Den optimistiske mila på mølla.. Del 2

Dere som har lest bloggen min en stund husker kanskje tilbake til det innlegget jeg skreiv om den optimistiske mila mi? De av dere som ikke har lest det, kan lese det HER. Jeg var i det optimistiske hjørnet igjen igår og tenkte at jeg skulle prøve på nytt. På samme måte som sist jeg bestemte meg for å jogge en mil tenkte jeg at “det må da gå an”. Om jeg så skal gå, krabbe, rulle eller jogge skal det stå en mil på displayet før jeg gir meg. Det gikk ikke slik igår heller, haha. Kroppen min bare kortslutter når jeg nærmer meg halvveis så da velger jeg for min egen del å holde ut til det i all fall står fem km.

Jeg har ikke trent så mye kardio at jeg lett jogger en mil, men at det skulle være så vanskelig da?! Jeg skjønner jo at det er tøft og at man blir sliten, men dette er andre gangen jeg får et slag i trynet som etterlater seg følelsen av at jeg må jobbe mye mer før jeg får det til. Jeg har ikke tålmodighet til å vente på å få det til. Skjønner dere meg? Jeg vil få det til nå! Jaja, jeg får bare trene mer og i det minste ta fem kilometeren når jeg bestemmer meg for å trene skikkelig kardio. Jeg kommer meg vel oppover i kilometer etterhvert og en eller annen gang står det kanskje en mil på displayet mitt også. 

Jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg higer sånn etter å klare å jogge en mil. Jeg liker jo egentlig ikke å være så lenge på mølla i utgangspunktet. Jeg tror det har å gjøre med at en mil er ganske langt til fots og at man får en mestringsfølelse av å få det til. Nå sikter jeg ikke til de av dere som kjører på mil etter mil, haha. All creds til dere for at dere klarer det. For meg og sikkert mange andre er det mer enn nok å ha en mil som mål. Som sagt så blir jeg utålmodig, så vi får se hvor lenge jeg kjenner på den følelsen av å måtte klare det målet. Jeg er sprengrød og lilla i ansiktet etter fem km, så jeg tror det er tryggest om jeg holder meg til den lengden enn så lenge. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg