asaga

Konfirmasjonsdag

 • Publisert: 29.04.2017, 10:15
 • Kategori: Blogg

 • God morgen fine dere!

  Det er lørdag og jeg må snart gjøre meg klar for selskap. Det er borgelig konfirmasjon, noe jeg aldri har vært med på før, men selskapet går vel ut på det samme. Selve seremonien var det et fåtall av de aller nærmeste som fikk være med på, så jeg og de aller fleste får ikke hilst på konfirmantene før selskapet. Gleder meg til å se dem igjen. De har jo blitt så store. Tenk at de er konfirmanter allerede. Jeg syns ikke det er så lenge siden jeg og lillesøster sto som konfirmanter selv, hehe. 

  Onkel og mormor var akkurat innom her. De skal i seremonien før selskapet, så dem ser jeg igjen etterpå. Onkel måtte innom for å få hjelp av mamma til å knyte slips, haha. Det må det virkelig være lov å mobbe litt! 

  Jeg har fått i meg litt gryn til frokost enn så lenge. Gidder ikke spise så altfor masse når det blir mat og selskap etterpå. Jeg må komme meg i dusjen snart og bestemme meg for hva jeg skal ha på og liknende. Onkel stemte for grå kjole, sånn at jeg matchet hans dress, så da ble det den, hehe. Men det spørs om jeg kjører på med den hvite jakken og hvite sko. Vi får se hva som passer når jeg står foran speilet etterpå. 

  I kveld skal jeg ut en tur å møte kjente og kjære igjen og det tror jeg kan bli veldig koselig! 

  Ønsker dere en fin lørdag alle sammen!
   


   

 • Publisert: 29.04.2017, 10:15
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Slapp dag etter null søvn

 • Publisert: 28.04.2017, 21:39
 • Kategori: Blogg

 • God kveld!

  Nå har jeg fått slått meg litt til ro her hjemme. Slappet av og faktisk sovna et par ganger også, haha. Det å døgne er liksom ikke det enkleste for kroppen kjenner jeg. Jeg har hørt flere si at "det var ikke som før", da man gjerne kunne døgne hele tiden, men jeg fikk det ikke til da heller, så jeg kan ikke skryte på meg det en gang, haha. 

  Vi har hatt to av mine tantebarn på besøk her en stund nå. Skikkelig koselig å se dem igjen. Fy flate for noen fine unger! Ser dem heldigvis igjen i morgen i konfirmasjonen vi skal i alle sammen. Tror det kan bli en super dag. 

  Været her har vært fantastisk dårlig i dag. Dårligere vær her enn i Trondheim faktisk. Mer snø har det vært her også, men alt har regnet bort nå da. Skikkelig regnvær har det vært. Heftigere regnvær enn når man sier det har vært skikkelig regnvær liksom, haha. Litt kjedelig, men litt godt også kanskje(?). Håper det blir litt bedre vær i morgen siden det er konfirmasjon. Unner konfirmantene en fin dag med opphold i det minste. 

  I morgen kveld har jeg en plan om å stikke ut på den ene plassen i Hvittingfoss man kan stikke ut. Nemlig landsbypuben. Der skal jeg treffe et par gode og gamle venner. Det gleder jeg meg til. Ellers er ikke planene så mange enda. 

  I kveld skal jeg og mamma spise god middag sammen. Jeg har laget søtpotet-mos fordi mamma ikke har smakt søtpotet før. Jeg anbefaler dere å smake søtpotet om dere ikke har smakt det. Jeg ble litt skuffa når mamma ikke synes det var så sykt mye bedre enn vanlig potet, haha. Jeg synes det er bedre i all fall. Sunnere er det visst også for de som er opptatt av det. 

  Ellers blir det ikke så altfor sen kveld på meg tenker jeg. Jeg har ikke sett den siste "prison break"-episoden og skammer meg egentlig litt over det, så det kan hende jeg bare må se den før jeg legger meg i kveld, hehe.  Ønsker dere en fin fredagskveld videre alle sammen!
   


  Meg og min godeste mamma!

  (Skjønner ikke hvorfor bildet legger seg, skikkelig irriterende).
   

 • Publisert: 28.04.2017, 21:39
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Hemmat tell mor

 • Publisert: 28.04.2017, 12:36
 • Kategori: Blogg

 • Hei på dere og god formiddag! Nå sitter jeg som et slakt hjemme hos mamma. Det første jeg merka når jeg kom i hus var at vår gode, gamle og kjære hund ikke var å tok meg i mot i døra. Han måtte dessverre forlate oss for kort tid siden og dette er første gang jeg er hjemme uten at han er her. Det er litt tomt på en måte. Merkelig at verdens lykkeligste skapning ikke er her med meg. Jeg håper han har det bra der han er nå!

  Planen i dag er ikke så stor, Jeg har reist siden klokka halv fem i dag tidlig. Jeg har ikke sovet et eneste minutt i natt heller, så jeg kommer nok til å være litt slapp utover dagen. Etter at jeg trykte publiser på det forrige innlegg var jeg liksom ikke trøtt i det hele tatt. I utgangspunktet var vi sent oppe og lite trøtte, men jeg var i all fall ikke trøtt etter at jeg la ut det innlegget. Jeg har vel vært veldig spent på hva dere synes. Håper på tilbakemeldinger! Vi la oss litt over klokka to i natt, noe som kunne gitt meg halvannen time søvn, men jeg fikk det ikke til, hehe. 

  Reisen hit gikk både fint og fort. Selve flyturen fra Trondheim til Oslo tar jo no time. Vi var vel på farten i ca 50 minutter eller noe. Før flyturen tok jeg flybuss fra Trondheim og samboeren var kjempesøt som gikk med meg så tidlig på morgenen. Etter flyturen tok jeg tog til Holmestrand der mamma hentet meg. Jeg kunne vært litt i Oslo om jeg ville det, men hadde ingen behov for å være der i dag. Dessuten så reiste jeg alene og det er kjedelig å gå rundt i store Oslo helt alene, hehe. Etter at mamma hentet meg var vi innom butikken å handlet litt mat. Det har liksom blitt litt tradisjon at vi handler inn mat når jeg kommer på besøk, fordi mamma ikke spiser så mye, så da må vi handle litt når jeg kommer på besøk, haha. 

  I morgen blir det konfirmasjon og jeg gleder meg til å treffe igjen litt familie. I morgen kveld er det litt av hvert som skjer i mitt kjære Hvittingfoss, så vi får se hva jeg finner på. Håper å treffe på enda flere folk i all fall. Det hadde vært hyggelig. 

  Om noen timer kommer to av mine tantebarn på besøk mens storesøster skal til byen. Blir koselig med litt tantekos! 
   


  Savner deg godgutten!

 • Publisert: 28.04.2017, 12:36
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Videoblogg - Jeg legger meg under kniven

 • Publisert: 28.04.2017, 09:00
 • Kategori: Blogg

 • Hei dere!

  Nå kommer et innlegg dere har ventet på. Eller i all fall et innlegg jeg har snakket litt om mellom linjene i tidligere innlegg. Om dere har ventet på det eller ikke, vet jeg vel egentlig ikke, hehe. 

  Det har seg sånn at mange personer i Norge, og kanskje spesielt bloggere og offentlige personer, velger å fikse på sitt ytre. Det er vel kanskje ikke helt sant, men det er jo de offentlige personene vi ser, ser opp til og som vises. Poenget mitt er at det å legge seg under kniven er noe alle har fullstendig rett til å gjøre om de vil, og dette med kroppspress og de offentlige personers plikt til å være rollemodeller for alle andre er vel egentlig ikke noe jeg skal gå sånn veldig inn på her. 

  Uansett kroppspress eller plikt som blogger må jeg være ærlig å si at jeg, som så veldig mange andre, skal legge meg under kniven. Det som er annerledes er at jeg ikke skal gjøre noe større. Jeg skal gjøre noe mindre. Men jeg skal fortsatt utføre en operasjon. Jeg har fått inntrykk av at så fort man tar silikon får man litt "barbiestempel" og man er plutselig skikkelig plastisk, falsk og liknende. Jeg skal ta en litt omvendt prosess om jeg kan si det på den måten. 

  Jeg har filmet inn litt før første legebesøk og litt etterpå. Dette er et prosjekt i startfasen og jeg håper dere vil følge med på veien videre. Still gjerne spørsmål om dere skulle ha noen. Jeg skal svare så godt som jeg kan. 

  Ps. beklager alle "ehhmm" dere kommer over i videoen, haha. 

   

 • Publisert: 28.04.2017, 09:00
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Dette tar jeg med meg på tur

 • Publisert: 27.04.2017, 22:15
 • Kategori: Blogg

 • I morgen tidlig reiser jeg på tur igjen. Denne gangen skal jeg holde meg innenfor de norske grensene og skal ta turen hjemover til mamsen. Jeg skal nedover fordi jeg er bedt i konformasjon, noe jeg gleder meg veldig til. Blir kjempehyggelig å se igjen de fine konfirmantene og resten av familien som kommer dit. Men jeg må pakke når jeg skal på tur og når jeg vet jeg skal i konfirmasjon og liknende blir det alltid så jeg pakker med meg for mye. Jeg kommer garantert til å pakke med meg mye mer nå enn når jeg skulle til London og det sier jo litt, haha.

  Heldigvis har jeg en koffert som ikke er så stor og som holder meg innenfor rimelighetens grenser. Pakker jeg den full er jeg ganske sikker på at jeg ligger på vektgrensa på flyplassen. 

  Etter hjelp fra dere har jeg tatt med meg to antrekk som jeg kommer til å måtte velge mellom til selve konfirmasjonen. Det er en borgelig konfirmasjon, så kirken er utelatt i dette tilfellet. Jeg tror faktisk ikke jeg har vært i borgelig konfirmasjon før, men jeg går ut ifra at det er sånn ca det samme utenom kirken. Koselig blir det i all fall. 
   

   

  I kofferten har jeg på den ene siden litt stæsj. Den siden av kofferten som alltid er et fullstendig rot. Litt undertøy, rettetang, hårspray, litt smykker, strømpebukser og sånt. Toalettsakene kommer også til å havne her, men det pakker jeg når jeg er ferdig med å ordne meg i morgen tidlig. Må opp kjempetidlig, rundt 04:00 fant jeg ut. På andre siden har jeg klærne. Jeg har pakket en bukse, en shorts, to kjoler, en skinnjakke, en cardigan, en genser og to topper. Jeg skal ikke være så lenge, så jeg tror ikke jeg trenger så mye mer. I tillegg reiser jeg jo i et antrekk i morgen, så jeg får jo med meg litt på den måten også. 

  Jeg håper å tror at dette er nok. Flyet mitt går 06:40 i morgen tidlig og jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg bestemte meg for å ta et så utrolig tidlig fly. Jeg får jo mer tid sammen med mamma da og det er jo alltid koselig. Gleder meg til å komme hjem. Håper å få treffe på noen av mine kjære og kjente mens jeg er der nede også. Jeg har ikke noe særlig kontakt med de jeg kjenner fra skolen og sånn der hjemme, men jeg blir alltid glad når jeg ser dem igjen. 

  Ønsk meg lykke til når det kommer til å komme seg opp klokka 04:00 i morgen. Jeg vurderer nesten å døgne.. 

 • Publisert: 27.04.2017, 22:15
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Choose my outfit

 • Publisert: 27.04.2017, 16:50
 • Kategori: Blogg

 • Som dere vet skal jeg i konfirmasjon på lørdag. Mine kjære søskenbarn skal konfirmeres og jeg trenger noe å ha på meg. Som vanlig vet jeg ikke og som vanlig tyr jeg til bloggen og mine kjære lesere som kan hjelpe meg, hehe. Kjedelig å måtte dra med seg mange outfit`s man ikke trenger. Har da masse annet å fylla kofferten med også. 

  Prøv å se for dere at antrekkene kan mikses og trikses med. Jeg har ikke på noe bling eller sko, så det må dere også se for dere, hehe. Prøv å glem den sterke korallfargen dere ser på enkelte av bildene (dårlig bh-valg i dag). 

  Let me know hva dere synes. So here we go! 
   

   

 • Publisert: 27.04.2017, 16:50
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • It`s out

 • Publisert: 27.04.2017, 10:53
 • Kategori: Blogg

 • Phu, okei folkens. Nå som den ene videogreia er ute, kan jeg slippe den av skuldrene. Den er jo ikke superbra, men det var der vi satt når vi løste påskekrimmen, så jeg måtte bare gjøre det beste ut av det, haha. Videoen er egentlig på et kvarter, så jeg fikk i all fall kuttet ned en del. Det er ikke denne videoen jeg har snakket om så lenge, men den jeg såvidt har nevnt er en video jeg ikke føler jeg kan legge ut før jeg vet noe mer. Prosjektet går over lenger tid, så da tar det lang tid å både filme og redigere video også. Håper det blir bra, men vi får se. 

  I dag er det torsdag. Jeg skal en tur til legen i kveld, så jeg har fått fri fra jobben for å dra dit. Fått legetime 19:40 faktisk. Jeg visste ikke at det fantes legekontor som var åpne da engang. Men jeg håper det går greit. Ellers har jeg jo masse tid før jeg skal dit, så jeg skal snart få i meg litt mat, planlegge treningsøkt og stikke ned for å kjøre beina knallhardt. Jeg kjenner det i magen etter økta i går som gikk på kardio og kjernemusklene. Kom lenger på mølla igår enn forrige gang da, så det må jeg jo være fornøyd med.

  Ellers driver jeg å skriver et pakkeinnlegg. Jeg vurderer også å få dere til å hjelpe meg med å finne ut hva jeg skal ha på meg på konfirmasjonen jeg skal på i helga. Et nytt "chose my outfit"-innlegg kanskje. Vil dere hjelpe meg? Jeg har fine kjoler, men er de fine nok for en konfirmasjon? Jeg har en kjole som er veldig fin, men er den for fin? Jeg finner ikke drakten min, men om den ligger hos mamma har jeg jo et alternativ der. Vi får se om jeg får laget et sånt innlegg, hehe. 

  Nå blir det frokost her hjemme, så blogges vi om ikke så altfor lenge. 
   


   

 • Publisert: 27.04.2017, 10:53
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Dagens kjøleskap

 • Publisert: 26.04.2017, 23:05
 • Kategori: Blogg

 • På grunn av lange tider foran pc-skjermen og videoredigering ble det sen middag i dag. Vi spiste ikke før klokken var rundt 20. Vi måtte en tur på butikken etterpå likevel. Vi var smarte når vi spiste før vi dro. Hadde vi ikke gjort det hadde søtsuget vært veldig mye større enn det var, vi hadde funnet på en god unnskyldning for å kjøpe masse godteri og summen på kassalappen hadde vært skyhøy. Søtsuget var der, men ikke i så stor grad. Vi kom ut med en bit fra sjokoladefamilien hver og er superfornøyde med det, haha. Vi gikk heller for en sunn fruktsalat til kveldskosen. 

  Dagens kjøleskap ser kanskje skikkelig tamt ut, men vi kjøpte egentlig bare ting vi trengte. Olje til matlaging, dopapir, melk og frukt. Jeg skal leve lenge på den at vi ikke kjøpte mer godteri, haha. 

  Ønsker dere en god natt!
   
   

 • Publisert: 26.04.2017, 23:05
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Meg i dag

 • Publisert: 26.04.2017, 16:15
 • Kategori: Blogg
 • Edit: Oss i dag!

  Meg: Tights - Aimn // Topp - Nike

  Han: T-skjorte - Adidas // Bukse - Adidas

 • Publisert: 26.04.2017, 16:15
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Morgenstemning

 • Publisert: 26.04.2017, 11:51
 • Kategori: Blogg

 • God formiddag fine dere! 

  Håper dere har det fint alle sammen. Takk for alle besøkene igår, det ble jeg glad for å se i dag tidlig. Nå sitter vi som slakt i sofan etter en stor og god frokost. Når frokosten blir stor tar det lenger tid før vi kan dra ned på treningssenteret for å utføre dagens økt. Så vi blir nok sittende stille i en liten stund til så maten får senket seg litt. Det er tid for kardio i dag og det er vanskelig å utføre om magen er stappfull og mett. 

  Ellers er energinivået på topp og jeg gleder meg egentlig litt til økta. Jeg pleier å gjøre det helt til økta faktisk starter og jeg merker hvor dårlig kondis jeg egentlig har, haha. Jeg ser for meg at det skal gå så utrolig fint og problemfritt, men så er jeg dø etter et minutt. Det med kardio sitter jo egentlig psykisk, men viljestyrken min sliter heftig når jeg skal jogge. Jeg håper å få trent kardio eller utholdenhet på litt forskjellige måter i fremtiden. Jeg savner for eksempel å trene utholdenhet ved hjelp av boksing og kickboksing. Det er svinhard jobbing, men man fokuserer på en annen måte så man holder kanskje litt lenger(?). Også vil jeg prøve meg på klatring etterhvert. Får vi til norgesturen vår kommer det jo til å bli en del gåing og fjellturer som gir oss muligheten til å holde oss i aktivitet selv om det er ferie. Jeg håper sånn at vi får det til!

  Dagen i dag er fin. Vi spiste frokost med utsikt over Nidelva og over en gjeng som var på telt- og kanotur. Det ble skikkelig morgenstemning og det er tegn på at våren er her og sommeren nærmer seg. Jeg gleder meg sånn. Jeg er sommermenneske og kan ikke nekte for det, hehe. 

  Bortsett fra dagens treningsøkt har vi ikke så mange planer. Satser på at vi finner på noe spennende. Dagen i morgen blir i all fall spennende. Jeg skal på en viktig konsultasjonstime. Dette har med dette filmprosjektet mitt å gjøre og om jeg får det som jeg vil skal jeg endelig få lagt ut noe til dere. Jeg har ikke glemt det nemlig, men jeg vil ikke gi dere falske forhåpninger og hvis ikke dette går som jeg vil blir det ikke noe særlig filmprosjekt heller. 

  Jeg ønsker dere en fin onsdag også får dere ønske meg lykke til på mølla i dag, hehe! 
   

 • Publisert: 26.04.2017, 11:51
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Movienight with...

 • Publisert: 25.04.2017, 20:30
 • Kategori: Blogg
 • ... me! 

  Ene og alene meg. Her snakker vi popcorn. Vi snakker altfor stor lion king hettegenser. Vi snakker Harry Potter. Vi snakker chilleshorts. Vi snakker verdens mykeste tepper. Vi snakker gardinene foran vinduene. Her skal det bli koselig! 

  Jeg begynte å se Harry Potter nummer fem her om dagen. Hver gang jeg starter med å se Harry Potter så begynner jeg fra starten så kommer jeg aldri helt i mål, derfor begynte jeg så langt bak. Det har endt med at jeg omtrent ikke husker hva som skjer i de siste filmene. Det fant jeg ut at jeg måtte gjøre noe med når jeg er så glad i Harry Potter som jeg er. Begynte å se de filmene for så utrolig mange år siden. Så here we go, er på nest siste film nå. Gleder meg! 
   


  Ps. nå ser dere hvor utrolig bleik jeg er. Ser nesten ut som jeg har på meg hvit strømpebukse, haha. Håper å få gjort noe med det i løpet av sommeren!
  Ps. jeg skal så klart spise hele bollen med popcorn alene. Fordelen med å være alene hjemme!

 • Publisert: 25.04.2017, 20:30
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Meg i dag

 • Publisert: 25.04.2017, 18:30
 • Kategori: Blogg
 • Topp - Calvin Klein (London) // Genser - Vero Moda (Only) // Bukse - HM

 • Publisert: 25.04.2017, 18:30
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Eksperiment på kjøkkenet

 • Publisert: 25.04.2017, 15:49
 • Kategori: Blogg

 • Igår kveld prøvde jeg meg på et lite eksperiment på kjøkkenet. Jeg fikk lyst på en skikkelig god kveldsmat og ovenfor en tørr brødskive valgte jeg å prøve meg på noen grove og sunne rundstykker. Jeg brukte det fine muffinsbrettet mitt som jeg er så glad for at jeg kjøpte. Det kan jo brukes til alt! 

  Ingredienser:

  3 egg
  1 gulrot
  En halv boks mager cottage cheese
  250g havregryn
  En klype salt
  Vann

  Jeg hadde alle ingrediensene oppi en bolle. Gulroten er raspet. Jeg blandet alt sammen med en stavmikser. Jeg tilsatte bittelitt vann for å få ønsker konsistens. Når alt dette ble blandet godt sammen hadde jeg det oppi muffinsformer i muffinsbrettet. Det er også en mulighet å ha røren rett i brettet, men da bør det smøres litt først. Jeg hadde forvarmet ovnen til 210 grader og hadde rundstykkene inne i ca 20 minutter. Se det litt an. Når de er lett brune og gylne er de ferdige. 

  Disse ble veldig gode og vi spiste alle sammen med litt forskjellig pålegg på. En god og sunn kveldsmat!
   


   

 • Publisert: 25.04.2017, 15:49
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • En strålende tirsdag

 • Publisert: 25.04.2017, 14:46
 • Kategori: Blogg

 • God ettermiddag! 

  Hvordan går det med dere? Dagen hittil har for min del vært strålende. Været er kjempefint til tross for sur og kald vind. Jeg dro meg lenge i senga i dag og var faktisk den vanskeligste å få opp av oss to, haha. Etter litt om og men kom jeg meg heldigvis opp. Vi fikk i oss et par riskaker med peanøttsmør og bcaa til frokost. Etterhvert planla vi dagens økt og var nede på senteret rundt 12. Dagen idag gikk på rygg og biceps og muskelgruppene fikk virkelig kjørt seg. Likevel har jeg ikke blitt like støl denne uka som jeg var forrige uke og det er litt godt. Vi får se utover uka da blant annet mage, skuldre og bein skal få kjørt seg også. 

  Nå sitter jeg ferdigdusjet i sofan og moter meg opp til å lage litt mat snart. Samboeren skal på jobb fra fire, så jeg tenkte vi måtte få i oss middagen før det. Det blir ytrefilet, gulerøtter og fullkornspasta i dag tenkte vi. 

  Ellers i dag skal jeg skrive litt mer på bacheloroppgaven min. Jeg har ikke så mye igjen nå, men kommer nok ikke til å tørre å levere den helt enda, hehe. Det er litt skummelt å skulle levere før tiden synes jeg. Leverer man ved fristen vet man at det ikke er mer man kan gjøre. Leverer man før fristen vet man at man fortsatt hadde hatt tid til å endre på noe om man kommer på noe mer. Først og fremst må jeg jo bli ferdig, så får vi se hvor lang tid jeg bruker på å bli ferdig igjen og igjen før jeg leverer. 

  Igår kveld eksperimenterte jeg med noen kveldsrundstykker jeg skal gi dere oppskriften på i et eget innlegg. De ble både gode og sunne, så de bør dere prøve ut. 

  Ønsker dere en fin tirsdag videre! 
   

 • Publisert: 25.04.2017, 14:46
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Jobbintervju, trening og veiledning

 • Publisert: 24.04.2017, 20:40
 • Kategori: Blogg

 • God kveld dere! 

  Da var denne dagen gått allerede. Jeg føler liksom ikke jeg har gjort så veldig masse i dag, men likevel er jeg ganske sliten. Jeg har jo fått gjort noe, men jeg sitter med en mild type skallebank så det er kanskje derfor jeg er litt sliten og trøtt nå. Jeg var på jobbintervju tidligere i dag. Det var veldig spennende. Jeg hilste på tre veldig hyggelige damer. Dette annengangsintervjuet gikk egentlig på det samme som det første intervjuet, men denne gangen satt det tre damer der istedenfor en, så jeg måtte "selge" meg selv til litt flere i dag. Jeg vet dessverre ikke noe mer enda. Jeg fikk beskjed om at jeg skulle høre fra dem, men er kanskje tidlig å høre noe alt i dag, hehe. Blir veldig spennende å se fremover om jeg får jobben eller ikke. 

  Etter jobbintervjuet dro jeg hjem, fikk i meg litt mat og slappet av før jeg gjorde meg klar til ukas første treningsøkt. Dagen i dag gikk på bryst og triceps. Hadde en grei økt, men hadde litt vondt i hode da også. Etter treningen måtte jeg kjappe meg litt med å dusje, lage middag og spise før jeg måtte ordne meg og løpe ut døren igjen. Jeg hadde nemlig veiledning med jobben som frivillig i kveld. Veldig hyggelig gjeng. Jeg fikk ikke vært med forrige gang og det har jeg dårlig samvittighet over, så det var bra jeg fikk vært med i dag. 

  Nå når jeg er hjemme igjen, merker jeg at jeg er både trøtt og sliten. Jeg har ikke gjort noe uvanlig strevsomt i det hele tatt i dag, men likevel er jeg litt slapp. Håper ikke jeg driver å brygger på noe sykdom, for jeg har ikke tid til å bli syk igjen!

  Resten av kvelden blir i all fall rolig. Jeg driver å sjekker opp noen nye oppskrifter som kanskje blir kveldens eksperiment på kjøkkenet. Vi får se om jeg klarer å finne på en god kveldsmat til oss. Ønsker dere en fin kveld videre og håper dere har fått en fin start på den nye uka!

   


   

 • Publisert: 24.04.2017, 20:40
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Annengangsintervju

 • Publisert: 24.04.2017, 10:15
 • Kategori: Blogg
 •  

  God mandags morgen!

  Jeg skal bare innom en liten tur med en oppdatering før jeg stikker av gårde. Jeg skal nemlig på annengangsintervju om ikke så lenge og tenkte jeg skulle gå litt over elleve. Det var veldig morsomt for meg å få muligheten til en annengangsintervju. Det må jo bety at jeg gjorde et eller annet inntrykk ved det første intervjuet.

  Jeg håper jo så klart jeg får jobben, nettopp fordi den kommer til å være mye mer relevant en den jeg har og det vil se bedre ut på en CV. I tillegg er det snakk om en 100% stilling og når jeg mister stipendet mitt er det behov for mer jobb. Da synes jeg det er bedre med en 100% stilling enn å måtte ha to eller tre forskjellige jobber for å få det økonomiske til å gå rundt. 

  Jeg er veldig spent nå. Jeg lurer på hva de kommer til å si og hva mer de måtte lure på. Jeg har blant annet et spørsmål selv, så det blir spennende å høre hva de svarer på det. 

  Jeg har prøvd å kle meg i noe litt proft og gleder meg til å gå ut. Vi har faktisk fint vær og da er det jo ikke noe problem å gå en liten tur. Ønsk meg lykke til og kryss gjerne noen fingre også håper jeg dette går i boks. 
   


   

 • Publisert: 24.04.2017, 10:15
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Meg idag

 • Publisert: 23.04.2017, 22:07
 • Kategori: Blogg
 •    Regnjakke - Zara // Sko - Nike // Skjerf - gammelt fra Cubus (tror jeg)

 • Publisert: 23.04.2017, 22:07
 • Kategori: Blogg
 • 10 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 23.04.2017, 18:07
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå

  Akkurat nå sitter jeg i sofan å ser på tidligere episoder av firestjerners middag. Det var noen kjente og gode nordmenn med, som jeg bare måtte følge med på. Ellers sitter jeg å ser over bildene vi tok ute på turen vår i stad. 

  Ukens innlegg

  "Ferdig med bacheloroppgaven?"

  "Hvor ville du dratt? Gi meg dine tips!"

  "En morgen med en gladnyhet"

  Ukens måltid

  Ukens måltid må bli denne fiskemiddagen. Jeg er relativt kresen når det kommer til fisk og sjømat, men ovnsbakt laks er og blir veldig godt!


   

  Ukens trening

  Denne uken har jeg vært veldig støl i hele kroppen. Treningsprogrammet mitt et både større og tyngre. Likevel har det vært utrolig deilig å trene skikkelig denne uka. Jeg har fulgt programmet godt foruten den ene dagen da programmet mitt ble litt for langt og tiden ikke strakk til. Kostholdet har ikke vært like bra, da feriemodusen har tatt plass og jeg føler for å skeie ut. Vi har stort sett vært flinke, men det har blitt litt utskeiing. I dag er det søndag og er det en dag det alltid blir utskeiing er det denne dagen, haha. Denne søndagen er ikke noe unntak for å si det sånn. 

  Si ifra om dere vil ha treningsprogrammet. 

  Ukens opptur

  Denne ukens opptur må være at jeg fikk epost angående et annengangsintervju i en barnehage jeg har søkt jobb. Får jeg jobb der er det snakk om at jeg kommer rett ut i 100% fast stilling rett etter endt utdanning. Det er lov å håpe at dette går min vei!

  Ukens nedtur

  Ukens nedtur må være alt dette snøværet som bestemmer seg for å komme når jeg er i vår modus og klar for sommeren. Vi hadde jo strålende sol i flere dager og alt begynner å bli grønt og fint. Så kommer denne snøen og gir dårlig stemning. Man kan jo så klart ikke gjøre noe med været, men litt kjipt er det likevel.

  Ukens sang

  Iglesias altså!

 • Publisert: 23.04.2017, 18:07
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Hjeelp! Hva gjør jeg nå?

 • Publisert: 23.04.2017, 13:57
 • Kategori: Blogg

 • God søndag kjære dere. Beklager dårlig oppdatering igår, men dere vet jeg var på jobb fra 12:00 på dagen til 02:30 på natten, så jeg unnskylder med det. Jeg er med andre ord litt sliten i dag, men jeg sov litt utpå, tok meg en god dusj når jeg sto opp og fikk i meg litt nutella til frokost, så jeg er nå good to go og klar for nye eventyr. Ikke at denne søndagen kommer til å by på så mange eventyr, men vi hadde i all fall tenkt oss en tur ut. Det er forsåvidt fint vær til tross for at snøen kom tilbake og det er litt surt og kaldt. 

  Jeg blogget tidligere om det nye sommerprosjektet mitt. Jeg oppdaterte dere senere med at det ikke hadde kommet noen planter i mitt lille drivhus. Den statusen har endret seg drastisk de siste dagene. Over natten hadde det kommet enormt med planter i den ene potten. Smart som er jeg hadde jeg tatt oppi alle frøene i pakken så det har jo blomstret som bare det, haha. Tror mamma og min "go to" når det kommer til grønne fingre ble litt oppgitt, haha. Jeg fikk beskjed om å tynne ut betraktelig i rekkene, noe jeg har gjort, men jeg har ikke klart å kvitte meg med så masse, haha. Jeg skal bare vente bittelitt og snart plante de ut i noe større. Jeg har også en liten plan om å ordne en liten plantehylle ute på verandaen så de kan stå ute i sommer. Sukkerertene mine har også begynt å formere seg. Spørs om jeg får til dette her. Fikk litt sjokk når jeg så det kom så sykt masse, så sykt fort og jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. haha. Mamma ble min reddende engel denne gangen og det blir ho garantert igjen. 

  Jeg sitter å slapper av i lion king genseren min og venter på at jeg skal få motivasjon til å ordne meg litt. Jeg gleder meg til å ut å gå litt, men jeg håper snøen holder seg unna. Irriterer meg at det snør igjen når det egentlig er full vår her. Jeg er jo så klar for sommeren! 

  Jeg ønsker dere en super søndag folkens, måtte den bli fin!

   


   

 • Publisert: 23.04.2017, 13:57
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Ferdig med bacheloroppgaven?

 • Publisert: 21.04.2017, 16:21
 • Kategori: Utdanning

 • Jeg sitter her å klør meg lett i hode og lurer rett og slett på om jeg er ferdig med bacheloroppgaven. Selve oppgaven altså. Jeg har igjen å lage forsiden og innholdsfortegnelsen. Jeg har egentlig ikke ord nok til å ta med flere teorier eller drøfte så veldig mye mer. Tenk om jeg er ferdig?! Dette er jo kjempeskummelt. Det hadde jo vært enda skumlere om det var denne oppgaven som skulle avgjøre sluttkarakteren min, men det er det jo ikke. Likevel er det litt skremmende å tenke på at jeg skal levere en bacheloroppgave om kort tid. En oppgave jeg har sittet med i mange timer til sammen. En oppgave som er ene og alene min. Men samtidig en oppgave som sensorer skal se på, vurdere og dømme. Kommer de til å like det jeg har skrevet? Kommer de til å være enige? Uenige? Kommer de til å synes oppsettet på oppgaven min er bra nok. Gjentar jeg meg selv altfor mange ganger? Er oppgaven bred nok? Er den for spisset? Er oppgaven for kort?

  Det er mange slike spørsmål som sitter i hode mitt nå, men det er også enkelte spørsmål jeg ikke kommer til å få noe særlig svar på før etter at sensorene har lest og gitt meg tilbakemelding. Jeg har en veiledning igjen da. Jeg lurer på om jeg får til å ta den. Jeg håper det. Det hadde vært greit å få gitt veilederen min hele oppgaven så ho kunne tatt en rask titt på oppsettet. Ho er så flink på området jeg driver å skriver om og kjempegod på tilbakemeldinger og liknende. Sånne lærere skulle vi nok hatt enda flere av. 

  Bacheloroppgaven har jeg hatt hengene over meg i mange uker nå og det er ikke så lenge til den skal leveres. To uker og seks dager til den skal være inne og akkurat tre uker til den skal presenteres foran en mindre gruppe. Om jeg skulle si meg ferdig etter småpirket som er igjen kommer jeg nok ikke til å tørre å levere den med en gang. Jeg er en sånn person som er redd for å komme på ting jeg skulle hatt med i oppgaven etter at jeg har levert den. Samtidig kan jeg finne på å overtenke og endre på noe som egentlig er bra. Jeg kommer nok ikke til å levere den med en gang. Jeg må lese gjennom den noen ganger til i all fall, hehe. 

  Jeg ligger i skrivende stund på nøyaktig 9100 ord av maks 10 000. Da har jeg telt med alle ordene i oppgaven. Jeg har 24 sider med oppgave. Det er ganske masse greier det. Det blir noen ord til med tanke på småpirket jeg har igjen. Det er ikke alle ordene som teller på maksbeløpet, så jeg er godt innenfor enda. 

  Phuu, gleder meg til å slippe bacheloroppgaven av skuldrene!
   


   

 • Publisert: 21.04.2017, 16:21
 • Kategori: Utdanning
 • 0 kommentarer
 • Thinking

 • Publisert: 21.04.2017, 11:41
 • Kategori: Blogg

 • God fredag! 

  Jeg sitter som et slakt i sofan iført pysjbukse og verdens beste lion king genser. Gidder ikke kle meg i noe annet før jeg hopper inn i treningsklærne om ikke så altfor lenge. Kroppen er ødelagt med stor Ø etter de siste dagene på treningssenteret. Jeg får ikke til å nyse en gang før et av ribbeina mine snapper av. Det gjør så vondt, men jeg tror kanskje samboeren har det verre. Skulle nesten tro vi aldri har trent før, men saken er jo den at vi har trent godt i langt over et år nå. Ikke at det ser sånn ut på oss da, haha. Vi liker å kose oss med litt god mat og sånn også vi. 

  Vi har endret litt på treningsopplegget vårt, noe som for min del vil si andre og flere øvelser. Det igjen vil si at jeg kanskje berører litt andre typer muskler enn jeg har gjort de siste ukene pluss at jeg trener musklene mer. Det resulterer i mange vondter den første tiden, men jeg vet jo det blir bedre. Jeg har siste økta denne uken i dag og det blir spennende om jeg får det til når kroppen er som den er, hehe. 

  Ellers var vi på jobb igår begge to. En relativt rolig og normal vakt egentlig. Har arbeidshelg, men tydeligvis ikke fått fredagsvakta mi, så da har jeg fri i dag. I morgen derimot skal jeg jobbe ni timer på butikken og ha nattvakt igjen etterpå, så lørdagen min blir lang. Blir godt med fri igjen på søndag da.

  Jeg er litt i tenkemood denne morgenen. Jeg sitter å lurer på alt jeg har lyst til å gjøre. Jeg tenker på norgesferien jeg blogget om tidligere og på hvilke plasser jeg har lyst til å besøke. Jeg tenker på at Trondheim har et supert buldresenter jeg har hatt lyst til å besøke lenge. Så jeg har googlet litt og funnet litt priser å sånn i forhold til det. Jeg tenker på at Trondheim skal få egen brow rehab salong og lurer på og jeg skal ta meg turen når de åpner. Så lurer jeg på om det er verdt det, om jeg trenger det og om det er for dyrt eller ikke. Litt i samme bane tenker jeg på å finne en plass i Trondheim som gir god ansiktsbehandling. Jeg har brukt tea tree sine produkter fra body shop i lange tider nå, men jeg ender opp med å få dårlige hud enn jeg hadde i utgangspunktet. Så jeg vurderer å få noen skikkelige folk til å se på saken og kanskje gi meg noen tips. Så vurderer jeg også å finne meg et bra solstudio, for jeg er så bleik at jeg snart er gjennomsiktig og det er ikke kult. Jeg blir aldri noe særlig brun om sommeren heller, så her trengs det nok noen gode solrør til. 

  Så der har dere mine tanker, haha. Skikkelig spennende greier altså. 

  Dagen i dag kommer til å gå til trening, avslapping, forhåpentligvis litt skriving. I tillegg er onkelen til samboeren i byen og planen er å treffe han og ta en middagstur ute på byen. Blir koselig! Ønsker dere en super fredag og en fin start på helga! 

  Et lite throwback fra dagen vi var å så "the lion king" i London. Beste dagen!

 • Publisert: 21.04.2017, 11:41
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • En morgen med en gladnyhet

 • Publisert: 20.04.2017, 11:03
 • Kategori: Blogg

 • God morgen! Det er vel kanskje litt seint å si god morgen nå, men jeg gjør det likevel, haha. Det er morgen for min del i all fall, da jeg ikke klarte å dra meg opp av senga før ca halv ti til tross for at vekkerklokka ringte både 08:00 og 08:15. Sånn er det blitt tydeligvis. Skjerpings! 

  Vi har spist en liten frokost og skal straks innta litt BCAA og planlegge dagens treningsøkt før vi beveger oss ned på impulse. Det blir en spennende økt for hele overkroppen er mørbanka etter økta igår. Jeg er sykt støl i mageregionen i all fall. Vi skal heldigvis ha legday i dag, men jeg ljuger om jeg sier magen ikke kjenner det selv om det er bena som skal kjøres. Selv om jeg er støl er det litt godt å kjenne at kroppen jobber også. Elsk-hat-forhold.

  Igår var vi på bunnpris med to gavekort vi fikk til jul. Jeg er glad vi fant de igjen for vi fikk til sammen 600kr i julegave fra jobben og det blir litt matvarer av de kronene der. Vi handlet så og si bare sunne greier, for vi er nemlig blitt optimistiske igjen, haha. Frokosten i dag var for eksempel riskaker med peanøttsmør og banan. Peanøttsmør er jo ikke sunt, men det er en av flere måter å starte dagen på slik at man får litt rask energi og er klar for en tidlig treningsøkt. Ellers kjøpte vi inn litt knekkebrød, litt frukt, yoghurt, melk og mandelmelk, kylling, ost, makrell i tomat, havregryn, spinat, avokado og sikkert andre ting jeg ikke kommer på akkurat nå. Jeg hadde en plan om å lage et nytt kjøleskaps-innlegg til dere, men innen jeg var kommet inn dørene her hadde samboeren pakket bort alle varene, haha. 

  Igår fikk jeg også en skikkelig gladnyhet som jeg av en eller annen grunn glemte å fortelle dere om. Jeg fortalte vel tidligere at jeg var på jobbintervju før påske. De sa de skulle ta kontakt med meg etter påskeferien igjen. Jeg frykter jo alltid det verste når jeg søker jobb, for sjansen er der for at jeg ikke får den. Så jeg hadde jo en tanke om at de skulle ta kontakt å si at det ikke ble meg denne gangen. Men igår fikk jeg invitasjon til annengangsintervju, noe som vil si at jeg er et steg nærmere en mulig jobb. Jeg ble så glad og jeg håper jo så klart det går veien. Ønsk meg lykke til! 

  Ellers skal vi på jobb i kveld begge to, så store deler av denne dagen vil gå til det. Ønsker dere en super torsdag alle sammen!
   

  Ps. plantene mine har ikke blomstret enda.

 • Publisert: 20.04.2017, 11:03
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Hvor ville du dratt? Gi meg dine tips!

 • Publisert: 19.04.2017, 18:10
 • Kategori: Blogg

 • På sommeren er det veldig vanlig for det norske folk å reise på ferieturer. Jeg er ikke et unntak, jeg elsker jo å reise. Likevel glemmer vi nok lett at vi lever i et utrolig fint land som også har mye å by på. Jeg tror også at vi har et slags press på oss til å reise utenlands når vi får muligheten. Et slags press som får oss til å ville si at "i sommer var jeg i syden", når noen spør oss hva vi fordrev tiden tiden med i ferien. 

  Vi hadde en tanke om ta vi ville utenlands i sommer vi også, men har også vært inne på tanken at vi vil ha en norgesferie. Vi har vel kanskje gått mer og mer over på den siste tanken. Her snakker vi om å leie en bil i ene enden av landet, pakke med oss telt og litt annet småtteri også bare kjøre. Så klart besøke kjente og fine plasser på veien. 

  Har dere vært på bilferie i Norge før? Besøkt fine plasser dere vanligvis ikke er innom? Gått på fine og sjeldnere turer? Jeg vil gjerne ha deres tips og idèer. Kanskje får vi til å ta en sånn bilferie gjennom Norge i sommer. Vi er gira på å se enda mer av hva vårt eget land har å by på.
   


   

 • Publisert: 19.04.2017, 18:10
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Sommerprosjekt

 • Publisert: 19.04.2017, 12:42
 • Kategori: Blogg

 • Noen lengter og jobber som gale etter sommerkroppen. Man kan jo si jeg gjør det samme, med tanke på hvor mye jeg trener, men det er ikke det som blir hovedprosjektet mitt denne våren og sommeren. Jeg har nemlig tatt på meg et mye større prosjekt. Et prosjekt som handler om å ta vare på andres liv. Jeg skal utfordre mine grønne fingre (om jeg har noen). Jeg er veldig spent på om jeg får dette til for jeg har ingen gode erfaringer med å ta vare på planter egentlig. Jeg får det bare ikke til. Jeg har til og med drept to kaktuser i mitt liv og det er jo nesten umulig. 

  Jeg synes dette med å ha sin egen kjøkkenhage alltid har sett veldig morsomt å spennende ut. Man kan plante, vanne og passe på, så kommer det plutselig opp noe av jorden etterhvert. Moren min og den ene storesøsteren min har virkelig tatt tak å ordnet med kjøkkenhage i sine hager, men jeg har ikke hage, så jeg får begynne smått med et minidrivhus i vinduskarmen. Jeg kommer garantert til å måtte spørre mamma om hjelp etterhvert, haha. Er det noen som har grønne fingre så er det i all fall henne! 

  Jeg har med andre ord plantet i dag og jeg er skikkelig spent på om det i det hele tatt blir noe. Jeg håper jo plantene blir så store at jeg kan plante de om i noen større potter etterhvert. Jeg frykter at det har havnet noen frø som skulle vært i den ene potten oppi noen andre så det er fult mulig jeg får noen muterte planter etterhvert, haha. En gang må være den første og når jeg en gang får min egen hage skal jeg være klar!
   
  Venter i spenning!

 • Publisert: 19.04.2017, 12:42
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Latest on instagram

 • Publisert: 19.04.2017, 11:46
 • Kategori: Blogg


 • Follow: arniisaga 

 • Publisert: 19.04.2017, 11:46
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • And I`m at it once again

 • Publisert: 18.04.2017, 20:05
 • Kategori: Utdanning

 • Da har jeg sittet å fått gjort en smule effektivt arbeid her hjemme. Ikke så mye, men litt, haha. Har i all fall fått kommet igang med skriving igjen og oppdatert almanakken min så den ser ut som den skal. Greit å vite når jeg skal være hvor! 

  Jeg har en maskin med klær som er ferdig, det skal jeg straks henge opp. Ellers har jeg fått lest gjennom bacheloroppgaven min så langt, rettskrevet litt og skrevet litt med på konklusjonen min. Når man har kommet så langt at man har begynt på konklusjon, begynner man å nærme seg en avslutning. Men jeg har litt igjen. Skal blant annet sette inn forside, skrive litt om metode og lage innholdsfortegnelse. Så lurer jeg jo fortsatt på om oppgaven ser bra ut sånn helhetlig og om jeg har fått det på papiret som sensorene vil ha. Jeg er veldig skeptisk! 

  Jeg merker at det er litt vanskelig å skrive bachelor når jeg samtidig drifter en blogg. Her kan jeg skrive så fritt og greit. Jeg kan skrive på samme måte som jeg snakker på en måte. Litt folkelig og laid back om dere skjønner. Plutselig så tar jeg meg selv i å gjøre det på bacheloroppgaven også, og jeg tror nok ikke det er akkurat det sensorene ser etter i en rent teoretisk og litterær oppgave, haha. Det er nok litt derfor jeg sliter litt med de delene som kanskje er de letteste for noen andre. 

  Jeg har i all fall kommet igang igjen, men når jeg tidligere her oppdaterte almanakken min så jeg hvor fort tiden egentlig har gått. Det er under en måned til oppgaven skal leveres og før den tid skal jeg på enda en tur som sikkert ikke kommer til å inneholde mye skriving. Den blir ikke så lang da, men jeg skal nedover til mamma en tur og i en konfirmasjon. Jeg er ikke i tvil om at jeg skal bli ferdig, for jeg er jo nesten i mål (tror jeg), men det er noe med en deadline man skal forholde seg til likevel. I tillegg til at oppgaven skal leveres, skal den også presenteres, så det kan jo bli spennende.. Gud som jeg skulle ønske dette var slutten på studiet. Det hadde passet bra! 

  Jeg har sittet her med viaplay klar på skjermen som motivasjon for arbeidet jeg skulle gjøre i dag. Det har nemlig kommet ut episoder av "Prison break: Sequel" og jeg er skikkelig gira. Jeg har sett "Prison break"-sesongene to ganger og ble i ekstase når jeg hørte de skulle komme med nye episoder. Så det har vært motivasjonen min i dag. Jeg skal unne meg en episode eller to når jeg har vært flink å henge opp de våte klærne som ligger i maskinen.

  Ha en fin tirsdags kveld dere!

 • Publisert: 18.04.2017, 20:05
 • Kategori: Utdanning
 • 5 kommentarer
 • Vil du ha gratis treningsprogram?

 • Publisert: 18.04.2017, 09:34
 • Kategori: Blogg

 • God formiddag dere! 

  I dag har jeg begynt dagen med det jeg så optimistisk skreiv jeg skulle gjøre igår, haha. Jeg har brettet klær, ryddet leiligheten og satt på en maskin med oppvask. Kvelden igår ble plutselig gjort om til en kveld ute med middag og kinofilm. Anmeldelsen er allerede lagt ut og jeg håper dere liker den. Filmen anbefales!

  I dag må jeg med andre ord step it up å komme igang med det jeg skal. Jeg skal i all fall komme igang med skrivingen av bacheloroppgaven igjen. I all fall lese gjennom den og jobbe med å komme inn i min flow igjen. Jeg er litt usikker på hvordan jeg klarer meg under drøftingen så her må det jobbes. Det er jo ikke så altfor lenge til den skal leveres. Jeg skulle ønske dette var en stor oppgave som representerer avslutningen på studiet, men neida. Det skal så klart også utføres en muntlig høring som teller mer enn oppgaven og det er litt demotiverende om jeg så skal få si det selv. Jeg skal likevel prøve å skrive en god oppgave, så får vi bare se hvordan det går. 

  Ellers skal jeg så klart på trening i dag. Jeg skreiv jo til dere tidligere at jeg skulle begynne på en ny fase, men samboeren ville absolutt ha meg med på fase èn på nytt. Jeg gjorde noen endringer på programmet til fase èn og ble med på det. Programmet har både andre og flere øvelser så nå får vi se om jeg blir noe sprekere. Jeg tenkte på å gi dere hele programmet om dere er interessert i det? Det er et program som stimulerer hele kroppen gjennom hele uken (man-fre). Gi meg et pip om dere vil ha det, så legger jeg det ut. 

  Det er sol i bartebyen og jeg er så glad for det. For tiden er det det fine været som holder humøret mitt oppe. Herlige våren!

  Ha en fin tirsdag dere!
   

 • Publisert: 18.04.2017, 09:34
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Filmanmeldelse

 • Publisert: 18.04.2017, 09:11
 • Kategori: Blogg

 • Den gangen jeg så min aller første fast and furious-film var med storebroren og lillesøsteren min. Dette er mange år siden og jeg tror det var treeren eller fireren vi så. Jeg hadde ikke blitt presentert for disse filmene tidligere, men jeg var så sykt gira etter å ha sett den ene. Jeg måtte se alle! Jeg elsker de filmene og selv om enkelte mener de har mistet mer og mer fokus fra det filmene først handlet om, nemlig bil, mener jeg at filmene har blitt bedre og bedre. 

  Filmen jeg så i går, den siste av filmene som har kommet ut, var ikke et unntak. Jeg digget den!

  Den har alt en fast and furious-film skal ha. Action scener som overgår mange av de tidligere scenene, masse humor, kjærlighet og så klart råe biler. Filmen mindfucker deg ved at Dom viser ryggen til de man aldri skulle sett for seg at han gjorde, nemlig familien sin. Det kjæreste han alltid har hatt.

  Det merkes på en måte at Paul Walker ikke er med. Det er liksom noe som mangler, men jeg synes ikke det skaper noen problemer for filmen og om dere ser den vil dere skjønne at han fortsatt er en stor del av fast and furious-familien. 

  Denne filmen anbefales for dere som er glade i actionfylte filmer. Det anbefales å ha sett de andre filmene først fordi den nye filmen drar inn bruddstykker fra de tidligere filmene, men man kan fint se filmen uten å ha sett de tidligere også. 

   

 • Publisert: 18.04.2017, 09:11
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Feriemood

 • Publisert: 17.04.2017, 10:02
 • Kategori: Blogg

 • Hei dere! 

  Nå er det mandag igjen og selv om det fortsatt er påskeferie så må jeg for min egen del begynne å plassere beina på jorda igjen å få inn litt rutiner. Jeg må etterhvert begynne å finne frem hverdagen igjen. Jeg har en jobb jeg må på, en frivillig jobb jeg må på og så klart også en bacheloroppgave jeg må skrive ferdig. Egentlig har jeg masse jeg må lese også, men jeg må ta bacheloroppgaven først, hehe. 

  Jeg er frelst med strålende sol i dag, noe som gjør at jeg bare har lyst til å kle meg i sommerklær og gå ut å kjenne på livet. Legge meg i en park å lese eller ta meg en joggetur eller noe. Det er så utrolig deilig å kjenne at sommeren er på vei. Men selv om våren er her for fullt er det dessverre fortsatt litt kaldt ute. Det kommer seg i all fall og det er jeg glad for. Energinivået stiger!

  Jeg skal bruke mandagen på å rydde og ordne litt i leiligheten, oppdatere almanakken min, ta en treningsøkt og ellers bare kose meg. Jeg er i totalt feriemodus, haha, men jeg må nok bare roe ned litt og få gjort unna de tingene som skal gjøres før jeg kan ta ferie på ekte. 

  Det var deilig å våkne denne morgenen og jeg gleder meg til å se hva denne dagen har å by på! Ønsker dere en knallfin mandag.
   

 • Publisert: 17.04.2017, 10:02
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 16.04.2017, 13:50
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå

  Akkurat nå sitter jeg i sofan med "buff dudes" på skjermen. Samboeren som ser, så klart. Vi er litt slappe etter gårsdagens tur på livet, men faktisk ikke dårlige i det hele tatt. Det var så godt å våkne i dag tidlig å kjenne at det var helt greit å begynne å rydde leiligheten, vaske litt klær og lage litt mat. 

  Ukens innlegg

  Dag 1 i London

  Dag 2 i London

  Dag 3 i London

  Dag 4 i London

  Ukens opptur

  Ukens opptur blir så klart turen til London. En plass jeg har hatt lyst til å besøke i mange år. Jeg er glad vi fikk det til. Men for å spesifisere litt var ukens opptur for meg definitivt "the lion king" på Lyceum theatre i London. Fy flate for en opplevelse det er å se noe så bra gjennomført! Samboeren synes "The London dungeons" var turens opptur. 

  Ukens nedtur

  Ukens nedtur sånn generelt var nok at hotellrommet vårt ikke hadde vindu noe som gjorde at det ble veldig dårlig luft på rommet vårt. I tillegg så fungerte ikke varmepumpa på rommet før den siste dagen, haha. Litt mer spesifisert synes jeg ukens nedtur var at vi ikke fikk med oss Warner bros Harry Potter studio tour. Det var helt fullbooket, men jeg har det igjen til neste gang da. Samboeren synes ukens nedtur var at vi ikke fikk med oss madame tussauds.

  Ukens innkjøp

  Oi, hvor skal jeg starte. Det har jo blitt en del shopping i London, men samtidig ikke så mye som man skulle tro med tanke på hvor mange timer vi har vært ute å gått. Jeg er nok mest fornøgd med mine kjøp på niketown. Jeg fikk så klart med meg et par sko samt en treningsshorts, en chilleshorts og to gensere. Ellers var jeg på "River Island" å kjøpte meg en shorts og en veske. Jeg var på "Victoria`s secret" å kjøpte meg litt undertøy og et passetui. Jeg var på "Kalvin Clein" å kjøpte meg en topp. Jeg var på "Zara" å kjøpte meg jakke. Ellers var jeg innom både "Forever 21" og "Topshop" og fikk vel med meg litt derifra også. Jeg er fornøgd med det jeg fikk med meg fra turen. Det blir en liten shoppestopp en stund fremover nå, haha. 


   

  Ukens måltid

  Jeg trodde vi kom til å spise mye mer i London egentlig, haha. Men timene på vandring gikk veldig fort og de første to dagene spiste vi ikke mer enn to ganger om dagen. De siste dagene fikk vi i oss litt mer heldigvis. Selv om vi ikke spise så masse, spiste vi god mat når det gjaldt! 

  Ukens sang

  The lion king så klart. Sangen er fra en av de fineste scenene i stykket. 

 • Publisert: 16.04.2017, 13:50
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Dag 4 i London

 • Publisert: 15.04.2017, 12:23
 • Kategori: Blogg

 • God lørdag! 

  I skrivende stund sitter jeg i sofan med istid 2 på tvskjermen. Vi har med andre ord kommet oss hjem fra London. Jeg har hittil brukt denne morgenen på å sove lenge og pakke ut. Vi har ikke så mye mat i hus, så jeg har ikke spist frokost enda, men det blir vel etterhvert. 

  Dagen igår var veldig fin til tross for at vi måtte bruke store deler av den på å reise fra London tilbake til Trondheim. Vi våknet til vanlig tid, pakket ned rommet vårt og sjekket ut av hotellet. Vi dro med oss bagasjen vår ned til Victoria station midt i London der vi kunne sette den fra oss mens vi brukte de siste timene våre i London på andre ting enn å sitte å vente på å dra til flyplassen. Vi tok undergrunnen til madame tussauds, for planen var å i all fall få med oss det før vi dro. Problemet var at det var milelange køer og null system når vi kom dit. Vi måtte stå i kø for å få stå i kø liksom. Det var helt kaos. Vi ventet en stund, men bestemte oss for at vi ikke ville bruke de siste timene våre på å stå i kø. Det hadde tatt hele dagen. Kjipt at vi ikke fikk det til, for vi hadde jo brukt penger på billetter, men det var bare ikke verdt det. Vi gikk heller ned til Oxford street, shoppet og vandret litt den siste tiden før vi tok undergrunnen tilbake til Victoria station litt senere på dagen. 

  Gårsdagen var også solfylt og fin, og vi fikk en super avslutning på turen vår. Fire strålende dager hadde vi og vi kunne vel ikke vært heldigere. Vi har opplevd masse og alt i alt hatt en kjempefin tur. Det er så klart ting som kunne vært bedre, men jeg gidder ikke ha fokus på det når jeg har opplevd mye mer som har vært positivt. 

  Vi dro til Gatwick airport relativt tidlig, men vi fant ut det var greit å ha litt god tid. Da slapp vi å stresse med å komme oss gjennom den store flyplassen. Vi fikk til og med tid til å spise litt før flyturen. Flyturen gikk fint og når vi først var på Værnes tok det ikke lange tiden før vi plutselig var hjemme. Jeg pakket ut litt i går, men ikke alt. Det gikk mest på å se enda nærmere på hva jeg har brukt penger på der nede, hehe. 

  Det var godt å komme hjem, men jeg hadde ikke tatt skade av å være lenger i London. Men London kommer til å være der neste gang jeg finner ut jeg vil ta turen også og det blir sikkert minst like fint da.
   


   

 • Publisert: 15.04.2017, 12:23
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Dag 3 i London

 • Publisert: 13.04.2017, 23:57
 • Kategori: Blogg

 • God kveld kjære dere! 

  Da er det tredje og siste kvelden jeg skriver til dere fra London for denne gang. I morgen kveld sitter jeg i Trondheim igjen, men vi har noen timer av morgendagen igjen i London heldigvis.

  Dagen i dag har vært magisk. Jeg kunne sagt det var på grunn av nok en dag med kjempefint vær. Jeg kunne sagt det var fordi vi har spist kjempegod mat. Jeg kunne sagt det var fordi vi har shoppet og kost oss. Men nei, jeg sier det fordi vi har sett "lion king" på Lyceum theatre. En klassisk historie de aller fleste kjenner til sett fra musikalens og teaterets synspunkt. Det var helt rått og jeg er så sykt glad for at vi fikk det med oss. Jeg vet ikke hvor jeg skal starte, men jeg må bare begynne et sted. Dansene, sangene, kostymene, skuespillet, innlevelsen, gjennomførelsen og sceneoppsett. De har gjennomført det skuespillet på den best mulige måten. Det første som treffer oss er kostymene. Veldig imponerende. Jeg føler ikke jeg kan si for mye heller, haha. Tenk om noen av dere skal se det, så ødelegger jeg. Stykket går som gangen i den kjente filmen, men det betyr ikke at stykket er kjedelig fordi man vet hva som skjer. Jeg vet ikke hva jeg skal si annet enn DRA Å SE TEATERSTYKKET. Helt rått! 

  Som skrevet ovenfor har vi i tillegg til teaterstykket kost oss med shopping, sightseeng og god mat i strålende vær nok en dag. Det ble ikke madame tussauds i dag, men vi tenkte vi skulle dra dit i morgen før vi dro til flyplassen. Planen i morgen blir å stå opp i rett tid, pakke med oss rommet vårt å finne en plass i byen å legge fra oss bagasjen før vi tar en siste rundt rundt i byen vi ser ut til å like bedre og bedre. 

  Vi hadde vel i utgangspunktet en plan om å være litt lenger ute i kveld siden det er siste kvelden, men vi kjenner på kropp og sinn at vi er veldig slitne på kveldene etter mange timer på farten. Vi dro derfor tilbake til hotellet til ca samme tid som de tidligere kveldene. Det blir nok en dusj før nok en rolig kveld, så må vi begynne å småpakke etterhvert. Det blir litt rart å reise fra London nå, jeg skulle gjerne vært her lenger, men spørs om det hadde blitt litt dyrt for lommeboka i lengden, haha. 

  Ha en fin kveld og natt videre og ikke minst, god påske! 


   

 • Publisert: 13.04.2017, 23:57
 • Kategori: Blogg
 • 5 kommentarer
 • Dag 2 i London

 • Publisert: 13.04.2017, 00:23
 • Kategori: Blogg
 • God kveld igjen! Jeg vet det blir sene innlegg nå mens jeg er på tur, men jeg satser på at dere skjønner det. Det blir tidlige morgener og vi gjør egentlig ikke annet enn å ordne oss å komme oss ut. Så jeg har ingenting å fortelle før vi kommer tilbake på hotellet, som er sent på kvelden. 

  Vi har hatt nok en fin dag i London og værgudene har frelst oss med mange solstråler i dag også. Vi er skikkelig heldige, for verken før vi dro eller nå, viser værmeldingene så fint vær som vi faktisk får. I dag har vært den store kø-dagen. Vi bestemte oss for at vi i all fall skulle opp i London-eye i dag. Vi dro relativt tidlig fordi vi tenkte vi skulle være tidlig ute. Så fant vi noen åpningstider som tydeligvis ikke stemte, noe som vil si at når vi kom til London-eye var det hundrevis av folk i kø alt, haha. Vi startet med å stå i kø for å kjøpe billetter. Så sto vi i kø for å komme oss inn i pariserhjulet. Senere sto vi i kø for å booke London dungeons tur. Til slutt sto vi masse i kø når vi tok turen gjennom London dungeons. Så må jeg jo legge til at hele London omtrent er en eneste stor kø med tanke på hvor utrolig mye folk det er her. Men vi klager ikke, for hele denne turen er jo en opplevelse og kø hører med når man reiser til en storby.

  Ellers har vi fått skikkelig dreisen på underground-systemet (tuben) her i byen. Hvem skulle trodd at to fra landsbygda i Norge skulle få til det. Vi er rimelig stolte, haha. Bortsett fra køer har vi endelig fått shoppet litt ordentlig og turen gikk bestemt til Oxford street og niketown. Fy flate for en rå butikk. Jeg hadde lyst på alt! Men så er jeg rimelig frelst av nike også da, haha. Til sammen fikk jeg med meg en treningsshorts, en chilleshorts, to gensere og så klart et par nike sko. Skoene var egentlig det som sto på handlelista, men det ble så klart litt mer. 

  Vi har så klart også fått i oss litt god mat og drikke. Vi later som vi er gode til å prøve ut nye ting, men jeg må innrømme jeg blir glad når jeg ser kjente middager på menyene. Når det kommer til drikke er jeg litt morsommere, hehe. Prøvde blant annet ut to nye drinker som var knallgode. 

  Når det kommer til syke meg, var jeg ikke noe bra i natt. Jeg våknet flere ganger og skiftet på å nesten fryse i hjel i det ene sekundet og dø av varme i det andre. Mulig jeg hadde feber. Halsen og nesa var ikke på lag heller. Jeg var litt bedre når vi sto opp i dag tidlig og etter et besøk på apoteket der jeg handlet inn kleenex, paracetamol og strepsils (faktisk ikke skrivefeil, haha) ble jeg enda litt bedre. Satser på at jeg nærmer meg frisk i morra. Må nevne at forkjølelsen ikke stopper oss fra å kose oss da, vi har det forsåvidt knallbra.

  I kveld blir det også rolig. Vi er kjempeslitne i ben og rygg etter mange timer på ferd. Vi er superstoked på å se "lion king" på teateret i morgen og tenker oss også en tur opp på "madame tussauds" ved hjelp av en tourbus. Ellers blir det nok enda litt mer shopping, hehe. 

  Jeg må avslutte med å si at britene er utrolig hyggelige, vennlige og hjelpsomme folk. Hadde det ikke vært opp til flere av dem hadde det vært enda tydeligere hvem som er bønder i byen. Ha en fin kveld!


   

 • Publisert: 13.04.2017, 00:23
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Dag 1 i London

 • Publisert: 11.04.2017, 22:09
 • Kategori: Blogg
 • God kveld folkens! 

  Da er vi i London og på plass på hotellrommet vårt etter ca 12 timer på foten rundt om i London by. Vi har på mystisk vis funnet frem dit vi ville og har sett ut som superturister der vi har stått med kartet vårt oppe ved hvert kryss vi kom til, noe det finnes altfor mange av her om jeg så skal få si det.

  Vi ankom hotellet vårt i natt. Sent i natt faktisk. Tror vi var i seng rundt halv tre eller noe. Turen gikk fint, men vi kjente vi ble trøtte av å både reise og ankomme så sent på kvelden/natten. Vi måtte vente på toget fra flyplassen i tre kvarter før vi var på tur mot byen. Når vi kom til London prøvde vi oss på uber for å slippe å ta mer kollektiv transport og for å komme oss på hotellet fortest mulig når det var så sent. Hotellet har døgnåpen resepsjon, så vi fikk kjapt nøkkelkortet vårt og var på vei opp på rommet. Vi bestemte oss for å ha lave forventninger når det kom til hotellet. Vi visste rommet kom til å være lite, vi visste det var uten vindu og vi visste det var to mindre senger istedenfor èn stor. Dessuten har vi lest en del om hotellene i London og hadde nok ikke hatt så store forventninger uansett. Vi bekymret oss ikke så mye for det, for vi skal kun være på hotellrommet for å sove og oppbevare bagasje. Så det er ikke noe stress. 

  I dag var vi oppe rundt klokka åtte lokal tid. Jeg sto opp ganske lett til tross for få timer søvn i natt, men samboeren måtte jeg dra opp i dag tidlig, hehe. Vi skulle ikke la litt lite søvn hindre oss i å nyte dagen. Siden vi ikke har vindu på rommet, ser vi jo ikke været, men vi var glade når vi kom ut i dag tidlig og møtte på strålende sol. Det har vært utrolig varmt og godt i London i dag og vi kan ikke være noe annet enn superglade for det. 

  Vi bestemte oss for å gå fra hotellet og inn til byen. Det er et stykke, men ikke så altfor langt heller. Vi ordnet ikke med noe oystercard i natt og ville ikke bestille uber eller taxi inn til byen heller, så vi gikk. Vi brukte ca en time, men som sagt stoppet vi en del ganger for å forsikre oss om at vi gikk riktig. Vi har både sett og opplevd mye på en og samme dag. Her snakker vi London Eye (bare sett den i dag, vil prøve å komme oss opp i den i morra), Big Ben, slottet, Hyde park, Green park, Westminster Abbey, Oxford street (og maaange andre streeter), Harrods, palace of Westminster og sikkert noe mer som jeg har glemt. Vi har spist god mat, slappet av med is i sola og bare tatt det rolig. Men, vi er slitne nå. I skrivende stund står det at jeg har gått 33.832 skritt i dag og det er ganske mye mer enn vanlig for å si det mildt. Vi føler vi har vært London rundt på en dag, haha. Vi har også vært heldige å fått tak i billetter til selveste "Lion king"-teateret og vi (spesielt jeg) er litt i ekstase for det. Jeg gleder meg masse og sånn som jeg har forstått det så har vi gode plasser nærme scenen. Teaterstykket var nesten utsolgt, men vi fikk billetter til forestilling torsdag ettermiddag. I løpet av dagen har vi fått tak i et oystercard hver. Dette måtte vi så klart prøve ut på vei hjem og vi kom omsider frem etter litt om og men. Vi kan likevel krysse av på bucketlista at vi har kjørt underground (tube) i London. 

  Det blir nok ikke så lenge til vi tar kvelden nå. Vi har ordnet med nett på hotellrommet, så vi avslutter nok kvelden med en dusj og en film på netflix eller noe. Jeg er faktisk ikke helt i form, for jeg har så klart blitt smittet av samboeren. Jeg har likevel prøvd så godt jeg kan på å holde rennende nese og litt halsbrann borte så vi har kunnet nyte denne fine første dagen. Vi gleder oss til de videre dagene og jeg skal så klart prøve å oppdatere. Ha en fin kveld videre!  • Publisert: 11.04.2017, 22:09
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Dette pakker vi med oss til London

 • Publisert: 10.04.2017, 17:25
 • Kategori: Blogg

 • Når reiser vi straks til London, men et spørsmål man må stille seg før man drar på sånne type turer er hva og hvor mye man skal ha med seg. Vi vet jo det kommer til å bli en del shopping i London og vi må jo tross alt ha plass til det vi kjøper i kofferten på vei hjem igjen også. Vi tror vi tenkte smart når vi bestilte èn kolli til London og to kolli fra. Vi trenger ikke så mye hjemmefra egentlig og det vi eventuelt skulle trenger handler vi jo i London uansett. 

  Vi har vel tenkt tanken på at vi tar med oss et skift eller to, toalettsaker og undertøy. Flere par sko og liknende gidder vi ikke å dra med oss. Når man drar til storbyer og har planer om å bruke litt tid på shopping er det ikke noe vits i å pakke med seg altfor mye. Man rekker ikke bruke alt uansett. Jeg gikk gjennom samme prosess når jeg skulle til USA med klassen min på folkehøgskolen også. Vi skulle jo til USA liksom, og New York. Pluss at vi var en hesteklasse som store deler av turen skulle drive med hest og jobbe i stall, så vi trengte stort sett "arbeidsklær". 

  Kunsten å pakke minst mulig er utrolig vanskelig. Kanskje spesielt for oss jenter, haha. Til og med når jeg skulle til Namsskogan for kort tid tilbake hadde jeg jo med meg flere plagg jeg ikke brukte. Det tar jo unødvendig mye plass! 

  Dette bestemte vi oss for å ta med oss:

  Håndbagasje
  En bok hver å lese i
  Passene
  Lommebok med alt det innebærer

  Telefon og lader
  Kamera

   

  Koffert
  Toalettsaker
  Undertøy
  Et sett klær hver
  Håndkle (etter å ha lest mye om hotell i London fant vi ut det var greit å ta med et håndkle i tilfelle)
  Bag til turen hjem
  Pc og pc-lader


   

  Jeg vet ikke hvor mye blogging det blir mens jeg er borde, for jeg vet ikke hvordan det står til med internett på hotellet. Vi må likevel prøve å få til et eller annet. 
   

 • Publisert: 10.04.2017, 17:25
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 10.04.2017, 14:39
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå

  Akkurat nå sitter jeg med litt sjokk over at uken som gikk, gikk så utrolig fort. Jeg glemte jo helt at jeg skulle publisere "uken som gikk"-innlegg igår, haha. Denne gangen har jeg i all fall den unnskyldningen å komme med. I tillegg sitter jeg å ser ut på øsende regnvær og jeg håper bare det roer seg før vi skal ut å gå til flybussen etterpå.. 

  Ukens innlegg

  "Det er den samme verden"

  "I dag reiser vi"

  "Jobbintervju"

  Ukens måltid


   

  Ukens høydepunkt

  Ukens høydepunkt må nesten blir jobbintervjuet jeg var på. Det er så spennende å endelig få være med å konkurrere på jobbmarkedet. Det merkes likevel at det er vanskelig å komme ut som nyutdannet barnevernspedagog. Håper så klart å få jobben i barnehagen jeg var i møte med så får jeg en start og en fot innenfor noe relevant. 

  Ukens craving 

  Ukens craving ble det jo faktisk et eget innlegg ut av. Vi gikk litt bananas i gjærdeigen her for noen dager siden og spiste oss nesten i hjel på grove horn og pizzasnurrer, haha. Det er farlig godt med fersk gjærbakst! 

  Ukens trening

  Denne uken har jeg fulgt programmet mitt igjen, noe som vil si fem økter. Det var godt å få trent ordentlig igjen for jeg kjente på kroppen at jeg hadde hatt litt lang "treningsferie". Nå blir det jo treningsfri en stund igjen, siden vi skal til London i dag, men der kommer vi i all fall til å gå masse. Jeg har trent samme treningsprogram i til sammen tre uker nå, noe som vil si at jeg er ferdig med fase èn i programmet. Når jeg begynner å trene igjen etter turen skal jeg begynne på fase to, noe som vil si litt annet opplegg, litt andre økter og andre øvelser. Spennende å rulere litt, så blir man ikke lei heller. Gleder meg! 

  Ukens film

  Denne ukens film blir "Bridget Jones`s baby". Det var en bra og morsom film, men jeg synes dessverre den startet litt tamt. Den ble heldigvis bedre og bedre utover og helhetlig likte jeg den godt. Her får dere traileren: 

 • Publisert: 10.04.2017, 14:39
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • I dag reiser vi

 • Publisert: 10.04.2017, 11:50
 • Kategori: Blogg

 • Da var det endelig mandag og ikke bare det, men det er endelig 10.april, dagen vi reiser til London. Vi har tatt oss god tid denne morgen. Virkelig bare kjent på feriefølelsen. Hadde vekkerklokka på åtte, men sto ikke opp før 09-09:30. Vi fant ut at vi ikke måtte kjøre den stilen i London. Da skal vi ut dørene om morgen og inn dørene sent på kvelden så vi får mest mulig ut av dagene vi har der borte.

  Vi har brukt god tid på å lage en ekstra god påskefrokost i dag. Det var skikkelig koselig. vi har spisebord i leiligheten nemlig, men likevel spiser vi alle måltidene i stua, haha. Det er litt synd, for det er noe eget med å spise måltidene rundt et spisebord. Så får man fokuset mer bort fra tv og telefon også. Vi konkluderte med at vi må bli flinkere til å spise ved spisebordet. 

  Vi har begynt å pakke litt og det ser ikke ut som vi skal ha med så mye mer i kofferten egentlig. Det blir en lett bagasje å dra meg seg til London, men det blir nok noe annet å dra med seg på turen hjem igjen. Vi håper vi får noen fine dager i London. Sånn som det ser ut nå, så skal være være helt greit. Lite regn, men ikke så mye sol heller. Vi får satse på vi får noen stråler likevel. 

  Nå skal vi straks ut døra og inn til byen for å kjøpe litt saker til turen. Sånn som stikkontakt som passer i England og liknende. Småtteri egentlig. Ønsker dere alle sammen en fin start på uka og god påskeferie! 

  Ps. vi har filmet svar på påskekrimen i dag. Jeg skal prøve å få redigert den ganske kjapt, men den kommer nok ikke ut før etter at vi har kommet hjem fra tur.


   

 • Publisert: 10.04.2017, 11:50
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Det er den samme verden!

 • Publisert: 09.04.2017, 14:40
 • Kategori: Blogg

 • Jeg har akkurat brukt litt av tiden min denne søndagen på å se en kortserie på APTV. Det ligger faktisk flere "fine" småserier ute som er verdt å se. Den jeg har sett nå, kom jeg over ved på facebook. Det er noe av det som er fint med internett. Man kommer over viktige og nyttige ting som man faktisk kan lære litt av. Det er aftenposten som har delt denne serien, men på deres side må man være abonent. Jeg fikk sett serien likevel, på APTV. 

  Den verden vi lever i, er den samme verden som enkeltpersonene i serien lever i. I Norge sitter vi som kongen på haugen. Vi har alle mulighetene vi kunne tenke oss. Vi har rettigheter og lover som faktisk blir opprettholdt. Det har ikke personene i denne serien. Personene som opplever kidnapping og prostitusjon, og menneskene som må stå som barnebrud. 

  Det er så sterkt å se! 
   

  Det er så vanskelig å se for seg at vi alle sammen lever i samme verden, men så lever vi så utrolig forskjellig. Jeg skjønner jo verdens mennesker lever på forskjellige måter og har forskjellig kultur og forskjellige religioner, men det er så utrolig urettferdig at det er sånn som nå så mange steder. Landene som presenteres i serien har til og med lover mot alle utingene som skjer, men de blir ikke overholdt og politiet gjør ingenting. Familier og enkeltpersoner har ingen mulighet til å gjøre noe. Mennesker lever i fattigdom. Barn dør. 
   

  .. også sitter vi her med netflix og potetgull en søndags ettermiddag.. Det er så utrolig urettferdig! 

  Jeg sitter å spør meg selv hva jeg kan gjøre. Hva kan jeg egentlig gjøre?! Jeg gjør jo noe nå ved å spre budskapet, men de aller fleste oppegående mennesker vet at det skjer. Det er så tydelig at det ikke er greit, måten så mye blir gjort i andre land. Det er vanskelig for meg å si det, for vi har andre levesett i Norge, men vi er fader så heldige og det må vi forstå! Kvinnene i Norge har like mye de skulle ha sagt som menn. Vi er et fritt land. Jeg vet det ikke alltid har vært sånn og vi har måttet kjempe en kamp for å komme dit vi er i dag vi også. Det er bare så synd å se at andre plasser i verden har de ikke kommet på langt nær like lang og jeg lurer på om de noen gang kommer seg dit.. 

  Serien kan dere se HER og den anbefales! 

 • Publisert: 09.04.2017, 14:40
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Change in plans

 • Publisert: 09.04.2017, 11:58
 • Kategori: Blogg

 • God søndag dere! 

  Plutselig var det søndag allerede og helgen går tydeligvis fort selv om man har full jobbhelg. I dag hadde jeg egentlig dobbel vakt på jobb, men medvakten min har blitt syk, så det ble ingen tilivakt på meg denne gangen. Så det ble en liten endring i planene der. Jeg skal på vakt i kveld da, og tror det blir greit. Jeg får tid til å gjøre litt andre ting denne morgenen da. Som å slappe av i pysjen, spise sjokolade og forberede litt pakking åsånn. Tenk at i morgen så reiser vi allerede, men vi reiser såppas sent på kvelden at vi har ikke dårlig tid. 

  Vi har hentet opp kofferten og jeg har forberedt et eget innlegg når det kommer til den prosessen som jeg deler enten i dag eller i morgen. Vi gleder oss masse til å reise nå. En liten tur skal bli godt. Det ser ut til at været skal være helt ok også. Det er ikke snakk om noen sommertemp, men det er i all fall ikke meldt regn, så jeg er happy. 

  Jeg skal sjekke ut litt mer rundt turen i dag så vi er ordentlig forberedt på de neste dagene. Så blir det vel vanlig rutine med å ordne opp litt hjemme i dag og i morgen sånn at vi har en fin leilighet å komme hjem til etter turen. Det er alltid så godt. Deilig å slippe å begynne med rydding og vasking etter en tur når man egentlig bare er sliten og vil slappe av. 

  Men det er søndag og helgen er ennå ikke over, så kos dere så lenge dere kan denne slappe dagen! 
   


   

 • Publisert: 09.04.2017, 11:58
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Saturday

 • Publisert: 08.04.2017, 11:51
 • Kategori: Blogg

 • Hei folkens og goood lørdag! 

  Det er helg enten man vil eller ikke og det er helg selv om jeg jobber for fullt. Men jeg kan ikke være annet enn happy for det. Jeg har jo en jobb og det er en jobb jeg trenger, så jobbhelgene må jeg vel egentlig bare være glad for. Jeg skal til London på mandag og har forsåvidt fri hele neste uke, så jeg kan ikke klage. Jeg skal jobbe fra 13-21 i dag og tror det blir en helt grei vakt. 

  Her hjemme sto vi opp ca halv ni. Godt å ligge litt når man kan. Jeg er jo ferdig med treningsøktene for uka, så jeg kan slappe av litt med god samvittighet. Vi lagde fruktsalat med et dryss av mørk kokesjokolade til frokost, haha. Skikkelig helgefrokost. Det var liksom ikke et alternativ med tørr brødskive fant jeg ut. Så lagde vi te med honning i for å forebygge mer sykdom. Samboeren er fortsatt litt uggen og blir liggende hjemme i dag også. Vi prøver iherdig å slippe en stor forkjølelse rett før vi drar på tur. Jeg nekter å la meg smitte og so far so good. Håper jeg slipper! 

  Vi har egentlig bare slappet av enda i dag. Sett på litt serie og spist lørdagsgodt å sånn. Er det lørdag så er det lørdag og siden jeg skal på jobb må jeg unne meg litt godt før jeg drar, hehe. Unnskyldningene blir bare dårligere og dårligere.. 

  Håper dere har hatt en fin helg so far og at dere bare koser dere videre. Have a good one!

  PS. Pass dere for ekle creeps på instagram. En fyr sendte meg bilde av meg på melding og sa han gjorde både det ene og det andre med dem. Dagens watch out! 

      

 • Publisert: 08.04.2017, 11:51
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • En liten update en travel helg

 • Publisert: 07.04.2017, 12:51
 • Kategori: Blogg

 • God fredag folkens! 

  Det blir litt dårlig med blogging når jeg er så fullbooket denne helga, men jeg prøver i all fall å få inn et innlegg om dagen. Når det er full jobbhelg, er det jo ikke all verden å blogge om heller, hehe. 

  Jeg var på jobb med samboeren igår kveld og skal på jobb i kveld også fra klokka fire. Samboeren har blitt syk så jeg skal jobbe med en annen kollega i kveld. Blir nok en fin vakt likevel. 

  Tidligere i dag har jeg fått i meg frokost og lunsj og jeg har fått gjort unna siste treningsøkt denne uka. Fem økter er unnagjort og jeg kjenner det skal bli godt med litt treningsfri igjen, hehe. Det blir muligens en treningsøkt på mandag før vi reiser til London, men bortsett fra den blir det lite trening neste uke. Annet en masse gåing i London så klart. Dagens økt gikk på skuldre og traps og jeg har med de fem øktene fått trent hele kroppen gjennom hele uka. 

  I skrivende stund har vi noe i ovnen som vi ikke har prøvd å lage før. En slags supermuffins som jeg så klart skal dele med dere om de blir vellykket. 

  Jeg ønsker dere en super fredag og en super helg. Så får dere finne på litt sprell for meg også som skal jobbe! 
   


   

 • Publisert: 07.04.2017, 12:51
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Whenener cravings

 • Publisert: 06.04.2017, 14:46
 • Kategori: Blogg

 • God ettermiddag dere! 

  Her hjemme moter vi oss opp til vakt nå, etter en supergod og tidlig middag. Den stappfulle helgen min starter med kveldsvakt på butikken i kveld, men jeg skal jobbe sammen med samboeren så jeg tror det skal gå greit. Jeg skal også jobbe i morgen og lørdag pluss hele søndag. Det blir noen fulle dager før vi endelig skal på tur på mandag. Vi gleder oss til påskeferien nå altså! 

  Vi sto opp sent i dag og det var veldig godt å ligge litt utpå. Etter en rolig start på dagen og litt frokost var det på tide å planlegge dagens økt. Jeg hadde legday i dag, mens samboeren har begynt på ny fase i programmet sitt og hadde treningsfri. Dagens økt kjentes godt i kroppen, haha. Siden jeg ikke trente forrige uke, er det to uker siden forrige legday og det merkes i to stk. bein for å si det sånn. Men det var godt etterpå!

  Igår kveld fikk vi (spesielt jeg) skikkelig cravings på å bake noe. Det sto mellom grove horn med ost og skinke eller pizzasnurrer. Vi tenkte at hvis vi laget litt ekstra, så kom vi til å ha til frokost i dag. Vi fikk ikke akkurat bestemt oss, så vi gikk inn for dobbel deig og lagde begge deler. Vi lagde deigen med grovt mel for å gjøre de litt sunnere, men med tanke på hvor utrolig mye vi spiste til kveldsmat igår er det ikke sikkert måltidet ble så sunt likevel, haha. Fersk gjærbakst er livsfarlig! 

  Idag gikk vi for fullkornspasta, brokkoli og ytrefilet til middag. Det var veldig godt og jeg er både mett og trøtt nå, hehe. Tidlig å begynne med middagshvil? Jeg skal i all fall bare slappe av før jobb også ønsker jeg dere en fin torsdag alle sammen! 
   


   

 • Publisert: 06.04.2017, 14:46
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Med laks til middag

 • Publisert: 05.04.2017, 17:42
 • Kategori: Trening og kosthold

 • I dag kjørte vi en veldig rask og enkelt middag. Laks er noe som går utrolig fort å lage og passer fint sammen med det vi valgte å bruke i dag, nemlig fullkornspasta. Fullkornspasta er forresten veldig godt og mettende og jeg synes egentlig ikke det smaker noe forskjellig fra vanlig pasta. I følge råd fra både nært og fjernt skal man jo spise fisk, gjerne flere ganger i uka. Der er jeg ikke noe flink i det hele tatt. Det blir nok altfor lite fisk, men jeg har dessverre aldri vært noen fan selv om jeg i flere tilfeller kan like det veldig godt. Når det kommer til laksefilet er det ikke noe problem å spise fisk. 

  Ingredienser:

  Fullkornspasta (ønsket mengde)
  2 stk laksefileter 
  Salt 
  Pepper 
  1/2 løk
  Sitronsaft
  Gressløk
  Spinat
  Olje til steking
  Evt. rømme, smør eller noe annet som saus

  Jeg satte ovnen på 200 grader. Fisken la jeg i en ildfast form sammen med litt olje. Over fisken hadde jeg litt salt og pepper, litt sitronsaft og løken grovkuttet i biter. Fullkornspastaen kokte jeg som anvist på pakken. Jeg liker å ha bittelitt tyggemotstand så jeg smaker på pastaen litt etterhvert så de ikke skal bli for myke.

  Når det kommer til anretning hadde jeg pastaen i bunn og fisken og litt løk oppå. Så "pyntet" jeg litt med gressløk på toppen. Vi hadde også litt spinat ved siden av og jeg hadde en liten dæsj rømme ved siden av som en slags saus. 

  Velbekomme!
   

 • Publisert: 05.04.2017, 17:42
 • Kategori: Trening og kosthold
 • 3 kommentarer
 • Whenever a sucker for something new

 • Publisert: 05.04.2017, 17:29
 • Kategori: Blogg

 • Jeg har en tendens til å ville forandre på ting hele tiden. Det enkle er ofte det beste, så det går gjerne utover håret. Men overraskende lenge har jeg holdt meg til min originale blonde hårfarge. Jeg begynte å få litt abstinenser nå så jeg måtte bare endre litt. Jeg gikk til innkjøp av en hårfarge som det sto mørk blond på, for jeg tenkte ikke jeg skulle bli like brunette som jeg var før. Men den mørke blonde ble en del mørkere en planlagt, så jeg ble vel så og si brunette igjen likevel, haha. Den dabber nok litt etterhvert. 

  Men, det er ikke bare jeg som tar tak og endrer litt. Samboeren har. som skrevet i forrige innlegg, vært hos frisøren (noe som var på tide, spør dere meg) og han ble knallfin. Han fikk en trainee på H2 Munkegata til å klippe manken og hun var kjempeflink. Regner med dere ser selv hva som er før og hva som er etter, hehe.

  Godt med litt endringer innimellom. Som samboeren selv sa, kanskje det er det vi trenger for å "start a little over"? Let me know what you think! 
      

 • Publisert: 05.04.2017, 17:29
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Effektiv morgen

 • Publisert: 05.04.2017, 11:05
 • Kategori: Blogg

 • God formiddag fine dere! 

  Hvordan har dere det? Morgenen min har vært effektiv for en gang skyld. Vi sto opp litt over sju, spiste en skyr hver og var på trening ca klokka åtte. Kjenner det på kroppen at jeg ikke var på trening forrige uke, haha. Dagens økt var helt ok, men ikke bra heller. Må nok jobbe meg litt opp igjen. Etter trening spiste vi flere av de omelett-muffinsene som jeg bare måtte lagde til kveldsmat igår også. De ble populære her i hus i all fall! 

  Samboeren dro på skolen en tur etter lunsj, men han kommer hjem igjen før vi stikker til byen begge to litt senere i dag. Han skal faktisk klippe seg, noe jeg nesten ikke så for meg kom til å skje på en god stund. Han har vært så bestemt på at han skal spare til langt hår, men nå blir det kort igjen. Krølltoppen! Etter frisørtimen skal vi handle litt i byen før vi får en rolig kveld hjemme i kveld. 

  Jeg har fått en rolig start på denne uka, men resten av uka blir fullstappet for min del. Jeg skal jobbe i morgen, fredag og lørdag på butikken og er dobbeltbooket på søndag også. Men så blir det jo rolige tider igjen etter en hektisk helg, så jeg skal ikke klage. Vi skal jo til London mandag kveld og blir der til langfredagen. Satser på at det blir en bra tur. vi gleder oss i all fall masse! 

  Nå skal jeg ordne litt her hjemme og slappe av med en serie på skjermen helt til samboeren kommer. Håper dere får en fin onsdag alle sammen! 

   


   

 • Publisert: 05.04.2017, 11:05
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Jobbintervju

 • Publisert: 04.04.2017, 12:45
 • Kategori: Utdanning
 •  

  I dag satt jeg litt fast i et dilemma. Jeg måtte velge mellom jobbintervju og gruppeveiledning på skolen. Jeg gikk for jobbintervjuet. Jeg måtte nesten det. Snart er jeg ferdig utdannet barnevernspedagog og om jeg ikke får jobb blir det mer skole. Jeg vil jo egentlig jobbe litt nå, så det måtte bare bli sånn. 

  Jeg var på intervju på en liten privatbarnehage. Lederen der tok meg veldig godt i mot og var utrolig hyggelig. Jeg fikk også en omvisning på barnehagen etter et fint intervju. Jeg fikk en masse spørsmål, logisk nok. Det er jo sånn det skal være. Jeg fikk høre hvordan de har det i akkurat den barnehagen, hvordan de jobber, hva slags verdier de har og liknende. 

  Det som er litt morsomt er at jeg har prestert å miste stillingsannonsen, så jeg har ikke så mye informasjon om stillingen lenger, haha. Men møtet var veldig fint og jeg fikk et fint førsteinntrykk. 

  De skulle ta kontakt med meg etter påsken, så jeg får bare håpe at dette går veien. Spennende tider i vente når man kan begynne å søke etter jobb! 


   

  Ønsker dere en super tirsdag alle sammen! 

 • Publisert: 04.04.2017, 12:45
 • Kategori: Utdanning
 • 2 kommentarer
 • Med muffins-omelett til kveldsmat

 • Publisert: 04.04.2017, 09:16
 • Kategori: Trening og kosthold
 • Jeg prøvde ut noe i går kveld som jeg har hatt lyst til å prøve ut lenge, nemlig omelett i muffinsform. Jeg har synes det ser så genialt og enkelt ut, så igår gikk jeg til innkjøp av en muffinsform og lagde muffinsomeletter til kveldsmat. 

  Noe av det som er så greit med denne omeletten er at man kan ha oppi nesten hva som helst. Har du noe i kjøleskapet som skulle vært spist opp eller har du noen middagsrester du ikke vet helt hva du skal gjøre med? Lag en omelett av det. 

  Jeg kjøpte et brett med plass til 12 muffinser, så vi lagde seks stykker hver og puttet oppi det vi ville ha. 

  Ingredienser:

  Brokkolitopper
  Spinat
  Gressløk
  Mais
  Paprika
  Ost

  Eggeblanding:

  Egg
  Salt
  Pepper
  Chili

  Sett ovnen på 200 grader.

  Pensle "muffinsformene" med litt olje før du har oppi ønskede ingredienser. Dermed vil ikke omelettene settes fast når de stekes. Vi hadde oppi litt brokkolitopper, kuttet spinat, litt gressløk, litt mais og paprika i halvparten av dem. På toppen hadde vi litt revet ost. Hvor mye av hver ingrediens dere skal ha oppi er vanskelig å si her. Prøv dere litt frem og ta mer av enkelte ingredienser om dere ønsker det. Her er det bare fantasien som setter grenser!

  Når det kommer til eggeblandingen pisket jeg sammen fem egg og litt melk for å fylle alle 12 formene. Så hadde jeg oppi en klype salt, pepper og chilipulver. Dette hadde jeg over "muffinsformene" til slutt. 

  Sett brettet midt i ovnen og stek i ca 20 minutter eller til de blir litt gyldenbrune. De kommer til å vokse en del når de stekes, men de synker sammen igjen når de taes ut. La de hvile i noen minutter før du tar dem ut av formen. 

  Da er det bare å nyte noen supergode omeletter. Jeg er sikker på jeg kunne spist alle sammen og enda fler, men vi klarte å spare noen så vi har til lunsj i dag. Dette ble veldig populært her i hus og jeg kommer nok til å lage disse omelettene ofte. Det er også veldig greit å ha med i matboksen. Ta gjerne med barna på denne retten. 

  Velbekomme!


   

 • Publisert: 04.04.2017, 09:16
 • Kategori: Trening og kosthold
 • 6 kommentarer
 • Dagens kjøleskap

 • Publisert: 03.04.2017, 19:36
 • Kategori: Blogg

 •  

  Dagens kjøleskap viser dere starten på noe vi har tenkt å prøve ut her hjemme. Nemlig mealprep. Vi mangler fortsatt noe som ikke er på bildet, men dette er dagens innkjøp og omtrent alt skal brukes i forbindelse med vårt nye prosjekt. Jeg vet ikke helt hvorfor hårfargen er med på bildene siden det ikke har noe å gjøre med verken kjøleskap eller mealprep, men hårfargen er også et av innkjøpene så da ble det sånn, hehe. 

  Kyllingfiletene deles opp i posjoner før vi legger det i fryseren. To stk. i hver pose. Vi spiste kylling til middag i dag og lot det være igjen litt ekstra så vi fikk mealprepe middagen til i morgen. Skyr er veldig godt og fungerer supert som mellommåltid eller en kjapp frokost eller lunsh om man har dårlig tid. Frukt og bær fungerer også veldig godt som mellommåltid. Ellers tenkte vi å ha det til frokosten vår. Jeg skal også prøve å lage noen supersunne muffins som jeg kan ha litt bær inni, om jeg finner oppskrift da. Paprika, brokkoli, mais, spinat og gressløk er noe vi skal ha til både middager og til omeletter som jeg skal prøve å lage i et muffinsbrett. Melken bruker vi blant annet til brødmat og til proteinshake etter trening. 

  Det ble en dyr handlekurv i dag, men vi får håpe det lønner seg etterhvert som vi kommer ordentlig inn i dette mealprep-greiene. Vi har ikke kommet så langt som at vi teller kalorier å sånn. Personlig har jeg ikke peiling på hvordan man gjør det og jeg synes det virker som om det er skikkelig stress, haha. Likevel tenker vi at kostholdet kommer til å bli enda et hakk sunnere om vi planlegger enda litt bedre. Vi får prøve oss frem og se hvordan det blir. Hvis jeg får til disse muffinsprosjektene mine, skal jeg så klart vise dere hvordan jeg gjør det. 

  Ønsker dere en fin mandag og en fin start på uka alle sammen! 

 • Publisert: 03.04.2017, 19:36
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Den vanskelige tiden

 • Publisert: 03.04.2017, 13:15
 • Kategori: Blogg

 • Kjærlighet kan være noe skikkelig dritt innimellom og for meg og min samboer har tiden de siste månedene vært veldig vanskelig. Jeg og samboeren min har vært kjærester i snart tre år. Vi traff hverandre på folkehøgskolen i Bergen og etter mye frem og tilbake ble vi offisielt kjærester rett etter at skoleåret var ferdig. Vi er det paret som aldri krangler. Vi er det paret som alltid har det så kult. Vi er det paret som folk tenker "de har det så bra de" om. Vel, de siste månedene har det ikke vært sånn. 

  Jeg har lagt ved i mange innlegg at ting har vært "så rotete" og "bare tull" den siste tiden og da er det dette jeg snakker om. Dette jeg ikke trodde skulle skje med meg og min kjæreste. Kjæresten jeg snakket om hus, jobb, barn og en fremtid sammen med. Det skulle ikke bli noe rot. Alt var jo bra. Men så skjedde det som ikke skulle skje, jeg ble usikker. Skikkelig usikker. En type usikkerhet jeg ikke visste fantes. En type usikkerhet som nesten gjorde slutt på forholdet vårt. 

  Jeg visste ikke lenger hva jeg ville og hva jeg følte. Jeg visste ikke lenger hva som var riktig og galt. Jeg hadde ikke lenger noen kontroll over følelsene mine. Her lever og bor jeg sammen med verdens snilleste fyr. En fyr som fortjener så mye bedre enn det jeg har gitt han den siste tiden. En fyr som kjemper med nebb og klør for at ting skal bli bra igjen. Men jeg klarte ikke si "ja, okei, la oss prøve å få dette til". Jeg ser meg selv utenfra og inn og ser hvor lite han fortjener det. Noe jeg har sagt så mange ganger til han også. Men likevel så står han der, ved min side, fordi han vet vi kan ha det så sykt bra sammen. 

  Jeg har gjort så mye teit og jeg forstår ikke at han har holdt ut med meg. Også unnskylder han alt for å prøve å få tilbake det vi hadde for en kort tid tilbake. Det finnes jo ikke sånne gutter? Men kjæresten min er sånn. Altfor snill med meg. Det hadde nesten vært mindre vondt om han bare kjeftet skikkelig på meg, hvis dere skjønner? 

  Ting er nå på bedringens vei. Vi har bestemt oss for å prøve å få dette til. Prøve å få tilbake det vi hadde. Fremtiden kan jeg ikke spå, men vi må nesten ta det som det kommer og gjøre det beste ut av det.

  Jeg er evig glad i den gutten og jeg må prøve å gi han det han fortjener!


   

 • Publisert: 03.04.2017, 13:15
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 03.04.2017, 11:11
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå

  Akkurat nå sitter jeg med litt dårlig samvittighet over at denne innlegget egentlig skulle vært ute i går. Uken som gikk-innleggene pleier jeg jo å publisere på søndager, men sånn ble det ikke denne gangen. 

  Ukens innlegg

  "Skrivesperre?"

  "Bildedryss"

  "Throwback Thursday"

  Ukens craving

  Dere hadde nok ikke gjettet dette, men hjemmelaget tyttebærsyltetøy er ukens craving, haha. Er det noe som er godt så er det hjemmelaget syltetøy. Det slår ALLE typer kjøpt syltetøy uansett hvor "hjemmelaget" det står på glasset at det er. Jeg har med andre ord spist masse tyttebærsyltetøy denne uka noe som er sykt godt oppå brunost. Litt rart, i know, men prøv det ut!

  Ukens sang

  Love on the brain av Rihanna har tatt sjelen min med storm denne uken! 

  Ukens trening 

  Denne ukens trening er til å le av. Jeg har ikke fulgt programmet mitt i det hele tatt og har stort sett brukt tiden på å sitte på sofan i stua på Namsskogan for å skrive på oppgaven min. Det lille av trening jeg har fått må ha vært når jeg møkka i fjøset den ene dagen, haha. Det har jo vært godt med en uke treningsfri, men jeg skulle jo så klart ha både satt av tid til å trene og bestemt meg for å trene selv om jeg ikke har vært i Trondheim denne uken. Med en gang jeg drar fra Trondheim forsvinner treningen. Sånn er det hver gang jeg er på ferie eller tur. Skjerpings.. Etterhvert.. 

  Ukens film

  Jeg så en film denne uken som jeg har hatt lyst til å se lenge. Hadde ikke noe annet forhold til filmen enn at jeg har sett hovedrollen i en andre filmer som jeg synes er veldig bra. Det er et bra stykke skuespill altså. Eddie Redmayne gjør det bra! Også i denne filmen skuffer han absolutt ikke. Filmen er bra og ikke minst relevant for oss i dag selv om handlingen i filmen finner sted et stykke bak i tid. Den handler grovt sett om at hovedrollen, Einar, er transseksuell. Dette har han vel på en måte alltid visst, men det blomstret virkelig i han i voksen alder etter en "lek" mellom han og konen hans der Einar stilte som kvinnelig modell for et maleri. 

  Det vises i filmen hvor utrolig vanskelig det er å være transseksuell i den tiden, men jeg ser jo at det er vanskelig for mange i dag også. Det er en film jeg er glad jeg så. Jeg satt som klistret til skjermen gjennom hele filmen og jeg fikk ikke følelsen av noen kjedelige øyeblikk. Jeg så filmen på viaplay. 

  Ukens opptur

  Ukens opptur må være at jeg fikk tatt turen til Namsskogan og besøkt litt familie der som jeg sjeldent ser. Det var bra jeg fikk tatt turen nå siden jeg ikke skal være der i påskeferien. Det var godt å få leke litt bondejente igjen. Jeg trives godt ute på landet. Samtidig fikk jeg jobbet masse med oppgaven min og har kommet meg over 8000 ord. Jeg er fortsatt litt usikker på helheten, men det kommer seg. Så fikk jeg kjørt en liten bit da og det er alltid godt å få kjøre litt når kortet er så ferskt som det er. 

 • Publisert: 03.04.2017, 11:11
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • hits