Trondheim i høstkjolen

God kveld dere! Har dere hatt en fin dag? For min del har det vært en super dag. Jeg har hatt siste dag på besøk på en videregående skole idag. Veilederen min på praksisplassen ordnet så jeg fikk besøke en skole å se hvordan de jobbet miljøterapeutisk der. Jeg har vært der i tre dager nå og må virkelig få si at det har vært tre veldig fine dager! Jeg har lært hvordan de (på den skolen) jobber med barn og unge som trenger ekstra tilrettelegging og det både så og hørtes ut som de jobbet bra med disse. Det er så viktig at de får den hjelpen de trenger enten det er snakk om fysiske, psykiske eller andre former for vansker. 

Jeg var så heldig å få med meg litt konserter og liknende mens jeg var der også og det var så stas å få være med ungdommene på dette. Gøy å se at de gledet seg til å være med på noe spesielt som ikke var vanlig skole. I tillegg til at jeg ble kjent med utrolig hyggelige ungdommer, var jeg i prat med flere hyggelige voksne som var flinke til å inkludere meg. I og med at jeg bare skulle være der i tre dager er det jo begrenset hvor “inn” i miljøet jeg blir, men de var veldig hyggelige og idag fikk jeg til og med tips om jobb. Jeg har jo skrevet til dere tidligere at jeg synes det er skummelt å tenke på jobb når jeg ser hvor få stillinger som lyses ut, men etter at jeg fikk det tipset idag kan det være at det ordner seg. Hvis jeg er veldig heldig! 


Fikk dere med dere hvor fin Trondheim var på morgenen idag?! 

Ellers idag har jeg vært på trening og samboeren har vært min personlige trener igjen. Han kjører på han, og jeg kjenner det nok i kroppen imorra, haha. Det er positivt! Jeg blir jo ikke like støl nå som jeg ble før, men har jeg trent hardt eller gått for litt andre muskler kjennes det veldig godt på kroppen min også. Blir jeg bare litt støl er det egentlig bare godt å kjenne at kroppen har jobbet. 

Jeg har slitt litt med det ene kneet mitt, spesielt idag. Det venstre kneet lever i grunnen sitt eget liv og innimellom får jeg skikkelig vondt. Det pleier å gå over av seg selv, men det er veldig kjedelig når det står på. Jeg vet det er noe inni der som ikke er som det skal, haha, men tviler på det er noe jeg kan gjøre med det annet enn å være forsiktig når det er vondt. De har ikke funnet noe når jeg har sjekket det tidligere så. 

Det blir stadig mer høst her i byen og jeg må si det er lenge siden jeg har sett høsten så fargerik og fin. Det er spennende og gøy å se hva naturen klarer å gjøre helt på egenhånd. Håper dere har hatt noen fine høstdager hittil og får mange flere. Ha en fortsatt fin kveld!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg