   

 • Publisert: 21.03.2017, 08:04
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Monday morning

 • Publisert: 20.03.2017, 10:54
 • Kategori: Blogg

 • God formiddag folkens! 

  Da var det mandag og tid for en ny uke. Ukene kommer å går om vi er klare for det eller ikke, men vi får gjøre det beste ut av det. Ny uke, nye muligheter, sier dem. Her hjemme sto vi opp rundt klokka sju i dag tidlig. Vi fikk i oss litt frokost og begynte å planlegge dagens treningsøkt. Vi var på treningssenteret litt over åtte og trente til litt over ni. Litt over ti dro samboeren på skolen og jeg stikker straks ut døra selv. Jeg skulle ønske jeg var på tur for å sette meg på biblioteket og fortsette på bacheloroppgaven, men det får nesten vente litt. Jeg skal nemlig en tur til legen først.

  Når det kommer til legebesøket har jeg satt igang en prosess som jeg også skal prøve å filme. Jeg filmet litt i stad og håper jeg får det til og at det blir bra. Jeg kommer nok til å trenge litt tid og litt hjelp når det kommer til dette, for jeg er ikke så god når det kommer til filming og eventuell redigering enda. Jeg håper å tror at om jeg får det som jeg vil under prosessen så kan det bli veldig spennende for dere å følge med på, så vi får håpe på det beste å se hva som skjer.
   


   

  Ellers i dag skal jeg så klart også skrive litt på bacheloroppgaven. Jeg stresser fortsatt med den til tross for at jeg har god tid. Det er jo sånn at jo lenger jeg kommer i startfasen jo bedre tid har jeg på å gjøre oppgaven bedre og bedre i etterkant. I morgen har jeg kanskje en plan om å sette meg å skrive med en i klassen. Da får vi gitt hverandre litt input og det tror jeg blir både bra og godt. Biblioteket er og blir en god venn under bacheloroppgaveskriving, så jeg kommer nok til å sitte litt der fremover. Det blir noe helt annet enn å sitte hjemme selv om jeg fint klarer å sitte her å skrive. Det er liksom så mye som frister, hehe. 

  Nå skal jeg straks ut døren her og ta meg en tur til legen, så får vi se åssen det går. Dette blir veldig spennende! Håper dere får en knakende fin mandag og en fin start på en ny uke, så blogges vi nok om ikke så lenge. 
   

 • Publisert: 20.03.2017, 10:54
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Not over til it`s over

 • Publisert: 19.03.2017, 15:24
 • Kategori: Blogg
 • God søndag dere! 

  Siste dagen denne uken er godt i gang allerede, men som jeg pleier å si er ikke helga over før den er over, så det er bare å nyte til beste evne. 

  Lørdagen min igår var veldig fin. Vi lagde lasagne her hjemme, spiste, koste oss og bare slappet av. Så fikk jeg melding av tremenningen min med spørsmål om jeg ville være med ut. Jeg tok en liten tur ut for å hilse på, men ble ikke borte mer enn en drøy time. Rolig kveld egentlig. Litt tidligere på dagen satte jeg meg ned for å se etter litt jobber. På Finn finner jeg så og si ingenting, men på NAV var det litt mer. Jeg tror jeg søkte på rundt åtte jobber eller noe, men som tidligere tør jeg ikke anta eller tro at jeg får noen. Hadde vært veldig fint om jeg fikk noe, men jeg vet det er mange om beinet her i Trondheim så vi får se hva som skjer.

  Spennende å begynne å bevege seg inn i jobbmarkedet i all fall. Om jeg ikke skulle få noe jobb nå, har jeg jo søkt på mastergrad, så da får jeg bare håpe jeg kommer inn der om jeg skulle være arbeidsledig en stund. Da har jeg i all fall noe å gjøre. Studerer heller mer enn å sitte å ikke gjøre noe til jeg får jobb. 


   

  Denne søndagen har hittil vært slapp og lat. Sofan er ofte en god venn den siste dagen i uka. Jeg skal en tur på jobb i kveld, så må opp herifra om ikke så lenge. Tror det blir en grei vakt på jobb egentlig for jeg har stort sett alltid hyggelige og fine kolleger sammen med meg på vakt. 

  Ville bare innom for å si god søndag og håper dere får en fin start på den kommende uka! 

 • Publisert: 19.03.2017, 15:24
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 19.03.2017, 14:56
 • Kategori: Blogg
 • Ukens innlegg

  "Hvorfor seksuelle overgrep?"

  Ukens middag 

  Ukens middag er egentlig en klassisk "spagetti og kjøttdeig"-variant. Men vi har brukt fullkornspasta og karbonadedeig for å prøve å gjøre retten litt sunnere. Vi prøvde oss med nocco drikke til og disse to falt virkelig i smak.


   

  Ukens innkjøp

  Ukens innkjøp har dere fått på et utdypende innlegg tidligere denne uken. Jeg bestilte treningsklær fra Get Inspired på onsdag og fikk pakken allerede på fredag. Jeg er veldig fornøgd og gleder meg til å prøve ut klærne på trening neste uke. 

  Ukens trening

  Denne uken har jeg prøvd ut det nye programmet mitt. Samboeren min har dilla på "buff dudes" og han har laget et program tilpasset meg gjennom å ha fulgt med på dem. Planen er visst at jeg skal følge det programmet jeg har nå i tre uker før jeg skal begynne på en ny fase med et litt annerledes program. Programmet jeg har nå deler opp muskelgruppene så jeg har fullt fokus i fem dager. Nå som jeg har hatt frihelg har jeg hatt lyst til å trene i helga også, men jeg har holdt meg rolig, hehe. Det sier litt om hvor stor del av hverdagen min trening har blitt når jeg får lyst til å trene de dagene jeg skal holde meg mer i ro og restituere, haha.

  Ukens sang

  Jeg hørte en gang for mange år siden at det var rock- og metallband som hadde de beste balladene. Det stemte relativt godt da og jeg tror jammen den faktaen gjelder fortsatt. Fått totalt dilla på denne!

 • Publisert: 19.03.2017, 14:56
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Me, myself and I

 • Publisert: 18.03.2017, 13:25
 • Kategori: Blogg

 • Goood lørdag dere! 

  Jeg var oppe og gikk klokka ni i dag tidlig og våknet faktisk før vekkerklokka mi. Gikk inn for å ligge litt mer utpå i dag enn de tidligere dagene i og med at jeg ikke skulle trene. Det føltes merkelig å ikke skulle på trening egentlig, siden jeg denne uka har vært bundet til et strengt program der jeg har vært på trening hver dag. Jaja, tell you more about it tomorrow. 

  Igår var jeg me, myself and I her hjemme og jeg kjente etterhvert hvor mye jeg egentlig trengte det. Jeg hadde egentlig litt planer, men fant ut at jeg trengte litt ro og fred rundt meg. Jeg var sliten etter fem dager med trening, blodgivning og jobb. Jeg må si unnskyld for at jeg kansellerte planene, jeg har litt dårlig samvittighet for det. Samtidig følte jeg at jeg måtte høre på kroppen og den sa at jeg ikke kom til å være noe særlig godt selskap igår. Kvelden ble derfor brukt på sofan sammen med et kilo godteri, potetgull og PLL på skjermen. Jeg kjente jeg ble litt rastløs etterhvert, men jeg presterte å holde meg i roen og fikk slappet ordentlig av. 

  Tidligere på dagen fikk jeg gjort litt da, så jeg var ikke lat og kjedelig hele dagen. Vi sto opp i rett tid for å spise frokost, planlegge treningsøkt og gjennomførte den. Etter trening gikk jeg inn for å vaske hele badet og tok like gjerne et tak i hele leiligheten. Godt med en ren og fin leilighet til helga, selv om jeg pleier å ha vaskedagen på søndag. Energinivået tok overhånd og da var det bare å utnytte det fullt ut. Samboeren dro etterhvert på skolen en tur og jeg gikk til byen for å hente pakken jeg skreiv om igår og handlet inn til middag. Når samboeren kom hjem lagde vi fredagstaco og slappet av før han dro på fest med den ene jobben sin. Det var da min kveld som latsabb startet og jeg lå på sofan resten av kvelden.

  Jeg kjenner det i hode og på kroppen i dag at jeg trengte å bare slappe av igår. Jeg stresser altfor mye, spesielt nå for tiden som alt er rot. I dag har jeg energi og jeg føler meg frisk og rask. Jeg og samboeren tenkte oss en tur ut idag. Jeg våknet med en sjokk fordi snøen var kommet i natt, men det får bare være. Vi skal komme oss ut i det fine været likevel. Vet ikke hva vi finner på, men litt frisk luft skader aldri. Han ligger i skrivende stund i senga og er litt redusert (mobbet han for det), så det ser ikke ut som jeg kommer meg ut med det første, haha. 

  Ønsker dere alle en super lørdag. Kos dere masse!
   

 • Publisert: 18.03.2017, 13:25
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • New in! - Get inspired

 • Publisert: 17.03.2017, 18:08
 • Kategori: Blogg
 • God fredag dere! Jeg bestiller ikke ofte ting eller klær på nett, men det tror jeg nesten jeg må begynne med etter dagens pakke fra Get Inspired. Jeg er så fornøgd med det jeg kjøpte og jeg skal så klart vise dere. 

  Jeg gikk for to tightser og en tanktopp. Handlekurven var en del større i utgangspunktet, men jeg måtte kutte ut en del, for en god tights i dag er ikke billig, haha. Gode og nye treningsklær er utrolig deilig og motiverende og jeg anbefaler dere å gjøre det innimellom. 

  Aim`n:

  Denne var veldig god å ha på. Kjentes nesten som om jeg ikke hadde på noe som helst, haha. Fargen er fin og jeg liker detaljene godt. Den en veldig høy i livet, noe jeg vet har blitt populært hos mange. Strikken i livet er ikke så veldig stram/sterk, men jeg tror ikke den skal skli ned så altfor mye siden livet er så høyt. Når det kommer til størrelsen gikk jeg for en M etter tips fra nettsiden. Den strekker seg godt og jeg kunne ikke hatt den noe større. Dette med størrelse er forskjellig fra tights til tights og fra mekre til merke. Jeg er fornøgd hittil og leder meg til å prøve ut denne! 

  Den koster 699,- og dere finner den HER!
   

  Stronger vietnam: 

  Denne tightsen er skikkelig sprek og fargerik og det er noe jeg liker med treningstightser. Jeg vet ikke helt hvorfor, for jeg har en tendens til å være ganske fargeløs og anonym når det kommer til vanlige klær. Når det kommer til treningsklær liker jeg å kjøre på med litt farger og mønster. Mønsteret på denne liker jeg godt og stripene på låret gir den det lille ekstra. Størrelsen på denne var noe helt annet enn den over. Jeg kjøpte den i L, men den føles mindre enn den over gjør i M. Det er det jeg mener med at forskjellige merker og tightser ikke er like når det kommer til størrelse. Denne tightsen var trangere å få over helen. I tillegg har jeg arvet mammas altfor store legger (takk mamma) så jeg slet litt der også, men når jeg først fikk den på satt den som et skudd. Denne kunne jeg ikke hatt noe mindre. Tightsen er høy og god i livet med en bred strikk på toppen som gjør at den sitter godt og mest sannsynlig litt bedre enn tigtsen ovenfor. 

  Den koster 699,- og dere finner den HER!
   

  Nike tank:

  Toppen jeg har på meg på alle bildene er tanktoppen jeg kjøpte med. Den er veldig behagelig i stoffet noe som gjør at den er silkemyk å ha på. Den er ikke ettersittende. Jeg ville ha en god og fin topp med nøytrale farger som skulle passe til begge tightsene jeg kjøpte og de jeg har fra før. Jeg kjøpte den i L.

  Den koster 299.- og dere finner tanktoppen HER!

 • Publisert: 17.03.2017, 18:08
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Weekend to be

 • Publisert: 16.03.2017, 15:53
 • Kategori: Blogg

 • God torsdag!

  Dagen hittil har hvert lang fordi vi gikk inn for å stå opp tidlig og få det meste ut av denne torsdagen. Vi skal begge på jobb i ettermiddag til sent i kveld, så om vi skulle rekke å gjøre noe særlig før den tid, måtte vi stå opp i rett tid. Jeg hadde vekkerklokka på 07:00 og sto opp like etterpå. Vi fikk etterhvert i oss litt frokost her hjemme før vi planla dagens økt og dro på trening. Dagens økt var veldig god. Vi fikk kjørt beina skikkelig på legday og jeg tok blant annet 130kg i benpress. Det synes jeg er så gøy, hehe.

  Etter trening måtte jeg kjapt få i meg en god dose mat igjen for jeg hadde blodgivertime klokka 12. Før en slik time må jeg ha i meg godt med mat og drikke. Jeg ga blod en gang jeg ikke hadde spist så mye først og jeg ble skikkelig dårlig. Det tok en stund før jeg var ved mine fulle fem igjen. Men i dag gikk det helt fint og jeg er så glad for at jeg får muligheten til å gi blod. 

  Etter blodgivertimen hadde samboeren laget litt mat til jeg kom hjem og vi har egentlig bare slappet av frem til han måtte dra på jobb for en liten stund siden. Jeg skal snart stikke på jobb jeg også og der blir vi begge to til butikken stenger i kveld. Med tanke på at vi sto opp rundt sju har vi fått så mye ut av dagen og det er så godt. I all fall når jeg vet jeg skal på jobb i ettermiddag og ikke kan gjøre hva jeg vil når jeg er der. Der har jeg blant annet rutinemessige oppgaver som må gjøres. 

  Ellers er det weekend to be og jeg har frihelg denne helgen. Eller, jeg skal ha vakt på sos på søndag, men bortsett fra det har jeg fri i morgen og på lørdag. Jeg har ingen planer enda og jeg vet ikke helt hvorfor, men det stresser meg litt, hehe. Jeg har fri og føler liksom jeg må gjøre noe spesielt de dagene, men jeg kan jo like gjerne bare ta det helt med ro.Vi får se litt hva jeg finner på. Kanskje jeg bare sitter her å skriver litt på oppgaven min, hvem vet. 

  Jeg skal snart stikke ut døren her, men ville innom å ønske dere alle en fin torsdag!

   

 • Publisert: 16.03.2017, 15:53
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • En utenforstående

 • Publisert: 15.03.2017, 14:32
 • Kategori: Blogg
 •  

  Det å miste noen i nær relasjon til seg selv kan ikke beskrives. Det er en følelse av at man mister seg selv litt og det er det du beskriver i ditt innlegg også. Jeg synes så ufattelig synd på deg. Jeg unner deg så mye bedre. Jeg synes du har gjennomgått mer enn nok i løpet av altfor kort tid. 

  Kreft er ikke en sykdom man tuller med. Det er en evig kamp og jeg får vondt inni meg over at det er noen som ikke kommer seg gjennom det. Mine tanker går til deg og dine nærmeste. Måtte dere holde sammen og bruke hverandre for alt det er verdt i en vanskelig tid! 

  Kjære bloggkollega og gode gode fellow Hvittingfossing. Jeg kondolerer så utrolig mye og jeg er her for deg om du skulle trenge en utenforstående å snakke med!

   

   

 • Publisert: 15.03.2017, 14:32
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Hvorfor seksuelle overgrep?

 • Publisert: 15.03.2017, 14:23
 • Kategori: Utdanning
 • Hvorfor skulle jeg velge å skrive om noe som er så fælt, noe så stygt, noe så unødvendig og slemt? Nettopp derfor! Etterhvert som jeg kommer videre på oppgaven min, etterhvert som jeg må sette ord på hvorfor jeg velger å skrive om denne tematikken og etterhvert som jeg leser bøkene jeg har lest før om igjen, får jeg bare mer og mer lyst til å snakke om dette tema. 

  Jeg brenner mer og mer for å øke kunnskapsnivået til alle der ute når det kommer til denne tematikken. Spesielt barn og unge, men også fagpersoner. Jeg sier ikke jeg kan alt selv altså, tvert imot, men jeg setter meg i all fall inn i det. Seksuelle overgrep har vært et viktig tema for meg gjennom hele bacheloren, så det var ikke noe vanskelig for meg å velge tema når denne avsluttende perioden kom. 

  Jeg som kommende barnevernspedagog må være en av de som tør å se at dette skjer. Jeg må tørre å spørre og jeg må tørre å være direkte. Jeg kan ikke skyve det under en stol og nekte å tro på noe som helt klart skjer hyppigere enn vi skulle tro. Så klart vil man ikke at dette skal skje, men når det skjer likevel må vi tørre å gjøre noe med situasjonen. Barn og unge har mange forskjellige måter å reagere på etter seksuelle overgrep og jeg tør nesten ikke tenke tanken på hvor mange som har fått diagnoser og liknende hengende over seg fordi ingen turte eller husket å spørre dem om det som kanskje var grunnen til reaksjonene. 

  Jeg har nevnt det tidligere, men jeg sier det igjen. Kunnskapsheving folkens! Fra start til slutt. Få det inn i barnehagen, få det i mye større grad inn i skolen, få det inn i fagpersoners utdanning. Dette er så sykt viktig. Det er viktig at barna vet hva som er riktig og galt når det kommer til dette. Med kunnskapsheving får de den informasjonen de trenger og i større grad mulighet til å si ifra at noe har skjedd. Små barn klarer ikke alltid selv å formulere logiske og sammenhengende fortellinger, hvordan skal de da få fortalt? Jo lenger barn og unge blir sittende med sine fortellinger, jo større blir ofte skammen og skyldfølelsen. Hemmeligheten blir enda mer hemmelig. 

  Hjelp meg videre i kampen for kunnskapsheving!
  Kan anbefale bøkene: "si det til noen - en bok om seksuelle overgrep mot barn og unge" av Margrete Wiede Aasland og "seksuelle overgrep mot barn - traumebevisst tilnærming" av Siri Søftestad og Inger Lise Andersen. Bok nummer to er litt nyere, men begge er veldig gode. De sier en del av de samme tingene, men for min del er de gull verdt begge to når det kommer til oppgaven min. Gode tips om dere vil lese dere opp litt. Bøkene er lettleste.

 • Publisert: 15.03.2017, 14:23
 • Kategori: Utdanning
 • 4 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 12.03.2017, 20:16
 • Kategori: Blogg

 • Ukens innlegg

  Dere gir meg inntrykk av at dere er glad i matoppskriftene jeg legger ut, så her får dere ukens middagsoppskrifter igjen.

  "Kylling og ris"

  "Fullkornspasta"

  Ukens sang

  Ukens craving

  Ukens craving har helt klart vært appelsiner. Appelsinene begynner å bli skikkelig gode nå og jeg har vel i snitt spist fire stykker om dagen, haha.

  Ukens middag 

  Ukens middag har dere fått oppskrift på både i dette innlegget og tidligere denne uken. Jeg klarer ikke helt bestemme meg for hvem av dem jeg liker best, så jeg legger ved bilde av begge to. Ta gjerne i bruk oppskriftene som de er eller forbedre dem så dere får en enda mer spennende rett. Her er det bare fantasien som setter grenser.   Ukens høydepunkt 

  Denne uken har jeg kommet igang med noe som har vært både veldig skummelt og veldig spennende på en gang. Siden jeg startet på studiet har bacheloroppgaven vært noe jeg både har gruet og gledet meg til. Nå er tiden faktisk her og jeg skal bruke mange uker fremover på å skrive den hittil viktigste oppgaven jeg har skrevet. Jeg skal skrive om seksuelle overgrep noe som er et tøft tema, men jeg brenner så for å få dette tema på dagsorden så det var ikke noe vanskelig for meg å bestemme meg for hva jeg skulle skrive om. Jeg har kommet igang, jeg har en god disposisjon og nå har jeg bare å sette meg ned å komme inn i min flow. Spennende tider! 

  Ukens trening

  Denne uken har jeg fått inn fire økter. En økt mindre enn de forrige ukene, men det får bare være. Jeg har ingen særlig god unnskyldning heller, hehe. Programmene jeg har trent er de samme som det har vært en stund, men samboeren er gira på å lage program hele tiden så han har laget nye han vil jeg skal prøve neste uke. Så mandagen i morgen inneholder nok en helt ny type treningsøkt. Det blir spennende å se om jeg liker de nye programmene like godt som de jeg har nå. Har dere noen spørsmål når det kommer til min trening eller mine program, må dere bare spørre.

 • Publisert: 12.03.2017, 20:16
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Sunday is my day

 • Publisert: 12.03.2017, 19:48
 • Kategori: Blogg

 • Søndager er fine dager. De er så rolige, gode, slappe og fine. Ikke nødvendigvis alltid slappe som i late, men det er en spesiell ro over søndagene. Jeg tror det er fordi jeg vanligvis ikke jobber på søndager og jeg får tid til å gjøre akkurat det jeg vil. I dag har jeg likevel vært på jobben som frivillig. Jeg hadde en ok vakt og det beste med den var at jeg fikk en utrolig god, morsom og fin samtale som virkelig gjorde både vakten og dagen min. Det er de samtalene som gjør opp for de som ikke er fullt så gode. Takk til deg som ringte inn og gjorde dagen min så fin. Håper du følte du fikk en fin samtale tilbake! 

  I tillegg til jobb har jeg og samboeren spist på graffi i dag. Graffi er nok en av favorittrestaurantene her i byen. Skal vi spise et litt ekstra godt måltid, spiser vi gjerne der. Nå sitter vi hjemme og slapper av på hver vår pc med sinnasnekkeren i bakgrunnen. Det er godt å ta søndagene med ro og bygge opp til en ny uke med litt bachelorskriving, litt trening og litt jobb. Det er stort sett det ukene mine går til for tiden.
   

  Etter jobb igår kveld gikk jeg rett til mormors for å treffe igjen noen jenter fra folkehøgskolen. Det var skikkelig koselig og vi brukte tiden på å mimre tilbake til året vi hadde på Åsane i Bergen. Vi hadde alle både oppturer og nedturer på folkehøgskolen, med er alle enige om at det året er et av de beste. Vi hadde mest sannsynlig aldri møtt hverandre om det ikke var for Åsane og nettverket vi har fått fra det året gjør at året var supert i seg selv. Vi gikk på Åsane kull 13-14 og det er rart at det er så lenge siden allerede. Jeg er glad vi er flinke til å holde kontakten, i all fall over nett. Vi har alle forskjellige timeplaner som tydeligvis gjør det utrolig vanskelig å møtes face to face, haha. 


   

  Her hjemme skal jeg bare ta kvelden med ro utover og håper dere alle får en fin kveld videre også. The weekend is still on!

 • Publisert: 12.03.2017, 19:48
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Decisions decisions

 • Publisert: 10.03.2017, 16:32
 • Kategori: Blogg

 • God fredag folkens! Jeg hadde tenkt til å skrive både onsdag og torsdag nå fordi jeg er 110% døgnvill for tiden, men kan jo tross alt ikke skrive det når greia er den at det faktisk er fredag. Det er fredag og for mange er det også helg. Jeg for min del får ikke helt helg denne uka, for jeg skal jobbe både i morgen og på søndag. Men det går greit. Penger må man ha og folk vil man hjelpe så da er det bare å stå på!

  Dagen i dag startet på samme vis som de tidligere dagene har gjort. Klokka ringte åtte og jeg sto opp ni. Er det mulig liksom? Så spiste jeg den altfor sunne frokosten igjen før jeg pushet med meg samboeren på trening. Ja, jeg pushet faktisk. Ingen av oss var særlig motiverte idag, men jeg tenkte at jeg hadde valgene:

  1.Sette meg ned å skrive bachelor

  2.Utsette bachelorskriving ved å bruke et par timer på å trene, dusje og spise

  Jeg gikk for valg nummer to, men omsiden var den tiden det tok meg å trene, dusje og spise over så da ble det bachelorskriving likevel. Ikke at det gjør noe sånn egentlig, for jeg skriver om et spennende og utrolig viktig tema og når jeg kommer i min flow så går det veldig greit. Det er bare noe med å komme i gang liksom. Dessuten er jeg glad jeg gikk for trening først, for jeg får litt mer energi etterpå og er enda mer klar for å sitte et par timer foran tastaturet. Jeg har med andre ord kommet igang med oppgaven min og er snart oppi mine første tusen ord. Jeg har en maksgrense på 10.000 ord og enn så lenge vet jeg ikke om det er for mye eller for lite. Jeg vet det går mye ord på blant annet drøftingen så vi får se. Jeg er i all fall i gang og det kjennes godt! 

  Nå har samboeren dratt på jobb og jeg sitter hjemme med fredagen fri. Ei venninne fra folkehøgskolen er i byen og jeg skal ut å møte henne og et par jenter til etter jobb i morgen. Jeg tror det blir veldig koselig. Ellers skal jeg spise appelsiner og kose meg resten av dagen og lage fredagstacoen til samboeren kommer hjem etter jobb i kveld. 

  Jeg hadde lillesøster på besøk igår og vi hadde en kjempefin tid i byen. Vi fikk shoppet litt, spist litt og jeg overtalte henne til å ta nye hull i ørene (rollemodell). Det var veldig koselig. Trondheim viste seg fra en god side også og jeg fikk vist henne litt rundt. Godt å endelig få snakket litt med henne igjen. Som sagt tidligere blir det litt avstander når man flytter en plass for å studere og man har familie overalt. Så skal man samtidig få alt til å passe i hverandres timeplan og der blir det gjerne litt krøll. Fremover kommer jeg forhåpentligvis til å se dem litt mer. Kanskje i påska, kanskje før og ellers skal jeg sørover en tur i april og håper det blir bra. 

  Da hadde jeg skrevet over 500 ord her også. Tenk om jeg bare hadde skrevet på bachelor istedenfor, så hadde jeg vært på langt over 1000 ord allerede, haha. Ha en super fredag og start på helga alle sammen! 

 • Publisert: 10.03.2017, 16:32
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Hjemmekontor

 • Publisert: 08.03.2017, 20:07
 • Kategori: Utdanning

 • Idag som igår var jeg hjemme å jobbet. Jeg jobber fint hjemme om jeg bestemmer meg for det og i dag gikk det over forventning. Jeg er jo faktisk ikke den eneste studenten i hus, sånn egentlig. Samboeren tar jo opp fag så han har også en del å gjøre. Nå som jeg har begynt på min bacheloroppgave må jeg faktisk sette meg ned å jobbe. Så i dag tok vi tak og bestemte oss for å jobbe skikkelig etter treningsøkta vår. Planen var egentlig å sette seg på biblioteket, men vi ble hjemme istedenfor. Nå fikk vi virkelig prøvd ut det også og det fungerte bare vi satte oss inn for det. 

  Vi gikk for samme stil som på skolen min. Jobbet effektivt i tre kvartet og tok et kvarter pause. De tre kvarterene med effektivt arbeid betyr null telefon og null facebook og andre sosiale medier. De tre kvarterene gikk likevel ganske fort. Vi kjørte dette etter trening i tre etapper før vi måtte lage middag. Samboeren skulle på jobb i kveld, så vi tok studiene mellom slagene. Jeg er glad det fungerte godt å sitte hjemme. Jeg har jo egentlig alt jeg trenger her også trives jeg relativt godt med å sitte her å jobbe. 

   

  Jeg har kommet godt i gang med oppgavens disposisjon. Ellers kommer jeg nok ikke så mye lenger på oppgaven enda. Jeg er nødt til å finne relevant litteratur og vi må blant annet ha med fire vitenskapelige artikler. De artiklene skal også være relevante med tanke på valgt problemstilling så det blir etterhvert en del å lese gjennom. Heldigvis fikk jeg tak i noen gode artikler på litteratursøkerkurset. Jeg håper og tror jeg er godt igang, men hva vet jeg. Jeg har jo aldri skrevet en bacheloroppgave før. Blir spennende fremover i all fall, men kjenner det er merkelig å skulle strukturere dagene mine helt selv, hehe. 

  Livet som student er egentlig ganske enkelt. Vi sitter gjerne bak pulten vår og får servert det vi skal trenge å kunne. Nå må jeg stå på egne ben å jobbe med stoffet vi har fått servert i snart tre år og det er skikkelig spennende. Om noen måneder håper jeg at jeg virkelig får bruke kunnskapen min i en relevant og god jobb. 

  Håper dere har hatt en fin onsdag alle sammen. Kos dere videre i kveld!
   

 • Publisert: 08.03.2017, 20:07
 • Kategori: Utdanning
 • 2 kommentarer
 • Med fullkornspasta til middag

 • Publisert: 08.03.2017, 19:31
 • Kategori: Trening og kosthold

 • Jeg har aldri smakt fullkornspasta før jeg lagde denne retten. Ikke som jeg vet om i all fall, men denne pastaen smakte i all fall ikke noe særlig annerledes enn vanlig pasta. Nå som jeg vet fullkornspasta er like godt og greit som vanlig kan jeg fortsette å kjøpe den typen og spise pasta med litt bedre samvittighet. 

  Ingredienser:

  2 porsjoner fullkornspasta penne (kan også bruke andre typer)
  2 modne avokadoer
  1 tomat
  2 fedd hvitløk
  Noen dråper sitronjuice
  Salt, pepper og chilipulver
  2 ytrefilet av svin

  Kok pastaen etter anvisning på pakken. Litt kortere koketid om dere vil ha litt tyggemotstand. Når det kommer til avokadokremen blander dere most avokado, kuttet tomat, kuttet hvitløk, sitronjuice og krydderet i en beholder. Jeg brukte stavmikser når jeg lagde denne for å få en jevn og fin krem. Dette er forsåvidt den samme måten jeg lager guacamole på, men i de tilfellene er det greit å ikke bruke stavmikser med tanke på konsistensen. Ytrefileten stekte jeg hel i panne til den var gylden, hadde blitt litt sprø på utsiden og var gjennomstekt. Jeg blandet pastaen med avokadokremen før servering og vipps så var retten ferdig. Dette er en middag som tar kort tid og som smaker veldig godt!

  Velbekomme!

      

 • Publisert: 08.03.2017, 19:31
 • Kategori: Trening og kosthold
 • 2 kommentarer
 • En god tirsdag

 • Publisert: 07.03.2017, 16:47
 • Kategori: Blogg

 • God tirsdag dere! 

  I dag var jeg relativt treig på morran. Jeg har alltid to vekkerklokker på bare for å være sikker, men de fungerte ikke i dag, haha. Hadde en på 08:00 og en på 08:15. Det endte med at jeg sto opp ca 09:00 og det var ikke min feil, men samboeren sin. Hadde ikke han funnet ut at han plutselig skulle bli morgen menneske i dag hadde jeg sikkert vært i seng enda, haha. Slapt Arnhild, skjerp deg! 

  Jeg hadde med andre ord en plan om å stå opp til rett tid, sånn ca rundt 08:00, men det ble visst ikke sånn. Likevel kom jeg meg opp etterhvert, spiste en altfor sunn frokost, hoppet i treningsklærne, planla treningsøkta og havnet på impulse. Hadde en fin fullkroppsøkt i dag med noen store øvelser. Samboeren som har laget programmet og vil dere ha litt tips og triks fra han, kan dere ta kontakt med han gjennom hans blogg som dere finner HER

  Etter trening fikk jeg i meg en proteinshake og to brødskiver, tok meg en dusj og satte meg med pcen for å utforme en større og tydeligere disposisjon for bacheloroppgaven min. Den blir helt sikkert ikke seende ut som den gjør nå, men man må ha et utgangspunkt. Jeg bruker tips fra skolen og andre bacheloroppgaver for å sette opp en midlertidig disposisjon nå i starten. Fremover nå må jeg finne passende litteratur og gode vitenskapelige artikler jeg kan bruke som grunnlag for oppgaven min. Det er spennende, men det kommer til å bli noen tunge perioder de neste ukene tror jeg. Jeg hadde håpet på en bacheloroppgave der vi selv kunne samle inn data, men sånn ble det ikke. Jeg skal skrive en rent teoretisk oppgave og min bachelor blir en oppgave basert på med forskning som er gjort og passende litteratur. Det er spennende det også altså, men jeg tror jeg hadde fått et helt annet forhold til min egen oppgave og jeg fikk leke litt forsker selv og samle inn mine egne data. Det har jeg hørt rykter om at jeg får om jeg skal gå master, så vi får se, hehe. 

  Vi fikk i oss en god og sunn middag i dag før samboeren forsvant på jobb. Jeg tenkte jeg skulle dere oppskriften med dere litt senere, så stay tuned. Ellers tenkte jeg meg ut på tur i kveld. Vurderer å stikke til ladestien en tur med kameraet. Jeg har hørt at det er så fint der, men har ikke sjekket ut plassen så mye selv enda. Været er så utrolig fint her for tiden og vårstemningen kommer med stormskritt. Eller påskestemningen kanskje. Det er surt og kaldt, men jeg får likevel en trang til å gå ut når solen skinner. Ut skal jeg i all fall, men hvor vet jeg ikke enda. Får se hva jeg finner ut.

  Ønsker dere en fin tirsdag videre! 

 • Publisert: 07.03.2017, 16:47
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Med kylling og ris til middag

 • Publisert: 06.03.2017, 20:31
 • Kategori: Trening og kosthold

 • Ingredienser:

  2 stk kyllingfilet (1 pr person)
  To porsjoner ris
  Ønsket mengde gulerøtter
  Sursøt saus
  Ønsket krydder

  Jeg kuttet opp gulerøttene i fire og satte dem på kok. Deretter kokte jeg risen etter anvisningen på pakken. To porsjoner pleier å holde til oss to. Deretter kuttet jeg opp kyllingfiletene i strimler og stekte de til de fikk ordentlig gyllen farge på seg. Vi krydret med et kyllingkrydder, men salt og pepper er like greit å bruke. Vi serverte middagen med en dæsj sursøtsaus over risen. Dette var en ordentlig god middag etter en god treningsøkt på impulse.

  Dette er også en god middag å lage om man liker å lage middager på forhånd. Bare å varme i mikroen om man trenger raske måltider i ettertid. 

  Velbekomme!

   
   

 • Publisert: 06.03.2017, 20:31
 • Kategori: Trening og kosthold
 • 4 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 06.03.2017, 20:19
 • Kategori: Blogg
 • Ukens innlegg

  "Siste innspurt"

  Ukens trening

  Treningen gikk veldig bra uken som var også. Jeg fikk inn fem økter og trente alle dager utenom torsdag og lørdag. Torsdager har blitt en sånn treningsfri dag for meg siden jeg vanligvis har både jobb og skole den dagen. Nå skal jeg disponere tiden min selv i ti uker så det kan fort vekk hende at jeg får inn en økt på torsdager før jobb også. Fem økter er jeg godt fornøgd med og av en eller annen grunn har det vært et mål for meg å få inn fem økter. Håper ikke selvtilliten og motivasjonen stuper om jeg en uke ikke skulle få inn samme antall økter. For en stund siden var jeg godt fornøgd med tre økter i uka, men nå som trening har blitt en så stor del av hverdagen min får jeg dårlig samvittighet om jeg ikke får inn flere, hehe. Jeg skal prøve å la være å tenke sånn og heller trene når kroppen og motivasjonen sier ja til det. 

  Ukens sang 

  Kjærlighet dere. Elsket og hatet. 

  Ukens outfit

  Både kjole og choker er fra Nelly.

 • Publisert: 06.03.2017, 20:19
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Dagens outfit

 • Publisert: 04.03.2017, 18:52
 • Kategori: Blogg

 • Beklager dårlige bilder, men jeg fikk i all fall tatt noen, haha. Både kjole og choker er fra Nelly og jeg digger de begge to. Ha en super lørdagskveld alle sammen.

 • Publisert: 04.03.2017, 18:52
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Lørdagskveld?

 • Publisert: 03.03.2017, 21:00
 • Kategori: Blogg

 • Fra flere dager uten innlegg til to innlegg om dagen, det er ingen mellomting liksom, haha. Jeg kjente motivasjonen komme i dag tydeligvis, så da er det bare å kjøre på mens man kan. Dagen i dag har vært veldig fin, men den har gått helt sykt fort. Jeg har ikke fått tid til alt jeg egentlig hadde på planen. Dessuten har jeg skikkelig lørdagsfølelse noe som så klart blir helt feil. En dag uten skole og jeg er døgnvill, hvordan skal dette gå i ti uker fremover?! 

  Jeg kom meg etter en stund på trening i dag sammen med samboeren. Jeg kjørte fullkroppsprogram i dag. Kardio først og store, tunge øvelser etterpå. Etter en drøy time på senteret dro vi hjem, dusjet, slappet av og ordnet oss. Vi tok en tur til byen på ettermiddagen. Så litt, handlet litt og vandret litt. Vi kjøpte blant annet inn til den hellige fredagstacoen som vi absolutt ikke holder hellig hver fredag, men det er noe med å spise taco på fredager likevel, haha. Nå sitter vi her som et gammelt (moderne) ektepar med hver vår pc på fanget. Jeg blogger og hører på musikk mens han ser på youtube videoer. Ikke en veldig spennende kveld altså, men det er så godt med sånne kvelder også.
   
   

  I morgen skal jeg ut med noen kompiser jeg ikke har sett på evigheter. Jeg blir forever alone som jente, men det synes jeg egentlig er like greit. Alltid vært guttejente og likt meg godt blant gutta boys så det blir bare koselig. Jeg skal kose meg videre denne rolige fredagen og håper dere gjør det samme. Kanskje ser jeg noen av dere i Trondheim by i morgen kveld? 

  God helg videre fine dere!

 • Publisert: 03.03.2017, 21:00
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Siste innspurt!

 • Publisert: 03.03.2017, 09:01
 • Kategori: Utdanning

 • Jeg må le av meg selv. Jeg avsluttet forrige innlegg med å skrive hvor flink jeg har vært til å komme igang med bloggingen igjen, men nå har det gått flere dager siden jeg publiserte et innlegg. Jeg har ingen unnskyldninger annet enn at det er mye som tydeligvis kan skje oppe i et lite hode og jeg må rett og slett skjerpe meg. For det er mye som skjer og jeg er forsåvidt kjempestresset for tiden. Jeg er ferdig på skolen og kan telle på nesten en hånd hva jeg har igjen å gjøre i løpet av min bachelorgrad. 

  Jeg hadde siste forelesning på onsdag. Det er så utrolig rart å tenke på. Igår hadde vi siste delen av et litteratursøkerkurs og første gruppeveiledning i forbindelse meg bacheloroppgaven. Det jeg har igjen å gjøre er: delta på en gruppe veiledning til, delta på to individuelle veiledninger, levere bachelor til 11.mai, presentere bacheloroppgaven 12.mai, ta en muntlig eksamen 6.-8.juni og avslutte studiet. Det er helt sykt at det har gått nesten tre år allerede. Jeg synes videregående gikk fort, men disse tre årene har gått enda fortere. Det er jo mer som skjer og jeg har mer å fylle dagene med, så det er kanskje ikke så rart at tiden har gått, men likevel er jeg snart ferdig med en bachelorgrad. 

  Men stresse, det gjør jeg. Det er ti uker til jeg skal presentere baheloroppgaven min foran en gruppe, men jeg sitter å tenker at jeg må komme opp med 10.000 ord i dag, haha. En viktig del av jobben min fremover nå blir å fordele arbeidet utover disse ukene. Jeg har fortsatt min deltidsjobb på butikken og jobben som frivillig i tillegg til bacheloroppgaven og det må jeg ha i bakhodet mens jeg holder på med dette her. 10.000 ord på ti uker skal jeg i all fall få til. Jeg har jo tross alt litt litteratur allerede, pcen stappfull av forskjellige faner og en foreløpig disposisjon. Da er jeg jo i gang. 

  Jeg har også denne muntlige høringen i juli. Denne gruer jeg meg til. På samme måte som jeg gruet meg enormt til muntlig eksamen i fjor. Det er det siste jeg har å gjøre i forbindelse med hele bacheloren min. Den høringen kommer til å vare i ca 25 minutter og jeg kommer til å få spørsmål fra både pensum og bacheloroppgaven min. Det som er litt synd er at selve bacheloroppgaven teller mindre og at sånn som jeg har forstått det, kommer spørsmålene rundt pensum til å være høyere prioritert. Det gjør at mange av mine medstudenter lurer på hvor "viktig" bacheloroppgaven egentlig er og hvor mye de faktisk skal legge i den oppgaven når den likevel ikke teller største del av karakteren. Vi har masse litteratur å lese og når hovedprioriteten ligger der, er det naturlig å tenke at det er der vi må legge igjen mest arbeid. Vi får se hva som skjer fremover. Jeg er i all fall inn i min siste periode av utdanningen min og det er utrolig spennende.

  Jeg får en del spørsmål om hva jeg tenker videre. Akkurat nå føler jeg at jeg trenger litt erfaringer, en fot innenfor og litt påfyll i CVen min. Derfor er jeg mest gira på å få meg jobb. Likevel, hvis jeg ikke skulle få meg jobb, har jeg søkt to mastergrader. Jeg har jobben på butikken, men jeg er over tid ute etter noe mer relevant og så klart en større stilling. Jeg har lyst til å holde meg til Trondheim by akkurat nå og man skulle tro det var arbeid i en såppas stor by, men jeg finner dessverre lite. Har dere noen tips til en nyutdannet barnevernspedagog eller vet om noe jeg kanskje har oversett, må dere bare si ifra!

  Nå er det fredag og helg. Jeg kommer nok ikke til å kjøre full guffe med bacheloroppgaven denne helga, men jeg skal smått begynne med det vi har fått tips om, og det er å lese. Starte med å finne relevant litteratur til problemstillingen. Jeg kjenner jeg gleder meg litt til å starte på en helt tomt word-dokument, men kjenner jeg gruer meg til jeg skriver meg fast. Jeg vet den perioden kommer, hehe.

  Ønsk meg lykke til fine dere også håper jeg dere får en super start på helga alle sammen! 

 • Publisert: 03.03.2017, 09:01
 • Kategori: Utdanning
 • 0 kommentarer
 • hits