Èn av få serier jeg får ha for meg selv

Serier er og blir en del av hverdagen. Har man tid smetter man gjerne inn en episode, og har man fri? Ja da smetter man plutselig inn en hel sesong. Før jeg fikk en så travel hverdag som jeg har nå, kunne jeg sitte lenge å bare se episode på episode. Sånn hverdagen min er nå, har jeg ikke like god tid til det, men nå har jeg jo høstferie og da kan jeg gjøre akkurat hva jeg vil når jeg vil det. 

Så er det ikke bare tiden som bremser for serietitting, men samboerskap også. For å si det sånn, har vi to forskjellige hverdager vi to. Også er det gjerne sånn at man “henger seg på” serien som samboeren ser. Så når han er borte eller ikke har tid til å se en serie som vi ser sammen, kan jo ikke jeg så den heller, haha. Så kan det være at jeg ikke har mulighet til å se serie når han har tid. Derfor bruker vi kanskje veldig lang tid på en serie eller bare en sesong. 

Jeg har funnet ut at det derfor kan være greit å i all fall ha èn serier for seg selv. Jeg begynte å se “sex and the city” igjen idag. Jeg har sett hele serien før, men idag falt valget på å begynne serien på nytt. Det er en serie jeg virkelig kan få ha helt for meg selv fordi samboeren er ikke så gira. En skikkelig jenteserie! Med god samvittighet kan jeg smette inn en episode når det passer meg, uten å måtte vente. Det som er greit med denne serien er at episodene ikke er så veldig lange, så det å smette inn en episode blir plutselig ikke så vanskelig mellom slagene.

Der fikk dere både et tips og en serieanbefaling fra min side denne kvelden, hehe. Håper dere har en super fredagskveld folkens! 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg