Sees for første gang på tre år

Hei dere! 

Dagen idag startet med tidlig morgen og altfor liten frokost klokka 06:45. Da var det tid for å stå opp og bli klar for dagen. Litt over halv åtte gikk jeg mot bussen i et kjølig høstvær. Jeg merker det er skikkelig kaldt på morgen og kveld nå så her er allerede vinterjakka dratt opp fra kjelleren og på når jeg går ut. Jeg busset til praksisplassen en tur for et møte. Etter møtet var jeg en liten stund på praksisplassen før en totimers kjøretime. Idag har vi beveget oss inn på hastighet og flerfeltsvei, noe som forsåvidt gikk bra, men jeg trives jo ikke med å kjøre fort (enda). Jeg trives altfor godt i 50-sona, men det blir vel bedre etterhvert. Kjørelæreren min har i all fall tro på at hastigheten kommer raskt nok når jeg blir mer komfortabel i førersetet og det har han sikkert rett i. 

Helgen min starter derfor relativt rolig. Jeg var ferdig med mine planlagte planer for dagen klokka 12. Jeg skulle egentlig jobbe i kveld, men samboeren min har vært en superknupp å tatt den for at jeg skal få muligheten til å treffe ei venninne jeg ikke har sett siden videregående. Jeg gleder meg masse til å treffe henne igjen! Vi har begge hatt så mye å gjøre etter videregående at det å treffes har blitt kjempevanskelig. Jeg gikk folkehøgskole i Bergen når ho begynte på videre utdanning i Levanger. Når jeg begynte å studere barnevernspedagogikk her i Trondheim var vi veldig mye nærmere hverandre, men tiden strakk ikke til for at vi skulle få til å møtes. Nå, tre år senere, skal vi altså få til å treffes i helga. Jeg er glad vi har ikke har mistet kontakten helt, sånn mange gjør når man flytter langt bort fra hverandre!

Jeg skal jobbe igjen imorra fra 10-18, så litt jobb blir det allikevel. Etter jobb på lørdagskvelden blir det helg for min del også og til en forandring starten på høstferien. I og med at jeg er i praksis og skal følge deres program får jeg høstferie på lik linje med mine “kolleger” på praksisplassen, der de praktiserer denne ferien. Som student har man jo ikke høstferie på lik linje med barne- og ungdomsskoler, videregående eller folkehøgskole, men dette året får jeg visst det, og jeg skal absolutt ikke klage. Jeg får tid til å slappe av og roe meg litt ned samtidig som jeg får tid til å organisere og strukturere arbeidet mitt enda bedre. Planen var å dra sørover å bli borte en ukes tid, men planene er endret og vi skal ha en Trondheimsferie. De eneste planene jeg har fastsatt for ferien er kjøretime tirsdag og onsdag. Nå har jeg bodd i Trondheim i to år og vet jo om litt hva som kan gjøres her, men har dere tips og ideèr til hva man kan gjøre på ferie i egen by må dere bare skrike ut. Jeg er jo sånn vanemenneske, så jeg holder meg jo gjerne til den faste og kjente ruta. Kanskje har dere tips til ting jeg ikke har gjort enda?

Jeg håper dere har fått en fin start på helga og høstferien!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg