Vekkerklokken ringer – jeg er allerede våken og utslitt

 

Hei på dere flotte mennesker!

Beklager at det er en stund siden sist, men jeg har vært fraværende her fordi jeg har vært fraværende generelt. Jeg var hjemme fra jobb i går. Nok en søvnløs natt på meg natt til tirsdag. Denne retningen liker jeg ikke. Det var litt bedre natt til i dag. Jeg fikk sove til å begynne med, men så våknet jeg utover natten. Takk og pris for fleksitid. Noe jeg har mye av. Derfor kunne jeg begynne på jobb klokken ni i dag siden jeg ikke hadde noen morgenmøter. Veldig kjedelig å ikke få sove på natten. Et problem jeg aldri trodde jeg ville få. Ligge å vente på at klokken skal ringe og være utslitt før dagen i det hele tatt har begynt.

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra jobb. Jeg har satt på en maskin med klesvakt og deiset ned i sofaen. Her har jeg planer om å bli en liten stund. Løse verdensproblemer å sånn. Jeg må finne ut hva jeg skal ha til middag, for så langt har jeg jo ikke kommet, haha. Brødskive med kokt egg er vel innafor det? Samboeren skal absolutt ha meg til å spise fisk, men jeg er dessverre ikke så fan.. Ellers skal jeg drømme meg bort i ferieparadiser og tenke på sommerferien.

For å gi en liten update på situasjonen min som snart arbeidsledig, driver jeg fremdeles å søker jobber. Jeg søkte på et par jobber forrige uke, som jeg er veldig spent på, men jeg tror vi blir mange om beinet. Jeg fikk ikke den jobben jeg var på intervju i forbindelse med. Dessverre. Satser på flere muligheter snart. Først og fremst må jeg tenke på hvordan jeg har det nå og hvor lenge jeg takler å ha det sånn. Jeg er tydeligvis litt dårlig til å rette fokuset dit, men nå tvinges jeg, og det er kanskje bare bra.

Tromsø viser seg fra sin beste side i dag og solen stråler. Kanskje jeg skal ta turen ut litt seinere i dag. Gå en tur i det fine været. Jeg har en familie med hund like oppi gaten her. De har sagt jeg bare skal komme innom for å ta den med meg på tur hvis jeg vil. Det er jo noe med det å gå tur med hunden, er det ikke? Jeg syns det. Vi får se litt senere om tanker blir til handling.

Ønsker dere en fin ettermiddag alle sammen. Håper dere har det fint!

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg