Innholdsrik dag fra morgen til kveld

God kveld kjære dere! Dagen idag har hittil vært lang og innholdsrik. Den startet med at vi sto opp klokka sju her hjemme. Vi inntok litt kosttilskudd og var på treningssenteret litt før åtte. Vi var på impulse til rundt ni og fikk begge gjort unna en god treningsøkt. Etter trening var det bare å komme seg hjem og i dusjen, for når klokka nærmet seg ti måtte jeg gå for å finne meg buss. Jeg hadde kjøretime idag klokka halv elleve. Synes ikke kjøretimen gikk like bra idag som tidligere. Har begynt å jobbe med noe nytt og da blir det vel gjerne sånn. Har et håp om at jeg er ferdig til jul, men det er jammen ikke sikkert. Hverdagen min bremser opp for tid til kjøretimer og da blir det dessverre litt store hopp mellom timene. Vi får håpe jeg får det til! 

Etter kjøretimen idag var jeg hjemme en stund før jeg dro ut igjen. Samboeren skulle på jobb og jeg skulle på julehandel. Ja, julehandel! Jeg er faktisk nesten helt ferdig med julegavene for i år. Jeg tror jeg mangler fire stykker eller noe sånt. Jeg plasserte meg nede på gulvet her istad, pakket gaver og hørte på musikk. Jeg storkoste meg! Jeg mangler halvparten av pakkekalenderen jeg er med å lage, men den kommer seg! Jeg er en skikkelig juleperson og de av dere som ikke visste det fra før, vet det sikkert nå, haha! 

Resten av kvelden skal jeg prøve å få ting litt ryddig og fint her hjemme, også blir det avslapping før arbeidshelg. Har mine første prøvevakter imorra og på søndag og er det noe som er sikkert, så er det at det blir spennende! Jeg ønsker dere en supergfin helg alle sammen, kos dere masse!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg