Dagens søndagssysler

God søndag folkens! Har dere hatt en fin helg? Ut ifra besøket på butikken virket det som om mange var ute og feiret halloween i all fall. Dere er flinke når det kommer til kostymer, det skal dere ha! Min helg har som dere vet gått til jobbing. Torsdag, fredag og lørdag. Igår jobbet jeg ni timer og jeg skal fortelle dere at det var relativt godt å komme hjem, spise en god middag med kjæresten og bare slappe av med onsdagens episode av farmen på skjermen. Vi var bedt til halloweenfest, men vi orket rett og slett ikke etter mange timer på jobb. Dessuten hadde vi blitt så utrolig sene om vi skulle kommet oss hjem fra jobb, dusjet, spist og ordnet halloweenoutfit før vi kom oss ut døra. Vi jobbet sammen igår kveld nemlig, og når vi er ferdig klokka ni er vi ikke hjemme før rundt halv ti på kvelden. Jeg har litt dårlig samvittighet, for det å bli invitert til arrangementer eller andre ting er utrolig hyggelig og da er det dumt vi ikke får kommet. Om vi ikke jobber neste år, er vi med! Jeg har ikke gjort så mye annet denne helga enn å jobbe og trene. Jeg har slappet litt av mellom slagene, men stort sett føler jeg at jeg har vært mer utenfor leiligheten enn i den, haha.

Når jeg sto opp idag var planen for dagen å slappe av, trene, lage en kake og dra på besøk til ei venninne som skal ordne vippene mine. Hittil har jeg nådd tre av de målene og rundt klokken seks i kveld oppnår jeg det siste. Jeg skal prøve å få tatt noen gode før-etter-bilder av vippene så dere får se. Jeg har aldri ordnet vippene mine før, så dette blir veldig spennende. Jeg er heldig som har ei venninne som tilbød seg å gjøre det. Kaken jeg lagde hadde jeg planlagt å lage for å få brukt opp noen ingredienser i kjøleskapet før de ble dårlige. Det ble en ostekake og den står til avkjøling i kjøleskapet as we speak. 

På trening idag gikk jeg for både kardio og styrketrening. Jeg hadde en tanke om å nå en mil på mølla idag også, men kom like langt som de to forrige gangene, haha (del 1 – del 2). Ble like sliten som sist og ikke minst like lilla i ansiktet. Heldigvis er det ikke like mange som trener tidlig på en søndag som andre dager og det var derfor ikke så mange som så meg. Det så jo faktisk ut som om jeg var på vei hjem fra den halloweenfesten jeg aldri dro på, haha. Jeg var på mølla i nesten tre kvarter, så det er nok derfor. Etter kardio var det tid for en upper body-workout. Det ble en lang og god økt, men jeg får ikke trent imorra, så da var det greit med en litt lenger økt idag.

Fortell meg gjerne hva dere har gjort denne helga og hva dagens planer er, for helga er ikke over før den er over! Håper dere får en super søndag videre alle sammen!

 

2 kommentarer

Siste innlegg