Julen er allerede i gang

De som kjenner meg godt, vet at jeg er et skikkelig julemenneske. Mange nære i Saga-familien er det. Jeg tror nok det må være den aller beste høytiden. Spenning, tid med familie, julestemning, god mat og tradisjoner. Kan det bli noe særlig bedre da? Hadde det vært opp til meg hadde det vært jul omtrent hele året, men jeg ser jo den at kosen ikke hadde blitt den samme da. Julestemningen titter i all fall innom mange ganger året rundt og det er like koselig hver gang. 

Vi har begynt på julegavene her hjemme idag og mens jeg holdt på fikk jeg nesten lyst til å sette på julemusikken, men der satt samboeren grensa, haha. Fem julegaver fikk vi kjøpt inn idag og en bursdagsgave. Noen skal nordover og andre skal sørover. Vi skal feire jul i nord i år og jeg gleder meg masse! Julegaver er noe jeg vet mange begynner med mye tidligere enn meg. Alt i januar faktisk, fordi det er så mange tilbud over jul og det er jo genialt. Jeg har ikke pleid å handle rett over jul selv, men når det kommer til denne tiden på året kan jeg helt klart starte på. Da vet jeg litt mer hva de som skal få gavene ønsker seg. 

Jeg rigget meg til på gulvet med det jeg trengte og koste meg gløgg. Jeg liker å sitte i min egen boble å pakke inn gaver til andre. Jeg har med årene blitt kjempeglad i å gi gaver og overraske folk. Skal jeg gi noe jeg vet en person ønsker seg er det ekstra morsomt. Man hørte gjerne det når man var liten at det var så mye koseligere å gi gaver enn å få. Det er ikke sikkert alle barn tror på dette, men i voksen alder kan jeg virkelig si meg enig. 

2 kommentarer

Siste innlegg