Uken som gikk

Ukens innlegg

“du er overvektig”

Ukens nedtur

Vi har fått skikkelig dårlig vær om jeg har lov til å klage på det, haha. Denne helga har blant annet tatt igjen for alle de dagene vi sikkert skulle hatt drittvær, men så fikk vi sol istedenfor. Høsten er her for fullt, men den har virkelig vært til å både ta og føle på de siste dagene. 

Ukens opptur

Jeg har hatt tre utrolig spennende dager på hospitering der jeg lærte masse om en miljøterapeuts rolle i skolen. Jeg fikk til og med tips om en jobb. Er jeg veldig veldig heldig kan den mulige stillingen hjelpe meg på veien videre etter endt utdanning. 

 

 

Ukens bok

Ukens bok er uten tvil Harry Potter. Det går skikkelig sakte i lesingen, men denne uken har jeg i all fall lest litt. Jeg har alle bøkene og jeg er nå på bok nummer fire. Jeg er vel sånn ca halvveis inn i den og den er kjempebra. Akkurat som de tre tidligere bøkene har vært også. Anbefales!

Ukens middag

Denne ukens beste middag må være den jeg i flere uker på rad har fått gleden av å spise gjennom min praksisplass. Jeg er med å lager et flere retters måltid og en av rettene er en supergod cottage cheese burger. Jeg har aldri tenkt på å lage burger på den måten før, men den er så utrolig god! Jeg skal lage den hjemme en gang og vise dere oppskrift! 

Ukens trening

Denne uka har gått over all forventning når det kommer til trening. Hele fem økter har jeg klemt inn mellom alt annet jeg holder på med og jeg er faktisk skikkelig stolt av meg selv. Jeg har hatt tre upper body-økter og to lower body-økter. På trening idag trente jeg også kardio før styrketreningen. Jeg er skikkelig overrasket over at jeg har fått det til med tanke på hverdagen min, men det viser bare hva man kan få til om man bestemmer seg. Jeg skal nok ikke ha fem økter i uken som mål, men jeg trener de gangene det passer med opplegget jeg har de forskjellige dagene. Mandag og torsdag denne uken har jeg hatt kurs og jobb på kveldene og da har jeg valgt bort treningen. De andre dagene har det passet å trene enten på morgen eller på kvelden. 

 

2 kommentarer

Siste innlegg