Uken som gikk

Ukens innlegg

“Julen er allerede i gang”

Ukens opptur

Jeg har startet og nesten kommet i mål med julegavene og er det noe jeg elsker, så er det å forberede til jul. Gleder meg som en liten unge til juleferie og reise til nord-Norge. Jeg har vært tilbake på den fine praksisplassen min og jeg har begynt med prøvevakter på jobben som frivillig. Spennende!

Ukens middag

Pasta, grønnsaker og ytrefilet av svin! Kjempegod og enkel middag. Dere finner innlegget om middagen HER!


Ukens strikkeprosjekt

Jeg har kommet noen cm lenger på arm nummer to, men har ikke lagt sjela mi inn i prosjektet for å bli ferdig med den denne uka. Litt travle dager og litt latskap kanskje. Tenker det blir dumt å strikke når man ikke føler man vil, for da blir ikke resultatet like bra, hehe. Dagens gode unnskyldning!

Ukens trening

Denne uka har det blitt tre treningsøkter hittil. Jeg driver å motiverer meg selv til å dra på trening idag før jobb, men usikker på om det blir. Jeg vet ikke om jeg får trent noe imorra siden jeg skal på praksis først på dagen og kurs på kvelden. Da blir det for min del for “mange” dager uten trening på rad. Haha, man merker man blir litt avhengig når man føler to tre treningsøkter i uka blir altfor lite. 

Denne uka har det hittil blitt to økter på upper body og en økt på lower body. Det vil si det blir lower body økt idag om jeg skal trene før jobb. Har dere sjekket ut programmene jeg legger ut innimellom? Jeg er så fornøgd med det, for det er så godt å kjenne at jeg ikke blir lei. Har i all fall ikke blitt det enda, haha. Jeg har trent etter flere forskjellige program tidligere og når jeg har trent det samme en stund så synes jeg det blir så ensformig og kjedelig. Det skal jo ikke være kjedelig å trene! Mitt er delt opp i fire og jeg får derfor fire forskjellige økter etter hverandre før jeg begynner på nytt. En motivasjonsfaktor for min del i all fall!

Ukens antrekk


Kjole – Vero Moda


Treningstopp – USA // Treningstights – Extreme fitness Trondheim


Treningstopp – Pretty sporty Trondheim // Treningstights – Sport outlet Trondheim (Tiller)

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg