Dagen igår

God dag lesere og god helg! Endelig fredag ikkesant? For min del har uka gått altfor fort. Vi har jo høstferie her hjemme fridagene har en tendens til å gå fortere enn arbeidsdagene. Plutselig har det gått en uke alt! Vi har kost oss maks disse fridagene og for min del var det absolutt noe jeg trengte. Vi har slappet av, vært på trening, spist masse god mat, vært på kino og igår var vi faktisk på pirbadet.

For første gang tok vi turen til pirbadet igår. Vi har snakket om det i snart to år at før vi flytter fra Trondheim så må vi ta turen dit. Igår ble det altså. Vi var vel i de aller fleste bassengene der og det var skikkelig godt å virkelig få bade igjen. Jeg kan ikke huske sist jeg badet, verker ute eller inne. Håper jeg får et hus en gang med et stort badekar! Det er jo ferie og det merkes nok for de som jobber på pirbadet også. Det var veldig mye folk der og det hadde vi vel egentlig regnet med. Vi koste oss i all fall og er glade vi tok turen. Det var supert vær i Trondheim igår, men det begynner å bli ganske kaldt ute, så det var godt å være inne på pirbadet i oppvarmet basseng. Litt kaldt å gå ut igjen da.. 

Før turen til pirbadet tok vi oss en tur på impulse for en treningsøkt. Vi fikk dermed litt dobbelt opp med trening igår. På kvelden tok vi oss en tur ut igjen og spiste middag ute. Det var så koselig, og mat etter at man har badet smaker alltid ekstra godt! Vi hadde en utrolig fin dag igår og den skal nok sitte lenge i minnet. Senere på kvelden satt vi bare hjemme og koste oss med litt serie, litt strikking og litt gaming. For de av dere som lurer på hvordan det går med mitt altfor store strikkeprosjekt, er jeg snart ferdig med en av to armer, haha. Dere kan lese innlegget om prosjektet HER

Vi la oss for kvelden litt for sent, men det er jo fortsatt ferie så vi får nyte dagene til det fulle mens vi kan. Jeg håper at alle får en super helg uansett hva det er dere måtte finne på. Planene for helgen er forsatt uklare her i hus, men planer blir jo ikke alltid fulgt uansett så det er kanskje greit vi ikke legger så mange? Haha! 

Kos dere maks! 

4 kommentarer

Siste innlegg