Tapas for to

Da var det onsdag allerede. Lille-lørdag som noen kaller det. Jeg var sikker på at det var tirsdag i dag, men hadde jeg bare tenkt meg litt om, så hadde jeg jo visst.. Dagene går fort, selv uten et A4 liv, hehe.

Jeg har gledet meg til denne dagen, og det er fordi jeg og samboeren skulle ha tapas til middag. Som sagt tidligere, så kan tapas være alt mulig, men siden vi bare var to som skulle spise, så valgte vi ut enkelte favoritter. Det ble masse mat likevel og det ble utrolig godt. Tenkte å vise dere litt hva vi landet på og hvordan jeg lager noen av rettene.

På det første bildet ser dere alt vi brukte til dagens middag bortsett fra kyllingfilet. Dette er et eksempel på enkelte varer og ingredienser som kan brukes, men dere kan selvsagt velge selv. På bilde nummer to ser dere ingrediensene jeg bruker når jeg lager lefseruller. Jeg smører en tacolefse med kremost og fyller den med siliana, ruccola og vårløk (også veldig fan av å bruke spekeskinke som alternativ til siliana). Veldig enkel, frisk og god. På bilde nummer tre ser dere de to ingrediensene jeg bruker på baconsurrede dadler. Søtt og salt sammen slår ikke feil. Jeg gjør det så enkelt som det høres ut som. Deler dadlene i to, fjerner steinen, surrer en halv skive bacon rundt og steker dette i ovnen på 200 grader til baconet har blitt sprøtt.

Ved siden av hadde vi poteter som vi bare varmet opp, aioli dressing, maiskolber og kyllingfilet i strimler som vi stekte i stekepanne. Vi lurte på om vi skulle ha bagetter også, men det ble ikke sånn denne gangen. Som dere ser, så ble det mer enn nok mat.

Denne middagen tror jeg blir ukens beste uansett hva jeg velger å spise resten av uken, for det blir nesten ikke bedre enn dette her.

Let me know hva dere må ha på matbordet når dere skal spise tapas!0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg