Helga uten ende

 

Jeg har prøvd å legge ut dette innlegget siden mandag. Jeg har ikke kommet inn på bloggen og har derfor ikke hatt mulighet til å dele det med dere. La oss spole tilbake og late som det er mandag igjen dere! 

 

Hei og god mandag fine dere!

Mandag etter en helg som varte til det uendelige. Er ikke det deilig? Jeg skulle ønske den varte enda noen dager. Jeg feiret nemlig bursdagen min på fredag og fikk trykket hele 13 personer inn i min lille stue, haha. En fest med innhold av det aller meste, om jeg kan si det sånn. En fin feiring med gode venner! Er det noe jeg er glad og takknemlig for, så er det at jeg har nettopp de menneskene rundt meg som jeg har nå. Det er ingen hemmelighet at jeg har følt meg både brukt, utenfor og mobbet i forskjellige perioder i livet frem til nå. Sånn er det ikke i min nåværende vennekrets og det er veldig deilig.

Tusen takk for alle hilsner, gaver og oppmerksomhet som jeg har fått de siste dagene. Det er utrolig koselig og jeg synes det er like fint hvert år.

25 år er denne dama blitt, tenk det!

På lørdag våknet jeg tidlig, sånn som jeg pleier å gjøre. Samboeren tok seg av ryddingen og det var jo veldig deilig. Jeg tok meg en hodepinetablett og prøvde å slappe av. Heldigvis var det ikke annet enn litt hodepine som var problemet. Etter en liten stund var jeg frisk og rask igjen. Vi ryddet litt mer, vasket litt og ordnet opp hjemme frem til vi skulle spise middag med noen venner i byen. Så fant jeg ut at vesken min var borte. Jeg, som alltid har kontroll på hvor det aller meste er, og som sjekker lommene for at alt ligger der det skal mange ganger om dager. Jeg hadde mistet alt. Jeg var så sint på meg selv at det fristet mest å slenge hode i veggen. Men jeg gikk dit hvor jeg sist mintes at den var og tror dere ikke den lå der?! Med alt av innhold! Midt i byen! Phu, da hadde man prøvd det også, og jeg skal gjøre mitt ytterste for å ikke gi meg selv hjertebank på det viset igjen.. Note to self.

Så.. Vi spiste middag med noen venner, tok et glass på en kafè, fant ut vi skulle samles den kvelden også, dro å så på kino og stakk tilbake til meg. Vi kjørte altså en “todagers bursdagsfeiring”. Den andre bittelitt roligere enn den første, men likevel.

På søndag tok vi det piano. Det ble pizza til middag, vi kjørte netflix hele dagen, vi gjorde husarbeid og tok livet med ro. Vi fikk ryddet ut festlighetene og gjort leiligheten klar for hverdagen.

Tusen takk for en fantastisk feiring!

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg