Med grove horn til kveldsmat

I kveld fikk jeg lyst til å bake igjen, men jeg ville holde meg unna søtsakene og kjøre på med en grov deig denne gangen. Jeg gikk for grove horn med ost og skinke og jeg håper mannen blir glad når han kommer hjem til kvelds etter jobb idag. 

Ingredienser:
Hvetemel
1 ss Olje
Havregryn
Sammalt rug
1 ts Salt
1 pk. Gjær
4 dl Vann

Jeg blandet ut en pakke tørrgjær i lunkent vann. Deretter kjørte jeg sammen det tørre og oljen litt etter litt til jeg fikk en deig jeg var fornøgd med. Dere kjenner meg når det kommer til å dele oppskrifter med dere, jeg slumper. Det er noe man kan gjøre når man skal lage noe man har laget mange ganger før og man så og si kan oppskriften utenat. Jeg satt deigen til heving i ca en halv time. Etter heving kjevlet jeg ut og fylte på med ønsket fyll, rullet sammen og la på stekeplaten. Det som er greit med disse hornene er at man kan fylle de med det man ønsker, det må ikke være ost og skinke! Jeg lot hornene etterheve en liten stund før jeg satte dem i ovnen. Der sto de i ca 15 minutter. 

Nå ligger hornene og kjøler seg ned på rist og venter på at samboeren skal komme hjem. Om en liten halvtime blir det skikkelig god kveldsmat på oss! 

Velbekomme!

 

2 kommentarer

Siste innlegg