asaga

Mitt bloggår

 • Publisert: 31.12.2016, 10:44
 • Kategori: Blogg

 • Jeg startet opp denne bloggen for ca fem-seks måneder siden, så det blir vel kanskje litt feil å skrive "bloggår", men det får bare være. 11.juli publiserte jeg mine to første innlegg her inne. Det er to av mange innlegg som ser annerledes ut og som ble publisert når bloggen hadde et annet design enn nå. Sånn er det, blogger endres gjerne litt over tid. Dette er ikke min første blogg, for jeg har hatt mange. Man blir skikkelig gira og har masse å skrive om en liten stund også blir man umotivert og mister skrivelysten i et annet øyeblikk. Så er man ung, uerfaren og har dager fulle av ting man skal gjøre som drar deg bort fra bloggen. Denne gangen føles det annerledes. Jeg oppdaterer ofte, har mer å skrive om og er mer bestemt på at jeg skal få det til nå enn tidligere. Jeg føler også at jeg skriver mye bedre nå enn jeg gjorde for noen år siden. 

  Etter 11.juli har jeg prøvd så godt jeg kan å holde bloggen oppe og gående. Det vil jeg påstå at jeg har fått til. Jeg er ingen toppblogger, ikke enda i all fall, men jeg liker å skrive og jeg liker å ha muligheten til å uttrykke meg. Jeg er ei jente med mange meninger. Jeg har hatt fokus på trening og kosthold, hverdagsliv og livet som student i min blogg hittil, fordi det er nettopp det som har opptatt tiden og dagene mine.

  Jeg er glad for hver og en følger jeg har fått hittil og håper på å få flere med videre blogging. Jeg blir også glad for hver eneste hyggelige kommentar. Dere har fulgt meg gjennom gode dager, litt tøffere dager, gjennom sykdom, gjennom treningsøkter og gjennom tyngre og dypere innlegg. Jeg er takknemlig for alle delingene uansett om de er delt på positivt eller negativt grunnlag. Jeg står for det jeg skriver her inne, så for min del er delinger bare positivt. 

  For å se tilbake på disse månedene med blogging, vil jeg dele noen innlegg med dere som jeg har skrevet tidligere. Innlegg som kanskje er litt større og dypere enn alle andre. Innlegg som er veldig positive og innlegg som er mer negativt og trist ladet. Her hos meg får dere alt. Jeg spiller ikke på noen glansbildebok, for det er ikke realistisk. Jeg håper dere liker dem og at dere får litt flashback sammen med meg.

  "Husk å være glad i deg selv" 

  "Vondt i hjerterota" 

  "Gi en brøkdel for å redde et liv" 

  "Kjære Ottar" 

  "Hvor skal jeg gjøre av meg?" 

  "Dagens rusavhengige og veien ut" 

  "Jeg begynner å kjenne på slitet" 

  "Du er overvektig" 

  "Et svar til Anki" 

  "Min tur - førerprøven"

  I kveld er det nyttårsaften igjen. Klokka 00:00 i kveld må vi ta imot 2017 enten vi er klare for det eller ikke. Jeg tror og håper at 2017 kan bli et spennende år. Jeg for min del blir jo ferdig med min bachelor og bare det er jo kjempestort. Jeg gleder meg til å se hva jeg har i vente og jeg gleder meg til å starte året sammen med dere.

      

 • Publisert: 31.12.2016, 10:44
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Nyttårsforsetter

 • Publisert: 30.12.2016, 16:20
 • Kategori: Blogg

 • De siste årene har jeg egentlig ikke gått inn for noen nyttårsforsetter. Jeg tenker så klart på ting jeg bør bli bedre på eller flinkere til og at jeg på en måte får en slags ny start når et nytt år begynner. Blanke ark uten skrablerier. Men det er ikke noe jeg har gått ut med, skrevet opp eller strebet etter om dere skjønner (?). Det har liksom bare vært for meg og mitt hode og er tanker jeg ikke bare har mot slutten av et år, men gjennom hele året. 

  Jeg tror at nyttårsforsetter kan være en ok ting, men er også redd for at de kan legge et press på ting på en negativ måte. For eksempel presset om å være slank og veltrent. Det er et allerede stort press i dagens samfunn, er det da positivt at man skal legge enda mer press på dette tema? Jeg ser den at man vil være veltrent, jeg er jo der selv, men tenk på de som har skikkelige problemer rundt dette. De som sliter med spiseforstyrrelser og som omtrent forsvinner om de blir noe tynnere. Jeg tok dette som eksempel fordi jeg tror dette med å bli tynnere er et nyttårsforsett for mange. 

  Når det kommer til trening vil jeg veldig gjerne fortsette med dette ut i det nye året. Det har blitt en stor del av hverdagen min. Ellers har jeg ønsker om å gjøre det bra på skolen nå som jeg snart går inn i mitt siste semester. I tillegg håper jeg å opprettholde et sunt og godt forhold til familie og venner. Dette er tanker jeg går med hele tiden, ikke bare nå, men de blir kanskje forsterket litt når det alt i morgen er nyttårsaften?

  Hva er planene deres den siste tiden av dette året? Har dere noen nyttårsforsetter dere vil dele? Det er spennende å høre hva folk tenker om dette. Selv kommer jeg nok til å ha samme innstilling til nyttårsforsetter i år som tidligere. Ikke la noen forsetter presse dere for hardt, men pass på å ha det bra med dere selv og kos dere. 

   


  Nyttårsaften sist vi feiret den i nord

 • Publisert: 30.12.2016, 16:20
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • The past few days

 • Publisert: 30.12.2016, 14:00
 • Kategori: Blogg

 • God ettermiddag! 

  Jeg blogget ikke igår dessverre, men jeg er i live til tross for en skikkelig bygdefest på onsdag. Nå måtte jeg virkelig sjekke hvilken dag det egentlig var, for jeg er så utrolig døgnvill for tiden. Det er hva tre uker med ferie gjør med folk! Det var en bra fest oppe på Vikingheimen ikke så langt unna her. Det ble så mye folk at huset måtte stenge dørene etter en halv time. To kjekke karer sto på scenen og var klare for å underholde oss med kjente og kjære sanger som et ivrig publikum gledelig ble med på å synge. Jeg danset masse og jeg sang masse, haha. Jeg elsker det når jeg kan danse med folk som virkelig kan å føre. Jeg kan ikke danse ellers nemlig, haha. 

  En vellykket fest gjorde at dagen derpå ble relativt slapp, men vi var ikke dårlige noen av oss. Gårsdagen ble rolig og fin helt til vi utpå kvelden fikk besøk igjen. Folk sippet på noen bokser hver, men det ble en "rolig fest". Vi satt og var opptatte med det spillet jeg fortalte dere om, "ryktet går". Det ble så sinnsykt morsomt etterhvert, haha. Utrolig hvordan et ord kan bli til noe helt annet. Med noen bokser rundt bordet ble det hele bare helt crazy og alle lo så de hadde vondt i muskler de ikke trodde de hadde. Igjen må jeg bare anbefale det spillet altså! 

  I dag blir det en rolig dag, enn så lenge i all fall. Vi har ingen planer tror jeg. Litt mat, litt serie og masse avslapping. Ferie er ferie og nå har vi vært her i to av tre uker allerede. I morgen er det nyttårsaften alt og vi har tenkt oss over på "andre siden". Det blir sånn når man bor på en halvøy, haha. Vi skal gå oss en tur over på andre siden av halvøya og feire litt sammen med familien som bor der. Tenk at det har gått et år alt? Jeg tror 2017 kan bli et spennende år for begge oss i all fall og jeg gleder meg til å se hva jeg har i vente!

  Dere får ha en super dag og kose dere masse! Plutselig blogges vi igjen.

   


   

 • Publisert: 30.12.2016, 14:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Getting ready

 • Publisert: 28.12.2016, 16:34
 • Kategori: Blogg
 •  

  God kveld kjære dere! 

  Her sitter jeg å planleggerkvelden. Dette gjør jeg ved å sippe på en boks, planlegge kveldens outfit og ved å se på makeup tutorials på youtube, haha. Sminke er gøy, men når jeg skal ut eller gjøre noe spesielt der jeg har lyst til å pynte meg litt ekstra, så sminker jeg meg likt hver gang. Ikke at det er kjedelig eller at jeg blir lei, men det hadde vært spennende å få til andre ting også. Her oppe har jeg ikke med meg så mye sminke, så jeg går nok for samme looken, men jeg planlegger å kjøpe inn litt nytt, så jeg etterhvert kan prøve andre ting. Tutorialt er gøy uansett. Ellers har jeg ordnet neglene mine og gjort det easy-peasy. Svart lakk med matt top coat og litt bling. 

  Ellers i dag har vi tatt det rolig. Sto opp rundt klokka ti, spiste litt frokost, tok en dusj og sett litt på serier. Jeg skal etterhvert begynne å ordne meg, men kjæresten tar vel livet med ro en time til, haha. Jeg bruker ikke en rime på å ordne meg altså, men jeg hater å ha dårlig tid, så da starter jeg litt tidlig. Skal prøve å tvinge kjæresten til å ta litt bilder i dag, så dere får se mitt endelige resultat. Bloggkjærester, jeg synes litt synd på dere!

  Ha en super kveld alle sammen, så blogges vi om ikke så lenge!

  Ps. Har endret bloggdesign og vil gjerne vite hva dere synes!

      

 • Publisert: 28.12.2016, 16:34
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Nordlys - by amateur

 • Publisert: 27.12.2016, 22:23
 • Kategori: Blogg
 • I kveld fikk vi nordlys her på Målsnes. Jeg har prøvd å ta noen bilder, men som overskriften sier, er jeg skikkelig megaamatør. Pluss at jeg har ikke stativ, så det er egentlig umulig å ta fine bilder av nordlyset da, haha. Lukketiden er enormt lang når det er så mørkt og med en gang jeg beveger meg blir bildene uklare. Men dere skal få se det jeg fikk tak i. 

   


   

 • Publisert: 27.12.2016, 22:23
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Rolig romjulstid

 • Publisert: 27.12.2016, 18:57
 • Kategori: Blogg
 • God kveld kjære dere! 

  Har dere ei fin romjul? Jeg håper virkelig det. Her i huset har vi tatt det helt piano i dag og det er egentlig bare godt. Jeg kjenner at hode og kropp har fått slappe helt av mens vi har vært her oppe, og det var det nok virkelig behov for. Heldigvis har vi halve ferien igjen enda og vi kan bare kose oss videre i noen dager til før det er bånn gass i Trondheim et semester til.

  Jeg tar ofte meg selv i å tenke på at jeg kun har igjen et semester. Et semester er jo nesten ingenting. Til våren er jeg ferdig utdannet barnevernspedagog. I det siste har jeg begynt å tenke på at jeg kanskje må utdanne meg videre med en gang om jeg ikke får meg noen jobb. Jeg vil jo gjerne ut i relevant stilling når jeg blir ferdig utdannet, men om jeg absolutt ikke får meg jobb som barnevernspedagog med en gang, kan det hende jeg tar et årsstudium eller kanskje en master i barnevern. Den teoretiske biten er viktig, men det hadde vært spennende med enda litt mer praksis nå før jeg eventuelt tar en master senere. Vi får se hva jeg finner ut. Spennende tider i vente i all fall.

  Jeg sto opp mellom halv ti og ti på morgenen i dag. Jeg tok meg en dusj og ordnet meg litt før jeg og "svigersøster" dro en tur på et butikksenter en liten bit unna. Vi fikk en fin liten tur syns jeg. Vi fikk handlet inn litt til dagene fremover også, noe som trengtes i dag etter noen dager med stengte butikker. Merkelig hvor avhengig man blir av butikken med en gang den er stengt.. Vi handlet blant annet inn til taco, sånn at vi og våre gutter kunne kose oss med en god middag i dag også. 

  Resten av kvelden har jeg ingen planer. Stormen som har vært et stykke ned i landet har planer om å komme oppover, men jeg tror ikke den kommer i natt. Kanskje vi er heldige å få nordlys i kveld. Da skal jeg prøve å få tatt et bilde som dere kan få se, selv om det aldri blir like fint som å se det selv. Håper dere får en fin kveld, så skrives vi senere.

   


   

 • Publisert: 27.12.2016, 18:57
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Ryktet går

 • Publisert: 27.12.2016, 13:04
 • Kategori: Blogg
 • Rett før vi dro nordover på juleferie, kjøpte vi inn et spill i Trondheim som vi bestemte oss for å ta med oppover. Det heter "ryktet går" og jeg ble kjent med spillet i sommer, da min lillesøster hadde det med sørover til mamma. Jeg synes det var så morsomt og kunne ikke dy meg når spillet var på tilbud. Jeg fikk så lyst til å spille det med gjengen her oppe. Det fikk vi til igår og jeg tror vi får det til litt senere ut i uka også. Gleder meg, hehe! 

  Vi hadde det skikkelig gøy og jeg må bare nevne de utrolige tegneferdighetene til enkelte her i hus, haha. Herregud som vi lo! Dette er et spill som passer alle aldere, fra store til små. Jeg tror de selger en versjon for "voksne" også, men jeg vet ikke noe om den. Versjonen jeg kjøpte er i all fall familievennlig og er, etter erfaring, vanskelig nok, haha. 

  Spiller går i grunn ut på det samme som hviskeleken, bare at man i dette spillet skal tegne og gjette om hverandre. Så får man poeng etterhvert som man tegner så andre forstår hva nettopp ditt hemmelige ord er for noe. I esken følger det med alt man trenger. Blokker, poengtavle, tusjer, svamper som visker bort tusjen, terning, timer og kort. 

  Jeg vil virkelig anbefale dette spillet videre. Vi storkoste oss i massevis! Vi kjøpte spillet på en bokhandel som selger brettspill, så jeg tror spillet er å finne i de fleste butikker som gjør det. Ellers er det helt sikkert lett å finne på nett. 

  Have fun!

   
   

 • Publisert: 27.12.2016, 13:04
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 26.12.2016, 15:17
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå

  Akkurat nå sitter jeg i sofan etter en bra film på skjermen. Også sitter jeg med dårlig samvittighet over at jeg ikke skreiv dette innlegget igår fordi jeg alltid pleier å legge ut "uken som gikk"-innleggene på søndager. 

  Ukens innlegg

  "Julebakst"
  "Vandring i fjæra"

  Ukens dilemma

  Skikkelig teit egentlig, men jeg tenker på om det er finest å skrive innlegg med teksten på midten eller ikke. Jeg startet med å ha teksten "normal" eller venstrestilt, men endret etterhvert til midtstilt. Nå er jeg skikkelig usikker på om jeg skal endre tilbake. Hva syns dere?

  Ukens film

  Ukens film må bli den jeg nettopp så. Nemlig "in the heart of the sea". Den er relativt ny (2015) og har med flere kjente skuespillere som Chris Hemsworth, Michelle Fairley og Tom Holland. Dette ble for meg en sånn altoppslukende film som bare dro meg inn i i hele filmen. En spennende film jeg anbefaler videre!
   


   

  Ukens middag

  Hallo, det må jo bli selveste julemiddagen. Ingen over, ved siden av eller noe annet sånt tull, haha. Det ble en kjempemiddag med god stemning og godt selskap. 

  Ukens trening

  Ukens trening kan vi egentlig bare hoppe over. Som sagt tidligere, blir fokus på trening betraktelig dårligere når vi er på ferie, noe det så klart også har blitt. Èn eneste treningsøkt har vi hatt siden vi kom nordover og den hadde vi et par dager etter at vi kom. Etter den økten har det ikke blitt noe mer trening på oss. Jeg skreiv jo også at vi skulle prøve å opprettholde litt, men det har visst vist seg vanskelig, haha. Vi får se hva som skjer videre og om vi får inn noen økter, men jeg ser på den idèen med skeptiske øyne. Dårlig unnskyldning å skylde på ferien kanskje, men sånn er det blitt og jeg syns det er helt greit. Det blir som man velger det selv og vi har bortprioritert treningen litt i denne omgang. Vi liker å trene og trening har blitt en stor del av hverdagen vår. Likevel har ikke vi noen plan om å stille i noen fitnesskonkurranse, så vi kan fint velge å skeie ut i feriene og ta opp treningen når vi kommer hjem.

  Ukens høydepunkt

  Ukens høydepunkt må bli julefeiringen. Dagen og kvelden ble tilbrakt sammen med familie og venner på tradisjonelt vis og jeg koste meg masse. Julemorgen, god mat, stemning og flotte gaver. 

  Ukens craving

  Ukens craving har vært mat. Mat av alle slag. Har faktisk også cravet å lage mat. Jeg har delt et par oppskrifter med dere, både på salater til julelunsjen og litt bakeoppskrifter. Jeg trives på kjøkkenet og jeg har faktisk fått til det jeg har prøvd å lage også og da er det jo ekstra gøy. Men ja, mat har virkelig vært en del av uken min og det tror jeg kanskje det vil fortsette å være gjennom ferien her oppe. Vi spiser stort sett noe hele tiden, haha.

   


   

 • Publisert: 26.12.2016, 15:17
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Med waldorfsalat til julelunsjen

 • Publisert: 25.12.2016, 20:39
 • Kategori: Trening og kosthold
 • i tillegg til den gode og klassiske potetsalaten jeg delte med dere for noen dager siden, ville jeg prøve å lage waldorfsalat. Denne er også god å ha til julelunsjen (eller i dette tilfelle, til kveldsmaten). Jeg har i likhet med potetsalaten, aldri laget waldorfsalat før, men jeg tror jeg fikk det til sånn noenlunde. Bare for å ta med en liten update på potetsalaten, så er den oppspist, så jeg tror den falt i smak (selv om det var jeg som spiste mest). 

   

  Ingredienser:

  5 epler
  5 stilker selleri
  Sitronsaft fra en halv sitron
  3dl stivpisket kremfløte
  2,5dl majones
  300g blå druer
  100g valnøttkjerner

   

  Jeg stivpisket kremfløten og blandet dette med majones. Deretter kuttet jeg opp eplene og sellerien før jeg vendte dette inn i blandingen. Så hadde jeg oppi sitronsaften, delte druer og grovkuttede valnøttkjerner til slutt. Dette vendte jeg sammen til en stor salat. Denne skal jeg i likhet med potetsalaten bare kose meg med gjennom romjula. Den forsvinner nok den også, hehe. 

  Velbekomme!

   


   

 • Publisert: 25.12.2016, 20:39
 • Kategori: Trening og kosthold
 • 0 kommentarer
 • Min julekveld

 • Publisert: 25.12.2016, 17:44
 • Kategori: Blogg
 • God kveld kjære dere!

  Har dere det fint? Hvordan var dagen deres igår? Jeg vil gjerne høre om det! Dagen min var kjempefin! Vi startet med å daffe rundt i pysjen men julemorgen på skjermen. Askepott, julestjernen, mikke mus og alle de andre klassikerne er alltid en del av min julaften. "Svigermor" startet omsider på middagen. Når klokken begynte å gå tok jeg meg en dusj før jeg etterhvert begynte å ordne meg litt. Tiden gikk mot en deilig julemiddag som bestod av ribbe, pinnekjøtt og alt det vanlige tilbehøret. Jeg dekket på og snart var "svigersøster" og hennes mann og datter kommet. Vi spiste middag litt over fire. Etter ca en halv time var alle utrolig mette, men vi fikk i oss litt riskrem til dessert likevel, haha. 

  Etter en stund begynte vi å åpne gaver. Det var masse pakker under treet i år, så det var tydelig at vi hadde vært relativt snille i all fall. Jeg fikk så utrolig mye fint! Jeg fikk noe av det jeg hadde sagt jeg ønsket meg og noe jeg visste jeg ønsket meg, men som jeg enten ikke hadde nevnt eller visste at jeg ønsket meg før jeg fikk det, haha. Resten av kvelden ble lengre enn jeg trodde den ville bli. Jeg la meg rundt fem på morgenen tror jeg. Dagen i dag er med andre ord relativt slapp, men jeg begynner å få fart på sakene nå. Jeg tror uansett ikke jeg vil flytte ut av pysjobuksa i dag. Kan like godt ha den på nå som klokken er halv seks allerede, haha.

  Jeg beklager litt lite blogging om dagen, men jeg har i all fall fått inn et innlegg om dagen. Det er juleferie og gjerne litt ting som skjer hele tiden. Så syns jeg liksom ikke det passer seg å begynne å blogge midt på julaften, så da tar jeg igjen akkurat det innlegget nå. Jeg koser meg om dagen i all fall, så det må dere bare vite. Jeg håper dere koser dere også og at dere fikk en fin julefeiring igår og en fin romjul. 

   
   

 • Publisert: 25.12.2016, 17:44
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 24.dec

 • Publisert: 24.12.2016, 10:30
 • Kategori: Blogg
 • Det har stått DEC.24 på klokka i mi i noen timer nå. Helt siden 00:00 i natt. Jeg vet det fordi jeg så det. Jeg så det fordi jeg ikke fikk sove. Kanskje var det gårsdagens morsomheter som slo inn eller så var det julespenningen som bare ikke ville la meg få lukke øynene og våkne opp til dagens julemorgen. Jeg lå lenge å bare prøvde. Jeg sovnet litt også våknet jeg igjen. Sånn holdt jeg vel på i nesten hele natt, haha. Jeg tenkte faktisk på å stå opp en liten periode å skrive til dere, men jeg tenkte at skjermtid kommer til å gjøre meg mer våken, så jeg lot være. 

  Det viktigste er, at jeg er våken og klar for julemorgen akkurat nå. Det er mye som skulle skjedd for å holde meg unna det. Tradisjoner dere! 24.desember er her og i kveld er det selveste julekvelden. Vi pyntet treet og pyntet litt mer til jul igår og pakkene ligger fint under treet. Noen her i hus har i all fall vært snille i år, for det er masse pakker her! Vi gjorde unna en del igår, så i dag står det egentlig bare matlaging og kos på tapeten. Vi blir fire pluss tre stykker her i kveld og jeg gleder meg sånn. Familietid, god mat, stemning og trygghet. 

  Nå har julemorgen begynt og jeg skal bare kose meg og slappe av nå. Det håper jeg dere skal også. Ha en utrolig fin julefeiring alle sammen!

  God jul og godt nyttår!

   

   

 • Publisert: 24.12.2016, 10:30
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Med potetsalat til julelunsjen

 • Publisert: 23.12.2016, 13:13
 • Kategori: Trening og kosthold
 • Når det kommer til litt ekstra gode måltider er gjerne potetsalat en del av det. Er det noe jeg forsyner meg mest av når det kommer til slike måltider, er det nettopp potetsalat. Jeg elsker en god potetsalat og i dag bestemte jeg meg for å prøve å lage min egen for første gang. Det er jo genialt å lære å lage noe man selv er så glad i. Jeg må si jeg fikk det til ganske greit. Jeg kommer sikkert til å småspise på den i flere dager fremover, haha. Jeg skal dele altså.. er visst flere her i hus som er fan. 

  Ingredienser:

  6 poteter
  1/2 purreløk
  1/2 løk
  1 stilk selleri
  1 boks lettrømme
  5ss majones
  Salt 
  Pepper

  Jeg kokte potetene til de var møre, helte av vannet og lot de avkjøle litt. Mens potetene kokte, finhakket jeg løk, purreløk og stangselleri. Jeg blandet dette med en boks med lettrømme og majones. Når potetene var avkjølt kuttet jeg opp disse i passe terninger og vendte dette inn i blandingen. Til slutt smakte jeg til med salt og pepper. Jeg ble strålende fornøgd med tanke på at dette er min første potetsalat og jeg gleder meg til å spise den sammen til julelunsjen. 

  Velbekomme!

   
   

 • Publisert: 23.12.2016, 13:13
 • Kategori: Trening og kosthold
 • 2 kommentarer
 • Julehandel og bursdagsfeiring

 • Publisert: 22.12.2016, 11:53
 • Kategori: Blogg
 • God formiddag kjære dere. Funnet ut at jeg likegodt kan si "god formiddag" istedenfor "god morgen". Det blir liksom mer rett, også får jeg vel høre det snart hvis jeg fortsetter å skrive "god morgen" når klokken er halv tolv, haha. 

  I dag blir det litt farting på oss igjen. Vi skal handle litt til julen også skal vi på besøk til broren til kjæresten. Sammen med broren hans bor også kjæresten til broren og deres tre barn. Det yngste av disse tre har bursdag, så vi skal innom å hilse på og si gratulerer med dagen. Vi skal også få levert litt julegaver i dag. Det blir en del julegavefrakting, haha, men sånn er det vel i jula. Er nok flere gaver som skal ut av hus enn inn hit i år. Vi blir ikke så mange på julaften, pluss at vi har ikke noe særlig med småbarn her i år og det er jo gjerne de som får flest gaver. Det er vel sånn det skal være. 

  Jeg gleder meg til å feire litt bursdag og til å hilse på enda flere kjentfolk. Blir jo en stund mellom hver gang vi møtes, noe som så klart er litt synd, men er jo koselig når vi får muligheten til å møtes igjen. Jeg har jo omtrent familie over hele landet nå og jeg skulle så gjerne møtt alle mye oftere, men det blir litt vanskelig. Blir vel ikke noe lettere å treffe familie om jeg finner ut jeg skal bo i nord-Norge, men her har jeg "svigerfamilie" jeg kan plage, haha. 

  Enn så lenge er jeg og kjæresten alene hjemme, men det er vel ikke mange timene til vi ruller på veien oppover her. Skal nok få i oss litt mat snart så vi får kommet ordentlig i gang her. Jeg har en plan om å lage noe mer denne julen jeg ikke har laget før. Litt frokostsalater vi kan kose oss med i romjula. Tror det kan bli spennende å prøve. 

  Jeg ønsker alle en fin 22.desember. I morgen er det lille julaften altså!!

   
  Denne outfiten er dere kjent med, men jeg elsker den kjolen!

 • Publisert: 22.12.2016, 11:53
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Vandring i fjæra

 • Publisert: 21.12.2016, 13:34
 • Kategori: Blogg
 • Vi sto opp relativt seint i dag også, men tidlig nok til å utnytte lyset. Det er jo mørketid her oppe, men rundt lunsjtider er det faktisk lyst nok her til at vi ser litt, haha. Allerede i skrivende stund begynner det å bli ordentlig mørkt igjen. Vi har snakket om å gå en liten tur i noen dager nå og i dag fikk vi rotet oss til det. Vi gikk ganske raskt etter at vi sto opp sånn at vi fikk tatt noen bilder før mørket kom. Det ble en liten vandring i fjæra i dag og til tross for en del vind var det godt å komme seg litt ut. 

   
   

 • Publisert: 21.12.2016, 13:34
 • Kategori: Blogg
 • 6 kommentarer
 • Pakkelevering

 • Publisert: 20.12.2016, 20:28
 • Kategori: Blogg
 • Mens jeg sitter å venter på at middagen/kveldsmaten skal heve i bakebollen kan jeg like gjerne komme med et lite kveldsinnlegg til dere. Vi kom ganske nettopp hjem fra en liten runde med pakkelevering. To hus har vi hvert innom og det har vært koselig å se igjen kjentfolk jeg ikke har møtt siden sist jeg var her oppe.

  Jeg sitter å drømmer meg litt bort på kjøreturene her oppe. Tenker på at jeg kanskje bor her selv en gang. Tenker på hvor jeg kunne tenke meg å bo og hvordan jeg kunne tenke meg å hatt det. Snart står jeg sikkert der å virkelig må tenke på slike ting. Får jeg meg jobb, så blir det nok å flytte. Nå bor jeg jo ganske midt i vårt langstrakte land, men om en stund bor jeg nok enten i nærheten av min mor eller i nærheten av kjærestens mor. Det kommer jo an på om jeg får meg jobb en av plassene. Det har seg vel gjerne sånn at man lengter hjem til hjemplassen om man har gode opplevelser derifra. Jeg for min del kunne godt tenkt meg å bo på mitt lille hjemsted, men jeg kunne like gjerne tenkt meg å bo her nord. Jeg trives jo så godt her. Det blir nok jobben som bestemmer hvor jeg havner.

  Det er svarteste natta her oppe nå. Totalt mørke i og med at det ikke er noen lyktestolper ute som lyser opp. Jeg har ikke sett noe nordlys enda og det savner jeg litt, haha. Jeg har blitt så utrolig bortskjemt med nordlys de tidligere gangene jeg har vært her. Det er nesten trollbindende å se på et lys fra intet som bare svever over himmelen. Hørt rykter om at sola snur i morgen igjen (?), så dagen i dag har visst vært den mørkeste hittil. Det er mørkt i Trondheim og der jeg kommer fra på denne tiden av året også, men det kan liksom ikke måle seg med hvordan det blir her. I byen og der jeg kommer fra er det lysere uansett med tanke på gatelys og tettere bebyggelser, så selv i mørkeste natta er det liksom lys å se. Jeg synes mørketida kan være fin, men jeg merker jeg er trøttere om dagen enn jeg vanligvis er, haha. 

  Nå skal jeg snart ordne med hjemmelaget pizza til kveldsmat også skal vi bare kose oss utover kvelden. Håper dere har hatt nok en fin desemberdag!

     Litt dårlig bilde av nordlyset siden det er tatt med mobilkamera, men setter dere lyset på pc/mobil/nettbrett på det lyseste, så ser dere litt hva jeg kan være vitne til her oppe. Om jeg ser nordlys denne ferien, er jeg litt bedre beredt siden jeg har med speilrefleksen.

 • Publisert: 20.12.2016, 20:28
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Mørketidslandet

 • Publisert: 20.12.2016, 12:26
 • Kategori: Blogg
 • Da har vi fått i oss en superstor frokost (lunsj) her på Målsnes. Jeg er såå mett, men det tok ikke lang tid før jeg spiste på noe annet likevel, haha. Det er sånn med jula. Jeg spiser på noe hele tiden. Ikke rart man går opp i vekt.. Jaja, jeg får ta det opp med vekta etter ferien!

  I dag har vi heller ingen faste planer og jeg kjenner at det er litt godt. Helt fri. Vi ser på julefilmer, lager julegodt, leser bok og koser oss i mørketidslandet. Jeg vurderer å lage fløtekarameller i dag. Jeg skal se om vi har det vi trenger av ingredienser. Jeg tror kanskje vi mangler noe som gjør at de karamellene bare må vente litt. Fløtekarameller er også noe som er skremmende enkelt å lage. Det er snakk om få ingredienser og det tar heller ikke så lang tid å lage dem. Det som i etterkant tar en stund, er å pakke hver enkelt karamell inn i papir. 

  Nå skal vi bare være hjemme og slappe av tror jeg. Personlig har jeg lest litt de siste dagene og jeg tror jeg skal få lest ut Harry Potter i dag. Jeg er på fjerde boka og det har tatt meg så utrolig lang tid å bare komme dit jeg er nå. Merket med en gang jeg kom opp hit at leselysten blomstret. Når jeg er hjemme i byen vil jeg også lese, men det er noe med å bare gjøre det. Dagene mine er fylt opp med så utrolig mye annet, pluss at når jeg først skal lese, bør jeg så klart lese pensumbøker ovenfor fantasybøker. Fremover, etter jul og nyttår, blir det nok en del pensum. Praksis er ferdig og vi skal tilbake på skolen og etterhvert skrive bacheloroppgave. 

  I dag er det fire dager til vi sitter å ser askepott og julestjernen. Fire dager til selveste julaften. Det er også tre dager til juletreet kommer opp og til pakkene skal legges under treet. Jeg gleder meg sånn!

  Jeg ønsker alle en fin 20.desember!

   


   

 • Publisert: 20.12.2016, 12:26
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Julebakst

 • Publisert: 19.12.2016, 15:35
 • Kategori: Blogg
 • I dag fikk jeg endelig bakt litt julebakst og jeg har kost meg masse! Jeg har det så fint når jeg kan surre rundt for meg selv å gjøre noe jeg liker å holde på med. Baking er noe jeg finner ro i og jeg blir så glad når jeg ser at jeg får det til. I dag har jeg blant annet laget sjakkruter, noe jeg aldri har laget før, men det ble så bra og jeg ble overlykkelig, haha. Ikke så mye som skal til for å glede denne jenta bestandig. Med julemusikk i bakgrunn har jeg bare kost meg på kjøkkenet. Jeg lagde colakaker også. Eller, brune pinner, som noen av dere sikkert kaller det. Jeg har vokst opp med navnet colakaker. 

  Det ble to slag i dag. Usikker på om jeg skal lage noe mer, men jeg vurderer å lage karameller. For to år siden hadde jeg skikkelig dilla på å lage fløtekarameller. De ble så gode, takket være en god oppskrift jeg fant. Det er jo tross alt oppskriftene som virkelig gjør baksten. Jeg følger jo alltid oppskrifter og er de gode så går det som regel bra med baksten også. Samtidig blir baksten gjerne bedre jo flere ganger man baker de samme slagene. Derfor ble jeg så glad i dag når jeg fikk til noe jeg aldri har laget før. Leste oppskriften opp til flere ganger og enkelte ganger opp ned, men det gikk. 

  Sjakkruter og colakaker ble det lagt i kakeboksene i dag. Det kan vi kose oss med hele jula sammen med familie og venner som skulle ta turen innom. Oppskriften jeg brukte på colakakene finner dere HER. Oppskriften jeg brukte på sjakkrutene finner dere HER

   


   

 • Publisert: 19.12.2016, 15:35
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Bakedag

 • Publisert: 19.12.2016, 11:16
 • Kategori: Blogg
 • God 19.desember alle sammen! 

  Tenk at det kun er fem dager til julaften. Tiden har gått så fort. Synes også det er rart å tenke på at det er to år siden vi feiret jul her oppe sist. Det virker jo ikke så lenge siden. I mellomtiden har vi jo feiret jul nede hos meg også. Jeg husker at jeg synes tiden gikk så sakte når jeg var liten. Også gledet jeg meg til jeg ble større fordi de voksne alltid sa at tiden gikk så fort når man ble stor. Noen ganger er det jo greit at tiden går fort, men akkurat nå i juletider kan tiden bare gå så sakte som den får til, hehe. 

  Jeg fikk dessverre ikke bakt noen julekaker igår. Det blir derfor førstepri å bake litt i dag. Jeg og kjæresten blir hjemme alene store deler av dagen da ikke alle har fått juleferie enda. Noen må jobbe også, men snart blir det heldigvis juleferie på flere her i hus. Vi koser oss i all fall masse her oppe og jeg gleder meg til å komme i gang med lit julebakst. Det skal bli så godt med litt juledufter i hus. Det ble jo ikke noe baking hjemme i Trondheim, og julebakst er jo noe som virkelig setter fart på julestemningen.

  Det blir nok to typer julekaker i dag. Skal prøve meg på colakaker/brune pinner, noe jeg har laget flere ganger før. Jeg skal også prøve meg på sjakkruter, noe jeg ikke har laget før. Èn gang må jo være den første og jeg gleder meg til å prøve det ut. Hva skal dere finne på i dag folkens? Er det full fres før jula kommer eller har dere vært tidlig ute med alt slik at julen bare kan komme? Her i hus er det fortsatt adventstid og her oppe har de tradisjon med å pynte til jul på lille julaften. Gavene er jeg personlig ferdig med, der pleier jeg å være tidlig ute. Med baksten i boks litt senere i dag, tror jeg ikke det er så mye som mangler.

  Ønsker dere alle en super 19.desember!

   


   

 • Publisert: 19.12.2016, 11:16
 • Kategori: Blogg
 • 8 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 18.12.2016, 11:55
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå

  Akkurat nå sitter jeg i pysjen i stua hos "svigermor" og slapper av etter beste evne. Det føles så utrolig godt å være her oppe igjen!

  Ukens innlegg

  "Juleferie"

  Ukens trening

  Denne uken har vi virkelig sklidd ut. Ikke bare ut av treningsrutinene, men av matrutinene våre også, haha. Jeg var på trening på mandag og tirsdag, men har ikke trent noe mer enn det hittil denne uka. Planen er å trene litt i dag, så da havner jeg på tre økter denne uka. Det blir nok bare mindre og mindre trening nå som jeg har ferie, haha. Det pleier å bli sånn, også skjerper jeg meg skikkelig når jeg kommer hjem igjen. Som sagt tidligere er vi begge verdensmestere på å finne ting å feire sånn at vi kan vike fra matrutiene våre, haha. Nå er det jo juleferie og da er det vel bare å kjøre på? 

  Ukens høydepunkt

  Ukens høydepunkt blir uten tvil at vi fikk reise nordover og ta skikkelig juleferie. Det har vi gledet oss masse til! I tillegg har jeg fått kjøre en del de siste to dagene, noe som er veldig bra for men del. Mengdetrening er det jeg trenger nå!

  Ukens sang

  Carrie Underwood forrige uke og Carrie Underwood denne uka. Den dama der kan synge altså. Er en smule misunnelig bare!

   

   

  Ukens craving

  Denne ukens craving har vært pizza, haha. Lenge siden jeg har spist så mye pizza som jeg har gjort denne uka. Hvor godt kan pizza bli egentlig? Blir man aldri lei? Help me someone..

   

  Ha en god 4.søndag i advent!

 • Publisert: 18.12.2016, 11:55
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Siste søndag i advent

 • Publisert: 18.12.2016, 11:32
 • Kategori: Blogg
 • God morgen lesere! Jeg sier god morgen selv om det kanskje er litt sent for det. Også er det juleferie, så det blir nok flere morgener som starter ved lunsjtider, haha. Jeg har vært våken en liten stund da, så det er ikke sånn at jeg nettopp sto opp. Jeg og "svigermor" har sittet  i morgenmørket og hatt en fin samtale. For en dame altså! Morgenmørket ja, det blir vel ikke stort lysere enn det er nå egentlig. Det er jo full mørketid her oppe i nord. Jeg synes egentlig det er litt koselig jeg. Nordlyset har vi ikke fått sett enda, men jeg håper det blir!

  Kjæresten og lillebroren hans ligger enda å sover. Det ble litt sent igår kveld. Helg og ferie, da blir det sånn, og det er helt greit. Når de våkner så spiser vi sikkert litt frokost før vi egentlig har hele søndagen fri for planer. Jeg har likevel tenkt litt på hva jeg vil bruke denne søndagen på. Jeg tror kanskje jeg skal bake litt. Jeg har ikke bakt noe tidligere i desember, så jeg tror jeg må komme i gang med noe, haha. Også skal jeg og kjæresten prøve å få klemt inn en liten treningsøkt. Trening får mindre fokus i ferier, men litt må vi nå få til også i julestria. 

  Det føles godt å sitte her i pysjbuksa og bare slappe av. Verken hode eller kropp tillater meg å stresse med noe som helst. Jeg blir tvunget til å roe meg ned og jeg tror jeg trenger det. Her oppe i nord, med utsikt mot havet og fjellet kan jeg slappe av. Jeg har skrevet om det tidligere en gang tror jeg, at jeg får litt sånn hyttefølelse av å være her. Skjønner dere hva jeg mener? På hytta kan man slappe av, kose seg og kjenne på følelsen av frihet. Jeg tror jeg føler det litt sånn når jeg er her oppe, hehe. 

  Jeg satser på at det blir litt flere innlegg i dag enn det har vært de siste dagene. Når man er sånn på reisefot som vi har vært de siste to døgnene, så blir det litt vanskelig å skulle skrive flere innlegg om dagen. Inntil videre ønsker jeg dere alle en superfin søndag. Det er siste søndag i advent denne søndagen. Tenk at tiden har gått så fort!

   


   

 • Publisert: 18.12.2016, 11:32
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Kilpisjärvi

 • Publisert: 17.12.2016, 21:49
 • Kategori: Blogg
 • God kveld kjære dere!

  Da hadde jeg fått satt meg i ro etter dagens gjøremål, nemlig å kjøre til kilpisjärvi som ligger rett over grensa til Finland. I dag har jeg kjørt rundt 40 mil. Vi har fått hilst på litt familie, levert litt julegaver og egentlig bare tatt livet med ro. Jeg har virkelig fått prøvd meg langs veien også, noe som så klart er kjempebra. "Svigerfar" har sagt han vil sponse med litt drivstoff så jeg kan få til å kjøre litt i juleferien, noe som er utrolig snilt gjort. Nå kan jeg få mengdetrent litt, noe jeg ikke får mulighet til i Trondheim by. 

  Vi sto opp rundt halv ti i dag tidlig. Etter at vi hadde ordnet oss litt og fått i oss litt mat, var vi på veien. "Svigerbror" kjørte et kvarters tid før jeg tok over og etter det er det kun jeg som har vært i førersetet. Jeg har med andre ord kjørt i en del timer i dag. Litt sliten etterpå, men utrolig takknemlig for at jeg får muligheten. Vi kjørte til Kitdalen først. Der hilste vi på litt familie og plukket opp et par stykker som skulle være med til Finland før vi tok turen videre. Så kjørte vi til kilpisjärvi. Eller, de kaller det bare Kilpis her da. Kilpis er egentlig bare en relativt stor butikk oppe på fjellet rett over grensa til Finland. De har også et lite vinmonopol der og en restaurant. Etter en handel, spiste vi på restauranten før vi tok turen tilbake Kitdalen. Der satt vi en god stund og koste oss før vi rundt halv sju i kveld kjørte hjemover mot Målsnes. Vi har med andre ord vært på tur hele dagen, men jeg for min del har kost meg utrolig mye. 

  Nå sitter vi å slapper av alle sammen med en god film på skjermen. Mulig det er en smule plagsomt at jeg sitter her å skriver, men jeg må jo oppdatere dere, haha.

  Håper dere har hatt en like fin dag som meg. Ha en super lørdag videre!

   
   

 • Publisert: 17.12.2016, 21:49
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Juleferie!

 • Publisert: 16.12.2016, 22:02
 • Kategori: Blogg
 • God kveld dere! 

  Nå er vi faktisk på plass her oppe i nord-Norge. Vi har offisielt juleferie, helt på ekte. Det ble ikke noe innlegg tidligere i dag, i og med at all tid gikk til pakking og styr. Vi sto opp i ni-tida i dag tidlig. Vi fikk i oss mat og pakket alt ferdig. Vi så litt på tv og slappet av før vi etterhvert begynte å røre på oss. Vi skrudde av alt lys og trakk ut kontakter vi ikke trenger å ha i mens vi er på tur. Vi låste oss ut og gikk med hendene fulle av bagasje på vei mot flybussen. Vi gikk innom butikken på veien og postet noe greier før vi gikk til dronningens gate i Trondheim. Derifra tok vi flybussen rundt halv tolv en gang. 

  Når vi kom oss til Værnes sjekket vi inn bagasje og gikk gjennom sikkerhetskontrollen. Vi satte oss ved gaten vår og ventet egentlig bare på at tiden skulle gå. Vi boardet litt over halv to og plutselig var vi i lufta på vei mot Tromsø. I Tromsø sto "svigerfar" klar med bil for å hente oss og kjøre oss til Målsnes (mitt andre hjem). Jeg fikk til og med kjørt litt selv for første gang etter at jeg tok førerkortet. Førerkortet mitt er en uke gammelt i dag så det var vel på tide å få kjørt litt, haha. Merkelig å kjøre en annen bil enn skolebilen da. I dag har jeg kjørt en bil som er mye tyngre å kjøre enn den bilen jeg er vant til. Men det var veldig greit å få kjøre igjen, jeg trenger jo mer trening. Her oppe er det totalt mørke nå, så det var også noe nytt. Det er jo ikke lyktestolper her oppe, haha! Jeg tok ikke liv av noen i dag heller.

  Nå har vi kost oss med mye latter, god mat og super stemning. I morgen alt skal vi på tur til Finland og jeg har fått beskjed om at jeg må kjøre, så det kan jo bli spennende. 

  Håper dere har hatt en super fredag alle sammen!

   


   

 • Publisert: 16.12.2016, 22:02
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Snart jul

 • Publisert: 15.12.2016, 08:11
 • Kategori: Blogg
 • God morgen! Nå er jeg straks klar for å dra på skolen for første gang på fire måneder. Om en halv time går bussen og det er rart å skulle dra i motsatt retning i forhold til praksisplassen. Selv om jeg gjerne skulle hatt lenger praksis skal det likevel bli godt å komme tilbake til skolen å se kjente folk. Jeg liker jo skole, så det skal bli godt å komme igang etter jul igjen og fullføre bacheloren min. Praksisplassen min skal jeg så klart dra tilbake til på besøk. 

  Etter skolen i dag, er det tid for siste vakt på jobb. Dagen min blir med andre ord relativt full. Med tanke på reisen nordover i morgen har jeg ikke pakket så mye enda, så mellom skole og jobb i dag må jeg pakke det jeg skal ha med meg på tur. I morgen rekker jeg ikke å pakke, for da er det omtrent rett til flyplassen etter skolen. Jeg må til og med dra litt tidlig for å rekke flyet på grunn av syke priser på billettene. Når billettene koster fire ganger så mye dagen etter, så må det nesten bli sånn. 

  Nå er det snart juleferie!

  Det spørs om jeg får blogget dere så mye senere i dag på grunn av alt som skjer, men jeg ønsker dere alle en fin torsdag!

   


   

 • Publisert: 15.12.2016, 08:11
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Blodgivertime og julevask

 • Publisert: 14.12.2016, 17:28
 • Kategori: Blogg
 • Helloo og god kveld! 

  Da fikk vi satt oss i ro her en liten stund før vi snart er ute på farten igjen. Vi var borte på blodbanken i stad siden kjæresten hadde blodgivertime. Når vi kom dit spurte jeg om de hadde en ledig stol. Jeg hadde nemlig fått blodgivertime tidligere, uten anledning til å komme, så jeg lurte på om jeg kunne få gi i dag når jeg likevel var der. Det fikk jeg heldigvis og jeg ble så glad. Jeg hater å måtte si nei til blodgivertime og synes det var så dumt jeg ikke skulle få gi før juleferien. De trenger visst blodtypen min på 0- spesielt i juletider. Sikkert fordi det er mange blodgivere som reiser i julen. 

  Vi fikk gitt blod begge to og var i topp form etterpå. Man skal jo holde seg litt i ro når man har gitt blod, noe vi er godt inneforstått med. Vi bestemte oss derfor for ikke å dra på trening i dag. Allikevel tok vi i et tak her hjemme for å få det til å se litt ryddigere og finere ut til jul, sånn at det ser greit ut når vi kommer hjem fra ferie. Ikke noen tunge og avanserte ting, men litt støvsuging, litt støvtørking og et sengeskift ble blant annet gjort med julemusikken i bakgrunnen. Nå er det rent og fint her og vi mangler vel egentlig bare pakkingen før vi kan reise på fredag. 

  Nå skal vi snart ut igjen og denne gangen skal vi på besøk hos et vennepar av oss. Vi skal ta med noen julegaver og litt julekos, også skal vi si hade til dem før de drar til sitt og vi drar til oss for julen. Er alltid like koselig å være med dem. Vi har et sånt sært vennskap vi fire, haha. Vi tar oss selv så lite høytidelig som det går an tror jeg og tuller med ting som kanskje ikke alle tar som tull(?). Vi har det i all fall superkoselig når vi er sammen med dem så det skal bli en fin kveld. En tur innom julemarkedet blir det alltid. Gleder meg!

  Ha en finfin kveld, så blogges vi senere.
   

 • Publisert: 14.12.2016, 17:28
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Dagens gjøremål

 • Publisert: 14.12.2016, 12:00
 • Kategori: Blogg
 • Da var det kanskje tid for et innlegg igjen. Den ene nattvakten i helgen som var gjorde virkelig underverker på døgnrytmen min. Tolk det sånn som dere vil, men jeg sover veldig lenge om dagen, haha. Jeg skal på skolen igjen i morgen for første gang på fire måneder, så jeg må nok skjerpe meg litt og holde igjen juleferien til fredag ettermiddag. 

  Dagen i dag er jeg klar for free flow. Jeg har litt planer, men jeg har ingenting jeg gjøre i forbindelse med skole, praksis eller utdanning generelt. Jeg skal først og fremst prøve å få i meg litt frokost. Etterhvert skal jeg bli meg kjæresten å gi blod på blodbanken. Kanskje jeg får til å gi selv også, jeg håper det. Etterhvert i dag skal vi på besøk til et vennepar av oss og levere litt julegaver. Greit å få gjort det før vi reiser på fredag. Så blir det vel sikkert en tur rundt på julemarkedet igjen i dag. Det må virkelig nytes mens det er altså, for det er så koselig. Kom på julemarked folkens! 

  Som sagt blir det første skoledag på fire måneder i morgen. I morgen kveld er det også tid for siste vakt på butikken før juleferien. På fredag blir det en liten tur på skolen igjen før jeg må dra litt tidlig for å rekke flyet mitt som går klokka 14 fra Værnes. Da er det ferietid! Jeg rekker ikke være med å rydde og vaske noe særlig i morgen siden dagen er fylt opp med skole og jobb, så da blir det nok litt forberedelse til ferie i dag. Greit å gjøre leiligheten klar til vi en dag kommer tilbake. 

  Håper dere får en super dag!

   


   

 • Publisert: 14.12.2016, 12:00
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • En dag på farten

 • Publisert: 13.12.2016, 20:40
 • Kategori: Blogg
 • For en dag det ar vært. Også denne dagen har gått unna i turbofart. Jeg var på praksisplassen for siste gang i dag fra klokka 10-13. Etter praksis dro jeg hjem og var på farten igjen ganske kjapt etterpå. Jeg og kjæresten gikk oss en tur til sentrum og vandret gjennom julemarkedet igjen. Etter det gikk vi videre til solsiden der typen fikk signere kontakt med tanke på sin nye jobb som personlig trener. 

  Etter det fikk vi i oss litt mat før vi fartet hjem igjen. Når vi var hjemme dro kjæresten raskt på jobb og jeg fikk på meg treningsklærne og spiste litt kosttilskudd. Når kosttilskuddene hadde fått virke litt på kroppen dro jeg ned på trening. Etter noen minutter på mølla kom det en kompis av meg på senteret. Jeg fant ut at jeg ville følge han og hans treningsprogram i dag. Vi hadde det egentlig ganske gøy, haha. Jeg fikk han til og med med på en av mine benøvelser. Det var en fin økt som varte litt lenger enn vanlig. Greit innimellom det også. 

  Nå er jeg hjemme igjen. Jeg har fått i meg en god shake. Jeg har dusjet. Jeg har høy musikk på spotify og bare roer meg helt ned. Jeg har også fått tak i en spray som skal hjelpe meg mot elektrisk hår som jeg sitter med i håret i skrivende stund. Jeg har blitt tvungen til å gå med hestehale i evigheter nå, fordi håret mitt er så elektrisk at jeg takler ikke å ha det løst. Hårspray funket ikke, så da får vi se om denne fungerer, haha. 

  Det var litt rart å dra fra praksisplassen i dag. Jeg føler liksom at jeg skal tilbake dit. Det skal jeg også, men ikke helt enda, og ikke på samme betingelser som det har vært i praksisperioden. Jeg føler meg ikke ferdig og heller ikke klar for å dra, haha. Jeg hadde virkelig ingen anelse om hvor godt jeg skulle trives etter 16 uker ute i bedrift. Der har jeg overrasket meg selv. Gleder meg til å dra tilbake på besøk!

  Resten av kvelden får vi se hva jeg finner på. Jeg har vurdert å lage et eller annet, men er skikkelig usikker enda. Skal jeg bake, må jeg på butikken, og orker jeg det da? Skal også prøve å få i meg litt mat siden jeg har vært på trening, men den shaken gjorde meg så mett. Vi får se hva jeg finner på.

  Jeg håper dere har hatt en fin tirsdag!

   


   

 • Publisert: 13.12.2016, 20:40
 • Kategori: Blogg
 • 3 kommentarer
 • Siste dag i praksis

 • Publisert: 13.12.2016, 09:06
 • Kategori: Utdanning
 • Goood morgen dere! Jeg føler jeg faktisk kan si god morgen i dag selv om klokka snart er ni. Jeg skal straks kjøre ut døra her for å ta turen til praksisplassen en siste gang denne praksisperioden. Snart slipper dere å høre meg mase om den praksisplassen, haha. Synes dere har vært flinke da, som har holdt ut med meg de siste fire månedene. Jeg har jo hatt en fin praksisperiode, men jeg kan skjønne det kan være kjedelig for dere å høre om nesten hver dag. 

  Jeg tror jeg kommer til å få en fin siste dag. Jeg skal jo tilbringe den med så fine folk. Litt kjedelig blir det jo også at jeg er ferdig i dag. Jeg har hatt det så fint, spesielt de siste ukene, at det er synd jeg ikke skal jobbe der mer. Aldri har 16 uker gått så fort som det har denne høsten. Samtidig har jeg fått brukt denne høsten utrolig effektivt. Kurs, lappen, jobb og praksis på en gang har tatt på. Nå er heldigvis kurset gjennomført og jeg er ferdig med lappen også. Det blir nok litt roligere tider etter jul. 

  Jaja, nå skal jeg løpe til bussen. Jeg måtte bare innom for å ønske dere en god tirsdag. Håper dere får en super dag!

   


   

 • Publisert: 13.12.2016, 09:06
 • Kategori: Utdanning
 • 2 kommentarer
 • Juletre, popcorn og selfiestick

 • Publisert: 12.12.2016, 20:22
 • Kategori: Blogg
 • Åh, som jeg koser meg!

   


   

 • Publisert: 12.12.2016, 20:22
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Julemarked og homespa

 • Publisert: 12.12.2016, 19:28
 • Kategori: Blogg
 • God kveld kjære dere! 

  I kveld hadde kjæresten kveldsvakt og mens han dro på jobb, dro jeg en tur på biblioteket før jeg skulle ta turen på trening. Han hadde noen bøker som kom til å gå tom for lånetid mens vi er på juleferie, så da er det viktig å få levert dem tilbake før vi drar. Planen var å dra rett på trening etter turen på biblioteket, men jeg måtte stoppe innom julemarkedet på turen. 

  Det er så fint på torget nå som julemarkedet er på plass. Det er så utrolig mange fine boder å se på og mange mennesker som koser seg på juleshopping. I dag var det opplegg på scenen også og jeg sto egentlig bare der å hørte på ganske lenge. Snøen falt, det luktet juletrær, de sang julesanger fra scenen, folk handlet julegaver og hele julestemningen var liksom på plass. 

  Etterhvert var jeg omtrent nedsnødd og fant ut jeg måtte komme meg på treningssenteret. Økten i dag gikk mest på kardio, mage og rumpe, men jeg kjørte også litt biceps og skuldre i dag. Det var på senteret i ca en time og følte meg godt etterpå. Jeg føler trening har blitt en stor del av hverdagen min, men jeg vet at fokuset på trening kommer til å dabbe betraktelig av når jeg er på ferie. Det blir alltid sånn. Vi sier alltid her hjemme at vi skal være flinke og i all fall trene innimellom, men det blir dessverre for lite av det. Vi liker å skylde på ferie og at det er tid for late dager, noe som så klart er greit, men jeg håper vi får til å trene litt mer enn vi har fått til de tidligere feriene. Vi får ta det som det kommer. Mindre trening blir det i all fall, det vet vi, haha.

  Etter treningen i dag tok jeg meg en god dusj og kjørte på med litt homespa. Da snakker vi fudgekur, tannbleking, farging av bryn og ansiktsskrub. Det er greit å gjøre det mens jeg er alene, for jeg ser jo ikke ut i måneskinn når jeg holder på med det der, haha. Må bare skryte litt av den fudge-shampoen. Den gjør underverker på håret mitt. Jeg sitter med den i ca 30 minutter da, og ikke 5 minutter som det står på flaska. Noen får lilla hår av dette, men for meg fungerer det bra. 

  Nå skal jeg bare slappe av med julestemningen min alene til kjæresten kommer hjem fra jobb i kveld. Håper dere har fått en super start på uka. Kos dere videre i kveld alle sammen! 

   


   

 • Publisert: 12.12.2016, 19:28
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Skrive- og ryddedag

 • Publisert: 12.12.2016, 11:42
 • Kategori: Blogg
 • Jeg må ta meg selv i å si god morgen til tross for at klokken er ganske mye. Den endrede døgnrytmen min slo inn i går kveld også, noe som resulterte i altfor sen kveld igår, og altfor sen morgen i dag. Heldigvis har jeg lese- og skrivedag i dag så det gikk fint at jeg la meg litt sent.

  I dag skal jeg skrive ferdig oppgaven min tenkte jeg. Oppgaven jeg har i forbindelse med skole og praksis. Dette semesteret blir praksisen sett på som en slags praktisk eksamen, så vi har ikke noen flere eksamener enn endt praksis før jul. Vi har derimot en oppgave som skal leveres inn i forbindelse med praksisen. Den skal leveres om tre dager så da må jeg begynne å ferdigstille den. Det er en oppgave jeg har skrevet på gjennom nesten hele praksisen etterhvert som jeg har funnet litteratur og fått erfaringer som har med oppgaven å gjøre. 

  Bortsett fra oppgaveskriving skal jeg en tur på treningssenteret. I tillegg har jeg tenkt litt på å begynne pakkingen. Om fire dager så reiser vi nordover og med tanke på at jeg vil at leiligheten skal se okei og ryddig ut når vi kommer tilbake, synes jeg det er greit å begynne tidlig med pakking og rydding. Vi kommer ikke til å ta ned juletreet og julepynten før vi reiser, i og med at julen nettopp har begynt og vi vil ikke gi oss selv "feil signaler" ved å pakke ned jula før jula egentlig er her. Det vi med andre ord pleier å gjøre, er å rydde og vaske leiligheten før vi drar sånn at det er fint og greit ut her når i kommer tilbake. 

  Jeg skal sette i gang med skrivingen om ikke lenge og begynne å få orden i sysakene her hjemme. Siste dager i praksis er i morgen allerede og etter det er det bare to dager på skole og en vakt på butikken som står mellom meg og juleferie. 

   


   

 • Publisert: 12.12.2016, 11:42
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 11.12.2016, 13:28
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå

  Akkurat nå ligger jeg på magen, rett ut, i sofan. Jeg har på meg kosesokkene og pysjbuksen jeg fikk av svigermor til jul for to år siden. Gidder ikke skifte før jeg smetter inn i treningsklærne. Jeg tar meg selv i å tenkte på hvor utrolig fort tiden har gått de siste årene, noe jeg aldri i livet trodde jeg kom til å tenke når jeg var liten.

  Ukens innlegg

  "Min tur - førerprøven"
  "Et svar til Anki"

  Ukens trening

  Med økten jeg skal ha i dag kommer jeg opp på fem økter denne uka. Det føles utrolig godt, spesielt siden jeg ikke fikk så mange økter forrige uke. Jeg har trent to lower body økter, en upper body økt og en kardio-mage-rumpe-økt. Det blir nok en økt likt den sistnevnte i dag også. Jeg har hatt mer fokus på kardio den siste tiden, noe som vil si at jeg har valgt å kuttet litt ned på styrkeøvelser om minuttene på mølla blir mange. Det å trene kardio er i perioder utrolig kjedelig, men nå som jeg har fått bittelitt sansen for et par intervaller, føler jeg at jeg må kjøre på mens jeg har akkurat den motivasjonen. Det er ikke akkurat en garanti for at motivasjonen til kardio varer noe lenge..

  Ukens sang

  Ukens tv-serie

  Det må uten tvil bli vikings. Sesong fire del to har begynt å rulle på HBO og vi sitter som støpt fast i skjermen hver gang en episode kommer ut, haha.

  Ukens høydepunkt

  Denne uken ble det en del høydepunkt å se tilbake på. Jeg har fått lappen. Samboeren kom hjem fra Oslotur. Han sto også på praktisk eksamen og fikk jobbtilbud. I tillegg kom jo snøen nå på tampen av uka. Jeg har også hatt en super uke i praksis og kost meg utrolig mye med gjengen jeg har blitt kjent med der. En bra uke altså!

  Ukens craving

  Fløtekaramellene fra kremmerhuset, haha. Jeg fikk de i kalendergave den dagen samboeren dro til Oslo og jeg har spist på dem hele uka!

  Ukens film

  Vi så nettopp dokumentaren om Emil Valhalla Meek og hans kamp mot Palhares. Snakk om en viljesterk fyr som jobber mot det han vil altså. En motiverende dokumentar. Fikk lyst til å begynne med kickboksing igjen, haha. Så til og med kjentfolk i dokumentaren. Stå på K! Må få gratulere Emil med seier i natt også. Kjempebra!

   

 • Publisert: 11.12.2016, 13:28
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • 3.søndag i advent

 • Publisert: 11.12.2016, 12:51
 • Kategori: Blogg
 • Da var det søndag igjen og jeg er klar for en ny dag til tross for en utrolig sen kveld. Jeg var på jobb til litt over halv tre i natt og la meg rundt klokka tre. Jeg sovnet vel relativt fort der jeg lå. Åtte timer etterpå våknet jeg og da føler jeg egentlig at mye av dagen har gått allerede. Når man er vant til å stå opp klokka seks og ha hele dagen foran seg, så blir det sånn. Men det er søndag og det er greit. Jeg brukte nattetimene på noe veldig viktig og det føles godt.

  Jeg skal på vakt igjen i kveld, men jeg starter litt tidligere. Fra seks til elleve. Har troen på at det skal bli en ok vakt. Ellers i dag skal jeg prøve å få inn en treningsøkt før vakten begynner og ellers bare slappe av å kose meg denne søndagen.

  Det er tredje søndag i advent idag. Det er 13 dager til julaften og 13 dager til vi sitter å ser askepott og reisen til julestjernen i pysjen med godteri til frokost, haha. Det er fem dager til vi reiser nordover på juleferie. Det er likevel en del som skjer før den tid. Samboeren skal jobbe mandag og tirsdag pluss at han skal vi blod på onsdag. Jeg har fortsatt en dag igjen i praksis, en kveldsvakt på jobb og to dager på skole før vi reiser på fredag. Men på fredag, da er det jammen ferie også!

  Igår ettermiddag kom den etterlengtede snøen. Jeg håper det blir liggende litt og at ikke alt blir vann og sørpe med en gang. Jeg gikk på jobb i snøvær igår og gikk hjem i mange cm kramsnø. Det var liksom det vi manglet her.

  Håper dere får en fin tredje adventssøndag alle sammen!   

 • Publisert: 11.12.2016, 12:51
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Noe du kanskje ikke visste

 • Publisert: 10.12.2016, 18:56
 • Kategori: Blogg
 • Tenkte det kunne være gøy å skrive et innlegg om ting dere kanskje ikke visste om meg, som likevel kunne vært morsomt å vite. Dette er ting jeg ikke skriver om daglig, men som samtidig preger hverdagen og livet mitt på en eller annen måte.

  1. Jeg er skilsmissebarn.

  2. Når mamma og pappa eide gård sammen for mange år siden, var jeg odelsjente. Dette var en super fin gård i Hvittingfoss. Den står der vel enda, men jeg vet ikke hvem som bor der eller om det fortsatt er drift der. Pass på gården min hvem dere nå enn måtte være, haha.

  3. Jeg har fem søsken. En hel lillesøster, en halv storebror, to halve storesøstre og en ste(lille)søster. Jeg ser på alle som mine "hele" søsken selv om vi står i en "dine-mine-våre-situasjon". 

  4. Jeg takler ikke edderkopper. Ja, jeg vet de ikke er farlige, men de er så sykt ekle. Her i leiligheten har vi heldigvis ikke det problemet. Kan ha noe å gjøre med at vi bor over bakken. Tror jeg har sett to edderkopper i leiligheten siden vi flyttet inn og den ene var død, haha. Nå kommer det sikkert mange bare fordi jeg skriver om at det nesten ikke er noen her.

  5. Favoritthøytiden er jul, men når det kommer til årstider er jeg likevel en sommerjente.

  6. Jobben jeg har som frivillig er i regi av kirkens bymisjon.

  7. Jeg og min kjæreste traff hverandre når vi begge to gikk på Åsane folkehøgskole i Bergen. Jeg gikk hestesport mens han gikk musikk/vokal. Det var tider!
     8. Jeg har vurdert mer utdanning. Jeg har tenkt litt på et årsstudium i psykologi. Tror nok kanskje ikke det blir, men jeg synes psykologi er et veldig spennende fag. Jeg vil lære med om psykologi når det kommer til den bacheloren jeg snart er ferdig med. NTNU tilbyr en master som heter "barn og unges psykiske helse". Dette virker veldig spennende, men de har en del kriterier, så jeg får ikke søke der enda. Kanskje en gang i fremtiden. 

  9. Jeg spilte en del gitar når jeg var mindre. Spilte en del på folkehøgskolen også, men det har dessverre dabbet veldig av. Vi har to gitarer her hjemme. En hver. Jeg skulle ønske jeg virkelig kunne å spille, men det er bare opp til meg selv.

  10. Jeg trente kickboksing når jeg gikk på videregående. Graderte en gang til gult belte, men så meg etterhvert nødt til å slutte. En veldig morsom sport å trene!

  11. Jeg har mange drømmer. Jeg vil reise. Jeg vil synge. Jeg vil drifte en stor blogg. Jeg vil gjøre en forskjell. Jeg vil oppleve. Jeg vil ha barn. Jeg vil bygge et hus. Jeg både vil og nekter å leve et A4 liv. Jeg vil ta bilder. Jeg vil lære mer. Noen av mine drømmer føler jeg at går imot de andre. Dette med hus, barn og jobb tilsvarer kanskje et A4 liv, men det kommer an på hva man gjør ut av det. Dette med reiser og opplevelser tilsvarer kanskje en annen type spenning i hverdagen, men igjen, det kommer an på hva man gjør ut av hverdagen. Jeg ser ikke noe feil å leve et A4 liv om det er det man vil. Jeg føler jeg snart står i et veiskille der jeg må velge. Er det mulig å leve begge deler? Det gjenstår å se.
   


   

 • Publisert: 10.12.2016, 18:56
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • The feeling of sunday

 • Publisert: 10.12.2016, 12:13
 • Kategori: Blogg
 • "God morgen" blir vel kanskje litt sent å si, men "god dag" er vel innafor. Jeg har skikkelig søndagsfølelse i dag og jeg tror det er fordi vi hadde en super effektiv dag igår. Pluss at vi prøvde hardt å holde oss våkne igår sånn at jeg fikk snudd døgnet mitt litt til nattevakten i kveld. Jeg måtte gi meg litt før klokka ett i natt, da sloknet jeg før jeg traff puta etter å ha duppet av flere ganger på sofan. Jeg skjønner ikke hvorfor det skal være så vanskelig å holde seg våken, det var jo ikke noe problem for noen år siden, haha. Vi satt å så på film da, så det er nok derfor. Hadde jeg satt meg ned å spilt et spill eller noe, hadde jeg nok holdt meg våken. 

  Planen var å sove litt lenger i dag sånn at jeg fint klarer å holde meg våken i natt. Jeg våknet likevel rundt klokka ni i dag tidlig og fikk ikke sove mer. Jaja, det er i all fall litt lenger enn jeg pleier å få sove. 

  Etter gårsdagens usunne valg av feiring skal vi straks på trening. De litt usunne valgene hadde vi nok tatt uansett, men vi er av en eller annen grunn helt sykt flinke til å finne ting å feire sånn at vi kan skylde de usunne valgene på det, haha. Det er helg nå da, så da skylder vi på det også. Treningsøkten i dag kommer nok til å gå på kardio, rumpe og mage. Jeg viker litt fra programmet mitt, men jeg prøver å legge inn litt mer kardio for tiden, så da må det bli litt sånn. Jeg starter med noen intervaller på mølla før jeg tar noen øvelser etterpå. Stort sett tre sett som vanlig. Økten tar jeg litt som den kommer. Får endelig vært på trening sammen med samboeren igjen nå, etter hans hjemkomst. Det skal bli godt!

  Ellers i dag kommer dagen til å gå til avslapping og helt sikkert flere usunne valg før jeg skal på vakt i kveld/natt. Tror det kan bli en spennende vakt. Vi kommer i all fall til å kose oss etter beste evne. Håper dere får en super lørdag alle sammen!

   


   

 • Publisert: 10.12.2016, 12:13
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • We did it!

 • Publisert: 09.12.2016, 23:21
 • Kategori: Blogg
 • For en dag det har vært! Ikke bare sto jeg på oppkjøringen, men jammen gikk jobbintervjuet til kjæresten over all forventning også. Han fikk jobbtilbud på stedet, kun èn dag etter at han besto praktisk eksamen og ble personlig trener. Jeg har en stk gira kjæreste ved siden av meg som i skrivende stund har skikkelig lyst til å lage seg egen blogg med fokus på trening. Jeg får ikke lov til å hjelpe han så mye da, så han får bare holde på, haha. Får sikkert lov til å dele den med dere når den er klar.

  Etter oppkjøringen min var vi som sagt i byen en tur. Koste oss masse og hadde en rolig dag frem til han skulle på intervju. Jeg var en stund på sirkus shopping mens han var på intervju, men gikk etterhvert for å møte han. Han var på intervju på impulse , rett ved senteret, så da kunne jeg gå litt rundt på sirkus istedenfor å stresse han på impulse under selve intervjuet. Jeg fikk med meg siste rest av intervjuet og hørte han fikk jobbtilbud. Var en glad fyr i stolen der for å si det sånn! Han kommer likevel til å jobbe litt på butikken sånn i starten, så får vi se hva det blir til litt etterhvert. 

  Her hjemme er vi med andre ord litt i ekstase i kveld. Vi sitter med en følelse av at dette er en stor, viktig og minnerik dag for oss. En dag vi kan se tilbake på å smile. I dag har vi fått til noe som vil eller kommer til å prege hverdagen vår, noe vi tror kommer til å bli bra. Nå må jeg bare få meg jobb også, så er vi i boks for et par år. Jeg er fortsatt student da, så jeg har jo litt tid på meg. Spørs om jeg er like heldig å får meg jobb dagen etter eksamen(?)

  Ellers i kveld prøver vi å drøye tiden. Jeg prøver å forskyve døgnrytmen er par timer siden jeg skal jobbe natt i morgen kveld. Blir en slitsom vakt om jeg skal sitte å bli kjempetrøtt. Vi har kost oss med god mat og drikke, med julefilm og god stemning. Nå sitter vi med hver vår blogg og jeg lurer spent på hva han skal lage der borte i sofakroken, haha.

  Håper dere har fått en super start på helga, det har i all fall vi fått!

   


   

 • Publisert: 09.12.2016, 23:21
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Min tur - Førerprøven

 • Publisert: 09.12.2016, 15:50
 • Kategori: Blogg
 • Da var det min tur. Min tur til å sitte med nervene i spenn. Min tur til å sitte en time i bil med en ukjent person som skal skrive hvor flink jeg er til å kjøre. Min tur til å lure på hvordan denne timeslange turen egentlig gikk. Min tur til å kjenne lettelsen når han sa jeg hadde bestått den praktiske prøven. For det gjorde jeg, jeg besto! Med andre ord har jeg førerkortet. Eller, enn så lenge har jeg bare et midlertidig et, men det kommer vel et kort posten i løpet av neste uke, haha. 

  Tenk det, at jeg faktisk klarte det?! Hadde dere trodd det? Jeg hadde mine tvil selv, til tross for at jeg følte jeg hadde bedre og bedre kontroll for hver kjøretime jeg hadde. Det er noe med å vite at noen skal sitte å dømme hvor flink du er til å kjøre. En person som ikke er kjørelæreren din. Det blir mye skumlere da, og man gjør fortere sånne fillefeil. Jeg vil ikke si jeg kjørte plettfritt og perfekt i dag, men jeg hadde kontroll og turen gikk fint. Sensoren skreiv jeg hadde god plassering og hastighetstilpasning pluss at jeg var trafikksikker og hadde god samhandling. Det må ha vært godt nok til godkjent prøve i all fall, haha. 

  Jeg vil takke KMS trafikkskole for all god hjelp og gode tips. Spesiell takk til mine to gode lærere og til kontoret som har lagt til rette med kjøretimer som passer min timeplan. Jeg kan absolutt anbefale denne kjøreskolen videre! Spør etter Dennis eller Terje, så er dere sikret gode og morsomme kjøreturer.

  Vi feiret med å spise lunsj ute etter en liten vandring i byen. Julemarkedet er oppe i sentrum og det blir bare koseligere og koseligere å gå rundt å se på alt det fine. Vi mangler litt snø da. Det er litt synd med alt det våte regnet som kommer istedenfor. Senere i kveld skal vi en liten tur på et jobbintervju. Eller, samboeren skal på jobbintervju og jeg skal være støtte på samme måte som han var støtte for meg tidligere i dag. Igår ble han ferdig utdannet og i dag har har andregangsintervjuet sitt. Vi satser på at det går veien vi vil. 

  Ellers skal vi bare slappe av i kveld. I morgen skal jeg jobbe nattevakt som frivillig. Skal også jobbe som frivillig på søndag, men på en litt annen måte. spennende å være i gang der altså! 

  Jeg håper dere får en super helg alle sammen. Kos dere så mye dere kan!   

 • Publisert: 09.12.2016, 15:50
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Litt jul i praksis

 • Publisert: 08.12.2016, 14:24
 • Kategori: Utdanning
 • For den fin dag det har vært! Er det noe jeg liker å bruke tid på, så er det håndarbeid, verksted og kreativitet (ikke at jeg er kreativ, at all). Det er akkurat det vi har brukt tiden på i praksis i dag. Juleverksted, klementiner, pepperkaker, julemusikk og relativt god stemning med en utrolig fin gjeng. I dag var en av de dagene jeg ikke ville tiden skulle gå. Jeg ville bare være der og kose meg masse i lang tid. Jeg har kommet i bedre kontakt med ungdommene og i bedre kontakt med personalet. Det er kjempekjedelig å være ferdig så snart. Nå vil jeg bare være der, lenge og hele tiden, haha. 

  I starten av perioden var jeg veldig skeptisk til praksisplassen. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg hadde vel bare forestilt meg å være en annen plass (?). Nå så ser jeg at jeg gjennom fire måneder har kost meg masse og kommet i kontakt med barn, ung og voksne jeg så gjerne skulle ønske jeg kunne hatt mer med å gjøre. Men det er vel sånn å være student med praksis forskjellige steder. Jeg husker jo jeg tenkte sånn første praksisperiode også, men den perioden var halvparten så lang som denne så jeg har fått større muligheter til å finne plassen min denne gangen. 

  Jeg gleder meg forsåvidt til å fortsette med skolen, men jeg skulle gjerne fått meg deltidsjobb på praksisplassen ovenfor der jeg jobber nå. Finne meg noe mer relevant hvis dere skjønner? Jeg trives jo greit på jobben min, men det er jo ikke noen hemmelighet at jeg jobber der mens jeg studerer. Skal jo ikke jobbe der for bestandig.

  Ellers i dag kommer gutten min hjem og han sto på eksamen tidligere i dag, så han kan fra nå av kalle seg personlig trener! Jeg er såå stolt og det er kjedelig at jeg skal på jobb i kveld ovenfor å være hjemme å feire han. Jeg skal prøve å få laget en litt god middag sånn at vi kan kose oss før jeg må på farten igjen. Nå som han er hjemme er det bare min avslutning på skolen om stopper oss fra å reise nordover på juleferie. Om åtte dager har flyet vårt gått og vi befinner oss forhåpentligvis en plass det er litt mer snø enn i Trondheim. Teit å klage på været, men hallo.. regn og varmegrader? 

  Jeg må ordne opp litt her hjemme før samboeren kommer hjem. Vi skrives plutselig!

   


  Jula for to år siden. Tiden raser og det har tydeligvis håret mitt gjort også, haha. Husker jeg var rimelig lei det lange håret mitt der.

 • Publisert: 08.12.2016, 14:24
 • Kategori: Utdanning
 • 2 kommentarer
 • Poeng til mor

 • Publisert: 07.12.2016, 19:25
 • Kategori: Blogg
 • God kveld godtfolk og beklager for sen oppdatering. You know me by now.. Det blir sånn de dagene jeg har vært i praksis og drar rett på trening etterpå. Jeg har heldigvis fått gjort litt annet også da. Leiligheten er mye koseligere og ryddigere og jeg har med andre ord tjent litt husmorpoeng i dag. Kan ha noe å gjøre med at kjæresten kommer hjem fra Oslo i morgen, haha. Må jo få det til å se bittelitt finere ut her da. Jeg har tent treet igjen også, så nå sitter jeg bare å koser meg med "the julekalender" på tv før jeg etterhvert må prøve å finne på noe mer å gjøre. 

  Treningøkta i dag gikk veldig fint. Jeg er støl i kroppen etter økta på mandag, men jeg fikk trent litt ben i dag likevel. Jeg fikk litt vondt i hode mot slutten av økta, noe som sikkert er på grunn av litt lite mat i forkant. Men det hele gikk relativt greit og jeg fikk gjennomført økta jeg planla

  Jeg hadde en koselig dag på praksisplassen i dag også. Det er nesten synd at jeg trives bedre og bedre når det er to arbeidsdager igjen til jeg er ferdig. Fire måneder har gått utrolig fort. Det er nesten helt merkelig at det alt har gått nesten 16 uker siden jeg begynte i praksis. Jeg vil tro dere er litt lei av å høre at jeg er i praksis hver eneste dag. Det slipper dere snart. Dere skal istedenfor få slite med bacheloroppgaven sammen med meg til våren, haha.

   


   

 • Publisert: 07.12.2016, 19:25
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Den slitsomme roen

 • Publisert: 06.12.2016, 20:12
 • Kategori: Blogg
 • God kveld fra sofan! Her ligger jeg egentlig ganske ubehagelig. Jeg er rastløs og veldig fysen. Jeg har fri ettermiddag og jeg har vel egentlig mange muligheter. Det er bare det å få gjort noe, haha. Leiligheten burde absolutt blitt ryddet og jeg burde utnytte fritiden min. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg stresser. Jeg føler jeg må gjøre noe spesielt de kveldene jeg har fri. Den stressende hverdagen min har gjort at jeg blir rastløs de gangene jeg har en rolig stund. Tanken på å sette seg i hjørnet av sofan med en god bok er så fin, men å faktisk gjøre det er så vanskelig. Skikkelig teit egentlig, haha. 

  Jeg har vært på trening etter praksis i dag. Jeg har dusjet og laget meg skikkelig middag. Jeg har satt på oppvaskmaskinen og vasket litt klær. Nå slapper jeg egentlig bare av og burde bare være tilfreds med det, men jeg stresser. Det er liksom alltid noe som skal gjøres eller burde vært gjort. Har dere følt dette noen gang?

  Nei, nå får jeg gi meg. Heldigvis er det snart ferie og da har jeg ingen andre muligheter enn å bare roe meg ned. Jeg tror det skal bli godt jeg, og ikke minst nødvendig. Jeg skal tvinge meg selv til å bare slappe av i kveld. Det er tidlig opp igjen i morgen og siste innspurt i praksisen. 

  Har dere hatt en fin dag? Jeg håper i all fall det. Kos dere videre i kveld også blogges vi.

   


   

 • Publisert: 06.12.2016, 20:12
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Tusen takk!

 • Publisert: 06.12.2016, 07:04
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god tirsdags morgen!

  Jeg vil bare starte dagen med å trekke frem gårsdagens innlegg. Jeg vil takke for at så mange delte innlegget og derfor delte ordene mine videre. Jeg vet jo så klart ikke om innlegget ble delt på positivt eller negativt grunnlag, men ordene er i all fall kommet ut og det er vel det viktigste? Jeg har blitt delt på hatsider mot barnevernet før og tviler ikke på at noen av delingene er kommet dit igjen. 

  Uansett så er innlegget, og i all fall min side av debatten delt, og det er jeg takknemlig for! Debattinnlegget til Anki retter seg direkte mot meg og min mulige fremtidige rolle og jeg følte jeg måtte komme med et svar og forsvare meg og andre nyutdannede litt. 

  ------------------------------------------------------------------------------------

  Ellers er jeg klar for en ny dag. Var merkelig nok ganske trøtt i dag til tross for at jeg la meg i rett tid igår kveld. Sånn er det bare, hehe. Når jeg våkner ordentlig er det bare å kjøre på med denne dagen også. Det er siste innspurt før ferien nå, så da må jeg gjøre det beste ut av den. Dagen går til praksis frem til i ettermiddag en gang. Så må jeg vel få til en liten økt på impulse før jeg tar kvelden. En relativt rolig og vanlig dag for min del altså. Fortsatt hjemme alene, så kan være derfor jeg ikke gjør noe særlig ut av meg, hehe. 

  Jeg ønsker dere alle en super tirsdag!

   


   

 • Publisert: 06.12.2016, 07:04
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Et svar til Anki

 • Publisert: 05.12.2016, 12:42
 • Kategori: Blogg
 • Jeg er 22 år og er straks ferdig med min bachelor i barnevernspedagogoikk. Betyr det at jeg ikke kan barneoppdragelse? Betyr det at jeg ikke klarer å ta vare på barn? Betyr det at jeg ikke kjenner til hva som er rett og galt?

  Jeg trenger erfaring etter endt utdanning, hvem gjør vel ikke det? Alle må starte en plass.

  Egnethet er en annen ting. Ikke alle burde jobbe i barnevernet. Samtidig er det ofte sånn at de som personlig ikke passer til yrket, merker dette selv og slutter på studiet. Jeg har ikke eksakte tall, men jeg mener å huske vi startet over 100 stykker på kullet mitt og nå er vi rundt 80 stykker igjen. På studiet mitt fikk vi også vite i starten av løpet at vi kunne sende skikkethetsvurdering om vi mente noen av våre medelever ikke passet til yrket. Samtidig deles kullet opp i basisgrupper med egen basisgruppelærer vi har gjennom hele utdanningsløpet. Disse lærerne har muligheten til å fange opp de som eventuelt ikke skulle være egnet. Bare for å nevne det, må vi også levere politiattest ved studiestart.

  På skolen min har vi gode lærere som kan det de holder på med innenfor sine fag og flere med erfaring. Vi har også den ene fagbokens forfatter som lærer.

  Praksis gjennom studiet kritiseres i artikkelen. Det stemmer at vi har praksis i barnehage, barneskole og ungdomsklubb. Men dette er i hovedsak den første praksisperioden på to måneder. Vi har en praksisperiode til på hele fire måneder. Her er målet å få alle studentene inn i institusjon, barnevernstjeneste, familiesenter, barnevernvakta og liknende. Noen er inne i skolen også denne perioden, men på et helt annet nivå. I tillegg til praksisperiodene har vi prosjektperiode i år nummer to i studiet. Her får gruppene selv velge en problemstilling. Her får vi god øvelse i å undersøke, intervjue og snakke med folk som jobber innenfor tematikken vi velger å skrive om. Jeg og gruppen min skrev oppgave om barn, ungdom og prostitusjon og vi snakket med mange både i Oslo og Trondheim om hvordan de jobber med tematikken. Kjempespennende og lærerikt. Om ikke dette var nok har vi også i flere perioder ferdighetstrening som går over en hel uke. Da har vi fokus på forskjellige tema for hver gang. For eksempel har vi hatt ferdighetstrening når det kommer til samtaler med barn og unge. Ferdighetstrening innebærer refleksjon, rollespill og liknende som tillater oss å prøve ut slik at vi selv ser hva som fungere og ikke. Dette filmes så vi får se oss selv «utenfra og inn». Dessuten synes jeg det er merkelig å kritisere at vi er i praksis i barnehage, skole og på ungdomsklubb for vi trengs i like stor grad på de arenaene som i barnevernstjenesten. Dette med tanke på forebygging og tidlig innsats.

  Kultur er noe vi har med oss gjennom hele utdanningen. Jeg har følt at vi hele tiden oppfordres til å reflektere over våre nye landsmenn når vi for eksempel skal skrive oppgave. I enkelte tilfeller har vi oppgaver rettet direkte mot disse menneskene. Også må det sies at selv om det kommer mennesker til Norge med andre oppdragelsesmetoder, har de også lover å forholde seg til når de krysser de norske grensene.

  Om man ikke har barn selv betyr ikke det at en 22 år gammel person ikke skjønner hva som er rett og galt. Vi er innforstått med at det å være forelder kan være vanskelig. Selv har jeg vokst opp blant en stor søskenflokk og har den dag i dag sju tantebarn jeg har med å gjøre i forskjellig grad. Jeg vet også hvordan det er å vokse opp og være ungdom i dagens samfunn. I tillegg jobber jeg som frivillig i kirkens bymisjon der jeg fullt og helt må jobbe med samtalemetodikk. Dette er også erfaringer jeg fint kan bruke videre i arbeidet mitt.

  Jeg valgte å ta denne utdanningen for å gjøre en forskjell for de som virkelig ikke har det bra, for å fange opp og for å forebygge. Ikke bare hjelpe barnet eller den unge, men også familiene rundt de små kjære menneskene.

  Til slutt i din artikkel Anki, deler du et tilfelle med en utenlands mann og hans to sønner, der denne mannen fratas sine barn fordi han slår. Du spør meg hva jeg ville gjort. Jeg kan ikke svare deg her å nå. Jeg kjenner ikke til familien, jeg kjenner ikke til saken og jeg vet ikke hvilken alvorlighetsgrad det er snakk om. Jeg vet heller ikke hva barnevernet eventuelt prøvde å gjøre før han ble fratatt sine barn, jeg vet ikke om det ble prøvd ut noe i det hele tatt og jeg vet ikke hvordan akkurat denne saksgangen gikk. Jeg mener, uansett, at man må bli kjent med en familie og hvordan saken egentlig er før man tar noen avgjørelser.

  Det kan være jeg skal jobbe i barnehage, det kan være jeg skal jobbe i institusjon og det kan faktisk være at jeg jobber i selve barnevernstjenesten en gang i mitt liv. Jeg er ikke ferdig utlært, for det blir man aldri i dette yrket eller andre yrker som har med barn, unge og mennesker å gjøre. Jeg trenger erfaring, det gjør vi alle. Spesielt som ferdig utdannet. Men jeg må få sjansen til å få denne erfaringen også!

  (Du kan lese Ankis debattinnlegg HER)

 • Publisert: 05.12.2016, 12:42
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Home alone

 • Publisert: 05.12.2016, 10:09
 • Kategori: Blogg
 • God mandag morgen! 

  Da var det ny uke nok en gang og jeg blir alene store deler av den. Jeg og kjæresten sto opp klokka 05:00 på morgenen idag fordi han måtte gjøre seg klar til å reise til Oslo. Han skal være der for å jobbe med skolen og ta eksamen. Dette blir andre treffet i Oslo og på torsdag er han ferdig utdannet personlig trener. Alltid like kjedelig når han drar, men det er heldigvis bare snakk om noen få dager. Han blir boende hos min mamma når han er der nede, så han får muligheten til å si ordentlig god jul fra oss begge mens han er på tur.

  Jeg blir værende i Trondheim til vi drar på juleferie nordover. Denne uken blir den siste "hele" uken jeg er i praksis. Jeg er ferdig den 14.desember. Så denne uken blir det praksis fra mandag til og med torsdag som vanlig. Det blir også jobb på butikken på torsdag og jobb som frivillig lørdag og søndag. Etter denne uken er det litt praksis, litt skole og litt jobb igjen før vi reiser. Elleve dager! 

  Det blir rart å være alene til torsdag, men det skal vel gå bra. Jeg er jo så mye på farten uansett, hehe. Litt kjedelig å være hjemme alene da. Uansett går dagene og ukene så utrolig fort nå for tiden, så jeg satser på det blir sånn denne uken også. 

  I dag er planen å dra til praksis om kort tid før jeg tenkte å ta meg en tur på treningssenteret i ettermiddag. Jeg håper dere får en super start på en ny og fin uke alle sammen.

   


  Ønsker min kjære en fin uke i hovedstaten og masse lykke til på eksamen! 

 • Publisert: 05.12.2016, 10:09
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Uken som gikk

 • Publisert: 04.12.2016, 10:06
 • Kategori: Blogg
 • Akkurat nå

  Akkurat nå sitter jeg under det gode teppet mitt å ser på polarekspressen. En fast julefilm som bare følger med etterhvert som jula kommer. Her sitter jeg i lyset av juletreet, som lyser godt i og med at det fortsatt er litt mørkt ute. Julebrusen og kosen er her med meg og jeg slapper av etter beste evne.

  Ukens innlegg

  "Hvor mange glass tåler barnet ditt?"
  "Årets pepperkakehus"


   

  Ukens trening

  Denne uken har det, som fryktet, ikke blitt like mye trening. Ikke ble det trening på fredag heller, noe som egentlig var planen fordi jeg hadde god tid. I dag blir det trening heldigvis og etter dagens økt vil jeg havne på tre treningøkter denne uka. Det er mindre enn jeg har hatt som vane å ha for tiden, men som sagt tidligere så kom det til å bli sånn denne uka. Jeg hadde kunnet presse meg for å få inn flere økter, men når kroppen ikke er helt med, så ville jeg ikke pushe for mye. Neste uke blir det nok litt roligere, så da kan det hende jeg får inn et par økter til.

  Ukens bok

  Ukens bok blir nok ingen overraskelse for dere. Jeg er fortsatt i Harry Potter verden og på bok nummer fire. Jeg nærmer meg slutten nå altså. Har jo en del sider igjen, men èn side lest er èn side nærmere bok nummer fem.

  Ukens film

  Ukens film må jo bli polarekspressen! En fantastisk fin julefilm som jeg tror speiler manges magiske forhold til julen. Filmen trekker også inn de som har et vanskeligere forhold til julen på en fin måte. Dette er en av mange filmer som hører julen til og som bare må være en del av hele opplegget, hehe.

  Ukens sang

  Jeg har fått helt vilt dilla på denne versjonen av sangen. Den er så behagelig å høre på!

  Ukens irritasjon

  Ukens irritasjon kommer fra et debattinnlegg skrevet av Anki Gerhardsen. Et debattinnlegg om ansatte i barnevernet som jeg så klart har tenkt til å svare på. Jeg har allerede startet på et innlegg, men jeg tror det blir et litt omfattende innlegg som jeg gjerne vil formulere rett. Da tar det litt tid, hehe. Dere finner debattinnlegget HER.

 • Publisert: 04.12.2016, 10:06
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • En skikkelig julemorgen

 • Publisert: 04.12.2016, 09:22
 • Kategori: Blogg
 • Når jeg legger meg og har fri dagen etter pleier jeg å sette på vekkerklokke. Det gjør jeg for å kjenne litt på hvor trøtt jeg er når jeg våkner, for å ikke miste hele dagen (siden jeg har fri) og egentlig for å legge meg igjen å sove litt til (men ikke like tungt). I dag ble det ikke som vanlig. Jeg hadde vekkerklokka på 08:15 og hadde vel egentlig planer om å legge meg til å sove litt igjen når klokka ringte i dag tidlig. Istedenfor våknet jeg litt og gikk etterhvert inn for å ikke legge meg for å sove noe mer. 

  Istedenfor kledde jeg på meg daffeklær, tente juletreet og julestjernen, ordnet meg med julebrus og la meg i sofan under verdens beste teppe med en skikkelig julefilm. Dette ble egentlig en skikkelig julemorgen. Jeg lå i senga og lurte på hvilken film jeg skulle se, men den var egentlig ingen tvil. Det måtte jo bli polarekspressen. Det er en film jeg må se hvert år når det nærmer seg jul eller i julen. 

  Nå ligger jeg bare her å koser meg, ser på filmen og venter på at min kjære skal våkne så han kan få dagens kalendergave. Han skal nemlig på pakken for 4.desember. 

  Nå er det 20 dager til julaften og kun 12 dager til vi reiser nordover på juleferie. Som jeg gleder meg!

   

  Scenes from The Polar Express
   

 • Publisert: 04.12.2016, 09:22
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Årets pepperkakehus

 • Publisert: 03.12.2016, 10:34
 • Kategori: Blogg
 • God morgen og god 3.desember. Igår fikk vi skikkelig julestemning her hjemme. Etter middagen ute gikk resten av kvelden til julemusikk, stemning og pepperkakehus. Som jeg skreiv igår også, så har jeg fått en slags tradisjon med å bygge pepperkakehus mot jula. Jeg har ikke vokst opp med den tradisjonen, men jeg synes det er så gøy, så da får det bli min egen lille tradisjon som jeg selv kan ta med videre. Pepperkakehuset ble som det ble og vi koste oss masse her vi sto med melis, smeltet sukker og non stop opp til ørene. 

  Her var det bare å slå til med kreativiteten til beste evne. Vi gikk for kun hvit melis i år, med non stop og seigmenn til pynt. Nå står huset vårt midt på spisebordet og minner oss om en utrolig fin og koselig kveld og så klart om at jula nærmer seg. 

   


   

 • Publisert: 03.12.2016, 10:34
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • Hvor mange glass tåler barnet ditt?

 • Publisert: 02.12.2016, 19:45
 • Kategori: Blogg
 • Husk på dette! 

   

 • Publisert: 02.12.2016, 19:45
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Hodet stilles mot julemodus

 • Publisert: 02.12.2016, 19:42
 • Kategori: Blogg
 • God fredags kveld!

  Da er jeg plassert i sofan etter en lang, men samtidig fin dag. Jeg startet dagen veldig tidlig og jeg var på kjøreskolen allerede klokka sju. På kjøreskolen startet vi opp med litt teori før vi omsider kom oss ut på veien. Etter kjøretimen på landeveg dro vi tilbake på kjøreskolen og avsluttet med teori. Dette var min aller siste kjøretime (forhåpentligvis). Neste gang jeg kjører bil skal jeg faktisk ha oppkjøring! 

  Etter kjøreskolen var planen egentlig å dra på trening. Det som heller skjedde var at vi ordnet oss litt og vandret litt i byen før vi satte oss en plass for å spise middag. Jeg sto opp mellom kvart over fem og halv seks på morgenen idag. Jeg var så sliten etter kjøretimen og orket rett og slett ikke å dra på trening i dag. Arbeidsdagen igår var også veldig travel og når jeg i tillegg slutter klokka 23 ble det ikke mange timer søvn i natt. Det blir med andre ord ikke like mye trening denne uka som tidligere, hehe. 

  Resten av kvelden skal vi bare slappe av. Jeg skal opp i rett tid i morgen fordi jeg skal jobbe fra 12-21 på butikken. Vi fant ut at det var greit med en rolig kveld ovenfor full fres. Jeg var bedt i bursdag i dag også, men måtte dessverre melde avbud. Jeg trenger denne roen bare i kveld, hehe. Kroppen og hodet mitt stilles for tiden mot julemodus, så disse travle dagene tar på. Mulig vi tar på oss jobben med å pynte pepperkakehus i kveld da. Jeg har ikke vokst opp med en sånn tradisjon fra min egen barndom, men jeg synes det er så koselig så det har blitt en slags egen tradisjon å pynte et pepperkakehus mot julen. 

  Håper dere har fått en fin start på helga alle sammen. Kos dere masse!

   


  Snart tilbake til dette her!
   

 • Publisert: 02.12.2016, 19:42
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • Siste kjøretime

 • Publisert: 02.12.2016, 06:05
 • Kategori: Blogg
 • God morgen! 

  I dag ble det skikkelig tidlig morgen på meg. Så tidlig at "God morgen Norge" ikke har startet opp på skjermen enda en gang. I dag er det tid for min siste kjøretime. Jeg håper i all fall det blir den siste. Neste steg blir oppkjøring, og står jeg på den, så skal dagens kjøretime bli den siste. Jeg gleder meg mer til å bli ferdig enn å faktisk kjøre. Det er litt mer som et tiltak for meg å dra på kjøretime enn noe morsomt. Det er nok fordi jeg ikke får så store muligheter til å kjøre når jeg først har lappen. Jeg kommer jo ikke til å skaffe meg bil her i byen med det første. Derfor får jeg ikke muligheten til å kjøre før eventuelt i ferier når jeg er hjemme. 

  Det skal i all fall bli utrolig godt med lappen når jeg først får den. Jeg vet jo jeg kommer til å være avhengig av lappen om ikke så lenge. Da er det veldig godt å ha den i boks. Pluss at det blir litt roligere fremover og etter jul med tanke på at jeg slipper å ta kjøretimer. Jeg har jo holdt på  ganske lenge med lappen denne høsten. 

  Idag skal jeg ha landeveiskjøring om jeg husker rett. Skal være på skolen klokka sju og har opplegg frem til klokka tolv. Går ut ifra at det er litt teori først også er det ut på veien etterpå. Det er spennende og lærerikt pluss at jeg føler de er skikkelig flinke der borte. 

  Da farter jeg av gårde snart. Håper dere får en super 2.desember alle sammen. I dag var det kjæresten som fikk kalendergave og han ble fornøgd heldigvis, hehe. Ønsk meg lykke til også blogges vi nok om ikke så lenge.

  Husk vennekvelden som blir arrangert på kjøreskolen den 5.desember! 

   


   

 • Publisert: 02.12.2016, 06:05
 • Kategori: Blogg
 • 2 kommentarer
 • Det er 1.desember

 • Publisert: 01.12.2016, 07:03
 • Kategori: Blogg
 • Hei og god morgen!

  Idag er det 1.desember! Tenk at vi er kommet til desember allerede, det er jo helt vilt. Dette semesteret, denne høsten og de siste månedene har gått så utrolig fort når jeg ser tilbake på dem nå. Nå er det 24 dager til julaften og 16 dager til jeg og samboeren drar på juleferie til nord-Norge. Jeg fikk den første pakken i kalenderen vår. Nå er vi virkelig i gang!

  Gratulerer til Carlsen som vant i natt. Synd jeg ikke fikk sett det, men noen må faktisk sove om natten også, haha! 

  Jeg kom egentlig bare innom for å si hei og god morgen. Jeg må farte ut ganske straks, men ønsker dere en super 1.desember. Kos dere med mange julekalendere. Det er kalendere på mange kanaler på tv, og om dere ikke finner de der, ligger det faktisk noen kalendere på youtube. Jeg er i ekstase for at julen nærmer seg. Tankene er der fortsatt og alltid, for de som ikke gleder seg like mye. Jeg håper så klart de får en fin desember måned også! 

  Ha en super torsdag alle sammen. Jeg skal "feire" desember måned med praksis og jobb i dag!

   


   

 • Publisert: 01.12.2016, 07:03
 • Kategori: Blogg
 • 4 kommentarer
 • hits